39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+32
pufy2010
IDILKO
iulia80
rodica
Bruni-My
vania_e
annadanna
mitzymeu
lexia
mihaela99
dlacatus65
anuta1971
elena
iulianagl
nicos66
nellys18
tiberici
clio 24
Theo_1
scumpica22
Garo
DENISA
nutzi
axxa246
lica54
alitheea
narcisa
vivi
rina-rina
dana17
florica
Admin_dea05
36 participanți
Pagina 17 din 40
Pagina 17 din 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Re: 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
cel putin poate se impaca Gulnaz cu Cobra si vedem un puradel cu palarie se casatoreste Balcicek si avem si o nunta sa vezi veselieiulianagl a scris:
Nu prea cred.
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Re: 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Admin_dea05 a scris:pat?unde?.. ..sa ne spuna daca nu au unde punem mana de la mana si cumparam o camera la hotel....
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
anuta1971 a scris:
cel putin poate se impaca Gulnaz cu Cobra si vedem un puradel cu palarie se casatoreste Balcicek si avem si o nunta sa vezi veselie
Pai cred ca ei mai dau culoare serialului ca in rest totul e gri.
iulianagl- moderator
am mai spus si eu ca vineri avem seara de tortura... si ne mai si placeiulianagl a scris:Mi-a venit in minte o chestie, japonezii au harakiri, noi avem Gonulcelen.
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:
am mai spus si eu ca vineri avem seara de tortura... si ne mai si place
Pai!
iulianagl- moderator
daaa le luam ce vor ei... pat... saltea cu apa... camera numai sa faca cevaAdmin_dea05 a scris:pat?unde?.. ..sa ne spuna daca nu au unde punem mana de la mana si cumparam o camera la hotel....
anuta1971- vip
offff!!!!macar un sarut marca primul sezon...anuta1971 a scris:[ daaa le luam ce vor ei... pat... saltea cu apa... camera numai sa faca ceva
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
https://www.youtube.com/watch?v=EED5xwFKX_4
M-am uitat la promo cred ca Bahar le-a intins o cursa lui Murat si Hasretei ..ce cauta Hasret tocmai in locul acela ?
M-am uitat la promo cred ca Bahar le-a intins o cursa lui Murat si Hasretei ..ce cauta Hasret tocmai in locul acela ?
Admin_dea05- Admin
Acum va spun de adevaratelea noapte buna si vise placute. :rf<: :rf<:
iulianagl- moderator
Admin_dea05 a scris:https://www.youtube.com/watch?v=EED5xwFKX_4
Eeeee uite asta am intrebat si io!!!!!Si de unde stie Bahar cum s-a intamplat cu sora-sa?
iulianagl- moderator
daca cineva ne-ar pune sa ne torturam asa cred ca i-am zice vre-o doua asa de buna voie ii altceva.anuta1971 a scris:
am mai spus si eu ca vineri avem seara de tortura... si ne mai si place
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
pai asta e sigur... dar el de ce o minte la telefon ca e cu un prieten, de asta se supara HasretAdmin_dea05 a scris:https://www.youtube.com/watch?v=EED5xwFKX_4
anuta1971- vip
Dragalaselor va salut eu am fost in ograda cealalta am vazut pe Fulgerica si abia am reusit sa citesc din urma.Intradevar dezamagire mare Dupa acel catec catat impreuna am crezut ca o sa apara o dragoste mare la orizont .Dar ispita iar si-a facut loc sa tulbure apele.Ma doare foarte tare ca Hasret cedeaza foarte usor miar parea rau sa se arunce in bratele lui Levent dar el de dragul prieteniei dintre el si Murat ca abia sa-u impacat ar trebui sa o refuze pe Hasret si sa o incurajeze.Eu va de noapte buna
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
off incalcita mai e mintea turcului...anuta1971 a scris:[pai asta e sigur... dar el de ce o minte la telefon ca e cu un prieten, de asta se supara Hasret
Admin_dea05- Admin
iulianagl a scris:
Eeeee uite asta am intrebat si io!!!!!Si de unde stie Bahar cum s-a intamplat cu sora-sa?
o fi fost articole prin ziare ... cred ca a fost si un proces... zic si eu
anuta1971- vip
Noapte buna!!!Si tu la Fulgerica....arata bine pe sticla la romani..offf ce bine ar arata si cansel!!! ..fetelor maine sa trimiteti din nou mesaj celor de la Kanal d..eu asta am sa fac.lica54 a scris:Dragalaselor va salut eu am fost in ograda cealalta am vazut pe Fulgerica si abia am reusit sa citesc din urma.Intradevar dezamagire mare Dupa acel catec catat impreuna am crezut ca o sa apara o dragoste mare la orizont .Dar ispita iar si-a facut loc sa tulbure apele.Ma doare foarte tare ca Hasret cedeaza foarte usor miar parea rau sa se arunce in bratele lui Levent dar el de dragul prieteniei dintre el si Murat ca abia sa-u impacat ar trebui sa o refuze pe Hasret si sa o incurajeze.Eu va de noapte buna
Admin_dea05- Admin
anuta1971 a scris:
o fi fost articole prin ziare ... cred ca a fost si un proces... zic si eu
Ceva miroase aici la Buhu, asa ca sa asteptam sa apara si un complice.Cine e?
iulianagl- moderator
florica a scris: daca cineva ne-ar pune sa ne torturam asa cred ca i-am zice vre-o doua asa de buna voie ii altceva.
anuta1971- vip
Noapte buna Lica, vedem noi vineri ce ni se pregateeste, vise frumoaselica54 a scris:Dragalaselor va salut eu am fost in ograda cealalta am vazut pe Fulgerica si abia am reusit sa citesc din urma.Intradevar dezamagire mare Dupa acel catec catat impreuna am crezut ca o sa apara o dragoste mare la orizont .Dar ispita iar si-a facut loc sa tulbure apele.Ma doare foarte tare ca Hasret cedeaza foarte usor miar parea rau sa se arunce in bratele lui Levent dar el de dragul prieteniei dintre el si Murat ca abia sa-u impacat ar trebui sa o refuze pe Hasret si sa o incurajeze.Eu va de noapte buna
anuta1971- vip
eu nu cred ca Levent..inca am o parere f buna despre el si sper sa ramana asaiulianagl a scris:[Ceva miroase aici la Buhu, asa ca sa asteptam sa apara si un complice.Cine e?
Admin_dea05- Admin
iulianagl a scris:
Ceva miroase aici la Buhu, asa ca sa asteptam sa apara si un complice.Cine e?
o fi Nejdet?
anuta1971- vip
NOROC,NOROC,NOROCalitheea a scris:scuze zanute ca tot dispar dar nu apuc sa intru decat printre picaturi si am facut o mare mare prostie , am sters programul cu care codam ezel si nu il mai gasesc asa ca urati-mi noroc
florica- vip
Noapte buna fetelor!!! ..ma duc la somnic, sper totusi ca vineri sa avem un episod frumos
Admin_dea05- Admin
da sa fim optimiste... noaptea buna Dea, vise frumoaseAdmin_dea05 a scris:Noapte buna fetelor!!! ..ma duc la somnic, sper totusi ca vineri sa avem un episod frumos
anuta1971- vip
Fetelor acum totul depinde de Levent,mie mi s-a incheiat timpul asa ca va spun noapte buna
florica- vip
Continut sponsorizat
Pagina 17 din 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 17 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum