38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+32
maia***
rina-rina
prytymeu
Gloxinia2010
dlacatus65
scumpica22
Theo_1
rodica
nutzi
mihaela99
lexia
Luana
iulia80
tiberici
annadanna
teodora_roman
Garo
denta
DENISA
florina1989
nicos66
vivi
alitheea
narcisa
elena
lica54
axxa246
iulianagl
florica
Admin_dea05
anuta1971
dana17
36 participanți
Pagina 9 din 42
Pagina 9 din 42 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 25 ... 42
Re: 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Iuliana mai esti pe aici? la ce ora incepe Ezel? ai timp sa traduci ceva?iulianagl a scris:
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Re: 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna seara
Fetelor am revenit.. ce faceti?
Fetelor am revenit.. ce faceti?
anuta1971- vip
bine ai venit Annadana,multumim de urari Tiberici
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Buna seara Floricaflorica a scris: buna seara fetelor si bine v-am gasit,Axxa dar esti tare azi, acum ti-ai shimbat statutul numai esti napoleoanca ,ai grije ca parlamentari au propus impozitarea ghicitoarelor,nu cred nimic din toata zarva asta a sokatilor,buna Narcisa,Anuta o seara frumoasa in continuare
o seara frumoasa sa ai si tu
anuta1971- vip
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
anuta1971 a scris:
Iuliana mai esti pe aici? la ce ora incepe Ezel? ai timp sa traduci ceva?
La 9.30.Cred ca da.
iulianagl- moderator
Buna seara Tibitiberici a scris:Fetelor, dragelor, primiti in inima speranta, in suflet iertare si iubire, pe buze dragoste, in ochi bunatate si veti afla FERICIREA CRACIUNULUI!
Craciun fericit pentru toti cei dragi!
PS: eu nu cred nimic din ce se spune rau de Tuba ..... e numai invidie si rautate gazetareasca....
Multumesc pentru urari Dumnezeu sa-ti dea si tie puiutului tau si familiei tale sanatate si fericire
anuta1971- vip
uite aici faza cu Balcicek si Cafer de la min 7.39 si mai este o faza cu ei netradusa la 14.27.. sarut manaiulianagl a scris:
La 9.30.Cred ca da.
https://www.youtube.com/watch?v=uPCvsq3qwlI
anuta1971- vip
:qw5: Buna fetelor , ce mult ati scris...Ce se intampla ? Sa ma documentez...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Buna seara plimbareatodana17 a scris: :qw5: Buna fetelor , ce mult ati scris...Ce se intampla ? Sa ma documentez...
Ce faci? esti bine?
anuta1971- vip
bine ai venit Dana, cum esti,ai ajuns la derdelus? o seara frumoasa si pt.tine
florica- vip
dana17- vip
Daaa Florica...Fac balans cu mosu...meu.... Si tie o seara frumoasa...florica a scris: bine ai venit Dana, cum esti,ai ajuns la derdelus? o seara frumoasa si pt.tine
dana17- vip
ce fain de tine cu mosu' tau,sa fi sanatoasa si sa ai parte de vacanta asa cum ti-o doresti la noi s-a dus toata zapada ba a-si mai
florica- vip
Sant bine Anuta...Am ajuns bine chiar inainte de furtuna...Vad ca totul s-a blocat pe aeroporturile Europei... Voi ce mai faceti ?anuta1971 a scris:
Buna seara plimbareato
Ce faci? esti bine?
dana17- vip
Am vazut ca sunt blocate aeroporturile.. iti dai seama ce pirderi au companiile aeriene din cauza asta, si intr-o perioada a anului cand aveau profituri consistente.. bine ca ai ajuns cu binedana17 a scris: Sant bine Anuta...Am ajuns bine chiar inainte de furtuna...Vad ca totul s-a blocat pe aeroporturile Europei... Voi ce mai faceti ?
anuta1971- vip
Zau Florica si aici e o iarna zdravana...totul e blocat...In Franta , Germania si toata Europa centrala...Vezi de ce am plecat , unde sa schiez acasa ?florica a scris: ce fain de tine cu mosu' tau,sa fi sanatoasa si sa ai parte de vacanta asa cum ti-o doresti la noi s-a dus toata zapada ba a-si mai
dana17- vip
anuta1971 a scris:
uite aici faza cu Balcicek si Cafer de la min 7.39 si mai este o faza cu ei netradusa la 14.27.. sarut mana
https://www.youtube.com/watch?v=uPCvsq3qwlI
Bal:Cand am vazut fata aia cu tine si spunanduti logodnicul meu, mi-am spus"Cum de am fost asa de proasta de am iesit cu el".
Cafer:Ai fost geloasa?
Bal:Bineinteles ca am fost geloasa.Noi(tiganii) intotdeauna suntem gelosi pe persoana iubita.
Cafer:Geloasa...
Bal:Daca mai vad fata aia aici vreodata jur ca o omor.
Cafer:Nu-ti face griji nimeni nu va mai interveni intre noi, vom fi mereu impreuna tu si eu.
Bal:Vorbesti serios?
Cafer:Serios...
Bal:Oare cine este?
Cafer:Nu stiu.
Bal:Asteapta vin si eu cu tine...poate din nou e fata aia.
Cobra:V-ati impacat,da?
Bal:Da ne-am impacat...n-ai reusit sa ne desparti.
Cobra:Am venit sa-mi cer iertare prieteni ce-am facut a fost foarte rau...oare ma veti putea ierta?
Bal:Desigur ca n-o sa te putem ierta.
Cobra:Hai sa pretindem ca a fost o gluma proasta si sa inchidem subiectul.
Cafer:Imi pare rau Cobra dar Bal are dreptate.Nu este o greseala minora ca sa poata fi iertata asa usor.
Cobra:Gulnaz m-a dat afara din casa, voi nu ma bine primiti.
Bal:Nu inteleg vrei sa te muti aici acum?
Cobra:Ce sa fac Bal si unde sa ma duc cand sunt in asemenea hal.
Bal:Daca continui sa gandesti asa vei fi nefericit Cobretin.
Cobra:Spune si tu ceva Cafer amintesteti cum nu te-am parasit cand ai fost la ananghie, cand dormeai in fata gradinii eu ti-am dat cheia, gandestete la asta inainte de lua o decizie
Bal:E casa ta Cafer asa ca si decizia e tot a ta.
Cafer:Bine, hai intra.
Cafer:Cobra esti sigur ca nu ti-e foame?
Cobra:Nu pot manca...mancati voi.
Bal:Sa nu-ti para rau pt. el, sa nu crezi ca este asuprit, nu uita ce ne-a facut.
Cafer:Ai dreptate.
Bal:Oul e foarte delicios.Multumesc Cafer.
Cafer:Pofta buna.
iulianagl- moderator
Iuliana multumesc tare mult
anuta1971- vip
Buna seara zanute dragi , acum am ajuns acasa si am vazut ca ati avut treaba , eu nu cred ca tuba ar fi cu Onur , mi se pare ca ceva nu se potriveste
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
Anuta iti sint datoare cu un raspuns de dimineata , sper sa reusesc sa-l scriu ca ma apuca somnul,si adorm instntaneu aci pe scaun,eu nu am zis ca ar fi gresita decizia lui Hasret ,am zis ca s-a pripit ,nu i-a spus nici la mama-sa ce a auzit si ce are de gind sa faca ,cred ca Saime ar fi sfatuit-o sa nu actioneze asa ,oare cine v-a fi vizitatorul la noua casa a lui MURAT?
florica- vip
Sper sa nu tina mult , doar pana la Craciun... Am scapat de doua avioane , dar mai am cinci... Lasa companiile , sa vezi cum e sa dormi in aeropart...Vai , vai si sa nu stii cand poti pleca...Totul ti se da peste cap...groaznic...anuta1971 a scris:
Am vazut ca sunt blocate aeroporturile.. iti dai seama ce pirderi au companiile aeriene din cauza asta, si intr-o perioada a anului cand aveau profituri consistente.. bine ca ai ajuns cu bine
dana17- vip
Anuta maine am sa ma mai uit sa vedem ce mai e de modificat ca nu prea se potriveste ce traduce Arzu si ce pune Fadia.Acum va spun noapte buna si vise placute Canselino sa va sarute iar pe tine Axxa Onurino sa te sarute si pe mine EZZELINO(Kenanino) sa ma sarute. :qw5: :za2:
iulianagl- moderator
Buna Ali..alitheea a scris:Buna seara zanute dragi , acum am ajuns acasa si am vazut ca ati avut treaba , eu nu cred ca tuba ar fi cu Onur , mi se pare ca ceva nu se potriveste
dana17- vip
Vise placute Iuliana...iulianagl a scris:Anuta maine am sa ma mai uit sa vedem ce mai e de modificat ca nu prea se potriveste ce traduce Arzu si ce pune Fadia.Acum va spun noapte buna si vise placute Canselino sa va sarute iar pe tine Axxa Onurino sa te sarute si pe mine EZZELINO(Kenanino) sa ma sarute. :qw5: :za2:
dana17- vip
Continut sponsorizat
Pagina 9 din 42 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 25 ... 42
Subiecte similare
» 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 33. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 19. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 9 din 42
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum