38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+32
maia***
rina-rina
prytymeu
Gloxinia2010
dlacatus65
scumpica22
Theo_1
rodica
nutzi
mihaela99
lexia
Luana
iulia80
tiberici
annadanna
teodora_roman
Garo
denta
DENISA
florina1989
nicos66
vivi
alitheea
narcisa
elena
lica54
axxa246
iulianagl
florica
Admin_dea05
anuta1971
dana17
36 participanți
Pagina 5 din 42
Pagina 5 din 42 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23 ... 42
Re: 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
buna dimineata
va doresc o saptamana minunata
multumim pt traduceri
multi
va doresc o saptamana minunata
multumim pt traduceri
multi
nicos66- membru activ
Data de inscriere : 20/11/2009
Re: 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Incerc si ultima parte.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
iulianagl- moderator
Fetelor multumesc pentru traducere!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Din 3 Ianuarie luni si marti de la 20:30 cei de la kanald da Ask ve ceza
http://www.kanald.ro/seriale/Dragoste-si-pedeapsa/
eu vreau sa dea si gonulcelen
florina1989- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Varsta : 34
Localizare : buzau
Buna ziua fetelor,multumesc pt traducere .
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Buna seara ladies.Nu mai inteleg nimic face reclama la Iubire ascunsa si dau Dragoste si pedeapsa???? :nh8:
iulianagl- moderator
https://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DTisEmA2XLdM%26NR%3D1&h=1a5f4 Buna seara fetelor, buna Iuliana eu nu stiu ce sa-ti raspund la dilema ta,multumesc pt. traducere o seara frumoasa va doresc
florica- vip
florica a scris:https://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DTisEmA2XLdM%26NR%3D1&h=1a5f4 Buna seara fetelor, buna Iuliana eu nu stiu ce sa-ti raspund la dilema ta,multumesc pt. traducere o seara frumoasa va doresc
Si tie la fel draga mea.Spor la treaba.
iulianagl- moderator
v-am adus pe cineva,dar nu-i nimeni s-o primeasca
florica- vip
Un clip foarte frumos de la Miha.
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
florica- vip
Buna seara zanute dragi , am intrat sa va salut ca trebuie sa merg la bucatarie , incerc sa termin repede poate va mai gasesc pe aici
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
buna seara si spor la bucatarit fetelor va spun noapte buna,somn usor cu vise frumoasealitheea a scris:Buna seara zanute dragi , am intrat sa va salut ca trebuie sa merg la bucatarie , incerc sa termin repede poate va mai gasesc pe aici
florica- vip
Buna seara fetelor!!!
Admin_dea05- Admin
eu am trimis mesaj la ei cu cele doua filme( imediat ce s-au strans mai multe voturi la sondajul care l-am facut) ar fi bine sa trimiteti si voi poate cu cat sunt mai multe cereri cu atat mai bine...Daca dau ai nostrii si ask ve ceza atunci trebuie sa ne unim mai multe si sa le trimitem email sau sa sunam la ei .florina1989 a scris:Din 3 Ianuarie luni si marti de la 20:30 cei de la kanald da Ask ve ceza
http://www.kanald.ro/kanald/contact.html
Admin_dea05- Admin
am trimis Dea , si pe forum la "filme noi "si email , sper sa ne auda cinevaAdmin_dea05 a scris: eu am trimis mesaj la ei cu cele doua filme( imediat ce s-au strans mai multe voturi la sondajul care l-am facut) ar fi bine sa trimiteti si voi poate cu cat sunt mai multe cereri cu atat mai bine...Daca dau ai nostrii si ask ve ceza atunci trebuie sa ne unim mai multe si sa le trimitem email sau sa sunam la ei .
http://www.kanald.ro/kanald/contact.html
alitheea- vip
Foarte bine!!!alitheea a scris:[]am trimis Dea , si pe forum la "filme noi "si email , sper sa ne auda cineva
Admin_dea05- Admin
dragalaselor buna dimineata ce mai faceti? Sunteti prinse in febra curateniei si a pregatirilor pentru Craciun?Eu va poftesc sa servim impreuna o am cam terminat treburile prin gospodarie si am mai mult timp de stat cu voi Si eu vreau sa dea kanald si Gonulcelen va dores o zi buna linistita si frumoasa
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
fetele poftiti la micul dejun,va doresc o zi cu spor in tot ce faceti.dupa ce am citit traducerea am inteles un lucru ca Hasret iar s-a pripit in luarea deciziei,ea a auzit numai o parte din discutie si imediat a si tras concluzia si eu cred ca-i o concluzie gresita cel putin in ceea cel priveste pe Murat,el nu din mila a ajutat-o pe Hasret ci din dragoste,la Levent nu bag miina -n foc care-i au fost sau is intentile,el ii invidios si egoist,daca Hasret va face prostia sa se marite vre-o data cu Levent nu-i v-a fi bine pt. ca-i si foarte posesiv,ma gindesc la cum si cind v-a fi impacarea lor,daca v-a mai fi ,daca urmaresc originalul de la care au plecat de si sper sa nu fie asa,v-a fi greu acum pt. Murat, ii prabusit sufleteste foarte rau,mereu a tinut cont de parerea altora si pina la urma tot el a iesit tap ispasitor.Sper ca cei doi sa ajunga la o discutie in care sa-si clarifice problemele ,adevarul tot va iesi la suprafata o data si-o data, .o zi buna pe mai departe
florica- vip
buna dimineata Lica si multam de si eu vreau GONOLCELEN la tv.lica54 a scris:
dragalaselor buna dimineata ce mai faceti? Sunteti prinse in febra curateniei si a pregatirilor pentru Craciun?Eu va poftesc sa servim impreuna o am cam terminat treburile prin gospodarie si am mai mult timp de stat cu voi Si eu vreau sa dea kanald si Gonulcelen va dores o zi buna linistita si frumoasa
florica- vip
buna dimineata zanute
EPISODE 33 TIPS
Acest episod ar trebui sa se numeasca "schimbarea este la fel de buna ca si pauza"
Hasret isi sustine decizia.Ea isi schimba viata si incepe cu casa.
Cobra este decis sa se impace cu Gülnaz.
...Noile vesti ale lui Gülnaz pentru Cobra il vor uimi pe Cobra.
Ethem si familia lui incep sa impacheteze pentru a parasi casa.acesta sunt vremuri aspre pentru Nersn. ( Nu imi pare rau pentru )
Murat si Levent merg aca sa la Hasret sa isi ceara scuze , dar nu vor avea succes.
Hasret a aflat ca Murat s-a mutat si va avea o idee.
si cine credeti ca va fi care il va vizita pe Murat si familai sa in noua casa si ii va aduce un cadou de casa noua? (cred levent , sper ca nu Bahar)
Murat:
Imi cer scuze ca te-am suparat... pentru ca ti-am amintit de amintiri triste.
I have not tried before or I am not going to try now to hand you over a plastic bag like they did in school.Nu am mai incercat inainte si nu am sa incerc acum sa fac cum am facut la scoala.(aici nu sunt sigura)
Acest episod este ca o punte ...adevarata bomba va fi in ep 34
EPISODE 33 TIPS
Acest episod ar trebui sa se numeasca "schimbarea este la fel de buna ca si pauza"
Hasret isi sustine decizia.Ea isi schimba viata si incepe cu casa.
Cobra este decis sa se impace cu Gülnaz.
...Noile vesti ale lui Gülnaz pentru Cobra il vor uimi pe Cobra.
Ethem si familia lui incep sa impacheteze pentru a parasi casa.acesta sunt vremuri aspre pentru Nersn. ( Nu imi pare rau pentru )
Murat si Levent merg aca sa la Hasret sa isi ceara scuze , dar nu vor avea succes.
Hasret a aflat ca Murat s-a mutat si va avea o idee.
si cine credeti ca va fi care il va vizita pe Murat si familai sa in noua casa si ii va aduce un cadou de casa noua? (cred levent , sper ca nu Bahar)
Murat:
Imi cer scuze ca te-am suparat... pentru ca ti-am amintit de amintiri triste.
I have not tried before or I am not going to try now to hand you over a plastic bag like they did in school.Nu am mai incercat inainte si nu am sa incerc acum sa fac cum am facut la scoala.(aici nu sunt sigura)
Acest episod este ca o punte ...adevarata bomba va fi in ep 34
Ultima editare efectuata de catre alitheea in Mar 21 Dec 2010, 9:36 am, editata de 1 ori
alitheea- vip
sunt in mare grsbs , dar incerc s atraduc cate ceva
alitheea- vip
Buna dimineata!!!! :qw8:
Admin_dea05- Admin
Continut sponsorizat
Pagina 5 din 42 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23 ... 42
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 5 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum