33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+17
florina1989
tiberici
dana17
nutzi
iulianagl
anuta1971
narcisa
axxa246
DENISA
elena
alitheea
rina-rina
Garo
lica54
mihaela99
florica
Admin_dea05
21 participanți
Pagina 18 din 40
Pagina 18 din 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Re: 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
la ora asta ?am crezut ca doar eu lucrez noaptea ca huhureziinarcisa a scris:
Cred că nu mai spune nimic, dă zor la descâlcit.
Dragele mele mă duc să fac plăcinta că mi-a venit cheful să mănânc plăcintă. De fapt n-am nici o tragere de inimă dar dacă tot am pus foile la dezghețat. Vă urez noapte bună și vă păstrez o porție la fiecare. Cea mai mare felie e rezervată lui Cansel.
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Re: 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
pai cred ca va fi destul de greu sa stau in fiecare noapte pana la trei dar ma descurc eunarcisa a scris:
Când e vorba de Kanal D nu poți să fii sigură de nimic. Parcă ar fi turci. Și eu aș vrea să fie așa dar tu mai ai timp să -l convertești și toate cele?
alitheea- vip
Noapte buna iubita
alitheea- vip
un clip minunat la cafeluta de dimineata ca sa incepeti ziua frumos
https://www.youtube.com/watch?v=3olWG51tgrk&feature=player_embedded
https://www.youtube.com/watch?v=3olWG51tgrk&feature=player_embedded
alitheea- vip
Ali dacă mai stai pe forum să-mi aduci și mie aminte peste o juma de oră să mă uit la plăcintă. Asta ca să nu stau să păzesc cuptorul.alitheea a scris:la ora asta ?am crezut ca doar eu lucrez noaptea ca huhurezii
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
[Buna dimineata dragalaselor a sosit cafea cafea cafea cafea cafea cafea cafeluta O zi frumoasa de toamna alaturi de cei dragi va doresc sa iubiti sa fiti iubite pentru toate frumoasele mele
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
buna dimineata la toti poftiti la micul dejunLica unde esti cu sau o zi buna cu si bucurii
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Buna dimineata fetelor
o zi frumoasa si un weekend minunat va doresc
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
buna dimineata Ali si Narcisa ,va raspud acum pt. aseara,n-am mai putut ca am fost expediata de la calculator ,buna idee lui Narcisa cite ate am le pun la bataie sa-l legam pe Cansel de Tuba sa nu-i mai desparta nimeni
florica- vip
multam fain dar ieri pe inde ai ceovargalit?Si tie o zi frumoasa deasemenea un sfirsit de saptamina ca-n povestimihaela99 a scris:Buna dimineata fetelor
florica- vip
Lica ti-am trimis un m. p. l-ai primit?
florica- vip
Buna dimi Flory, sunt si eu ici colea pe unde vezi, ieri am avut treaba , dar am mai tras si cate un ochi pe aici pe acolo
o zi frumoasa iti doresc
o zi frumoasa iti doresc
mihaela99- vip
Data de inscriere : 22/10/2009
Varsta : 55
sa ai spor la munca,o zi usoara si rodnicamihaela99 a scris:Buna dimi Flory, sunt si eu ici colea pe unde vezi, ieri am avut treaba , dar am mai tras si cate un ochi pe aici pe acolo
o zi frumoasa iti doresc
florica- vip
florica- vip
pt voi toate cate un fir, acum plec pe mai tarziu, pa
florica- vip
anuta1971 a scris:
Am intrat dimineata... a mai spus Arzu ceva?... am vazut ca fetele de acolo sunt convinse ca Murat o sa plece din tara, si Hasret o sa ramana singura... iti dai seama ca ar fi tragedie... Arzu spunea ca poate Hasret se duce dupa el la aeroport si ii spune ca il iubeste... ma indoiesc ca asa va fi (era una dintre variante) o alta varianta ca Murat va fi plecat un timp ... va incerca sa o uite pe Hasret nu va putea sa faca asta .. se va intoarce.. ea va fi celebra ..etc
V am prins De ce sa ma supar??/ Ca ARZU STIE pentru ca ARE pe cineva din interior care o informeaza
Daaa Murat- Hasret casatorie dupa ani de zile [[ daca serialul v a continua]]] El pleaca
si se va reintoarce peste ani [[ dar am zis DACA SERIALUL VA CONTINUA]]]]
si ANUTA nu ma mai ocoli cind sunt eu te retragi am observat aveti ceva de vorbit cind nu sunt prin preajma de acum inainte nu mai intervin in discutii decit va citesc
Nu trebuie sa va fie teama de mine NU SUNT BA-BAU ba din contra eu va dau informatii la fix si ar trebuii sa va considerati norocoase eu asa cred dar ADEVARUL doare citeodata
atita timp cind in acest serial NU SE VA SCHIMBA NIMIC finalul nu va exista pentru ca se vor intrerupe filmarile pa
explicatie- Daca vor continua in ritmul asta [[ instabilitate emotionala contratimp inhibarea sentimentelor FAC PARIU CU ORICINE INDIFERENT CINE ESTE [[ CHIAR REGIZORUL PRODUCATORUL SCENARISTII ]]] CA ACOLO SE VOR INDREPTA.. ADICA NU VA EXISTA FINAL PENTRU CA FILMARILE VOR FI INTRERUPTE]]
pluton- ceres [[ destinul]]] ceres fiind ciclu pluton fiind transformarea schimbarea ciclului amindoua FIIND DESTINUL adica ce va urma
[[ inhibare din cauza limitarii a capacitatilor de actiune
si acest aspect este pe CASA SENTIMENTELOR [[[ DRAGOSTEA
CONCLUZIILE le trageti VOI
iar revin ps Filmarile vor fi intrerupte pentru ca Vor avea dificultati FINANCIARE [[ factori externi] Tomris are o perioada in viata ei foarte controversata [[ apogeu cariera cadere]]] ANUL ASTA DECISIV[[ rascruce de drumuri ]]]]
Cand in VIATA indiferent ce faci esti atentionat sa ti schimbi planurile siTU mergi inainte pentru ca ,consideri ca STII TOTUL DUMNEZEU ITI PUNE PIEDICI . sI CUM??? factorii externi [[ INTIMPINI GREUTATI TI SE PUN PIEDICI SA MERGI MAI DEPARTE]] in cazul de fata FINANTARE
DESTINUL NU IARTA
Ultima editare efectuata de catre elena in Vin 12 Noi 2010, 12:29 pm, editata de 3 ori
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Buna dimineata tuturor o zi placuta
elena- vip
florica- vip
florica a scris: pofta buna
Hola Florica ca de obicei la fix [[ chiar simteam nevoia sa maninc altceva]] la serviciu ma indoapa cu fructe dulciuri [ acasa copii si al meu sot]] la fel prajituri bomboane ciocolata .. iar eu NU REZIST slava lui alah ca nu ma ingras ca altfel...
sarut mana
elena- vip
buna Elena, Murat daca pleaca sa plece singur nu cu...elena a scris: Buna dimineata tuturor o zi placuta
daca serialul a inceput din start " dupa doi ani ", sper ca si acum, adica dupa vacanta, sa treaca direct "dupa doi ani"
pa, pe mai tirziu
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Hai ca ma retrag va las o zi buna la revedere
elena- vip
Hi!
http://www.televizyondizisi.com/index.php/dizi-tv-bu-hafta-gonulcelen-setinde/
rina-rina- membru activ
Data de inscriere : 19/06/2010
rina-rina a scris:http://www.televizyondizisi.com/index.php/dizi-tv-bu-hafta-gonulcelen-setinde/
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs124.ash2/39551_132454193476743_118835801505249_172455_5414968_n.jpg
thanks my dear for photo. We are glad to have you among us .
"Dizi TV"nin merakla beklenen yeni bölümünde; Atv'nin aşk dolu dizisi "Gönülçelen"in setinde yaşananlar ekrana geliyor.
"Gönülçelen" dizisinin kamera arkası görüntüleri, set arkasında oyuncularla yapılan çok özel röportajlar "DİZİ TV" farkıyla atv'de!
Cansel Elçin, Tuba Büyüküstün, Günay Karacaoğlu, Dilşad Çelebi, Hülya Duyar ve dizinin yönetmeni Serkan İpekören diziyle ilgili çok özel ipuçlarını sadece "Dizi TV" izleyicileriyle paylaşıyor…
Atv'de izlemeye doyamadığınız dizilerin gelecek bölümleriyle ilgili hiçbir yerde duymadığınız çok özel haberleri ve tüyoları da sadece "Dizi TV" de bulacaksınız…
"Dizi TV" 14 Kasım Pazar günü 12.50'de Atv'de!
Kahire'ye gitti Araplar'ı büyüleyip geldi
12.11.2010
Bir şampuan firmasının tanıtımı için geçtiğimiz günlerde Kahire'ye giden Tuba Büyüküstün, katıldığı bir televizyon programında sempatik tavırlarıyla Mısırlı hayranlarını büyüledi
Reklamında oynadığı şampuan firmasının tanıtımı için geçtiğimiz günlerde Kahire'ye giden Tuba Büyüküstün, Mısır'ın en çok izlenen kanallarından Al-Mehwar'da bir programa konuk oldu. Katıldığı sabah programında sempatik hareketleriyle dikkat çeken ünlü oyuncu, yayında şarkılar söyledi ve öğrendiği Arapça kelimeleri sıraladı. Programı Tuba Büyüküstün hayranları telefon yağmuruna tuttu.
İLGİ YOĞUNDU
'Ihlamurlar Altında', 'Asi' ve 'Gönülçelen' dizileriyle Ortadoğu'da büyük bir hayran kitlesine sahip olan Büyüküstün'ün Mısır'da yaşadıkları hayranları tarafından internet sitelerine yüklendi. Mısır'ın dört bir yanını gezen ve oynadığı reklam filminin tanıtımı için birçok organizasyona konuk olan Tuba Büyüküstün, gittiği her mekanda hayranlarının ıslıkları ve uzun süreli alkışlarıyla karşılandı. Basının yoğun ilgi gösterdiği Tuba Büyüküstün'ün tanıtım görüntüleri de Mısır'da başka bir televizyon programında yayınlandı. Büyüküstün'ün fotoğraflarıyla başlayan programda, ünlü oyuncuyla reklam kampanyası sırasında yapılan çok özel röportajlar da ekrana geldi.
http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/Magazin/2010/11/12/kahireye_gitti_araplari_buyuleyip_geldi
Buna fetelor , ce faceți ? Eu sant bine . Vad ca am multe MP , incerc sa raspund la toate...și incerc sa citesc din urma tot...Am multe de facut dar printre picaturi ,sper sa recuperez...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
bine ai venit!; termina treaba pina diseara ca sa fii cu noi, padana17 a scris:Buna fetelor , ce faceți ? Eu sant bine . Vad ca am multe MP , incerc sa raspund la toate...și incerc sa citesc din urma tot...Am multe de facut dar printre picaturi ,sper sa recuperez...
frumoasa poza, ne face din nou sa visam....mai ales ca este facuta in clasa, probabil dupa cursuri...
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Continut sponsorizat
Pagina 18 din 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Subiecte similare
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 18 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum