39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+32
pufy2010
IDILKO
iulia80
rodica
Bruni-My
vania_e
annadanna
mitzymeu
lexia
mihaela99
dlacatus65
anuta1971
elena
iulianagl
nicos66
nellys18
tiberici
clio 24
Theo_1
scumpica22
Garo
DENISA
nutzi
axxa246
lica54
alitheea
narcisa
vivi
rina-rina
dana17
florica
Admin_dea05
36 participanți
Pagina 27 din 40
Pagina 27 din 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Re: 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Admin_dea05 a scris:...Saracul Hoca fugea dupa ea si ea nic
salut fetelor,
dea, Murat nu a aflat că după fete și după tramvai nu alergi niciodată, pentru că le pierzi de fiecare dată
Re: 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Mai fratilor Bahar asta e ca paianjanul ala vaduva neagra.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Nesrin şi nakiye sunt ş.ţi când o văd pe Bahar.
Nesrin o da afara pe Bahar din casa ei, ea spune că dacă ai terminat spuneti povestea ta afară!
**
ea spune acum Bahar este nebuna ea crede că Murat nu se pricepe la alegerea fetelor.
Nesrin o da afara pe Bahar din casa ei, ea spune că dacă ai terminat spuneti povestea ta afară!
**
ea spune acum Bahar este nebuna ea crede că Murat nu se pricepe la alegerea fetelor.
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 07 Ian 2011, 9:24 pm, editata de 2 ori
Ii cere socoteala, dar e prea bland ca sa inteleaga bufnita!
Luana- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
nu am fost atentaLuana a scris:Este o rochie, nu este bluza aceea.
Terminat am vrut sa scriu...
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
S-o ia pe Hasret ca asistenta Murat.
iulianagl- moderator
eu ma gandeam ca pana la urma iese ceva din alergarea aia dar a ramas cu ochii la stele ....si de betivul acela nu am cuvinte.. le-a facut o serenadapufy2010 a scris:Admin_dea05 a scris:...Saracul Hoca fugea dupa ea si ea nic
salut fetelor,
dea, Murat nu a aflat că după fete și după tramvai nu alergi niciodată, pentru că le pierzi de fiecare dată
Admin_dea05- Admin
atat am găsit tradus în engleză.
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 07 Ian 2011, 9:29 pm, editata de 1 ori
oare? cred ca murat nu o mai doreste pe bahar de asistentaiulianagl a scris:S-o ia pe Hasret ca asistenta Murat.
Oare ce-o scrie in ziar?
Admin_dea05- Admin
multumim ..DENISA a scris:atat am găsit tradus în engleză.
Admin_dea05- Admin
Si Hasret exagereaza. Mereu are altceva de facut, in loc sa inregistreze, sa munceasca. Articolul din ziar nu mai putea astepta???
Luana- vip
asta cred ca-i mai nebuna decat sora-sa e ereditar..Luana a scris:Ii cere socoteala, dar e prea bland ca sa inteleaga bufnita!
Admin_dea05- Admin
oare ce-o fi scriind acolo?Luana a scris:Si Hasret exagereaza. Mereu are altceva de facut, in loc sa inregistreze, sa munceasca. Articolul din ziar nu mai putea astepta???
Admin_dea05- Admin
cred că în articol scrie ceva de falimentul fam lui Murat .
Admin_dea05 a scris:oare? cred ca murat nu o mai doreste pe bahar de asistenta
Oare ce-o scrie in ziar?
Cred ca spune ca este terminat ca nu mai compune nu mai apare in concerte, cariera lui a luat sfarsit.Vad ca Arzu a disparut iar.
iulianagl- moderator
vad ca la partea aceasta nu am mai tradus arzu nimic , cand apare o aduc aici
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
Spune ceva de cariera lui si ceva de faptul ca iubeste, eu asa am inteles...
Nu conteaza fetelor, vom vedea traducerile cand vor fi disponibile. Multumim pt efort.
Nu conteaza fetelor, vom vedea traducerile cand vor fi disponibile. Multumim pt efort.
Luana- vip
în articol cică se spune ceva de cariera lui Murat .
https://www.youtube.com/watch?v=73HPIipxRBM
https://www.youtube.com/watch?v=myahzmyDVaI
https://www.youtube.com/watch?v=73HPIipxRBM
https://www.youtube.com/watch?v=myahzmyDVaI
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 07 Ian 2011, 9:40 pm, editata de 1 ori
Tipul care face reclama la cauciucuri, joaca in serialul cu Halit. Dupa ce in serial i s-a taiat capul, imediat pauza a inceput cu el facand reclama la cauciucuri.
A fost de-a drptul morbid, parca inviase...
Luana- vip
ce atitudine de soacră are Nesrin!
de la arzu ,
I was on skype with my sister and nephew so I could not watch the rest.
but Murat was really cross with Bahar. she is even more angry now.
asa ca nu ami avem momentan traducere
I was on skype with my sister and nephew so I could not watch the rest.
but Murat was really cross with Bahar. she is even more angry now.
asa ca nu ami avem momentan traducere
alitheea- vip
cred că tocmai au bătut palma pentru o afacere - H cântă, Murat compune și împart banii
nu am fost atenta...dar parca nu a fost reclama in filmul lui Halit?Luana a scris:Tipul care face reclama la cauciucuri, joaca in serialul cu Halit. Dupa ce in serial i s-a taiat capul, imediat pauza a inceput cu el facand reclama la cauciucuri.
Admin_dea05- Admin
articolul scrie că Murat are o criză de inspiratie .
Hasret vine la casa lui Murat, era îngrijorată de el.
Nesrin spune încerci să te arăţi buna şi blânda. Ştiu de ce ai adus înapoi pianul.
**
Hasret vine la şcoală ii arată ziarul lui Murat aparent reporterul a fost omul din restaurant.
**
Murat este foarte calm lui nu-i pasă.
**
Murat crede că poate arăta oamenilor că nu este într-o criză cu acest lucru. Hasret spune sa faca o compozitie, eu voi cânta. Hai să lucrăm împreună. Murat spune doar pentru că spune omul nu voi merge sa compun . ea spune ca o fac pentru că vreau şi Murat spune ok. dar trebuie sa termine albumul.ea acceptă .
Bahar aude toate acestea.
Hasret vine la casa lui Murat, era îngrijorată de el.
Nesrin spune încerci să te arăţi buna şi blânda. Ştiu de ce ai adus înapoi pianul.
**
Hasret vine la şcoală ii arată ziarul lui Murat aparent reporterul a fost omul din restaurant.
**
Murat este foarte calm lui nu-i pasă.
**
Murat crede că poate arăta oamenilor că nu este într-o criză cu acest lucru. Hasret spune sa faca o compozitie, eu voi cânta. Hai să lucrăm împreună. Murat spune doar pentru că spune omul nu voi merge sa compun . ea spune ca o fac pentru că vreau şi Murat spune ok. dar trebuie sa termine albumul.ea acceptă .
Bahar aude toate acestea.
The newspaper article thinks Murat is having a crisis.
hasret comes to murat's house she was worried about him.
nesrin says you do not fool me trying to look nice and gentle. I know why you brought the piano back.
**
hasret comes to school.
shows the newspaper to murat. apparently the reporter was the man in the restaurant.
**
murat is very calm. he does not care.
**
murat thinks he can show people he is not in a crisis with this work. hasret says make a composition. I will sing. let's work together. murat says just because that man says it I will not go and do music. she says do it because I want you to.
and murat says ok. but you have to finish your album too.
she accepts this agreement.
bahar eavesdrops and hears all of this.
**
hasret comes to murat's house she was worried about him.
nesrin says you do not fool me trying to look nice and gentle. I know why you brought the piano back.
**
hasret comes to school.
shows the newspaper to murat. apparently the reporter was the man in the restaurant.
**
murat is very calm. he does not care.
**
murat thinks he can show people he is not in a crisis with this work. hasret says make a composition. I will sing. let's work together. murat says just because that man says it I will not go and do music. she says do it because I want you to.
and murat says ok. but you have to finish your album too.
she accepts this agreement.
bahar eavesdrops and hears all of this.
**
alitheea- vip
Continut sponsorizat
Pagina 27 din 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 27 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum