33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+17
florina1989
tiberici
dana17
nutzi
iulianagl
anuta1971
narcisa
axxa246
DENISA
elena
alitheea
rina-rina
Garo
lica54
mihaela99
florica
Admin_dea05
21 participanți
Pagina 40 din 40
Pagina 40 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Re: 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
cand am vazut convorbirea lui Ethem m-am gandit ca dialogul ala nu a fost pus degeaba acolo... sa ajunga Nesrin saraca... doamne tare as vrea sa vad asta ... stiu sunt rea dar nu ma pot abtinedana17 a scris:A ,am uitat și cred ca poate fi interesant de știut ,ce i-a spus mamei lui cand s-a intors de la nunta...cred ca-i spune ca se apuca iar de pian .Daca a ințeles ca nu poate fara pian ,a ințeles ca nu poate fara Hasret .Nu e simplu raționamentul meu ? Dar daca taica-su se incurca in afaceri ? Eu vreau sa vad ce mutare face Levent ,acum ca a ințeles ca aștea doi se iuuuubesc ,așa cu nabadai ,dar se iubesc ... http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs980.snc4/75325_174522142560821_172439646102404_585808_590600_n.jpg
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Re: 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna draga Ali .... a spus sonra cand a dat secventele alea ... deci o sa fie mai tarziu... daca astia sunt numai prieteni inseamna ca pamantul e patratalitheea a scris:asta a fost tot?
anuta1971- vip
Astăzi pe ATV Tr la emisiunea Dizi TV 14.11.2010
sa stii ca au fugit.. da aia nu avem episod vineri ca nu ii gaseste nimenidana17 a scris:http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSP1HzvguWj9jkVtrdZb9k2H-bwA1IvX7_Wv3QDojQLSJKiw8dQyw Buna santeți pe ATV ? Eu cred ca aștea sant la Paris și dau emisiunea asta inregistrata ca sa ne deruteze...
anuta1971- vip
Buna Denisa... ce rapida esti ..multumim
anuta1971- vip
Uite aici...Mulțumim Denisa...anuta1971 a scris:
sa stii ca au fugit.. da aia nu avem episod vineri ca nu ii gaseste nimeni
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Din nou ne potrivim , danuto , si eu cred si sunt convinsa ca e un nou inceput , in care murat va trece la atac si va lupta , nu cred ca renunta , este un luptator chiar daca in perioada care a trecut a depus armele, sper sa avem noi dreptate asa cum am avut cu scena de la pian cand chiar si pe celelalte forumuri fetele spuneau ca e un visdana17 a scris:Doamne ,Anuta ,chiar vroiam sa te intreb ce crezi ,daca Murat abandoneza ,sau acum incepe sa lupte pt Hasret ? Eu am perceput scena de final ca fiind un nou inceput și ca pe o dorința nebuna , care nu mai poate fi amanata . Aceea de a fi impreuna ...Și eu ma hotarasem sa cred ca incepe sa lupte , dar probabil considera ca acolo nu se poate ,sant prea mulți factori care-i incurca și probabil a hotarat sa o i-a cu el departe la ...Paris .Ce zici ? Eu parca am mai spus-o ,sant sigura ca o melodie compusa de el ar schimba totul ,dar cred ca inca nu e momentul ,pastreaza scenaristii asul asta din maneca pt ceva mai greu de iertat...oare ce ? Anuta ,noi pe fond gandim la fel ,dar ce ne deosebește e starea de spirit...Eu sant mai optimista și probabil mai vesela , dar poate și viața mea a fost altfel ... Parca nu pare sa vrea sa o paraseasca .Știe ca o iubește și ca e iubit de ea...Hai sa fim optimiste ,uita-te afara .Știi ce frumos e acum la Paris ?
alitheea- vip
Buna ziua incep a cincea parte.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania
buna iulianaiulianagl a scris:Buna ziua incep a cincea parte.
nu te uiti cu noi la atv?
anuta1971- vip
Sper...Dar ,ce zici aștea sant la Paris ? Eu zic ca da...Aici aș vrea tare sa am dreptate...alitheea a scris:Din nou ne potrivim , danuto , si eu cred si sunt convinsa ca e un nou inceput , in care murat va trece la atac si va lupta , nu cred ca renunta , este un luptator chiar daca in perioada care a trecut a depus armele, sper sa avem noi dreptate asa cum am avut cu scena de la pian cand chiar si pe celelalte forumuri fetele spuneau ca e un vis
dana17- vip
sper din tot sufletul , daca ajunge acolo tuba sigur nu mai vrea sa plece indragostitdana17 a scris:Sper...Dar ,ce zici aștea sant la Paris ? Eu zic ca da...Aici aș vrea tare sa am dreptate...
alitheea- vip
fetelor ati vazut ce retinut era cansel cand s-au pupat?
alitheea- vip
Mulțumim...iulianagl a scris:Buna ziua incep a cincea parte.
-------
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/viewtopic.forum?t=242
dana17- vip
Continut sponsorizat
Pagina 40 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Subiecte similare
» 29 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 45. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 56. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 40 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum