38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+32
maia***
rina-rina
prytymeu
Gloxinia2010
dlacatus65
scumpica22
Theo_1
rodica
nutzi
mihaela99
lexia
Luana
iulia80
tiberici
annadanna
teodora_roman
Garo
denta
DENISA
florina1989
nicos66
vivi
alitheea
narcisa
elena
lica54
axxa246
iulianagl
florica
Admin_dea05
anuta1971
dana17
36 participanți
Pagina 6 din 42
Pagina 6 din 42 • 1 ... 5, 6, 7 ... 24 ... 42
Re: 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
EPISODE 33 TIPS
Acest episod ar trebui sa se numeasca "schimbarea este la fel de buna ca si pauza"
Hasret isi sustine decizia.Ea isi schimba viata si incepe cu casa.
Cobra este decis sa se impace cu Gülnaz.
...Noile vesti ale lui Gülnaz pentru Cobra il vor uimi pe Cobra.
Ethem si familia lui incep sa impacheteze pentru a parasi casa.acesta sunt vremuri aspre pentru Nersin. ( Nu imi pare rau pentru )
Murat si Levent merg acasa la Hasret sa isi ceara scuze , dar nu vor avea succes.
Hasret a aflat ca Murat s-a mutat si va avea o idee.
si cine credeti ca va fi care il va vizita pe Murat si familia sa in noua casa si ii va aduce un cadou de casa noua? (cred levent , sper ca nu Bahar)
Murat:
Imi cer scuze ca te-am suparat... pentru ca ti-am amintit de amintiri triste.
Nu am mai incercat inainte si nu am sa incerc acum sa fac cum am facut la scoala.(aici nu sunt sigura)
Acest episod este ca o punte ...adevarata bomba va fi in ep 34
Acest episod ar trebui sa se numeasca "schimbarea este la fel de buna ca si pauza"
Hasret isi sustine decizia.Ea isi schimba viata si incepe cu casa.
Cobra este decis sa se impace cu Gülnaz.
...Noile vesti ale lui Gülnaz pentru Cobra il vor uimi pe Cobra.
Ethem si familia lui incep sa impacheteze pentru a parasi casa.acesta sunt vremuri aspre pentru Nersin. ( Nu imi pare rau pentru )
Murat si Levent merg acasa la Hasret sa isi ceara scuze , dar nu vor avea succes.
Hasret a aflat ca Murat s-a mutat si va avea o idee.
si cine credeti ca va fi care il va vizita pe Murat si familia sa in noua casa si ii va aduce un cadou de casa noua? (cred levent , sper ca nu Bahar)
Murat:
Imi cer scuze ca te-am suparat... pentru ca ti-am amintit de amintiri triste.
Nu am mai incercat inainte si nu am sa incerc acum sa fac cum am facut la scoala.(aici nu sunt sigura)
Acest episod este ca o punte ...adevarata bomba va fi in ep 34
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Re: 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Oare care va fi bomba?alitheea a scris:Acest episod este ca o punte ...adevarata bomba va fi in ep 34
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
sper ca ceva dragutAdmin_dea05 a scris:Oare care va fi bomba?
alitheea- vip
acum chiar ca nu mai pot sta , deja m-au sunat sa sunt pe drum cei cu care trebuie sa ma intalnesc . va imbratisez si va doresc o zi minunata
alitheea- vip
Buna dimineata fetelor, va doresc o zi minunata
Florica eu cred ca decizia Hasretei e buna.. Murat e vinovat pentru ca a acceptat targul cu Levent.. in serialele lor eroii sunt intotdeauna incapabili sa aiva discutii directe cu partenerii. Intotdeauna au cate ceva de ascuns.. chipurile pentru binele celuilalt, dar de aici se nasc in general problemele. Nu era de preferat o discutie sincera intre Murat si Hasret,. decat targul asta? Cu decizia luata Hasret a crescut in ochii nostri ai privitorilor, ne-a aratat ca a devenit o doamna.. o femeie puternica. Decizia nu este gresita, este luata intr-un moment nepotrivit, dar Hasret nu are cum sa stie asta.. cand o sa afle o sa regrete. Sunt sigura, ca la fel ca si Murat atunci cand a plecat la Paris, Hasret o sa constate ca nu nici nu poate sa respire in absenta lui Murat, si atunci o sa-l caute.. sper
Ali multumesc pentru vesti
Florica Dea Ali Lica sa aveti o zi cu spor
Ne mai citim deseara
Florica eu cred ca decizia Hasretei e buna.. Murat e vinovat pentru ca a acceptat targul cu Levent.. in serialele lor eroii sunt intotdeauna incapabili sa aiva discutii directe cu partenerii. Intotdeauna au cate ceva de ascuns.. chipurile pentru binele celuilalt, dar de aici se nasc in general problemele. Nu era de preferat o discutie sincera intre Murat si Hasret,. decat targul asta? Cu decizia luata Hasret a crescut in ochii nostri ai privitorilor, ne-a aratat ca a devenit o doamna.. o femeie puternica. Decizia nu este gresita, este luata intr-un moment nepotrivit, dar Hasret nu are cum sa stie asta.. cand o sa afle o sa regrete. Sunt sigura, ca la fel ca si Murat atunci cand a plecat la Paris, Hasret o sa constate ca nu nici nu poate sa respire in absenta lui Murat, si atunci o sa-l caute.. sper
Ali multumesc pentru vesti
Florica Dea Ali Lica sa aveti o zi cu spor
Ne mai citim deseara
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
http://televizyongazetesi.com/tuba-buyukustun-un-rol-arkadasi-ile-aski-ortaya-cikti_6_31711
I think it is a fake news again. It says Tuba's true boyfriend is Onur Saylak, and they are meeting in secret. Cansel, as a friend of them, accompanies them to all places where they meet in order to mislead the media. That is why she was seen with Cansel arm in arm.
And the article says they have been at odds for a week now with Onur, and they have not said a single word to each other within this last week.
Cred că este din nou o ştire falsă . Se spune că prietenul adevărat al Tubei este Onur Saylak, şi că ei se întâlnesc în secret. Cansel, ca prieten al ei, o însoţeşte în toate locurile unde se întalnesc cu scopul de a induce în eroare mass-media. De aceea ea a fost văzută braţ la braţ cu Cansel, articol spune ca a stat la distanţă cam o saptamana de Onur, şi ei nu au spus niciun cuvant în această săptămână ce a trecut.
I think it is a fake news again. It says Tuba's true boyfriend is Onur Saylak, and they are meeting in secret. Cansel, as a friend of them, accompanies them to all places where they meet in order to mislead the media. That is why she was seen with Cansel arm in arm.
And the article says they have been at odds for a week now with Onur, and they have not said a single word to each other within this last week.
Cred că este din nou o ştire falsă . Se spune că prietenul adevărat al Tubei este Onur Saylak, şi că ei se întâlnesc în secret. Cansel, ca prieten al ei, o însoţeşte în toate locurile unde se întalnesc cu scopul de a induce în eroare mass-media. De aceea ea a fost văzută braţ la braţ cu Cansel, articol spune ca a stat la distanţă cam o saptamana de Onur, şi ei nu au spus niciun cuvant în această săptămână ce a trecut.
Fetelor eu vă invit la o cafelută
denta- vip
Data de inscriere : 24/05/2010
Dragalaselor ce asteptam noi sa se confirme si uite ce stire soc apare.Oare sa fie adevarat?Daca este adevarat si ea este fericita este alegerea ei
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
buna ziua, fetelor!; am revenit pe meleagurile natale( din zona Axxei) si am incercat sa recuperez tot- serialul de vineri(care a fost f.frumos-MULTUMESC pt.traduceri, ep.29-31 titrate-MULTUMESC, discutiile placute si interesante pe care le-ati avut)-sint aproape de finis si pt.ca nu am vrut sa vin cu mina goala am adus ceva de la vecine:
o zi placuta si cu mult spor va doresc,
o zi placuta si cu mult spor va doresc,
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
DENISA a scris:http://televizyongazetesi.com/tuba-buyukustun-un-rol-arkadasi-ile-aski-ortaya-cikti_6_31711
Buna Denisa!Ce tot indruga astia pe acolo.Stai ca nu vad bine.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania
ŞOK... TUBA BÜYÜKÜSTÜN HANGİ ÜNLÜ OYUNCUYLA AŞK YAŞIYOR?, Ayaklı Gazete Magazin Haberleri
www.ayakligazete.com.tr
Se pare ca ar fi adevarat ce naiba.De unde si pana unde el cu Tuba dar pana la urma Tuba a avut mereu langa ea pe cineva nepotrivit Ciumafae, Aslan cel viteaz din Asi ce sa intelegi din asta.
www.ayakligazete.com.tr
Se pare ca ar fi adevarat ce naiba.De unde si pana unde el cu Tuba dar pana la urma Tuba a avut mereu langa ea pe cineva nepotrivit Ciumafae, Aslan cel viteaz din Asi ce sa intelegi din asta.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania
Buna draga Iulianaiulianagl a scris:ŞOK... TUBA BÜYÜKÜSTÜN HANGİ ÜNLÜ OYUNCUYLA AŞK YAŞIYOR?, Ayaklı Gazete Magazin Haberleri
www.ayakligazete.com.tr
hai sa va spun ceva... sa nu o luati chiar de buna, pe vremea cand ma uitam la Asi la un moment dat a aparut stirea ca Onur are alte orientari sexuale.. s-ar putea sa fie doar o barfa de atunci, dar tinand cont ca nu l-am vazut niciodata in presa lor intr-o companie feminina, am unele motive sa cred ca ar putea fi adevarat... repet nu o luati de buna, dar poate cautati si aduceti mai multe informatii despre el... sa stii Iuliana, ca barbat arata chiar bine... ce varsta o fi avand? Ca prezenta masculina arata incomparabil mai bine decat asa zisii "fosti"
anuta1971- vip
Bună fetelor, eu mai scriu în ograda cealaltă din când în când, dar vă mai citesc şi pe voi fiindcă şi mie îmi place Tuba. A propos de Onur, are 33 de ani, e din '77. A terminat în final, teatru - zic în final, pentru că iniţial la început s-a înscris la Politehnică, a vrut să se facă fizician.
Mie nu mi-ar displăcea (nu daţi cu roşii, că-s turceşti şi destul de scumpe) să fie adevărată bârfa şi să se fi cuplat Tuba cu Onur, decât cu ciudaţii anteriori, mai bine aşa....Deşi, nu sunt convinsă, dar tot trăiesc cu impresia că el e puţin mai scund decât ea.....nu că ar conta atunci când 2 oameni se iubesc; cupidon dar dacă vrei să cauţi nod în papură.... Acum vă las, că sunt aşteptată la
Mie nu mi-ar displăcea (nu daţi cu roşii, că-s turceşti şi destul de scumpe) să fie adevărată bârfa şi să se fi cuplat Tuba cu Onur, decât cu ciudaţii anteriori, mai bine aşa....Deşi, nu sunt convinsă, dar tot trăiesc cu impresia că el e puţin mai scund decât ea.....nu că ar conta atunci când 2 oameni se iubesc; cupidon dar dacă vrei să cauţi nod în papură.... Acum vă las, că sunt aşteptată la
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
salut ladies
cine e Onur asta, cumva Levent?
ca daca da, atunci sunt mare!!!!!!!!!!!!!!!! mi=a trecut asta prin cap de mai multe ori, desi radeam singura de idee!!
cine e Onur asta, cumva Levent?
ca daca da, atunci sunt mare!!!!!!!!!!!!!!!! mi=a trecut asta prin cap de mai multe ori, desi radeam singura de idee!!
OOOOOOAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!
Este chiar levent, am cautat acu pe net!
SUNT CEA MAI TARE, FRATE! HAHAHAHA
Este chiar levent, am cautat acu pe net!
SUNT CEA MAI TARE, FRATE! HAHAHAHA
Io sunt super fericita pentru ea, Onur asta mi se pare bun, mi-a placut de el din Asi, era protector cu ea, desi poate ca asa era scenariu.
am vazut priviri frumoase la el, dar iar am crezut ca asa era scenariul.
lasati, mai fetelor, nu fiti triste.
am vazut priviri frumoase la el, dar iar am crezut ca asa era scenariul.
lasati, mai fetelor, nu fiti triste.
Deci, io sunt Omida moderna!
va astept daca vreti sa va cetesc viitorul!!
sunt asa de amuzata de intuitia mea
sau poate mai mult de gandul meu ca ar fi misto ca ei 2 sa fie impreuna, poate e mult spus intuitie.
sau poate mai mult de gandul meu ca ar fi misto ca ei 2 sa fie impreuna, poate e mult spus intuitie.
Garo a scris:buna ziua, fetelor!; am revenit pe meleagurile natale( din zona Axxei)
Garo, venisi acas`??
axxa246 a scris:Deci, io sunt Omida moderna!
Buna seara draga axxa
si eu sunt amuzata... astept o astrograma de la tine daca le ai.. zi si tu cand se casatoresc, cati copii or sa aiva ... hai zi tot ce stii nu tine pentru tine
e simpatic Onur... o fi sau n-o fi asta-i intrebarea
anuta1971- vip
Bine ai venit Teodora, multumesc pentru informatii.. si mie mi-e simpatic... dar in final trebuie sa-i placa Tubei...eu vreau sa o vad fericita .. cu cine vrea ea.. din pacate iar a luat-o presa la tocat.. te mai asteptam cu drag si in ograda noastra.. spor la ce ai de facutteodora_roman a scris:Bună fetelor, eu mai scriu în ograda cealaltă din când în când, dar vă mai citesc şi pe voi fiindcă şi mie îmi place Tuba. A propos de Onur, are 33 de ani, e din '77. A terminat în final, teatru - zic în final, pentru că iniţial la început s-a înscris la Politehnică, a vrut să se facă fizician.
anuta1971- vip
Buna, Ana!
ee, nu ma grabesc cu copiii, sa vedem, sa ne mai imprietenim, sa vedem cat e de protector si iubitor cu ea...
(hihi)
ma gandesc daca sa imi iau coroana ca a Omidesei
si papuci din aur
e simpatic, da.
sper sa le fie de bine!
ee, nu ma grabesc cu copiii, sa vedem, sa ne mai imprietenim, sa vedem cat e de protector si iubitor cu ea...
(hihi)
si papuci din aur
e simpatic, da.
sper sa le fie de bine!
Doamna draga unde ai plecat? plec si eu acasa .. va pup intru mai tarziuaxxa246 a scris:
anuta1971- vip
stii ca am observat ca la vreo doua faze cand Tuba se apropie de el se inroseste... e dragut asta la un barbataxxa246 a scris:Buna, Ana!
(hihi)
si papuci din aur
e simpatic, da.
sper sa le fie de bine!
anuta1971- vip
eeeeeeeeeeeee??!!!!
sau ce ????
hm!
cu ocazia lu` levent = amorezu secret m-am straduit si am reusit si io sa pun poze pe forum!
Ultima editare efectuata de catre axxa246 in Mar 21 Dec 2010, 6:24 pm, editata de 1 ori
Continut sponsorizat
Pagina 6 din 42 • 1 ... 5, 6, 7 ... 24 ... 42
Subiecte similare
» 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 6 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum