32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+24
lexia
rina-rina
iulia80
vivi
Bruni-My
florina1989
tiberici
anuta1971
annadanna
iulia1965
Theo_1
mihaela99
dana17
Garo
DENISA
alitheea
pissycutz
lica54
narcisa
elena
axxa246
Admin_dea05
florica
iulianagl
28 participanți
Pagina 9 din 43
Pagina 9 din 43 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 26 ... 43
Re: 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Da de asta le-a iesit asa bine faza!!!Mi-a placut ce mirata era ea poate nici nu se astepta sa o sarute cu asa patima.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Re: 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
florica a scris:au prins una din putinele ocazi care au fost in serial,de sarutat.In rezumatul ep.27 scrie ca Hsaret ii spune nu la propunerea lui hoca,Levent nu stiu ce surpriza ii pregateste,Cobra a fixat data nunti dar la Gulnaz nu-i convine si iar se isca ceva neitelegeri cam atat am inteles eu
pai oricum il refuza este ceva aa ca sa ma treaca timpul vii hodoronc tronc si ii ceri sa se casatoreasc cu tine ;; de asta am si zis ca este pentru bebelusi]] Scenaristii ii impaca iar scena aia este asa la plezneala .. stai ca mai zic ceva Scenaristii au ajuns de rasul curcilor numai un novice ar fi dus scenariu in derizoriu [[ cred ca li se duce buhul
Ultima editare efectuata de catre elena in Mier 03 Noi 2010, 9:17 pm, editata de 1 ori
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
[quote="iulianagl"]Da de asta le-a iesit asa bine faza!!!Mi-a placut ce mirata era ea poate nici nu se astepta sa o sarute cu asa patima.[/quot
DAAA a fost o scena foarte reusita amindoi erau innebuniti mi-a placuuuuuut ... si ... MAI VREAUUUUUUUUU
DAAA a fost o scena foarte reusita amindoi erau innebuniti mi-a placuuuuuut ... si ... MAI VREAUUUUUUUUU
elena- vip
un clip facut de lexiar de pe topicul Ask..frumos!!!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
[quote="Admin_dea05"]un clip facut de lexiar de pe topicul Ask..frumos!!!
[quote]
Foarte frumos Felicitari [[ uite fetele isi descopera pe zi ce trece talentele ]]
[quote]
Foarte frumos Felicitari [[ uite fetele isi descopera pe zi ce trece talentele ]]
elena- vip
DEEA VREAU SI EU IN AVATARUL MEU POZA CU TUBA SI CANSEL CU PREMIILE CA EU AM INCERCAT DAR IAR AM UITAT
elena- vip
Hasret il refuza pe Murat la propunerea cu scoalaelena a scris:
pai oricum il refuza este ceva aa ca sa ma treaca timpul vii hodoronc tronc si ii ceri sa se casatoreasc cu tine ;; de asta am si zis ca este pentru bebelusi]] Scenaristii ii impaca iar scena aia este asa la plezneala .. stai ca mai zic ceva Scenaristii au ajuns de rasul curcilor numai un novice ar fi dus scenariu in derizoriu [[ cred ca li se duce buhul
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
[quote="elena"]
Cine nu vrea!!!!M-am razgandit am zis ca n-o sa comentez la propunerea lui Levent dar am s-o fac totusi cred ca n-o sa zica nici da dar nici nu si totusi ceva ma face sa trag mai mult spre nu.Daca ar zice da s-ar alege praful adica s-ar termina mai repede serialul si o sa fie si mai plictisitor.O sa zica nu si mai cred ca cineva sau ceva nou o sa apara la orizont.Iar nunta care o arata la caf Gulnazei e a lui cineva strain probabil treceau pe acolo n-are cum sa fie a lui Cafer si Balcicek mai intai trebuie sa-l gaseasca pe Cafer unde mai pui ca a disparut si Balciceka cam asa ar trebui sa procedeze si Hogea sa o rapeasca din nou pe Hasret si sa fuga in lume cu ea departe de Levent, Bahar, Nesrin etc.Eu cred ca Murat se trezeste la viata si chiar o sa lupte pt. Hasret.
Probabil ca n-o sa stea sa afle raspunsul Hasretei pt. Levent dar o sa aibe o surpriza cand o s-o vada la scoala si de acolo o sa-si ia inima in dinti si o sa discute mai bine, o sa se destainuie iar Hasret sigur o sa fie fericita ca o sa-si dea seama ca intradevar o iubeste chiar ii pasa de ea.
Cine nu vrea!!!!M-am razgandit am zis ca n-o sa comentez la propunerea lui Levent dar am s-o fac totusi cred ca n-o sa zica nici da dar nici nu si totusi ceva ma face sa trag mai mult spre nu.Daca ar zice da s-ar alege praful adica s-ar termina mai repede serialul si o sa fie si mai plictisitor.O sa zica nu si mai cred ca cineva sau ceva nou o sa apara la orizont.Iar nunta care o arata la caf Gulnazei e a lui cineva strain probabil treceau pe acolo n-are cum sa fie a lui Cafer si Balcicek mai intai trebuie sa-l gaseasca pe Cafer unde mai pui ca a disparut si Balciceka cam asa ar trebui sa procedeze si Hogea sa o rapeasca din nou pe Hasret si sa fuga in lume cu ea departe de Levent, Bahar, Nesrin etc.Eu cred ca Murat se trezeste la viata si chiar o sa lupte pt. Hasret.
Probabil ca n-o sa stea sa afle raspunsul Hasretei pt. Levent dar o sa aibe o surpriza cand o s-o vada la scoala si de acolo o sa-si ia inima in dinti si o sa discute mai bine, o sa se destainuie iar Hasret sigur o sa fie fericita ca o sa-si dea seama ca intradevar o iubeste chiar ii pasa de ea.
iulianagl- moderator
florica a scris:Hasret il refuza pe Murat la propunerea cu scoala
LASA FLORICA CA IL REFUZA ACUM IN EPISODUL ASTA IA SA O VEZI CA SE DUCE ASTEAPTA PUTIN
elena- vip
[Dragalaselor pe port.ro au aparut poze cu tuba la Cairo se discuta foarte mult.Eu va urez de noapte buna celor care merg la culcare si celor care se uita la Ezel vizionare placuta pe miine
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
florica a scris:Hasret il refuza pe Murat la propunerea cu scoala
Il refuza dar se razgandeste in a treia zi o vede Hogea in bancuta cuminte.
iulianagl- moderator
lica54 a scris:[Dragalaselor pe port.ro au aparut poze cu tuba la Cairo se discuta foarte mult.Eu va urez de noapte buna celor care merg la culcare si celor care se uita la Ezel vizionare placuta pe miine
noapte buna lica si eu te tuc
elena- vip
[quote="iulianagl"]
IL REFUZA IULIANA PE LEVENT in rest bravo felicitari pentru comentariu Cit a si vrea sa il vad ca o rapeste
IL REFUZA IULIANA PE LEVENT in rest bravo felicitari pentru comentariu Cit a si vrea sa il vad ca o rapeste
elena- vip
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
noapte buna Lica si ai grije sa vii cu sa nu te mai doara maseaualica54 a scris:[Dragalaselor pe port.ro au aparut poze cu tuba la Cairo se discuta foarte mult.Eu va urez de noapte buna celor care merg la culcare si celor care se uita la Ezel vizionare placuta pe miine
florica- vip
iulianagl- moderator
[quote="elena"]am vazut o poza pe port la Cansel cred ca-i din ep.27 unde Hasret vorbeste cu Murat.
florica- vip
iulianagl- moderator
[quote="elena"]
Eii nu se stie poate le vine in minte si chestia asta scenaristilor.
Eii nu se stie poate le vine in minte si chestia asta scenaristilor.
iulianagl- moderator
[quote="elena"]pai eu am zis mai de mult s-o rapeasca si sa mearga cu ea pe iaht unde-i Narcisa ca nici aseara n-o fost?
Ultima editare efectuata de catre florica in Mier 03 Noi 2010, 9:54 pm, editata de 1 ori
florica- vip
nu l-am tradat, iubita, dar sa stea si el la rand.florica a scris:dar nu se supara Ezelu ca l-ai tradat,ce zici tu?
ca inainte de el a fost demir, si prima dragoste nu se uita!
levent e pus doar asa, de nervi fata de hogea.
[quote="iulianagl"]
Poate citesc si ce se scrie pe forumuri ca ar avea ce sa invete
Poate citesc si ce se scrie pe forumuri ca ar avea ce sa invete
elena- vip
[quote="florica"]
Poate are treaba ca nu ar sta ea departe sunt sigura[[ sau poate plinge ca o cere Levent pe Hasret in casatorie o fi supy
Poate are treaba ca nu ar sta ea departe sunt sigura[[ sau poate plinge ca o cere Levent pe Hasret in casatorie o fi supy
elena- vip
Continut sponsorizat
Pagina 9 din 43 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 26 ... 43
Subiecte similare
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 9 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum