33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+17
florina1989
tiberici
dana17
nutzi
iulianagl
anuta1971
narcisa
axxa246
DENISA
elena
alitheea
rina-rina
Garo
lica54
mihaela99
florica
Admin_dea05
21 participanți
Pagina 3 din 40
Pagina 3 din 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Re: 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
poze de la nunta
https://www.facebook.com/group.php?gid=105610722816671&v=wall#!/photo.php?fbid=140085022710380&set=o.105610722816671
https://www.facebook.com/group.php?gid=105610722816671&v=wall#!/photo.php?fbid=140085022710380&set=o.105610722816671
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Re: 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
alte poze
http://www.huniliyiz.net/index.php?topic=7142.msg208860#msg208860
http://www.huniliyiz.net/index.php?topic=7142.msg208860#msg208860
alitheea- vip
hasret su murat canta impreuna
alitheea- vip
alitheea a scris:poze de la nunta
o acompaniaza hoca???????
CE FRUMOOOOOS SE UITA HASRET LA HOCA........ CE DRAGOSTEEEEEEE
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
dar vezi ca murat e fericit cand vb la telefon?elena a scris:
o acompaniaza hoca???????
CE FRUMOOOOOS SE UITA HASRET LA HOCA........ CE DRAGOSTEEEEEEE
alitheea- vip
VAAAAAAD uita-te si tu ce privire are murat la scoala cum se uita la eaalitheea a scris:dar vezi ca murat e fericit cand vb la telefon?
elena- vip
cred ca vom avea un episod frumos
alitheea- vip
alitheea- vip
EPISODE 28 SUMMARY
Propunerea de casatorie a lui Levent pentru Hasret cade ca o bomba. Murat crede ca Hasret se indeparteaza de el pe zi ce trece. Dar Murat va ajunge fata in fata cu Hasret intr-un moment neasteptat. Pregatirile de nunta a lui Cobra si Gülnaz continua in cartier si toata lumea este extaziata. Astfel Murat si Hasret se vor vedea din nou... Murat are o surpriza pentru toti la nunta dar nimeni nu stia ce e de fapt. Murat a luat o decezie importanta despre viitor.
Propunerea de casatorie a lui Levent pentru Hasret cade ca o bomba. Murat crede ca Hasret se indeparteaza de el pe zi ce trece. Dar Murat va ajunge fata in fata cu Hasret intr-un moment neasteptat. Pregatirile de nunta a lui Cobra si Gülnaz continua in cartier si toata lumea este extaziata. Astfel Murat si Hasret se vor vedea din nou... Murat are o surpriza pentru toti la nunta dar nimeni nu stia ce e de fapt. Murat a luat o decezie importanta despre viitor.
Ultima editare efectuata de catre alitheea in Mier 10 Noi 2010, 4:48 pm, editata de 2 ori
alitheea- vip
alitheea a scris:EPISODE 28 SUMMARY
Propunerea lui Levent de căsătorie vine ca o bombă ptr Hasret. Murat o crede pe Hasret departe de el cu fiecare zi ce trece ( NU SPUNE NU!)
Murat va fi faţă în faţă cu Hasret într-un moment neaşteptat. Pregătirile ptr nunta lui Cobra şi Gülnaz continuă în cartier şi toată lumea este încântată. Acest lucru îi va aduce de asemenea pe Murat şi Hasret din nou împreună... Murat are o surpriza pentru toata lumea la nuntă, dar nimeni nu cunoaşte de fapt adevărata surpriză. Murat a luat o decizie importanta cu privire la viitorul lui !
Fetelor se pare că săptămâna ce vine e posibil să nu fie serialul din cauza sărbătorii lor .
multumim denisa , una calda alta rece , dar ce sarbatoare e ?DENISA a scris:Fetelor se pare că săptămâna ce vine e posibil să nu fie serialul din cauza sărbătorii lor .
alitheea- vip
alitheea a scris:multumim denisa , una calda alta rece , dar ce sarbatoare e ?
Sărbătoarea sacrificiului " Eid Al Adha " e pe 16 Noiembrie , dar ei au vacanţă vreo 3 -4 zile şi de obicei nu se dau serialele
aha , am inteles , multumescDENISA a scris:
Sărbătoarea sacrificiului " Eid Al Adha " e pe 16 Noiembrie , dar ei au vacanţă vreo 3 -4 zile şi de obicei nu se dau serialele
alitheea- vip
DENISA a scris:
Pai daca este sacrificiu... cu placere
Am observat ca de cite ori este un episod cu EI DOI se amana ... guzel
Ne pun rabdarea la .. incercare De fapt In rabdare sta morala lumii [[ ca sa parafrazez o pilda foarte des intilnita ]] Iar NOI avem morala si EI incercarea .. asa ca AVEM DE ALES? :
elena- vip
Desi am zis ca nu mai comentez in nici un fel ce se intimpla in acest serial [[ nu vreau sa-mi fac rau mie in primul rind]] totusi ,,, Pentru Hasret... LEVENT este carte de joc [[ asul de rosu? ] Il scoate din buzunar in vremuri de restriste??
Uneori este FOARTE GREU sa zici NU atunci cind interesele ti -o cer si ea nu dezminte acest lucru .. exista o contradictie si aceasta contradictie cu ea insasi se numeste INSTABILITATE EMOTIONALA, CONTRATIMP =RELATIE NEREUSITA [pe TOATE planurile... halal
Uneori este FOARTE GREU sa zici NU atunci cind interesele ti -o cer si ea nu dezminte acest lucru .. exista o contradictie si aceasta contradictie cu ea insasi se numeste INSTABILITATE EMOTIONALA, CONTRATIMP =RELATIE NEREUSITA [pe TOATE planurile... halal
Ultima editare efectuata de catre elena in Mier 10 Noi 2010, 6:05 pm, editata de 1 ori
elena- vip
EHEI Dragalasele lu bunicuta ati revenit in forta cu vesti foarte bune si frumoase felicitari harnicutelor alitheea si denisa
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
care anumeelena a scris:
numai in timpul filmarilor la ASI a schimbat 3 tovarasi CE HAZLIU
axxa246 a scris:
care anume
Ce e faci ca nu stii? Pai unul este domn Murat de care vad ca se vorbeste si astazi
2 aslan
3 mutulache .. de care tocmai s-a despartit in vara
Nu este suficient sau Mai vrei?????
elena- vip
pai dragaelena a scris:
Ce e faci ca nu stii? Pai unul este domn Murat de care vad ca se vorbeste si astazi
2 aslan
3 mutulache .. de care tocmai s-a despartit in vara
Nu este suficient sau Mai vrei?????
io nu am fost la fundul ei, ma scuzi de franchete, ca sa ma fac ca nu stiu despre ceva ce as sti.
iar de ep net stiu ca nu a fost nimic cu MY, adica nimic de o relatie, despre aslan a spus chiar ea ca a avut o relatie speciala, dar nu am perceput-o ca pe una amoroasa, ci de prietenie, iar de sami inteleg ca abai s-a despartit, deci cum l-a schimbat si cu cine in timpul filmarilor la Asi??
si cum adica "mai vrei"? mai ai?
Despre ASLAN a spus ca AU FOST IMPREUNA O PERIOADA [[ este interviul ei] DECI in timpul serialului cu mutulache IN TIMPUL SERIALULUI iar cu Murat TOATE DAR ABSOLUT TOATE care mai de care chiar ASTAZI citeste mai in spate sa VEZI asa ca desi nu stam la FUNDUL ei TOTUSI .. CHIAR EA RECUNOASTE oricit am vrea noi sa dregem busuioculaxxa246 a scris:
pai draga
io nu am fost la fundul ei, ma scuzi de franchete, ca sa ma fac ca nu stiu despre ceva ce as sti.
iar de ep net stiu ca nu a fost nimic cu MY, adica nimic de o relatie, despre aslan a spus chiar ea ca a avut o relatie speciala, dar nu am perceput-o ca pe una amoroasa, ci de prietenie, iar de sami inteleg ca abai s-a despartit, deci cum l-a schimbat si cu cine in timpul filmarilor la Asi??
si cum adica "mai vrei"? mai ai?
Si chiar am citit ca foarte multe persoane de pe forumuri nu-si mai vorbesc din cauza ei si a lui murat asa de MARI erau patimille
Cel putin doi recunoscuti OFICIAL iar de domn murat CEVA a fost dupa cum am citit si ASTAZI [[ si dupa cum psihologii serialelor in special a lui asi ii urmareau toate gesturile privirile starea ei in general [[ trista sau vesela]]
pe mine personal NICI NU MA INTERESEAZA fostele relatii dar cind o auzi ca i place singuratatea parca iti vine sa ZIMBESTI
elena- vip
pai zambeste, daca-ti vine, dar mai retinut asa, nu te tavali pe jos si nu arunca cuvinte de judecata.
eu plec ca am altceva de facut ne auzim la noapte daca vor da promo... o seara placuta
elena- vip
axxa246 a scris:pai zambeste, daca-ti vine, dar mai retinut asa, nu te tavali pe jos si nu arunca cuvinte de judecata.
EU nu judec pe nimeni si lucrez cu materialul clientului ... iar de zimbit chiar zimbesc la ce material ofera clientul... cred ca principalul judecator ..ESTE EL INSUSI.. NO COMMENT .. PA
elena- vip
Continut sponsorizat
Pagina 3 din 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Subiecte similare
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 3 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum