39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+32
pufy2010
IDILKO
iulia80
rodica
Bruni-My
vania_e
annadanna
mitzymeu
lexia
mihaela99
dlacatus65
anuta1971
elena
iulianagl
nicos66
nellys18
tiberici
clio 24
Theo_1
scumpica22
Garo
DENISA
nutzi
axxa246
lica54
alitheea
narcisa
vivi
rina-rina
dana17
florica
Admin_dea05
36 participanți
Pagina 16 din 40
Pagina 16 din 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Re: 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
anuta1971 a scris:
Bine astept sarutul ala.. il astept de 17 episoade ce mai conteaza inca doua episoade acolo
Auzi dar poate cand ajung sa se sarute se termina serialul.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Re: 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
ce frumos ar fi sa fie cum spui tu... sa faca Levent asta... Cihan nu vine pentru ca joaca in alt filmiulianagl a scris:
Mi-ar placea ca de data asta Levent sa o refuze pe Hasret si sa-i ajute sa fie impreuna chiar daca o sa-i spune Hasret ca sigur ii spune ca l-a vazut pe Hoca cu Bahar si ce ma enerveaza ca Bahar are tupeu sa-i ceara Hasretei sa-i lase in pace pe ea si Murat si Murat ar face un bine chiar si in al doisprezecelea ceas sa-i spuna ca o iubeste ca altfel cu cele vazute(Hasret) sigur o sa o piarda daca nu lui Levent se iveste altul la cotitura poate apare Cihan mare pe felie si o fura pe Hasret.
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
iulianagl a scris:
Imi place cum se cheama, te rog!!!
e cartea aia in care ascunde Murat poza Hasretei scrisa de Patrick Suskind se numeste Koku (parfumul)
http://www.scribd.com/doc/5435743/Patrick-Suskind-Parfumul
anuta1971- vip
iulianagl a scris:
Auzi dar poate cand ajung sa se sarute se termina serialul.
Doamne ce optimista esti
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:
ce frumos ar fi sa fie cum spui tu... sa faca Levent asta... Cihan nu vine pentru ca joaca in alt film
I loved you! but you always refused me.
Cand, cum, unde l-a iubit ea pe Murat?Ha? Poate inainte de a se intampla cu Selin si poate nefericita aia tot din cauza ei si-a luat viata?!!.Nu stiu, hai ca inebunesc si eu pe langa Buhuhuie.
iulianagl- moderator
anuta1971 a scris:
e cartea aia in care ascunde Murat poza Hasretei scrisa de Patrick Suskind se numeste Koku (parfumul)
http://www.scribd.com/doc/5435743/Patrick-Suskind-Parfumul
Mersi.Maine iau toate lib la puricat si daca n-o gasesc aici merg si o caut si la Bucuresti ca si asa saptamana care vin dau o fuga pan' la cap.
iulianagl- moderator
pai il iubeste de doua episoade plus jumatate din urmatorul.. e ceva vreme nu? acum serios ar fi putut si scenaristii astia sa-i lase macar un episod impreuna.. dar vezi ca sadicii astia de turci nu se mai uita la serial si scade ratingul cred ca sunt defectiiulianagl a scris:
I loved you! but you always refused me.
Cand, cum, unde l-a iubit ea pe Murat?Ha? Poate inainte de a se intampla cu Selin si poate nefericita aia tot din cauza ei si-a luat viata?!!.Nu stiu, hai ca inebunesc si eu pe langa Buhuhuie.
anuta1971- vip
cum vrei... eu am citit-o de pe link-ul ala pa care l-am pus... este si film, l-a vazut Narcisa dar sincer imi cam lipseste elanul sa vad un film cu 25 de crime... cred ca totusi o sa-l cautiulianagl a scris:
Mersi.Maine iau toate lib la puricat si daca n-o gasesc aici merg si o caut si la Bucuresti ca si asa saptamana care vin dau o fuga pan' la cap.
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:
pai il iubeste de doua episoade plus jumatate din urmatorul.. e ceva vreme nu? acum serios ar fi putut si scenaristii astia sa-i lase macar un episod impreuna.. dar vezi ca sadicii astia de turci nu se mai uita la serial si scade ratingul cred ca sunt defecti
Sunt defecti rau ca in mai toate serialele lor baga cate unul, doi, etc. maniaci care ne fac zilele fripte si ce frumos incepuse, era o placere s-o vezi pe Hasret ca nu-i sta nimic si nimeni in cale pe Murat cu stangacia lui de "papa lapte".Acum au dat faliment si Turalii, Saime e a nimanui dintr-o femeie puternica acum nu-si gaseste locul.
iulianagl- moderator
anuta1971 a scris:
cum vrei... eu am citit-o de pe link-ul ala pa care l-am pus... este si film, l-a vazut Narcisa dar sincer imi cam lipseste elanul sa vad un film cu 25 de crime... cred ca totusi o sa-l caut
Prefer sa o am.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Prefer sa o am.
asta e trailer-ul filmului
https://www.youtube.com/watch?v=6NQsCG1NwYg&feature=player_embedded
anuta1971- vip
Eu nu am vazut seriale de ale lor decat in ce a jucat Tuba si 1001 nopti vreo 20 ep si apoi din trei in trei episoade cate unul dar daca ma gandesc cam ai dreptate... pai cu sa umple zeci de episoade?iulianagl a scris:
Sunt defecti rau ca in mai toate serialele lor baga cate unul, doi, etc. maniaci care ne fac zilele fripte si ce frumos incepuse, era o placere s-o vezi pe Hasret ca nu-i sta nimic si nimeni in cale pe Murat cu stangacia lui de "papa lapte".Acum au dat faliment si Turalii, Saime e a nimanui dintr-o femeie puternica acum nu-si gaseste locul.
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:
Eu nu am vazut seriale de ale lor decat in ce a jucat Tuba si 1001 nopti vreo 20 ep si apoi din trei in trei episoade cate unul dar daca ma gandesc cam ai dreptate... pai cu sa umple zeci de episoade?
Ar putea gasi usor cum si cu ce nu neaparat psihopati, numai ca poate asa place poporului turc.
iulianagl- moderator
Buna fetelor!Inca nu a fost promo?
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Admin_dea05 a scris:Buna fetelor!Inca nu a fost promo?
Buna.Ba da a fost dar n-arata bine deloc.
iulianagl- moderator
Buna seara Dea a fost l-a pus Denisa la locul luiAdmin_dea05 a scris:Buna fetelor!Inca nu a fost promo?
anuta1971- vip
scorpie mai e Bahar..anuta1971 a scris:[Buna seara Dea a fost l-a pus Denisa la locul lui
Admin_dea05- Admin
sincer sa-ti spun asa m-a indispus de parca nici nu vreau sa mai vina ziua de vineri... dar ne trece... cel mai mult ma supara ca Hasret se duce la Levent... poate totusi ne induc in eroare cu promo-ulAdmin_dea05 a scris:scorpie mai e Bahar..
anuta1971- vip
multumesc IULIANA,ALI,NARCISA,ANUTA SI DEA pt. subtitrarea ep.33 acum l-am vazut,a fost frumos acum iar urmeaza calvarul,nu puteau si scenaristi sa gaseasca alte idei,ma doare capul nici nu am sa pot dormi de suparare
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
anuta1971 a scris:
sincer sa-ti spun asa m-a indispus de parca nici nu vreau sa mai vina ziua de vineri... dar ne trece... cel mai mult ma supara ca Hasret se duce la Levent... poate totusi ne induc in eroare cu promo-ul
Nu prea cred.
iulianagl- moderator
florica a scris:multumesc IULIANA,ALI,NARCISA,ANUTA SI DEA pt. subtitrarea ep.33 acum l-am vazut,a fost frumos acum iar urmeaza calvarul,nu puteau si scenaristi sa gaseasca alte idei,ma doare capul nici nu am sa pot dormi de suparare
Ia-o usor ca mai avem de indurat.
iulianagl- moderator
lasa Florica ai vazut ca Narcisa ne-a incurajat... gandeste-te ce impacare vine dupa supararea asta mare, poate se intalnesc in patul ala de care spuneai tuflorica a scris:multumesc IULIANA,ALI,NARCISA,ANUTA SI DEA pt. subtitrarea ep.33 acum l-am vazut,a fost frumos acum iar urmeaza calvarul,nu puteau si scenaristi sa gaseasca alte idei,ma doare capul nici nu am sa pot dormi de suparare
anuta1971- vip
Mi-a venit in minte o chestie, japonezii au harakiri, noi avem Gonulcelen.
iulianagl- moderator
sper sa ne duca in eroare.oare ne mai dau astia vre-un sarut?..ca la VULSAT nici nu ma mai gandesc la cum decurg lucrurileiulianagl a scris:anuta1971 a scris:
sincer sa-ti spun asa m-a indispus de parca nici nu vreau sa mai vina ziua de vineri... dar ne trece... cel mai mult ma supara ca Hasret se duce la Levent... poate totusi ne induc in eroare cu promo-ul
Nu prea cred.
Admin_dea05- Admin
pat?unde?.. ..sa ne spuna daca nu au unde punem mana de la mana si cumparam o camera la hotel....anuta1971 a scris:[lasa Florica ai vazut ca Narcisa ne-a incurajat... gandeste-te ce impacare vine dupa supararea asta mare, poate se intalnesc in patul ala de care spuneai tu
Admin_dea05- Admin
Continut sponsorizat
Pagina 16 din 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 16 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum