39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+32
pufy2010
IDILKO
iulia80
rodica
Bruni-My
vania_e
annadanna
mitzymeu
lexia
mihaela99
dlacatus65
anuta1971
elena
iulianagl
nicos66
nellys18
tiberici
clio 24
Theo_1
scumpica22
Garo
DENISA
nutzi
axxa246
lica54
alitheea
narcisa
vivi
rina-rina
dana17
florica
Admin_dea05
36 participanți
Pagina 15 din 40
Pagina 15 din 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Re: 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna Vivi , e tare frumusica Tuba, multumim multvivi a scris:Tuba buyukustun super starlifehttps://www.facebook.com/group.php?gid=105610722816671&v=wall#!/video/video.php?v=136066116454501&oid=105610722816671&comments
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Re: 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
si eu tot asta cred ca poate o conving pe Hasret sa continue albumul si de asta se intalnescflorica a scris: Levent daca ar fi baiat destept ar trebui sa refuze propunerea daca despre asa ceva este vorba,poate ii propune sa continue albumul.
anuta1971- vip
nu stiu ce sa zic dar e clar ca se vor incurca lucrurile mai tare decat inainte , dar daca ma gandesc bine hasret il iarta foarte repede pe murat , nu cred ca va trece asa usor peste asa-zisa tradare desi a fost o capcana
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
buna intrebare, Florica- probabil stie toate detaliile de la persoana cu care vorbeste la telefon; nu intimplator a ales destinatia plimbarii prin Instambul cu Murat;nimic nu este intimplator cu Bahar- nici modul cum a aflat ca are o sora si nici existenta jurnalului Selinei
poate Hasret se intilneste cu Levent ca sa continue albumul!
poate Hasret se intilneste cu Levent ca sa continue albumul!
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
succesiunea sigur nu e asta... a pus Iuliana in seara asta niste indicii si cam se leaga cu promo-ul... multumim Iuliana pentru indiciialitheea a scris:mai avem o speranta daca nu este aceasta succesiunea secventelor , desi nu prea cred
anuta1971- vip
sa speram ,sa speram in continuarea albumului,dar ce va face Murat cu nebuna,alte intrigi n-au gasit,iar suferinta si supararianuta1971 a scris:
si eu tot asta cred ca poate o conving pe Hasret sa continue albumul si de asta se intalnesc
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Ali, Anuta va rog nu trduceti voi indiciile acelea,va multumesc
florica- vip
Bună seara dragele mele. Nu mai fiți supărate de promo, se pare că vom avea parte de multă adrenalină.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
N-am plecat de tot mai trag cate un ochi si aici, doar ma uit la Fulgerica.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania
EPISODE 34 TRAILER:
hasret: you should write songs and I should sing them. we should work together?
bahar: I want you to stay away from his life. don't try to come between us cause even if you want to you cannot separate us.
I loved you! but you always refused me.
and she does not even deserve you. you refused me for Hasret.
hasret: are you busy?
murat: I am busy at the moment. I am with a friend (he is hugging bahar.. and hasret sees them)
hasret: do you remember your proposal to me?
levent: yes
bahar: I want you to stay away from his life. don't try to come between us cause even if you want to you cannot separate us.
murat: I am busy at the moment. I am with a friend (he is hugging bahar.. and hasret sees them)
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
Ahaaa am vazut eu ca ne-ai cam expediat am crezut ca esti suparata si cand colo tu dupa turcaletiiulianagl a scris:N-am plecat de tot mai trag cate un ochi si aici, doar ma uit la Fulgerica.
anuta1971- vip
Buna seara draga Narcisa ... pai noi suntem romantice vrem mai mult saruturi decat adrenalina ... e buna si adrenalina asta dar noi avem parte de cam multa in promo-ul astanarcisa a scris:Bună seara dragele mele. Nu mai fiți supărate de promo, se pare că vom avea parte de multă adrenalină.
anuta1971- vip
vivi a scris:EPISODE 34 TRAILER:
Multumim Vivi
offfff
anuta1971- vip
Buna seara si tie,nu-mi place adrenalina asta de loc,mai ales din dialogul dintre Hsaret si Levent,Hasret ca de fiecare data se pripeste in luarea de decizii in special de cele proastenarcisa a scris:Bună seara dragele mele. Nu mai fiți supărate de promo, se pare că vom avea parte de multă adrenalină.
florica- vip
ai mpflorica a scris: Buna seara si tie,nu-mi place adrenalina asta de loc,mai ales din dialogul dintre Hsaret si Levent,Hasret ca de fiecare data se pripeste in luarea de decizii in special de cele proaste
poate e vorba de o alta propunere..aceea de a lucra din nou impreuna
anuta1971- vip
scuze zanute ca tot dispar dar nu apuc sa intru decat printre picaturi si am facut o mare mare prostie , am sters programul cu care codam ezel si nu il mai gasesc asa ca urati-mi noroc
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
anuta1971 a scris:
Ahaaa am vazut eu ca ne-ai cam expediat am crezut ca esti suparata si cand colo tu dupa turcaleti
Pai de ce as fi suparata?Cred ca Hasret face prostia si accepta propunerea lui Levent iar eu o sa mor de ciuda si stii ce mai cred ca e mai mult ca a mintit-o nici de cum ca-l vede imbratisind-o pe B ca pana la urma nu el o imbratisa pe ea el mai mult a tinut-o sa nu se arunce dar cum de s-a ivit Hasret acolo la Galata.
iulianagl- moderator
Dragele mele, eu mă duc la culcare, sunt așa de obosită că nici nu am putere să mă supăr din cauza promo-ului.
Noapte bună și o zi ușoară mâine.
narcisa- vip
Și eu vreau să plouă cu săruturi dar poate se pregătește unul foarte intens după supărările astea.anuta1971 a scris:
Buna seara draga Narcisa ... pai noi suntem romantice vrem mai mult saruturi decat adrenalina ... e buna si adrenalina asta dar noi avem parte de cam multa in promo-ul asta
Nu ziceai tu, visez și eu că nu costă nimic.
narcisa- vip
narcisa a scris:Dragele mele, eu mă duc la culcare, sunt așa de obosită că nici nu am putere să mă supăr din cauza promo-ului.
Noapte buna draga mea si la fel si tie o zi cat mai usoara si da ai dreptate chiar nu trebuie sa ne suparam pe acest promo daca Hasret vrea sa fie a lui Levent n-are de cat nici nu stie ce pierde o sa fie posomorata si nefericita atat timp cat va fi langa Levent.
iulianagl- moderator
narcisa a scris:Dragele mele, eu mă duc la culcare, sunt așa de obosită că nici nu am putere să mă supăr din cauza promo-ului.
Noapte buna draga Narcisa
Narcisa ti-am spus ca am citit Parfumul .. ce pot sa spun… ca este o carte deosebit de interesanta, socanta chiar, pe care sigur nu am sa o uit niciodata. Nu stiu ce film se poate face dupa cartea asta... este cert ca Parfumul este o carte a mirosului, nu stiu cat de bine se poate transpune asta vizual, chiar daca e un film bun cred ca se pierde totusi mult din esenta cartii. Asemanari cu actiunea filmului nostru nu prea sunt, in schimb in ceea ce priveste personajul Murat cred ca sunt unele asemanari intre el si Grenouille. Unul din punctele lor comune este acela ca cei doi folosesc muzica respectiv mirosul ca mijloc de comunicare. Grenouille invata mai intai mirosurile si apoi cuvintele, iar cuvintele sunt legate de mirosuri.. celelalte cuvinte sunt nefolositoare pentru el, de aceea vorbeste foarte putin.. La fel ca Murat al nostru care nu-si poate exprima sentimentele decat prin muzica. Sunt doi barbati cu o bogata lume interioara. Nici unul nu vrea sa se imbogateasca din arta lui, nici macar nu vor sa traiasca din ea, vor doar sa-si dezvaluie lor insile propriul sine si asta le e deajuns. Grenouille traieste 7 ani intr-o pestera pentru a simti cat mai putine mirosuri(sa nu mai simta mirosul uman) Murat nu mai vrea sa faca muzica. Acum am o indoiala... Grenouille vrea sa creeze parfumul perfect.... Murat ce vrea sa creeze? O cantareata perfecta sau un cantec perfect pentru ea? Grenouille pentru obtinerea acestui parfum perfect comite crime, pe care nu le ia ca atare, ci doar ca pasi spre atingerea scopului. Sacrificiul fara de care opera n-ar fi fost perfecta. Mai ales ca opera e una divina. Murat ce o sa sacrifice pentru a crea un cantec perfect? Grenouile creaza parfumul perfect dar constata ca asta nu ii aduce nici o multumire, ca el nu se poate privi si vedea asa cum il vad altii, si alege sa moara. Murat o sa fie multumit de cantecul perfect? O sa poata obtine iubirea femeii iubite cu ajutorul lui? Oricum actiunea serialului e in desfasurare si nu stim ce asemanari or sa mai fie pana la sfarsit.
anuta1971- vip
stii ce cred eu ca in situatia asta Murat si-a dat seama ca nu poate trai fara Hasret.. nu o sa o lase sa plece fara sa lupte pentru ea... iar Bahar dupa ce o sa-i desparta, o sa greseasca cu ceva.. si atunci o sa deschida ochii amandoi ..... si pana atunci ne enerveaza pe noiiulianagl a scris:
Pai de ce as fi suparata?Cred ca Hasret face prostia si accepta propunerea lui Levent iar eu o sa mor de ciuda si stii ce mai cred ca e mai mult ca a mintit-o nici de cum ca-l vede imbratisind-o pe B ca pana la urma nu el o imbratisa pe ea el mai mult a tinut-o sa nu se arunce dar cum de s-a ivit Hasret acolo la Galata.
anuta1971- vip
Bine astept sarutul ala.. il astept de 17 episoade ce mai conteaza inca doua episoade acolonarcisa a scris:
Și eu vreau să plouă cu săruturi dar poate se pregătește unul foarte intens după supărările astea.
Nu ziceai tu, visez și eu că nu costă nimic.
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:
stii ce cred eu ca in situatia asta Murat si-a dat seama ca nu poate trai fara Hasret.. nu o sa o lase sa plece fara sa lupte pentru ea... iar Bahar dupa ce o sa-i desparta, o sa greseasca cu ceva.. si atunci o sa deschida ochii amandoi pana atunci ne enerveaza pe noi
Mi-ar placea ca de data asta Levent sa o refuze pe Hasret si sa-i ajute sa fie impreuna chiar daca o sa-i spune Hasret ca sigur ii spune ca l-a vazut pe Hoca cu Bahar si ce ma enerveaza ca Bahar are tupeu sa-i ceara Hasretei sa-i lase in pace pe ea si Murat si Murat ar face un bine chiar si in al doisprezecelea ceas sa-i spuna ca o iubeste ca altfel cu cele vazute(Hasret) sigur o sa o piarda daca nu lui Levent se iveste altul la cotitura poate apare Cihan mare pe felie si o fura pe Hasret.
iulianagl- moderator
anuta1971 a scris:
Noapte buna draga Narcisa
Narcisa ti-am spus ca am citit Parfumul .. ce pot sa spun… ca este o carte deosebit de interesanta, socanta chiar, pe care sigur nu am sa o uit niciodata. Nu stiu ce film se poate face dupa cartea asta... este cert ca Parfumul este o carte a mirosului, nu stiu cat de bine se poate transpune asta vizual, chiar daca e un film bun cred ca se pierde totusi mult din esenta cartii. Asemanari cu actiunea filmului nostru nu prea sunt, in schimb in ceea ce priveste personajul Murat cred ca sunt unele asemanari intre el si Grenouille. Unul din punctele lor comune este acela ca cei doi folosesc muzica respectiv mirosul ca mijloc de comunicare. Grenouille invata mai intai mirosurile si apoi cuvintele, iar cuvintele sunt legate de mirosuri.. celelalte cuvinte sunt nefolositoare pentru el, de aceea vorbeste foarte putin.. La fel ca Murat al nostru care nu-si poate exprima sentimentele decat prin muzica. Sunt doi barbati cu o bogata lume interioara. Nici unul nu vrea sa se imbogateasca din arta lui, nici macar nu vor sa traiasca din ea, vor doar sa-si dezvaluie lor insile propriul sine si asta le e deajuns. Grenouille traieste 7 ani intr-o pestera pentru a simti cat mai putine mirosuri(sa nu mai simta mirosul uman) Murat nu mai vrea sa faca muzica. Acum am o indoiala... Grenouille vrea sa creeze parfumul perfect.... Murat ce vrea sa creeze? O cantareata perfecta sau un cantec perfect pentru ea? Grenouille pentru obtinerea acestui parfum perfect comite crime, pe care nu le ia ca atare, ci doar ca pasi spre atingerea scopului. Sacrificiul fara de care opera n-ar fi fost perfecta. Mai ales ca opera e una divina. Murat ce o sa sacrifice pentru a crea un cantec perfect? Grenouile creaza parfumul perfect dar constata ca asta nu ii aduce nici o multumire, ca el nu se poate privi si vedea asa cum il vad altii, si alege sa moara. Murat o sa fie multumit de cantecul perfect? O sa poata obtine iubirea femeii iubite cu ajutorul lui? Oricum actiunea serialului e in desfasurare si nu stim ce asemanari or sa mai fie pana la sfarsit.
Imi place cum se cheama, te rog!!!
iulianagl- moderator
Continut sponsorizat
Pagina 15 din 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 15 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum