38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+32
maia***
rina-rina
prytymeu
Gloxinia2010
dlacatus65
scumpica22
Theo_1
rodica
nutzi
mihaela99
lexia
Luana
iulia80
tiberici
annadanna
teodora_roman
Garo
denta
DENISA
florina1989
nicos66
vivi
alitheea
narcisa
elena
lica54
axxa246
iulianagl
florica
Admin_dea05
anuta1971
dana17
36 participanți
Pagina 11 din 42
Pagina 11 din 42 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 26 ... 42
Re: 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Nu dar am ...intuitiiiiii.... Merci...axxa246 a scris:buna Dana
tu esti paparazzo!
ca prea ai toate pozele din lume
sa ai zbor lin pe unde te duci, ca am vaz ce in aeroporturi
Cine ti-ar mai trimite bunaciuni ....???
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Re: 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
ba da, is gatati!florica a scris:toate bune si frumoase dar ce se aude cu cirnati,inca nu-s gata uite am pregatit grataru''
numa ca il tin pe otoman cu dintii ranjiti la ei, ca e inca post!
mai danuta , da ce baiat finut si dragut ne trimiti tu de acolodana17 a scris:
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
asa asa...dana17 a scris: Nu dar am ...intuitiiiiii.... Merci
Cine ti-ar mai trimite bunaciuni ....???
esti si tu o omida cu intuitile tale
axxa246 a scris:
asa asa...
esti si tu o omida cu intuitile tale
dana17- vip
am pus si io o poza mai sus cu el in spumele mariidana17 a scris:
era ...interesant.
fetelor eu va zic,noapte buna ,
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
florica a scris: fetelor eu va zic,noapte buna ,
noapte buna!!
fete, si eu ies, va pup, noapte buna, sa ne auzim cu bime maine
Ali, saru mana de ezel !
Vezi ? Nici lui nu-i vine a crede ce aude...alitheea a scris:mai danuta , da ce baiat finut si dragut ne trimiti tu de acolo
dana17- vip
Noapte buna Floricel...florica a scris: fetelor eu va zic,noapte buna ,
dana17- vip
dana17- vip
noapte buna fetelor care au plecat la nani
Ultima editare efectuata de catre alitheea in Mar 21 Dec 2010, 11:13 pm, editata de 1 ori
alitheea- vip
Dea faine...Multumim...
dana17- vip
Noapte buna Ali...alitheea a scris:noapte buan fetelor care au plecat la nani
dana17- vip
eu mai am puti de lucru la calculator asa ca sunt cu un ochi la voi dar din cauza oboselii nu sunt foarte pe fazadana17 a scris:Noapte buna Ali...
alitheea- vip
Noapte buna Axxa, noapte buna Flori
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
dana17- vip
N-ai sa crezi dar si eu sant franta , dar astept sa vorbesc cu niste prieteni la care petrecem Craciunul...alitheea a scris:eu mai am puti de lucru la calculator asa ca sunt cu un ochi la voi dar din cauza oboselii nu sunt foarte pe faza
dana17- vip
dana17- vip
Dragalaselor eu am fost in ograda cealalta ca urmaresc si AVC.Dar voi ati crosetat nu gluma abia am terminat de citit ce ati scris voi.Dana17 iti spun si eu buna searasi bine team gasit iti doresc vacanta placuta un Craciun fericit cu multe bucurii si sa te intorci cu bina acasa.Te dulce bunicuta.Fetelor va doresc noapte buna somn usor vise placute ingerii sa va sarute din 5 in 5 minute si ei va saruta si spun sa nu punem botu la toate barfele ce se spun despre ei de noapte buna
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
sunt atat de obosita ca numai greseli fac , dar trebuie sa termin ce am de facut, inca nu ma gandesc la Craciun , dar de poimaine le-am dat liber la fete , asa ca si sa vreau nu prea mai am ce face decat sa iau o pauzadana17 a scris: N]
alitheea- vip
noapte buna draga mea , ai dreptate trebuie sa stim sa cernem ce merita si ce nu merita atentia noastra, te imbratisez cu drag si sa stii ca esti tare dulce si calda , mergi direct la sufletul omuluilica54 a scris:Dragalaselor eu am fost in ograda cealalta ca urmaresc si AVC.Dar voi ati crosetat nu gluma abia am terminat de citit ce ati scris voi.Dana17 iti spun si eu buna searasi bine team gasit iti doresc vacanta placuta un Craciun fericit cu multe bucurii si sa te intorci cu bina acasa.Te dulce bunicuta.Fetelor va doresc noapte buna somn usor vise placute ingerii sa va sarute din 5 in 5 minute si ei va saruta si spun sa nu punem botu la toate barfele ce se spun despre ei de noapte buna
alitheea- vip
Noapte buna bunico...lica54 a scris:Dragalaselor eu am fost in ograda cealalta ca urmaresc si AVC.Dar voi ati crosetat nu gluma abia am terminat de citit ce ati scris voi.Dana17 iti spun si eu buna searasi bine team gasit iti doresc vacanta placuta un Craciun fericit cu multe bucurii si sa te intorci cu bina acasa.Te dulce bunicuta.Fetelor va doresc noapte buna somn usor vise placute ingerii sa va sarute din 5 in 5 minute si ei va saruta si spun sa nu punem botu la toate barfele ce se spun despre ei de noapte buna
dana17- vip
Fetelor am fost prin presa turca si am citit articole... nu mai vreau, ma doare capul de nervi, parca asa de rai n-au fost niciodata... sa-i ajute Dumnezeu sau... Alah Tubei sa treaca peste mizeriile astea... o fi ea calita dar nu are cum sa nu fie afectata.. noi nu putem decat sa fim sufleteste alaturi de ea si poate energia noastra pozitiva sa o ajute.
Va doresc noapte buna, somn usor vise placute
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Noapte buna Anuta...anuta1971 a scris:Fetelor am fost prin presa turca si am citit articole... nu mai vreau, ma doare capul de nervi, parca asa de rai n-au fost niciodata... sa-i ajute Dumnezeu sau... Alah Tubei sa treaca peste mizeriile astea... o fi ea calita dar nu are cum sa nu fie afectata.. noi nu putem decat sa fim sufleteste alaturi de ea si poate energia noastra pozitiva sa o ajute.
dana17- vip
Continut sponsorizat
Pagina 11 din 42 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 26 ... 42
Subiecte similare
» 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 11 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum