33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+17
florina1989
tiberici
dana17
nutzi
iulianagl
anuta1971
narcisa
axxa246
DENISA
elena
alitheea
rina-rina
Garo
lica54
mihaela99
florica
Admin_dea05
21 participanți
Pagina 39 din 40
Pagina 39 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Una mai imbracata ca e minor ... Nu mami ?alitheea a scris:a spus , oh , da... , nu , Doamne fereste si sper sa nu ma schimb
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Re: 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
La ora asta vrei ? Toți sant ocupați...Fa programare din timp...Asta a mai ramas...E bun ? Și nu are mașina...
Ultima editare efectuata de catre dana17 in Dum 14 Noi 2010, 2:12 am, editata de 1 ori
dana17- vip
oare asta ma ajuta si pe mine la bucatarie?dana17 a scris:Una mai imbracata ca e minor ... Nu mami ?
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
vai de mine si de mine , da-i repede o camasuta ca ne da dea afara , si imi aduce si floridana17 a scris: La ora asta vrei ? Toți sant ocupați...Fa programare din timp...Asta a mai ramas...E bun ? Și nu are mașina...
alitheea- vip
danuto , a venit mos ene pe la gene , asa ca te imbratisez cu drag si iti doresc noapte buna si o zi minunata
alitheea- vip
Vise Frumoase...alitheea a scris:danuto , a venit mos ene pe la gene , asa ca te imbratisez cu drag si iti doresc noapte buna si o zi minunata
dana17- vip
Salutare salutare natiune GC e o placere sa te trezesti dimineata si sa servest cafeluta cafea cafea cafea cafea in compania unor prietene dragi pe care le cunosti doar virtual care iti fac ziua frumoasa de dimineata cu stiri si comentarii frumoase.Si astazi este o zi frumoasa cu mult va doresc sa va din plin de ea si buna dragalaselor va pup
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
tuba says goodbay for her fans in Egypt
she is beautiful & kindly & really intersting about her fans https://www.facebook.com/pages/Tuba-Buyukustun/34440002728#!/video/video.php?v=174647539214156&oid=34440002728
she is beautiful & kindly & really intersting about her fans https://www.facebook.com/pages/Tuba-Buyukustun/34440002728#!/video/video.php?v=174647539214156&oid=34440002728
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
buna dimineata fetelor, sa aveti o duminica minunata
buna dimineata Lica
Vivi multumim mult ... e iubita mult Tuba noastra
Melodia se numeste Te-am ranit, esti tulburat
Iuliana si Ali multumim pentru traduceri
Vad ca nu ati fost tocmai cuminti aseara dupa ce am plecat
Azi sunt pe aici... sunt de garda sa nu dormiti prea mult ..Nu uitati la ora 12.40 sau 12.50 nu mai stiu sigur ii vedem pe atv pe ai nostri cu interviuri din culisele serialului... ma duc la munca am vorbit destul singura
buna dimineata Lica
Vivi multumim mult ... e iubita mult Tuba noastra
Melodia se numeste Te-am ranit, esti tulburat
Iuliana si Ali multumim pentru traduceri
Vad ca nu ati fost tocmai cuminti aseara dupa ce am plecat
Azi sunt pe aici... sunt de garda sa nu dormiti prea mult ..Nu uitati la ora 12.40 sau 12.50 nu mai stiu sigur ii vedem pe atv pe ai nostri cu interviuri din culisele serialului... ma duc la munca am vorbit destul singura
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Buna dimineața fetelor ,azi pun eu micul dejun...Ce dimineța frumoasa... Pofta buna...
dana17- vip
Buna dimineata Danuta
sarut mana pentru micul dejun... da unde-i cafeaua?
Sa ai o duminica minunata
anuta1971- vip
Scuze ,eu chiar eram la cafea ...Credeam ca ați baut-o si voi... Nu sant marea consumatoare de cafea ,dar cand beau o prefer pe cea turceasca...anuta1971 a scris:Buna dimineata Danuta
dana17- vip
eeee asa mai merge, sarut mana
uite cu ce ma ocup de juma de ora fac analize pe text
Fetelor sunt trista.. acum am trecut prin dialog cu atentie, cred ca Hasret i-a spus „da” lui Levent.. sa dea Domnul sa ma insel…
M-a impresionat mult lectia lui Murat.. eu spun ca tot ceea ce a spus la ora a fost pentru Hasret… mai intai spune ca nu poate sa-si exprime sentimentele nici printr-un poem, nici printr-o pictura, nici prin dans ci o face numai prin muzica pentru ca el este muzician… acum intreb sa fie asta o atentionare ca o urmeze o exprimare a sentimentelor sale prin muzica… o sa-i trimita un cantec, prin care o sa-i spuna adio.. pentru ca nu poate sa o faca in cuvinte? .. acum sunt sigura ca unul din motive pentru care Murat a acompaniat-o pe Hasret la pian a fost sa-si ia la rededere… el crede ca-si ia adio de asta si expresia fetei de la final… mai spune la lectie ca sunetele ce ne inconjoara apartin unei piese muzicale fara note… e cam aceeasi explicatie pe care i-a dat-o Hasret lui Murat despre muzica Istanbulului atunci cand cautau sponsori… de asta a zambit, dar Murat cand observa, ii spune de semnele facute de florareasa in spatele nostru, a fost o mica sageata veninoasa… pentru ca era vorba de sunete si asta nu e un sunet.. dar apoi spune ca aceste sunete intra ii in suflet si il afecteaza.. dar ca o sa se lase purtat de un alt sunet si o alta muzica… adica o sa plece.. iar muzica pe care a auzit-o pana atunci o va auzi altcineva (Levent)… si ca efectul acestei muzici, odata plecat, va trece (sa crezi tu asta hoca)… si la sfarsit spune ca tot ceea ce trebuie sa faca e sa asculte… un mesaj prea subtil pentru sincera Hasret… nu-l intelege acum dar o sa vina vremuri cand o sa-l inteleaga. Cand i-a cantat Murat Hasretei piesa scrisa pentru Selin, cand erau la hotel, Hasret ii spune ca oriunde ar fi daca cineva i-ar scrie o astfel de piesa, ar lasa tot si ar fugi in bratele lui… oare o sa aiva reactia asta cand o sa auda piesa pe care o sa i-o compuna Murat? Mai are Hasret dupa cat a suferit (si cat o sa mai sufere) inocenta si increderea ca numai cu dragostea poti darama muntii, ca in viata este suficient numai sa iubesti?
uite cu ce ma ocup de juma de ora fac analize pe text
Fetelor sunt trista.. acum am trecut prin dialog cu atentie, cred ca Hasret i-a spus „da” lui Levent.. sa dea Domnul sa ma insel…
M-a impresionat mult lectia lui Murat.. eu spun ca tot ceea ce a spus la ora a fost pentru Hasret… mai intai spune ca nu poate sa-si exprime sentimentele nici printr-un poem, nici printr-o pictura, nici prin dans ci o face numai prin muzica pentru ca el este muzician… acum intreb sa fie asta o atentionare ca o urmeze o exprimare a sentimentelor sale prin muzica… o sa-i trimita un cantec, prin care o sa-i spuna adio.. pentru ca nu poate sa o faca in cuvinte? .. acum sunt sigura ca unul din motive pentru care Murat a acompaniat-o pe Hasret la pian a fost sa-si ia la rededere… el crede ca-si ia adio de asta si expresia fetei de la final… mai spune la lectie ca sunetele ce ne inconjoara apartin unei piese muzicale fara note… e cam aceeasi explicatie pe care i-a dat-o Hasret lui Murat despre muzica Istanbulului atunci cand cautau sponsori… de asta a zambit, dar Murat cand observa, ii spune de semnele facute de florareasa in spatele nostru, a fost o mica sageata veninoasa… pentru ca era vorba de sunete si asta nu e un sunet.. dar apoi spune ca aceste sunete intra ii in suflet si il afecteaza.. dar ca o sa se lase purtat de un alt sunet si o alta muzica… adica o sa plece.. iar muzica pe care a auzit-o pana atunci o va auzi altcineva (Levent)… si ca efectul acestei muzici, odata plecat, va trece (sa crezi tu asta hoca)… si la sfarsit spune ca tot ceea ce trebuie sa faca e sa asculte… un mesaj prea subtil pentru sincera Hasret… nu-l intelege acum dar o sa vina vremuri cand o sa-l inteleaga. Cand i-a cantat Murat Hasretei piesa scrisa pentru Selin, cand erau la hotel, Hasret ii spune ca oriunde ar fi daca cineva i-ar scrie o astfel de piesa, ar lasa tot si ar fugi in bratele lui… oare o sa aiva reactia asta cand o sa auda piesa pe care o sa i-o compuna Murat? Mai are Hasret dupa cat a suferit (si cat o sa mai sufere) inocenta si increderea ca numai cu dragostea poti darama muntii, ca in viata este suficient numai sa iubesti?
anuta1971- vip
buna ziua fetelor;Anuta,Dana,Lica si tuturor care bintuie pe aici,de si mai este pina la vremea lalelor mie mi-au placut cum arata si v-am adus si voua,toata ziua m-am uitat la ceas dar nu stiu daca am noroc pina la capat sa vad emisiunea cu TUBA SI CANSEL,Anuta frumos comentariu desi cam trist vom vedea ce va fi
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Doamne ,Anuta ,chiar vroiam sa te intreb ce crezi ,daca Murat abandoneza ,sau acum incepe sa lupte pt Hasret ? Eu am perceput scena de final ca fiind un nou inceput și ca pe o dorința nebuna , care nu mai poate fi amanata . Aceea de a fi impreuna ...Și eu ma hotarasem sa cred ca incepe sa lupte , dar probabil considera ca acolo nu se poate ,sant prea mulți factori care-i incurca și probabil a hotarat sa o i-a cu el departe la ...Paris .Ce zici ? Eu parca am mai spus-o ,sant sigura ca o melodie compusa de el ar schimba totul ,dar cred ca inca nu e momentul ,pastreaza scenaristii asul asta din maneca pt ceva mai greu de iertat...oare ce ? Anuta ,noi pe fond gandim la fel ,dar ce ne deosebește e starea de spirit...Eu sant mai optimista și probabil mai vesela , dar poate și viața mea a fost altfel ... Parca nu pare sa vrea sa o paraseasca .Știe ca o iubește și ca e iubit de ea...Hai sa fim optimiste ,uita-te afara .Știi ce frumos e acum la Paris ?
dana17- vip
Buna Florica...florica a scris: buna ziua fetelor;Anuta,Dana,Lica si tuturor care bintuie pe aici,de si mai este pina la vremea lalelor mie mi-au placut cum arata si v-am adus si voua,toata ziua m-am uitat la ceas dar nu stiu daca am noroc pina la capat sa vad emisiunea cu TUBA SI CANSEL,Anuta frumos comentariu desi cam trist vom vedea ce va fi
dana17- vip
Buna Floricaflorica a scris: buna ziua fetelor;Anuta,Dana,Lica si tuturor care bintuie pe aici,de si mai este pina la vremea lalelor mie mi-au placut cum arata si v-am adus si voua,toata ziua m-am uitat la ceas dar nu stiu daca am noroc pina la capat sa vad emisiunea cu TUBA SI CANSEL,Anuta frumos comentariu desi cam trist vom vedea ce va fi
foarte frumoase flori ... poate ai noroc sa vezi
anuta1971- vip
pt Iuliana si Ali cu Vladut cu multumiri multe si multi
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Danuta... cred ca eu chiar sunt o optimista... dar asta e ce am inteles eu din episodul asta... turcii astia iti cam omoara optimismul
am furat ceva pus de Theo pe port
Theo 1 | Comentează mesajulAzi 11:53 | 20471/20489
Interviu cu Tuba intr-o publicatie din Egipt.
Trad. de Maria de pe huni.multumim!
Hello this is an interview with Tuba with an Egyptian magazine Al ra2isiya:
http://www.akhbarelyom.org.eg/nogoom/detailze.asp?field=news&id=2034&num=%C7%E1%D1%C6%ED%D3%ED%C9
I will translate some of the headlines:
First the interviewer said that Tuba is a very funny person and that she was laughing and joking during the interview.
When asked if she always does romantic series like Asi she said that she accepts the roles offered to her only if she finds it suitable to her personality and she talked a little about GC and said that she changed her hair color,took dancing and singing lesson.
She said that the cinema production in turkey isn't as important as drama production.
When asked about Egypt she thought that it had similarities with Istanbul and that she only knows Omar El Sherif (who's an international movie star) and hoped that one day she could be like him.
As for actresses she said she admires Kate Blanchet for her ability to change character from a movie to another and her great acting.
They asked her if she began to do ads in the arabic countries after Kivanc has done several ads and if she's trying to take kivanc steps in this field ! She said that she never thought of it this way she just did the ad because she liked the producer and agreed with him!
They said you have Egyptian facial traits do you plan on learning Arabic and acting in an Egyptian movie ? She said she does not have any Egyptian origin but she doesn't mind acting in an Egyptian movie!
When asked are you in a relationship right now . She said i'm not married nor engaged but i have someone special in my life !And finally they asked her what kind of relation does she have with kivanc . She answered they aren't friends but she respects him as an actor saying that there are great actors in turkey unknown in the arabic countries !
ei acum intrebare... cine e persoana speciala din viata ei cupidon
am furat ceva pus de Theo pe port
Theo 1 | Comentează mesajulAzi 11:53 | 20471/20489
Interviu cu Tuba intr-o publicatie din Egipt.
Trad. de Maria de pe huni.multumim!
Hello this is an interview with Tuba with an Egyptian magazine Al ra2isiya:
http://www.akhbarelyom.org.eg/nogoom/detailze.asp?field=news&id=2034&num=%C7%E1%D1%C6%ED%D3%ED%C9
I will translate some of the headlines:
First the interviewer said that Tuba is a very funny person and that she was laughing and joking during the interview.
When asked if she always does romantic series like Asi she said that she accepts the roles offered to her only if she finds it suitable to her personality and she talked a little about GC and said that she changed her hair color,took dancing and singing lesson.
She said that the cinema production in turkey isn't as important as drama production.
When asked about Egypt she thought that it had similarities with Istanbul and that she only knows Omar El Sherif (who's an international movie star) and hoped that one day she could be like him.
As for actresses she said she admires Kate Blanchet for her ability to change character from a movie to another and her great acting.
They asked her if she began to do ads in the arabic countries after Kivanc has done several ads and if she's trying to take kivanc steps in this field ! She said that she never thought of it this way she just did the ad because she liked the producer and agreed with him!
They said you have Egyptian facial traits do you plan on learning Arabic and acting in an Egyptian movie ? She said she does not have any Egyptian origin but she doesn't mind acting in an Egyptian movie!
When asked are you in a relationship right now . She said i'm not married nor engaged but i have someone special in my life !And finally they asked her what kind of relation does she have with kivanc . She answered they aren't friends but she respects him as an actor saying that there are great actors in turkey unknown in the arabic countries !
anuta1971- vip
A ,am uitat și cred ca poate fi interesant de știut ,ce i-a spus mamei lui cand s-a intors de la nunta...cred ca-i spune ca se apuca iar de pian .Daca a ințeles ca nu poate fara pian ,a ințeles ca nu poate fara Hasret .Nu e simplu raționamentul meu ? Dar daca taica-su se incurca in afaceri ? Eu vreau sa vad ce mutare face Levent ,acum ca a ințeles ca aștea doi se iuuuubesc ,așa cu nabadai ,dar se iubesc ...
dana17- vip
Chici ciuperca ce-i ...Cine...Guguloiul nostru... cupidonanuta1971 a scris:Danuta... cred ca eu chiar sunt o optimista... dar asta e ce am inteles eu din episodul asta... turcii astia iti cam omoara optimismul
dana17- vip
bine v-am gasit zanute , cat sunt de frumosi si fericiti indragostit indragostit indragostit
alitheea- vip
nu uitaţi de emisiunea cu Tuba
http://www.livetvizle.com/trhepsi/atv_canli_izle.asp
http://www.livetvizle.com/trhepsi/atv_canli_izle.asp
[Buna ziua dragalaselor e ora prinzului.Astazi este lastul secului pentru postul cracunului va invit sa servim impreuna un rasol de pui alaturi de o placinta cu brinza insotite de un vin rosu.Pofta buna si daca ar vrea cineva sa puna si niste imagini ar fi mai fain
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Buna santeți pe ATV ? Eu cred ca aștea sant la Paris și dau emisiunea asta inregistrata ca sa ne deruteze...alitheea a scris:bine v-am gasit zanute , cat sunt de frumosi si fericiti indragostit indragostit indragostit
dana17- vip
Continut sponsorizat
Pagina 39 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Subiecte similare
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 39 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum