38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+32
maia***
rina-rina
prytymeu
Gloxinia2010
dlacatus65
scumpica22
Theo_1
rodica
nutzi
mihaela99
lexia
Luana
iulia80
tiberici
annadanna
teodora_roman
Garo
denta
DENISA
florina1989
nicos66
vivi
alitheea
narcisa
elena
lica54
axxa246
iulianagl
florica
Admin_dea05
anuta1971
dana17
36 participanți
Pagina 8 din 42
Pagina 8 din 42 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 25 ... 42
Re: 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
ooau,anuta1971 a scris:
am aruncat si eu o pastila.. am crezut ca nu observi
cum sa nu observ?
pe toate v-am observat, v-am citit gandurile!!!va stiu !
nu v-am zis? totul pana la otoman!
Re: 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Da si eu cred asta.. parca ceva nu pica bine.. dar trebuie sa-i placa Tubei.. si daca din cauza lui Onur era atat de fericita in Egipt ..i-l adopt si pe elnarcisa a scris:
Şi mie îmi place Levent dar parcă nu atât de mult încât să fie iubitul Tubei. Dar până la urmă e problema lor.
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
:qw1: Fetelor, sunteti adorabile!
Sfintele sarbatori sa le petreceti cu multe bucurii sufletesti!
Tuba este o printesa, o iubesc foarte mult si-i doresc sa fie fericita!
Va multumesc din suflet pentru traduceri si toate noutatile despre Tuba siCansel, eu cred ca au o relatie speciala si f. frumoasa si nu are importanta ce scriu ziarele, e vizibil ca sunt foarte fericiti impreuna.
:qw4:
annadanna- membru activ
Data de inscriere : 21/08/2010
ai dreptate.. daca e sa mancam bataie cel putin sa fim tovarase Tuba este intradevar o actrita foarte buna si o femeie greu de descifratnarcisa a scris:
Bună seara Ana. Poate că de data asta mănânc eu bătaie dar mi se pare că pentru fiecare partener din filmele importante Tuba a simţit ceva (sau e o actriţă extraordinar de bună). Vom vedea la serialul următor al Tubei.
anuta1971- vip
fete
va pup, ne vedem mai incolo!
NU UITATI!!
OMIDEASA MODERNA e pe forum!!
(ar fi misto sa nu fie astia impreuna, ca mi-am facut reclamana degeaba!)
NU UITATI!!
Când e vorba de Ezel cred că şi e tare greu să ne citeşti gândurile. Ia spune când nu e la tine în bucătărie cu cine umblă?axxa246 a scris:
ooau,
cum sa nu observ?
pe toate v-am observat, v-am citit gandurile!!!va stiu !
nu v-am zis? totul pana la otoman!
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
nici nu mai vad asa bine din cauza calculatorului... poate ajung cu masina in santaxxa246 a scris:
du-te , fata mea, acasa, ca ne gasesti tot aci, nu mai sta!!
ca e noapte deja.
anuta1971- vip
Bună seara Annadanna. E bine că toată lumea e de acord, oricine ar fi iubitul Tubei important e ca ea să fie fericită. Dar dacă ar fi cine vrem noi parcă ar fi şi mai bine. Numai că asupra acestui punct nu ne înţelegem.annadanna a scris:
Va multumesc din suflet pentru traduceri si toate noutatile despre Tuba siCansel, eu cred ca au o relatie speciala si f. frumoasa si nu are importanta ce scriu ziarele, e vizibil ca sunt foarte fericiti impreuna.
narcisa- vip
Buna seara annadannaannadanna a scris:
Bine ai venit.. sarbatori fericite si tie
Noi ii iubim pe amandoi si le dorim sa fie fericiti cu cine vor ei
anuta1971- vip
astept completari la preziceri.. nu scapi asa usoraxxa246 a scris:fete
NU UITATI!!
ne citim mai tarziu
anuta1971- vip
Cine să ne mai bată Ana? Că turcii ăştia ne-au ameţit pe toate. Dacă ar fi să ne batem nici nu am şti pentru ce şi pentru cine am face-o.anuta1971 a scris:
ai dreptate.. daca e sa mancam bataie cel putin sa fim tovarase Tuba este intradevar o actrita foarte buna si o femeie greu de descifrat
narcisa- vip
fetele plec si eu acasa, nu de alta dar mi-e tare foame
va pup, ne citim mai tarziu
anuta1971- vip
O seară bună Axxa. Spor la treburile din bucătărie.axxa246 a scris:fete
NU UITATI!!
narcisa- vip
tu stii mai bine .. e tehnica aia.. divide et impera?narcisa a scris:
Cine să ne mai bată Ana? Că turcii ăştia ne-au ameţit pe toate. Dacă ar fi să ne batem nici nu am şti pentru ce şi pentru cine am face-o.
gata plec
anuta1971- vip
Te aşteptăm să revii Ana. Fii atentă la drum, nu te mai gândi la prezicerile Mamei Omida.anuta1971 a scris:fetele plec si eu acasa, nu de alta dar mi-e tare foame
narcisa- vip
Buna seara
am c itit si eu acum ce se scrie iar ma faceti chiar sa intru la idei si sa ma intreb.. oare cum poti iubi asa cum ziceti ca o iubiti pe Tuba ca o pretuiti din moment ce orice pastila aruncata pe piata va face sa scrieti asa ceva?? de unde si pina unde Onur? Aveti un fel de a iubi pe care oricit am vrut sa fiu de impartiala nu l inteleg Cansel paravan? Deci sa inteleg ca nu aveti incredere in ea in discernamintul ei este chiar asa de usurateca sa treaca de la unul la altul? Asa iubire fata de cineva nu am vazut in viata mea cum apare ceva gata si indoiala
expresii ca ,, da asa este .. dar totusi... le am citi de o suta de ori de cind tot citesc pe forum halal
Noapte buna
am c itit si eu acum ce se scrie iar ma faceti chiar sa intru la idei si sa ma intreb.. oare cum poti iubi asa cum ziceti ca o iubiti pe Tuba ca o pretuiti din moment ce orice pastila aruncata pe piata va face sa scrieti asa ceva?? de unde si pina unde Onur? Aveti un fel de a iubi pe care oricit am vrut sa fiu de impartiala nu l inteleg Cansel paravan? Deci sa inteleg ca nu aveti incredere in ea in discernamintul ei este chiar asa de usurateca sa treaca de la unul la altul? Asa iubire fata de cineva nu am vazut in viata mea cum apare ceva gata si indoiala
expresii ca ,, da asa este .. dar totusi... le am citi de o suta de ori de cind tot citesc pe forum halal
Noapte buna
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
elenea
stele nu ti-au aratat asta?
mai, imi pare rau de o treaba serioasa, aceea cu Sami.
Mai stii ce prooroceai?
imi pare rau ca nu s-a adeverit...
poate ar trebui sa nu te mai joci cu lucruri asa de serioase cum e viata....
ca viata e imprevizibila.
sau, mai degraba, Dumnezeu nu randuieste dupa cum sunt stele asezate sau dupa cum cad bobii.
forumul e o joaca, o distractie, Tuba nu e copilul sau sora noastra
ne amuzam.
dar viata e a fiecaruia dintre noi si nu se rezuma la hlizeala si pasiuni nevinovate ca cele de aici.
nu te mai juca cu viata.
stele nu ti-au aratat asta?
mai, imi pare rau de o treaba serioasa, aceea cu Sami.
Mai stii ce prooroceai?
imi pare rau ca nu s-a adeverit...
poate ar trebui sa nu te mai joci cu lucruri asa de serioase cum e viata....
ca viata e imprevizibila.
sau, mai degraba, Dumnezeu nu randuieste dupa cum sunt stele asezate sau dupa cum cad bobii.
forumul e o joaca, o distractie, Tuba nu e copilul sau sora noastra
ne amuzam.
dar viata e a fiecaruia dintre noi si nu se rezuma la hlizeala si pasiuni nevinovate ca cele de aici.
nu te mai juca cu viata.
Fetelor, dragelor, primiti in inima speranta, in suflet iertare si iubire, pe buze dragoste, in ochi bunatate si veti afla FERICIREA CRACIUNULUI!
Craciun fericit pentru toti cei dragi!
PS: eu nu cred nimic din ce se spune rau de Tuba ..... e numai invidie si rautate gazetareasca....
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
Buna seara la toata lumea.
Am stat si m-am gandit mai bine.A avut Onur asta vreo prietena, iubita a iesit cu cineva????Nu cred ca Tuba e cu el.Ca si tine Axxa mi-a trecut si mie prin minte chestia asta cu ei doi impreuna dar am dat-o la o parte ca nu se potriveste puzzlul.
Am stat si m-am gandit mai bine.A avut Onur asta vreo prietena, iubita a iesit cu cineva????Nu cred ca Tuba e cu el.Ca si tine Axxa mi-a trecut si mie prin minte chestia asta cu ei doi impreuna dar am dat-o la o parte ca nu se potriveste puzzlul.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
adica ce e rau?tiberici a scris:Fetelor, dragelor, primiti in inima speranta, in suflet iertare si iubire, pe buze dragoste, in ochi bunatate si veti afla FERICIREA CRACIUNULUI!
PS: eu nu cred nimic din ce se spune rau de Tuba ..... e numai invidie si rautate gazetareasca....
nu stiu ce a avut, treaba lui.iulianagl a scris:Buna seara la toata lumea.
dar daca e homo, ar fi lasat cineva ca Tuba sa fie asociata cu el?
iulianagl- moderator
axxa246 a scris:
nu stiu ce a avut, treaba lui.
dar daca e homo, ar fi lasat cineva ca Tuba sa fie asociata cu el?
Poate maine poimaine auzim ca-i da in judecata!
iulianagl- moderator
buna seara fetelor si bine v-am gasit,Axxa dar esti tare azi, acum ti-ai shimbat statutul numai esti napoleoanca ,ai grije ca parlamentari au propus impozitarea ghicitoarelor,nu cred nimic din toata zarva asta a sokatilor,buna Narcisa,Anuta o seara frumoasa in continuare
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Continut sponsorizat
Pagina 8 din 42 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 25 ... 42
Subiecte similare
» 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 8 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum