32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+24
lexia
rina-rina
iulia80
vivi
Bruni-My
florina1989
tiberici
anuta1971
annadanna
iulia1965
Theo_1
mihaela99
dana17
Garo
DENISA
alitheea
pissycutz
lica54
narcisa
elena
axxa246
Admin_dea05
florica
iulianagl
28 participanți
Pagina 7 din 43
Pagina 7 din 43 • 1 ... 6, 7, 8 ... 25 ... 43
Re: 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Ce repede si franc actioneaza Levent...Sper sa fie dusul de gheata pe care-l merita din plin Murat...Asta trebuia sa faca el ,daca nu avea atatea fite in cap...Admin_dea05 a scris: Buna dimi!!!!Mesterim si noi pe aici..una alta am tradus si promo 2
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Re: 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Miha ,frumoasa melodie ai ales pt clip...Multumim...Dar preferatul meu ramane...Si cel cu frunza mea albastra... Nu-l mai gasesc...
dana17- vip
Asta este preferatul meu dintre toate clipurile care le-a facut mihaeladana17 a scris:Miha ,frumoasa melodie ai ales pt clip...Multumim...https://www.youtube.com/v/0vuzu67rNLw ...
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
dana17 a scris:
Miha ,frumoasa melodie ai ales pt clip...Multumim
Si cel cu frunza mea albastra Nu-l mai gasesc...
Multumesc Dana , cel cu frunza albastra? nu stiu sa-ti spun, poate l-a sters you tube
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
este acolo la videoclipurile tale.mihaela99 a scris:[Multumesc Dana , cel cu frunza albastra? nu stiu sa-ti spun, poate l-a sters you tube
https://www.youtube.com/user/mihaela9991#g/u
https://www.youtube.com/watch?v=oQ1MDMCB75A
Admin_dea05- Admin
multumesc DEA pt traducere la promo ne placuta stire asta cu cererea lui Levent,Admin_dea05 a scris: Buna dimi!!!!Mesterim si noi pe aici..una alta am tradus si promo 2
]
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Buna florica!!!florica a scris:[]multumesc DEA pt traducere la promo ne placuta stire asta cu cererea lui Levent,
Fetelor eu am plecat... O zi frumoasa!
Admin_dea05- Admin
Buna Flori... Pa Dea....
dana17- vip
Admin_dea05 a scris:
Dea, o zi frumoasa in continuare
mihaela99- vip
o zi cu in suflet si caldura in inimaAdmin_dea05 a scris: Buna florica!!!
florica- vip
Mihaela cum mai esti ti-a trecut din supi pe Murat, amu cred ca-i gata pita lui a dat-o in bara de totului si noi cu el
florica- vip
Fetelor ,cum credeti ca v-a reactiona Hasret ,la cererea in casatorie a lui Levent ? Eu cred ca v-a fi uimita si nici nu v-a putea avea o reactie clara ,dar nici nu cred ca o sa-l repeada...Dar cel mai important mi se pare reactia lui Murat...Eu zambesc ,nu mai am incredere in reactiile lui ,cel putin in ceea ce o priveste pe Hasret...Ar trebui sa intre peste ei , eventual sa-i dea un pumn lui Levent de furie ,sa-i strige in fata ca el o iubeste pe Hasret...Sa inteleaga si Levent si Hasret asta ,pt ca ce a facut el pana acum le-a demonstrat contrariul...Si de aici si toata nebunia si confuzia asta . Vise...Cred ca v-a fugi iar , inca inainte de a vedea reactia ei. Se v-a ascunde iar in furia lui si sigur o v-a rani din nou cu prima ocazie ,crezand-o vinovata ,iar ea abia atunci v-a alerga spre Levent...Iar Levent o v-a ocroti asa cum stie el ,o v-a ridica din nou in picioare , ii v-a reda increderea in ea ca femeie si uite asa mai castiga inca o farama de teren in fata caposului si introvertitului Murat . Ce o sa mai tragem noi cu el , pana o sa invete sa spuna simplu ca o iubeste...Asta cred eu ,asa mi se arata mie evolutia lucrurilor...Poate ma insel si ce bine-ar fi...Credeti ca daca Murat ar fi stiut ca ea a fost cu Levent la lac ,ar mai fi venit sa -i ceara sa vina la ore ? Eu sincer ma indoiesc...inca nu are incredere in ea ,dar ce e hilar ca nu are in el si in ceea ce a cladit in sufletul ei...Saraca Hasret e prinsa la mijloc ,sa vedem ce v-a face cu taurasii astea doi ,caposi si indragostiti si carora le datoreaza multe ,deopotriva...
dana17- vip
Hasret ile Eyşan aynı evde
Hoppala. Önceki gece Gönülçelen’e göz gezdirirken bir de baktım ki bizim Hasret (Tuba Büyüküstün) Eyşan (Cansu Dere) ablasını ziyarete gitmiş... Hasret’in Ezel dizisinin içinde ne işi var (ya da tam tersi) diye düşünürken mesele anlaşıldı. Meğer Hasret kızımızın aldığı ev Ezel’de tuvaletine kadar bildiğimiz Eyşan ve Cengiz ikilisinin eviymiş... Dizilerde kullanılan ortak mekanlar çok da fazla değil anlaşılan. İstanbul platoya döndü diyoruz ama kentte dizi çekilen mekan sayısı bir elin parmakları kadar... Kısacası evler dizilerden daha değerli ve şöhretli. Ben bir evi beş dizide birden izleyince bunu anlıyorum!
Mesut Yar - Posta
Tuba Büyüküstün'le nereye kadar?
Şadan Kaba
03.11.2010
Gönülçelen’de konu öylesine daraldı ki senaryoda bir açılım ihtiyacı artık bas bas bağırıyor. Hasret ile Murat arasındaki bunalımlı ilişki istikrarını korurken, Hasret-Levent ve Bahar-Murat arasında cereyan eden, karşılık bulmayan ilişki sarmalı da aynı paralelde seyrediyor.
Tamam, Tuba Büyüküstün çok alımlı, çok güzel. Cansel Elçin, yakışıklı, “cool”, karizmatik. Ama bunların hepsi de bir yere kadar. Dizinin fanatikleri kızacak belki, ama Gönülçelen’in senaryoda yeni olaylara belki de yeni yüzlere ihtiyacı olduğu bir gerçek.
Kenar mahalledeki roman kızından aristokrat bir yıldız çıkarmayı başaran dizinin senaristleri için bu açılımı gerçekleştirmek hiç de zor olmamalı. Gerçi, internetten gelen haberlerden Gönülçelen’in zor bir sete sahip olduğu anlaşılıyor. Dizinin reji, oyuncu ve senarist ekibindeki çalkantılar belki de şimdilik senaryodaki açılımı engelliyor olabilir ama dizinin daha uzun soluklu olması isteniyorsa eninde sonunda senaryo değişikliği kendisini dayatacak gibi görünüyor. Çünkü, Gönülçelen’in bu haliyle işi gerçekten iyice zora girebilir.
Gönülçelen, yapısı itibarıyla geniş ve güçlü oyuncu kadrosuna sahip bir dizi değil. Bir başka handikap ise diziye yeterince renk katan karakterlerin olmaması. Bu durumda senaryoyu ilginç ve akıcı hale getirmekten; yeni, köşeli karakterleri oynayacak iyi oyuncuları transfer etmekten başka seçenek yok gibi gözüküyor.
Dizide çok önemli bir yere sahip olan Tuba Büyüküstün ile ilgili söylenmesi gereken, genç ve güzel oyuncunun, oyunculuğunun henüz güzelliğinin gerisinde olduğu. Anlaşılan bu faktör, hayatı boyunca onu gölgesi gibi takip edecek.
Bakalım, Gönülçelen kendinden beklenen aşamayı kaydetmeyi başarabilecek mi?
www.medyabey.com
www.twitter.com/medyabey
www.facebook.com/medyabey
sadankaba@gmail.com
Yazarlarımızın yazılarından kendileri sorumludur.
Hoppala. Önceki gece Gönülçelen’e göz gezdirirken bir de baktım ki bizim Hasret (Tuba Büyüküstün) Eyşan (Cansu Dere) ablasını ziyarete gitmiş... Hasret’in Ezel dizisinin içinde ne işi var (ya da tam tersi) diye düşünürken mesele anlaşıldı. Meğer Hasret kızımızın aldığı ev Ezel’de tuvaletine kadar bildiğimiz Eyşan ve Cengiz ikilisinin eviymiş... Dizilerde kullanılan ortak mekanlar çok da fazla değil anlaşılan. İstanbul platoya döndü diyoruz ama kentte dizi çekilen mekan sayısı bir elin parmakları kadar... Kısacası evler dizilerden daha değerli ve şöhretli. Ben bir evi beş dizide birden izleyince bunu anlıyorum!
Mesut Yar - Posta
Tuba Büyüküstün'le nereye kadar?
Şadan Kaba
03.11.2010
Gönülçelen’de konu öylesine daraldı ki senaryoda bir açılım ihtiyacı artık bas bas bağırıyor. Hasret ile Murat arasındaki bunalımlı ilişki istikrarını korurken, Hasret-Levent ve Bahar-Murat arasında cereyan eden, karşılık bulmayan ilişki sarmalı da aynı paralelde seyrediyor.
Tamam, Tuba Büyüküstün çok alımlı, çok güzel. Cansel Elçin, yakışıklı, “cool”, karizmatik. Ama bunların hepsi de bir yere kadar. Dizinin fanatikleri kızacak belki, ama Gönülçelen’in senaryoda yeni olaylara belki de yeni yüzlere ihtiyacı olduğu bir gerçek.
Kenar mahalledeki roman kızından aristokrat bir yıldız çıkarmayı başaran dizinin senaristleri için bu açılımı gerçekleştirmek hiç de zor olmamalı. Gerçi, internetten gelen haberlerden Gönülçelen’in zor bir sete sahip olduğu anlaşılıyor. Dizinin reji, oyuncu ve senarist ekibindeki çalkantılar belki de şimdilik senaryodaki açılımı engelliyor olabilir ama dizinin daha uzun soluklu olması isteniyorsa eninde sonunda senaryo değişikliği kendisini dayatacak gibi görünüyor. Çünkü, Gönülçelen’in bu haliyle işi gerçekten iyice zora girebilir.
Gönülçelen, yapısı itibarıyla geniş ve güçlü oyuncu kadrosuna sahip bir dizi değil. Bir başka handikap ise diziye yeterince renk katan karakterlerin olmaması. Bu durumda senaryoyu ilginç ve akıcı hale getirmekten; yeni, köşeli karakterleri oynayacak iyi oyuncuları transfer etmekten başka seçenek yok gibi gözüküyor.
Dizide çok önemli bir yere sahip olan Tuba Büyüküstün ile ilgili söylenmesi gereken, genç ve güzel oyuncunun, oyunculuğunun henüz güzelliğinin gerisinde olduğu. Anlaşılan bu faktör, hayatı boyunca onu gölgesi gibi takip edecek.
Bakalım, Gönülçelen kendinden beklenen aşamayı kaydetmeyi başarabilecek mi?
www.medyabey.com
www.twitter.com/medyabey
www.facebook.com/medyabey
sadankaba@gmail.com
Yazarlarımızın yazılarından kendileri sorumludur.
Levent se grabeste-ii este frica de Murat(stie ca o iubeste pe Hasret), ii este frica de Hasret, de reactia ei daca se intoarce la scoala- eu cred ca se intoarce poate o convinge conducerea scolii sau poate colegii
Hasret cred ca pe moment va fii uimita sau chiar flatata de cererea lui Levent(sa nu uitam ca are 20 de ani)-care totusi este un mare producator; nu cred ca va raspunde sincer ci se va eschiva in vreun fel- il considera totusi prietenul ei, fratele ei-ii va veni greu sa-l perceapa altfel, ca iubit
Murat in acest moment nu este sigur pe sentimentele lui, este bulversat de ceea ce i se intimpla cu Bahar si de ceea ce crede el ca face Hasret(desi in mare parte crede ca H.este indragostita de el);de aceea pt.foarte scurt timp se va inchide in el dar realizind ca daca nu lupta de data asta o va pierde definitiv. Murat va lupta cu Levent dar cred ca o sa apara al 3-lea si nu ma gindesc la Kenan!
Hasret cred ca pe moment va fii uimita sau chiar flatata de cererea lui Levent(sa nu uitam ca are 20 de ani)-care totusi este un mare producator; nu cred ca va raspunde sincer ci se va eschiva in vreun fel- il considera totusi prietenul ei, fratele ei-ii va veni greu sa-l perceapa altfel, ca iubit
Murat in acest moment nu este sigur pe sentimentele lui, este bulversat de ceea ce i se intimpla cu Bahar si de ceea ce crede el ca face Hasret(desi in mare parte crede ca H.este indragostita de el);de aceea pt.foarte scurt timp se va inchide in el dar realizind ca daca nu lupta de data asta o va pierde definitiv. Murat va lupta cu Levent dar cred ca o sa apara al 3-lea si nu ma gindesc la Kenan!
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Elena,citeste articolul pus de Denisa- acum intelegi de ce de multe ori ma sperie ceea ce spui?
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
27.bölüm promo resimleri
üstüne tıkla büyüsün.
üstüne tıkla büyüsün.
Multumim Denisa...DENISA a scris:27.bölüm promo resimleri
üstüne tıkla büyüsün.
dana17- vip
dana17- vip
Da Garo ,cred ca ai dreptate , un al treilea ar fi solutia si pt noi si pt prietenia lor... indragostit cupidon Ma bucur ca totusi gaseste un prieten in taica-su .In sfarsit s-a trezit Ethem ,sa-si ajute si sa-si inteleaga fiul ,ca la Nesrin slabe sperante... Si cand te gandesti ca de la ea astepta Murat alinare si intelegere...Poate sfaturile tatalui (care fie vorba intre noi ,are muuulta experienta cu femeile ) il vor ajuta ,macar un pic ,ca ne dispera cu atitudinea asta a lui...Cu furiile lui si nehotararea , cu atitudinea prea putin transanta fata de Bahar...De ce nu cauta sa vada ce e cu ea , ce ascunde ,ca doar a inteles ca ceva nu-i tocmai in regula ...? Nu cred la cat e de pragmatic ca-si inchipuie ca e o simpla coincidenta aparitia ei ,in viata lui...
dana17- vip
Va urez o zi buna in continuare...
dana17- vip
Garo a scris:Elena,citeste articolul pus de Denisa- acum intelegi de ce de multe ori ma sperie ceea ce spui?
pai ce sa citesc soro ca ma uit ca vitelusul ? zi-mi tu ce spune?
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Buna fetelor
Cererea in casatorie a lui LEVENT ma lasa NEPASATOARE SI RECE :
Au uitat sa atentioneze la inceputul fiecarui episod[[ ma refer la sez 2] Acest serial se adreseaza minorilor in varsta de pina la 18 ani Este interzis accesul adultilor fara acordul copiilor
CHIAR isi subestimeaza proprii sustinatori ai acestu serial [ citi or mai fi ramas - astia sunt povesti de adormit bebelusii :
Cererea in casatorie a lui LEVENT ma lasa NEPASATOARE SI RECE :
Au uitat sa atentioneze la inceputul fiecarui episod[[ ma refer la sez 2] Acest serial se adreseaza minorilor in varsta de pina la 18 ani Este interzis accesul adultilor fara acordul copiilor
CHIAR isi subestimeaza proprii sustinatori ai acestu serial [ citi or mai fi ramas - astia sunt povesti de adormit bebelusii :
Ultima editare efectuata de catre elena in Mier 03 Noi 2010, 5:53 pm, editata de 3 ori
elena- vip
Miha ,unde umbli ? Dupa ce ca mi-e dor de Ana ,pleci si tu si ma lași sa vorbesc singura...O zi buna ...Te pup , am vazut ca-ți plac aștea doi... chiar sant draguți ,dar ai noștri ar fi și mai și...
dana17- vip
va doresc o seara frumoasa fetelor
mihaela99- vip
mihaela99 a scris:va doresc o seara frumoasa fetelor
elena- vip
Continut sponsorizat
Pagina 7 din 43 • 1 ... 6, 7, 8 ... 25 ... 43
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 7 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum