38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+32
maia***
rina-rina
prytymeu
Gloxinia2010
dlacatus65
scumpica22
Theo_1
rodica
nutzi
mihaela99
lexia
Luana
iulia80
tiberici
annadanna
teodora_roman
Garo
denta
DENISA
florina1989
nicos66
vivi
alitheea
narcisa
elena
lica54
axxa246
iulianagl
florica
Admin_dea05
anuta1971
dana17
36 participanți
Pagina 7 din 42
Pagina 7 din 42 • 1 ... 6, 7, 8 ... 24 ... 42
Re: 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
nu prea am bagat de seama la ea, o singura data mi s-a parut foarte naturala cand era cu el, atunci cand au fost in excursia aia de o zi, cand i-a si apucat ploaiaanuta1971 a scris:
stii ca am observat ca la vreo doua faze cand Tuba se apropie de el se inroseste... e dragut asta la un barbat
dar la el am sesizat ceva.
o fi fost doar inchipuirea mea, de mi-a si trecut dupa aia prin minte ca ce-ar fi ca iubitul secret sa fie taman el!
Re: 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
axxa246 a scris:
eeeeeeeeeeeee??!!!!
sau ce ????
hm!
eeeeeeeeee.
acum intrebarea e cine e paravanul? Cansel sau Onur? cum ramane cu saracul catel al Tubei cine il plimba?
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
anuta1971 a scris:
Doamna draga unde ai plecat? plec si eu acasa .. va pup intru mai tarziu
aci sunt lady
anuta1971 a scris:
eeeeeeeeee.
acum intrebarea e cine e paravanul? Cansel sau Onur? cum ramane cu saracul catel al Tubei cine il plimba?
auzi,
sa stii ca as vrea ca paravanul sa fie hogea
ca nu e masculin cu ea.
e mai tare levent
spun si eu acu asta, ca nu prea sunt fetele pe-acasa
si tu esti mai blajina, mai ales ca iti plac si tie barbatii- barbati.
de pe 3 ianuarie vine si fulgerica la Kanal d
o maritam si pe tuba...
le facem pe toate in noul an!
gata, m-am destrabalat destul, ies acu, ca nici An nu mai vb cu mine.
diseara ma kilaresc fetele!!!!
pup iu ladies
hai, ma, ca levent e barbat fain
si stim cu toate ca barbatul nu trebe sa fie frumos....
o maritam si pe tuba...
le facem pe toate in noul an!
gata, m-am destrabalat destul, ies acu, ca nici An nu mai vb cu mine.
diseara ma kilaresc fetele!!!!
pup iu ladies
hai, ma, ca levent e barbat fain
si stim cu toate ca barbatul nu trebe sa fie frumos....
Ultima editare efectuata de catre axxa246 in Mar 21 Dec 2010, 6:30 pm, editata de 1 ori
faza cand a adormit pe canapea pe umarul lui... eu chiar am comentat atunci.. dar cate trasnai spun eu..axxa246 a scris:
nu prea am bagat de seama la ea, o singura data mi s-a parut foarte naturala cand era cu el, atunci cand au fost in excursia aia de o zi, cand i-a si apucat ploaia
dar la el am sesizat ceva.
o fi fost doar inchipuirea mea, de mi-a si trecut dupa aia prin minte ca ce-ar fi ca iubitul secret sa fie taman el!
si mai e o faza chiar din episodul trecut, cand Hasret canta si ei o privesc prin fereastra .. o fi doar rol? cine stie..
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:
faza cand a adormit pe canapea pe umarul lui... eu chiar am comentat atunci.. dar cate trasnai spun eu..
si mai e o faza chiar din episodul trecut, cand Hasret canta si ei o privesc prin fereastra .. o fi doar rol? cine stie..
se mai scapa si ei
auzi, io am mai revazut cateva episoade (selectiv scene) din Asi
io tot cred ca ei 2 (tuba si MY) au avut ceva reciproca!
axxa246 a scris:
auzi,
sa stii ca as vrea ca paravanul sa fie hogea
ca nu e masculin cu ea.
e mai tare levent
spun si eu acu asta, ca nu prea sunt fetele pe-acasa
si tu esti mai blajina, mai ales ca iti plac si tie barbatii- barbati.
nu stiu de ce poate bat campii dar Tubei nu i se potriveste ca sot un turc... cred ca i se potriveste mai mult Cansel... dar poate spun asta pentru ca pe Onur nu-l cunosc deloc.. nu am citit nici un interviu dat de el ca sa stiu cum gandeste... De Cansel imi place si cum gandeste si ce preferinte are... Cine stie care o fi adevarul pana la urma
anuta1971- vip
io n-am citit nik nici despre unu`, nici despre altul
dar mi se pare mai masculin levent, de aia imi place
acu ca se potrivesc sau nu, habar n-am, nu e treaba mea, da` mie decat imi place da-i vaz.
acu ca se potrivesc sau nu, habar n-am, nu e treaba mea, da` mie decat imi place da-i vaz.
axxa246 a scris:
se mai scapa si ei
auzi, io am mai revazut cateva episoade (selectiv scene) din Asi
io tot cred ca ei 2 (tuba si MY) au avut ceva reciproca!
da si eu cred ca a fost o atractie reciproca nematerializata in nimic... cred ca a fost dorinta pur sexuala a unui barbat frumos pentru o femeie frumoasa si invers.. sper sa nu mananc bataie
anuta1971- vip
mie si in film imi place mai mult personajul levent, e mai uman, nu e asa de complicat si alambicat si tacut (in sensul de ascus in ce priveste trairile lui) pana la extrem ca hogea.
e mai hotarat si stie ce vrea.
hogea e ...nu stiu, visator, sucit, idealist... si mai multe nu zic, ca diseara ma kilaresc fetele.
hogea e ...nu stiu, visator, sucit, idealist... si mai multe nu zic, ca diseara ma kilaresc fetele.
Bună seara dragele mele. Am citit și eu știrea șoc, din păcate nu mai pot să cred nimic, m-au bulversat atât de tare că și dacă iubitul secret ar fi Papa de la Roma tot nu m-ar mira.
Văd Axxa că ești tare fericită, ți-ai luat cadoul de la Moșu', sper că nu mai ai și alte pretenții de la el.
Văd Axxa că ești tare fericită, ți-ai luat cadoul de la Moșu', sper că nu mai ai și alte pretenții de la el.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
si eu cred.anuta1971 a scris:
da si eu cred ca a fost o atractie reciproca nematerializata in nimic... cred ca a fost dorinta pur sexuala a unui barbat frumos pentru o femeie frumoasa si invers.. sper sa nu mananc bataie
a fost o pasiune.
dar una buna-bunuta, ca sa nuc puternica, ca la una puternica rezisti cu greu.
dar pana la urma nu aveau decat sa reziste, a fost cu ochii pe ei!
Da e mai masculin, de asta-mi place Ezelaxxa246 a scris:io n-am citit nik nici despre unu`, nici despre altul
Dar sa stii Cansel are alta educatie si asta e marele lui atu... cu toata aparenta lor emancipare turcii sunt totusi destul de primitivi in gandire
anuta1971- vip
Şi mie îmi place Levent dar parcă nu atât de mult încât să fie iubitul Tubei. Dar până la urmă e problema lor.axxa246 a scris:mie si in film imi place mai mult personajul levent, e mai uman, nu e asa de complicat si alambicat si tacut (in sensul de ascus in ce priveste trairile lui) pana la extrem ca hogea.
narcisa- vip
narcisa a scris:Bună seara dragele mele. Am citit și eu știrea șoc, din păcate nu mai pot să cred nimic, m-au bulversat atât de tare că și dacă iubitul secret ar fi Papa de la Roma tot nu m-ar mira.
buna bebe mic
daa, nu mai cer nimic!
toata admiratia mea pentru Burcin.. a stiut sa-si pastreze odorulaxxa246 a scris:
si eu cred.
a fost o pasiune.
dar una buna-bunuta, ca sa nuc puternica, ca la una puternica rezisti cu greu.
dar pana la urma nu aveau decat sa reziste, a fost cu ochii pe ei!
anuta1971- vip
eeeeeeeeeeeee, te halesc!anuta1971 a scris:
Da e mai masculin, de asta-mi place Ezel
Dar sa stii Cansel are alta educatie si asta e marele lui atu... cu toata aparenta lor emancipare turcii sunt totusi destul de primitivi in gandire
nu divaga!
ce treaba are ezel aci?
el e la mine in bucatarie, cu sortzul in fata, face carnatii de... el nu mananca pork, ai?
Nu-mi place deloc personajul lui din film.. nu pot sa-l inghit si pace .. e genul perfid si eu pe astia nu-i digeraxxa246 a scris:mie si in film imi place mai mult personajul levent, e mai uman, nu e asa de complicat si alambicat si tacut (in sensul de ascus in ce priveste trairile lui) pana la extrem ca hogea.
anuta1971- vip
d-apai sa se tie amandoi!anuta1971 a scris:
toata admiratia mea pentru Burcin.. a stiut sa-si pastreze odorul
desie el e frumusel, manca- l-ar purecii!
mie mi se pare ca stie ce vrea in dragoste.anuta1971 a scris:
Nu-mi place deloc personajul lui din film.. nu pot sa-l inghit si pace .. e genul perfid si eu pe astia nu-i diger
in rest, nu am mai urmarit filmul de la cap la coada ca sa-l vaz in alte ipostaze
Buna seara puiut... eu sunt la serviciu si in loc sa plec acasa vorbesc pe forum cu voinarcisa a scris:Bună seara dragele mele. Am citit și eu știrea șoc, din păcate nu mai pot să cred nimic, m-au bulversat atât de tare că și dacă iubitul secret ar fi Papa de la Roma tot nu m-ar mira.
Au innebunit toti ziaristii, saptamana trecuta spuneau ceva.. acum spun altceva si tot asa.. ma intreb totusi de ce a spus Sami ca s-au despartit din cauza lui Cansel... nici nu a fost vorba de Onur..
anuta1971- vip
Bună seara Ana. Poate că de data asta mănânc eu bătaie dar mi se pare că pentru fiecare partener din filmele importante Tuba a simţit ceva (sau e o actriţă extraordinar de bună). Vom vedea la serialul următor al Tubei.anuta1971 a scris:
narcisa- vip
am aruncat si eu o pastila.. am crezut ca nu observiaxxa246 a scris:
eeeeeeeeeeeee, te halesc!
nu divaga!
ce treaba are ezel aci?
el e la mine in bucatarie, cu sortzul in fata, face carnatii de... el nu mananca pork, ai?
anuta1971- vip
du-te , fata mea, acasa, ca ne gasesti tot aci, nu mai sta!!anuta1971 a scris:
Buna seara puiut... eu sunt la serviciu si in loc sa plec acasa vorbesc pe forum cu voi
Au innebunit toti ziaristii, saptamana trecuta spuneau ceva.. acum spun altceva si tot asa.. ma intreb totusi de ce a spus Sami ca s-au despartit din cauza lui Cansel... nici nu a fost vorba de Onur..
ca e noapte deja.
Continut sponsorizat
Pagina 7 din 42 • 1 ... 6, 7, 8 ... 24 ... 42
Subiecte similare
» 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 7 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum