39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+32
pufy2010
IDILKO
iulia80
rodica
Bruni-My
vania_e
annadanna
mitzymeu
lexia
mihaela99
dlacatus65
anuta1971
elena
iulianagl
nicos66
nellys18
tiberici
clio 24
Theo_1
scumpica22
Garo
DENISA
nutzi
axxa246
lica54
alitheea
narcisa
vivi
rina-rina
dana17
florica
Admin_dea05
36 participanți
Pagina 33 din 40
Pagina 33 din 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Re: 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna seara
Daca tot sunt prin preajma nu pot sa nu spun si eu doua vorbe despre mascarada circul la care asistam din sez 2
Un pas inainte zece inapoi este ,,totusi ceva'' un spatiu de umplut cu tot felul de situatii care mai de care mai ridicole
Personajele cele doua Hasret si Murat ce s a vrut in primul sezon si iunde s a ajuns Mai rau de atit nici ca se putea
Facea cineva niste comentarii nu mai retin ccine ca am citit fugitiv si spunea ce ,,demnitate'' la Hasret cind ii cheama la restaurant pe cei doi sa le spuna ea ca nu accepta cum este,, tratata''
Sa vazut acum ce demna este d ra hasret ce iubeste cel putin pe mine ma convins Scena de la sfirsitul ep este demna de cartea recordurilor in special cind este in atentie DRAGOSTEA IUBIREA dintre doi oamnei barbat femeie
Cei doi cansel si tuba oare nu si dau seama ca sunt in posturi ridicole ca cineva .. chiar le saboteaza profesia meseria ca vor ramane cu sechele dupa acest rol. Chiar sa accepti aceasta degradare a caracterului a vointei a personallitatii sa nu ti dai seama ca scenaristii regizorul isi bate joc de tine??Basca ca sa admitem ca te doare sa ti vezi barbatul pe care il iubesti in brate cu alta oare nu este normal sa suferi sa plingi sa te duci la maica ta[[ macar sa se justifice ce mai cauta saime in serial sa i deea si ei o ocupatie sa aiba si ea ceva de spus ca altfel ramane in planul secund tot filmul numai sa i tina companie lui gulnaz]]] sa te revolti sa faci ceva cu tine mai ales ca el este in mintea ta in inima ta asa este cind iubesti esti geloasa te revolti nu te duci sa te casatoresti.
Este o subestimare pe fata este o lipsa de respect pentru tot ce inseamna dragoste onoare personalitate
Daca tot sunt prin preajma nu pot sa nu spun si eu doua vorbe despre mascarada circul la care asistam din sez 2
Un pas inainte zece inapoi este ,,totusi ceva'' un spatiu de umplut cu tot felul de situatii care mai de care mai ridicole
Personajele cele doua Hasret si Murat ce s a vrut in primul sezon si iunde s a ajuns Mai rau de atit nici ca se putea
Facea cineva niste comentarii nu mai retin ccine ca am citit fugitiv si spunea ce ,,demnitate'' la Hasret cind ii cheama la restaurant pe cei doi sa le spuna ea ca nu accepta cum este,, tratata''
Sa vazut acum ce demna este d ra hasret ce iubeste cel putin pe mine ma convins Scena de la sfirsitul ep este demna de cartea recordurilor in special cind este in atentie DRAGOSTEA IUBIREA dintre doi oamnei barbat femeie
Cei doi cansel si tuba oare nu si dau seama ca sunt in posturi ridicole ca cineva .. chiar le saboteaza profesia meseria ca vor ramane cu sechele dupa acest rol. Chiar sa accepti aceasta degradare a caracterului a vointei a personallitatii sa nu ti dai seama ca scenaristii regizorul isi bate joc de tine??Basca ca sa admitem ca te doare sa ti vezi barbatul pe care il iubesti in brate cu alta oare nu este normal sa suferi sa plingi sa te duci la maica ta[[ macar sa se justifice ce mai cauta saime in serial sa i deea si ei o ocupatie sa aiba si ea ceva de spus ca altfel ramane in planul secund tot filmul numai sa i tina companie lui gulnaz]]] sa te revolti sa faci ceva cu tine mai ales ca el este in mintea ta in inima ta asa este cind iubesti esti geloasa te revolti nu te duci sa te casatoresti.
Este o subestimare pe fata este o lipsa de respect pentru tot ce inseamna dragoste onoare personalitate
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
Re: 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
buna fetelor vad ca v-a mai trecut supararea a-ti devenit mai optimiste, asa si trebuie si eu cred ca in final nu se vor casatori Hasret si Levent de si ma ingrijoreaza taxiul,de ce este Murat in el,unde merge sau poate vine de undeva,acum este stiut ca urmeaza un ep.cu suparari .
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
florica a scris:... ma ingrijoreaza taxiul,de ce este Murat in el,unde merge sau poate vine de undeva,acum este stiut ca urmeaza un ep.cu suparari
Salut fetelor
i-o fi luat banca și BMWul și acum circulă cu taxiul. Scena cu plecatul la Paris sau București nu mai ține
vivi a scris:https://www.youtube.com/v/8WkGwpIq2nM
https://2img.net/r/ihimizer/img148/5451/2wlvpjo.gif
multumesc Vivi eu am vazut emisiunea duminica ,si nu stiam cum sa aduc imaginilea astea cu urarile lor ce simpatici sint.
florica- vip
buna poate ca este si asa, doar nu era datoria de la banca pe numele lui,pufy2010 a scris:
Salut fetelor
i-o fi luat banca și BMWul și acum circulă cu taxiul. Scena cu plecatul la Paris sau București nu mai ține
florica- vip
florica a scris: buna poate ca este si asa, doar nu era datoria de la banca pe numele lui,
poate mașina era înmatriculată pe firmă. Vom vedea vineri
buna Elena si ,,LA MULTI ANI''ce sa facem fiecare cu perceptia lui ,si cu parerea lui ,nu putem sa percem toti la fel,
florica- vip
ei........l-a asta nu m-am gindit,pufy2010 a scris:
poate mașina era înmatriculată pe firmă. Vom vedea vineri
florica- vip
elena a scris:... sa te revolti sa faci ceva cu tine mai ales ca el este in mintea ta in inima ta asa este cind iubesti esti geloasa te revolti nu te duci sa te casatoresti.
Buna seara tuturor
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Buna seara Anuta si bine ai venitanuta1971 a scris:Buna seara tuturor
florica- vip
florica a scris: buna Elena si ,,LA MULTI ANI''ce sa facem fiecare cu perceptia lui ,si cu parerea lui ,nu putem sa percem toti la fel,
Buna Florica l LA MULTI ANI tie si la toate fetele de pe forum
,, Perceptia'' o ai in fata doar ti se deruleaza in fata ochilor nu? Nu am sa dau acum in mintea copiilor [[ ma refer la mine personal] sisa-mi schimb toata conceptia despre viata iubire onoare personalitate sa mi pun o banda la ochi ca sa nu vad ce copilasi si ce minte de gaina au scenaristii regizorul Tomris care parca ar vrea sa se ,, razbune" pe cine nu mai ea stie cu toate ca in alte seriale care ruleaza investeste nu gluma cu asta vad ca a dat in mintea copiilor Este parerea mea numai a mea si nu o sa mi o schimb
Dar daca tu percepi altfel nu este nici o problema iti doresc sa te bucuri in continuare de serial sa fii sanatoasa fericita draga mea
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
Din partea lui Hasret nu-i mare mirare ea intotdeauna se pripeste, fiind o fire impulsiva,astea-s consecintele.pufy2010 a scris:
florica- vip
Bine te-am gasit draga Flori, ce mai faci?florica a scris: Buna seara Anuta si bine ai venit
uite un banc sa va amuzati... sau nu
Băse şi Boc sînt salvaţi de la înec de un pescar. Băse îi spune:
- Ne-ai salvat viaţa. Cu ce te putem răsplăti?
- Dacă mă gîndesc...
- Nu te mai gîndi. Cu ce te ocupi?
- Pescuiesc.
- Ce faci cu peştele?
- Îl vînd.
- Are voie, Boc?
- Nu, domn' preşedinte. E braconaj.
- Ai auzit, omule? E nelegal. Barem cîştigi bine?
- Mulţumitor.
- Orice cîştig e impozabil. Ai plătit impozit?
- Nu.
- Ce zici, Boc?
- Evaziune fiscală, şefu'.
- Ai auzit, omule? Braconaj, evaziune fiscală, caz de puşcărie, dar pentru că ne-ai salvat, te iertăm. Ai grijă, Boc. Confiscă-i barca, să nu mai cadă în ispită, şi vorbeşte cu prostul ăla de la Finanţe să-l cerceteze pentru evaziune fiscală. La revedere, omule. Să trăieşti bine!
anuta1971- vip
Bun banc ANUTA,sa speram ca nu ne vor impozita si aerul ,cred ca numai asta n-au facut-o pina acum.
florica- vip
florica a scris: Din partea lui Hasret nu-i mare mirare ea intotdeauna se pripeste, fiind o fire impulsiva,astea-s consecintele.
Probabil acesta este trendul scenariștilor turci. În AvC, Yasmin la prima decepție puternică în viața amoroasă, face exact ce nu a dorit să facă (decât în noaptea nunții). La un moment dat, am spus că a început să îmi placă serialul pentru că a preluat Hasret inițiativa. Acum doar mă sperie
Flori ma uit ca tuta la un clip si nu-mi vine sa cred... uita-te si tuflorica a scris: Bun banc ANUTA,sa speram ca nu ne vor impozita si aerul ,cred ca numai asta n-au facut-o pina acum.
https://www.youtube.com/watch?v=M6nIT-oPBIA
anuta1971- vip
Elena, mie imi place serialul asa cu rele cu bune,ma mai supar eu pe unele faze dar trece si mergem mai departe,asa cum am spus fiecare cu parerea lui.
florica- vip
https://www.youtube.com/watch?v=M6nIT-oPBIA[/quote[/url]] ce pot sa spun la asa imagini ramii fara cuvinte ,anuta1971 a scris:
Flori ma uit ca tuta la un clip si nu-mi vine sa cred... uita-te si tu
[url=https://www.youtube.com/watch?v=M6nIT-oPBIA
florica- vip
ok, hai să vă mai destindeți
întrebare : cum se numește un bărbat fără 90% din creier. Răspuns: castrat
pe tema asta ultimul meu clip - cu personaje din altă ogradă
uite Anuta in poza asta i se vede un pic de burtica
florica- vip
asta-i ,,politica'' lor ,sa le dea peste cap pe toate,de si in viata ni se intimpla sa facem lucruri pe care am crezut ca nu le vom facepufy2010 a scris:
Probabil acesta este trendul scenariștilor turci. În AvC, Yasmin la prima decepție puternică în viața amoroasă, face exact ce nu a dorit să facă (decât în noaptea nunții). La un moment dat, am spus că a început să îmi placă serialul pentru că a preluat Hasret inițiativa. Acum doar mă sperie
Ultima editare efectuata de catre florica in Sam 08 Ian 2011, 9:04 pm, editata de 1 ori
florica- vip
pufy2010 a scris:ok, hai să vă mai destindeți
altceva pentru destins... un Einstein
https://www.youtube.com/watch?v=MKIFHuu6F-0
anuta1971- vip
da i se vede ... dar se vede si mana si parul lui schelet in spatele Tubeiflorica a scris:uite Anuta in poza asta i se vede un pic de burtica
anuta1971- vip
Continut sponsorizat
Pagina 33 din 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Subiecte similare
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 33 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum