32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+24
lexia
rina-rina
iulia80
vivi
Bruni-My
florina1989
tiberici
anuta1971
annadanna
iulia1965
Theo_1
mihaela99
dana17
Garo
DENISA
alitheea
pissycutz
lica54
narcisa
elena
axxa246
Admin_dea05
florica
iulianagl
28 participanți
Pagina 6 din 43
Pagina 6 din 43 • 1 ... 5, 6, 7 ... 24 ... 43
Re: 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
cu tot dragul , oricand daca pot sa te ajut nu ezita sa mi-o ceri , noapte buna
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Re: 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Noapte buna dragutelor. indragostit
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania
noapte buna iubita , maine avem promo , desi nu am prea multe asteptari de la el:(iulianagl a scris:Noapte buna dragutelor. indragostit
alitheea- vip
[Dragalaselor ati plecat la nani pui am trecut sa va pup de noapte buna sa va invalesc si sa sting lumina somn usor
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
eu inca nu am plecat , iti doresc noapte buna si te imbratisez cu tot dragullica54 a scris:[Dragalaselor ati plecat la nani pui am trecut sa va pup de noapte buna sa va invalesc si sa sting lumina somn usor
iti multumesc pentru vorbele tale calde spuse de fiecare data din suflet si sa stii ca si eu te iubesc , inca o data , multumesc
alitheea- vip
Noapte buna fetelor!!! ..mi s-a pupazat vazul in seara asta am terminat de corectat si subtitrarea ep 21.maine daca am timp urc ep 20 pe youtube ..
Frumoase melodii ..le ascult inainte de culcare...asta imi place cel mai mult dintre toate ..Renaud, Mistral Gagnantalitheea a scris:
https://www.youtube.com/watch?v=62klxVp9i-o
https://www.youtube.com/watch?v=XHNrIiuTbiM
https://www.youtube.com/watch?v=SKGSIprOVHU
https://www.youtube.com/watch?v=jYb_aYgmGP4
uite aste sunt de pe you tube , in dreapta ferestrei gasesti si alte melodii de aceeasi autori , toate sunt frumoase si pe sufletul nostru
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
noapte buna draga mea , esti un copil tare harnic si cuminte , si mie imi plac foarte mult piesele , , a fost tare distractiv sa le caut pe yt mai cu seama ca nu stiam nimic despre cei care canta , dar a meritatAdmin_dea05 a scris:Noapte buna fetelor!!! ..mi s-a pupazat vazul in seara asta am terminat de corectat si subtitrarea ep 21.maine daca am timp urc ep 20 pe youtube ..
Frumoase melodii ..le ascult inainte de culcare...asta imi place cel mai mult dintre toate ..Renaud, Mistral Gagnant
noapte buna si vise frumoase
alitheea- vip
buna dimineata zanute , a aparut promo nou , dar asa cum m-am asteptat nimic nou , mingea e tot in terenul lui levent
https://www.youtube.com/watch?v=HbIiWFbByao
https://www.youtube.com/watch?v=HbIiWFbByao
alitheea- vip
oare ce ii spune levent hasretei de se socheaza murat ?
sper sa ii zica ceva de sa-l trezeasca din amorteala si sa inceapa sa lupte pentru ea , doar e barbat nu carpa se sters praful
sper sa ii zica ceva de sa-l trezeasca din amorteala si sa inceapa sa lupte pentru ea , doar e barbat nu carpa se sters praful
alitheea- vip
aha , am aflat de ce e socat , cred si eu ... daca asta nu il trezeste , atunci e un om terminat
Dalia Ahmed ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh noooooooooooooooooo Levent asked hasret to marry her and Murat hear them noooooooooooooooooooooo
Dalia Ahmed ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh noooooooooooooooooo Levent asked hasret to marry her and Murat hear them noooooooooooooooooooooo
alitheea- vip
halal prieten , ia sa va aud pe cele care il iubiti , ce mai ziceti de asta, e frumos ce face el?
oare murat nu tabara peste el sa ii sparga moaca?
io , acu ca m-am enervat va pup si sa visati frumos ca io sigur visez ca ii trag una lui levent (sper sa scape nevatamat sotul meu din aventura asta )
io , acu ca m-am enervat va pup si sa visati frumos ca io sigur visez ca ii trag una lui levent (sper sa scape nevatamat sotul meu din aventura asta )
alitheea- vip
levent say that he know that something will happen between him and hasret when he saw her for the first time on stage he dont know why (the first part)
(the second part) and he said that you are very beautiful and your v...oice is so beautiful
and this may not be that right place for what he is going to say but if he didnt say now he may never say it
would you marry me ???
(the second part) and he said that you are very beautiful and your v...oice is so beautiful
and this may not be that right place for what he is going to say but if he didnt say now he may never say it
would you marry me ???
alitheea- vip
buna dimineata Ali ,Lica, Elena,DEA,Mihaela,Dana,Narcisa,Axxa,Iuliana,Garo,Anuta,DENISA,Pissy si care mai sunteti pe aici,va invit la sau sau si oare azi tot stiri bune vor fi,o zi frumoasa si la propriu si la figurat va doresc,Ali scuze ca am plecat asa iute aseara,asta-i cind ai sef, am vazut promo multam dar de ziceai si pe romaneste sa inteleg si eu era altceva, multi
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Buna dimi!!!..Vai dar ce repede actioneaza Levent o cere de nevasta????!!!! ..oare in ce context a folosit aceasta propozitie???..Eu sunt socata mai mult decat Murat
Admin_dea05- Admin
Dragalaselor buna dimineata astazi am intirziat cu cafeluta ma durut o masea toata noaptea si am adormit spre dimineata dar totusi poftiti sa savuram si impreuna o cafea cafea cafea cafea cafea alaturi de cea a floricai.La Galati este ceata dar eu va doresc o zi frumoasa de noiembrie calduroasa si plina de bucurii la toate frumoasele mele
lica54- vip
Multumim pt cafeluta!La mine este soare..Ti-a trecut durerea de masea?lica54 a scris:Dragalaselor buna dimineata astazi am intirziat cu cafeluta ma durut o masea toata noaptea si am adormit spre dimineata dar totusi poftiti sa savuram si impreuna o cafea alaturi de cea a floricai.La Galati este ceata dar eu va doresc o zi frumoasa de noiembrie calduroasa si plina de bucurii la toate frumoasele mele
Admin_dea05- Admin
Buna dimineata fetelor
o zi frumoasa si linistita va doresc
Flori, Lica multumesc pentru cafeluta
Buna dimineata Dea
o zi frumoasa si linistita va doresc
Flori, Lica multumesc pentru cafeluta
Buna dimineata Dea
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Eu tot tin la el..ce vrei???..isi incearca si el norocul ..trebuie sa actioneze fulger!!! ..sa-l vezi apoi pe Murat daca tot e de fata poate va actiona si el mai cu impuls nu va sta bosumflat ...totusi cred ca replica asta este la sf ep 27. ne lasa astia din nou cu ochii in ceata...alitheea a scris:halal prieten , ia sa va aud pe cele care il iubiti , ce mai ziceti de asta, e frumos ce face el?
Admin_dea05- Admin
Buna Mihaela!!..Felicitari pt noul clip.mihaela99 a scris:Buna dimineata fetelor
Buna dimineata Dea
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:[
Buna Mihaela!!..Felicitari pt noul clip.
multumesc Dea
mihaela99- vip
[Buna dimineata DEA acm nu ma mai doare am luat doua pastile ma doare de la un curent sper sa treaca.Buna dimineata le spun si eu la toate fetele care au mai intrat o zi buna
lica54- vip
buna dimineata, doamnelor si multumesc pt.cafea, ceai si promo- sper sa fie inceputul sfirsitului pt.Levent
in centru este putin inorat dar nu este frig; ieri a fost o zi superba de noiembrie; pt.astazi va doresc numai bine cu sanatate, pe mai tirziu
in centru este putin inorat dar nu este frig; ieri a fost o zi superba de noiembrie; pt.astazi va doresc numai bine cu sanatate, pe mai tirziu
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Buna dimineata ,ce faceti ?
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Buna dimi!!!!Mesterim si noi pe aici..una alta am tradus si promo 2dana17 a scris:[] Buna dimineata ,ce faceti ?
Admin_dea05- Admin
multumim Dea
Buna dimineata Dana o zi frumoasa iti doresc
Buna dimineata Dana o zi frumoasa iti doresc
mihaela99- vip
Continut sponsorizat
Pagina 6 din 43 • 1 ... 5, 6, 7 ... 24 ... 43
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 6 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum