Serialesitelenovelet
39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 32 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 32 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

+32
pufy2010
IDILKO
iulia80
rodica
Bruni-My
vania_e
annadanna
mitzymeu
lexia
mihaela99
dlacatus65
anuta1971
elena
iulianagl
nicos66
nellys18
tiberici
clio 24
Theo_1
scumpica22
Garo
DENISA
nutzi
axxa246
lica54
alitheea
narcisa
vivi
rina-rina
dana17
florica
Admin_dea05
36 participanți

Pagina 32 din 40 Înapoi  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Urmatorul

In jos

39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 32 Empty Re: 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de anuta1971 Sam 08 Ian 2011, 3:03 pm

Buna ziua fetelor 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 32 517793
Scriu si eu un comentariu, nu ca as spune ceva interesant, o fac doar din obisnuinta si pentru ca atunci cand scriu imi pun si putin ordine in ganduri. Hasret este impulsiva, asa a fost construit personajul de la inceputul serialului si de asta cred ca reactia ei din acest punct de vedere are logica pentru ca desi a fost cizelata ea fundamental nu se poate schimba prea mult. Hasret e acum o femeie ranita, si daca incercam sa ne punem in situatia ei noi cum am fi reactionat? Unele altfel, altele in acelasi fel... reactia difera de la o persoana la alta. Dar sa nu uitam ca ea este nesigura... degeaba intuiesti ca o persoana te iubeste, degeaba vezi iubirea in ochii ei daca nu iti si spune “te iubesc” . Daca nu o spune ramane acolo undeva o samanta de indoiala .. care atunci cand gaseste terenul pregatit incolteste. Bahar a pregatit terenul. Poate ca Hasret stie in sufletul ei ca Murat o iubeste, dar a iubit-o si pe Selin, a vazut Cd-ul cu ei... cu ea Murat nu s-a purtat asa deschis cum s-a comportat cu Selin si daca e sa faca o paralela cred ca se poate indoi foarte mult de dragostea lui Murat. Hasret e suparata ca Murat a mintit-o, asta a durut-o mai mult decat imbratisarea pe care a vazut-o in balcon. Nu aceasta imbratisare a cauzat gestul Hasretei de a accepta propunerea lui Levent... nu Bahar este vinovata in cea mai mare masura pentru decizia ei, ci Murat. Murat a mintit-o spunandu-i ca e cu un prieten, putea sa spuna simplu ca e ocupat sau si mai sincer ca are de rezolvat o situatie dificila si ca o sa vorbeasca mai tarziu. Hasret ar fi asteptat explicatia dar ea nu tolereaza minciuna. Data precedenta cand Murat a mintit-o pe Hasret si a inceput toata tevatura din sezonul doi a fost o minciuna prin omisiune dar tot minciuna a fost ... reactia am vazut-o. Sunt curioasa sa vad reactia Saimei cand o sa afle despre decizia Hasretei. Decizia este justificata dar este pripita. Acum Hasret o sa primeasca o lectie dura, aceea ca inimii nu-i poti porunci. Si or sa curga lacrimi, o sa fie nervi tocati Smile. Cum va primi Murat decizia Hasretei ? Dupa felul cum a fost structurat personajul pana acum tind sa cred ca el va percepe decizia ei ca pe o tradare si va incerca sa puna si mai multa distanta intre ei. Va considera probabil ca prietenul lui a castigat si le va lasa spatiu liber, sau cel putin asa ii va spune ratiunea. Cine va castiga “inima“ sau “ratiunea“ ? Surpriza ar fi daca Murat ar reactiona altfel dar nu cred. Este incapabil sa realizeze ca izvorul tuturor neplacerilor este imposibilitatea lui de a lua decizii in probleme sentimentale. Daca ar fi dupa mine i-as inchide cateva zile intr-un spatiu mic pe amandoi asa sigur si-ar rezolva problemele... cred ca e deajuns sa se atinga Smile Spunem ca Asi a fost un serial perfect( ?) dar ce nervi tocati au fost si acolo. Avantajul a fost acela ca atunci cand situatia era prea rea aveam posibilitatea sa vedem pe net episoadele postate de la turci… acum nu putem decat sa asteptam sa decurga actiunea si asteptarea asta nu e deloc confortabila Smile. Asta nu ma impiedica sa-mi placa Gonulcelen si sa spun ca scenaristii sunt buni doar putin lipsiti de imaginatie pe alocuri Smile... dar ei sunt turci crescuti in lumea lor, cu educatia lor , iar noi orice s-ar spune facem parte dintr-o alta lume cu alte “valori”. Au fost scene superbe in episodul de aseara ... abia astept sa vad traducerea dialogurilor si sunt sigura ca daca reusiti sa depasiti dezamagirea pentru felul cum decurge actiunea serialului, o sa fiti deacord ca a foat un episod foarte bun. Cei din cartier si-au iar datoria... Cobra nota 20.. faza cu aflarea sexului copilului a fost foarte comica, am ras chiar daca habar nu aveam ce spun, sunt sigura ca sunt scene foarte reusite ca de obicei. Luana imi face deosebita placere sa te citesc. Nu iti spun bun venit pentru ca tu esti “veterana” aici, tot ce pot face e sa te rog sa-ti spui parerea mai des pentru ca imi place mult cum gandesti si citindu-te regasesc multe din gandurile mele peste care din pacate eu trec cu prea mare usurinta. Doamne cat am scris… fetelor va doresc un sfarsit de saptamana placut si linistit 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 32 517793

Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Sam 08 Ian 2011, 3:07 pm, editata de 1 ori
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Data de inscriere : 27/09/2009

Sus In jos

39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 32 Empty Re: 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de iulianagl Sam 08 Ian 2011, 3:07 pm

The translation: Even if Tuba Büyüküstün acts in the series "Gönülcelen" we withdraw our support for the series and Asis yapim. We want scriptwriters who don't take viewers for a fool and qualitative producers. We neither will share the trailer, nor scenes of the series. In advance we thank you for your interest and support. " alt="" />

Chiar daca Tuba joaca in seria Gonulcelen noi(care noi?) retragem sprijinul nostru pt. serie si Asis Yapim.Vrem scenaristi care nu i-au de prosti telespectatorii si producatori de calitate.Nici nu vom face reclama cu fragmente din film si nici scene din serial.va multumim in avans pt. sprijinul si interesul vostru.

Acum ce inseamna asta?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Sam 08 Ian 2011, 3:11 pm

iulianagl a scris:39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 32 > The translation:  Even if Tuba Büyüküstün acts in the series "Gönülcelen" we withdraw our support for the series and Asis yapim. We want scriptwriters who don't take viewers for a fool and qualitative producers. We neither will share the trailer, nor scenes of the series. In advance we thank you for your interest and support

Chiar daca Tuba joaca in seria Gonulcelen noi(care noi?) retragem sprijinul nostru pt. serie si Asis Yapim.Vrem scenaristi care nu i-au de prosti telespectatorii si producatori de calitate.Nici nu vom face reclama cu fragmente din film si nici scene din serial.va multumim in avans pt. sprijinul si interesul vostru.

Acum ce inseamna asta?
Buna IUliana 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 32 517793
Este vorba cred de administratorii paginii oficiale de facebook a Tubei
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 08 Ian 2011, 3:14 pm

anuta1971 a scris:
Buna IUliana 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 32 517793
Este vorba cred de administratorii paginii oficiale de facebook a Tubei

Aaaa da?Inseamna ca sunt suparati rau. kiss kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Sam 08 Ian 2011, 3:18 pm

vivi a scris:39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 32 16788213702889969155610
39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 32 13059492
Prima poza este de la petrecerea care au dat-o dupa difuzarea primului episod din Gonulcelen pentru a sarbatori succesul serialului... este adevarata
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Sam 08 Ian 2011, 3:20 pm

iulianagl a scris:

Aaaa da?Inseamna ca sunt suparati rau. kiss kiss

da sunt suparati toti pe toate site-urile... asta e

Fetelor va pup, poate mai intru deseara daca o sa fiti aici multi 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 32 517793
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 08 Ian 2011, 3:31 pm

anuta1971 a scris:

da sunt suparati toti pe toate site-urile... asta e

Fetelor va pup, poate mai intru deseara daca o sa fiti aici multi 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 32 517793

kiss kiss kiss kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de florica Sam 08 Ian 2011, 3:42 pm

39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 32 166842_183249705033420_100000451760971_549748_316210_nbuna ziuafetelor,buna ANUTA ca intotdeauna frumos si bine punctat comentariul,am crezut ca ai lipsit de la ora torturii, poate ca si-n viata reala sint intimplari de felul acesta cite o data viata bate filmul,tu si Luana a-ti expus lucruri foarte interesante stiti sa le vedeti bine eu vreau sa spun de cele comice,cum pregateau Nesrin cu Etahm mincare ce sa mai zic de sare de mai continua ea cu bucataritul apoi ar fi fost mare dezastru custocul de sare al Turciei,Iuliana nu mai fi suparata de vorbele urite, acum trebui sa ies voiam sa mai zic ceva,mai tirziu. 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 32 296580 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 32 296580 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 32 296580
florica
florica
vip
vip

Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 08 Ian 2011, 4:14 pm

39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 32 R10tpy

Oare e fratele lui?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Luana Sam 08 Ian 2011, 4:48 pm

Multumesc Anuta 1971.
Nu pun comentariul tau, pt. ca am inteles ca se face economie de spatiu.
Am scris cu inima indoita, nu vreau sa par insistenta si pretioasa. Desi sunt cu state vechi, nu am scris prea mult pt. ca locul meu era in alta parte, dar acolo este pustiu aproape tot timpul si mie imi place societatea . Ma mancau degetele mereu si nu aveam cui impartasi impresiile. Theo ma intreaba daca ar putea veni si ea aici, daca nu ar deranja prezenta ei.Eu am presupus ca nu, dar poate daca va veni, ii va spune una dintre gazde.
Va urez o seara placuta.
Am scris pana acum la Sultanul Soliman. Pot sa ma retrag. Mi-am facut norma de litere tastate pentru azi...Glumesc!
Luana
Luana
vip
vip

Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Sam 08 Ian 2011, 6:37 pm

Bună seara !!!!! fetelor

eu nu cred că vor ajunge să se căsătorească Hasret cu Levent , cu siguranţă vine Murat când să semneze patalamaua şi nu se mai căsătoresc.

Luana e " portiţa " deschisă ptr toată lumea ( pe toate topicurile ) , deci şi Theo e binevenită, fetele vor fi încântate să se converseze şi cu ea .
39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 32 2839726O
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 08 Ian 2011, 6:49 pm

DENISA a scris:Bună seara !!!!! fetelor

eu nu cred că vor ajunge să se căsătorească Hasret cu Levent , cu siguranţă vine Murat când să semneze patalamaua şi nu se mai căsătoresc.

Luana e " portiţa " deschisă ptr toată lumea ( pe toate topicurile ) , deci şi Theo e binevenită, fetele vor fi încântate să se converseze şi cu ea .
39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 32 2839726O

Buna Denis.Nici eu nu cred ca o sa ajunga sa se casatoreasca Hasret si Levent, dar faptul ca Levent a acceptat propunerea ei ma scoate din minti, dar el inca nu stie ce s-a intamplat. 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 32 723348
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 08 Ian 2011, 6:54 pm

39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 32 Stream.php?type=image&source=site&size=large&hash=c77c112e67023a&username=Gaby3007&key=x

Stiu ca nu e bine sa pun asta aici si imi cer scuze pt. asta dar nu ma pot abtine, e o poza care-mi place mult si din totdeauna am avut impresia ca a fost ceva intre ei.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Sam 08 Ian 2011, 6:57 pm

Iulia el se bucură sau e năucit şi nu-i vine să creadă că a capturat reduta dar probabil va realiza că Hasret nu-l iubeşte şi va renunţa el .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 08 Ian 2011, 6:59 pm

DENISA a scris:Iulia el se bucură sau e năucit şi nu-i vine să creadă că a capturat reduta dar probabil va realiza că Hasret nu-l iubeşte şi va renunţa el .

Eu cred ca el stie deja asta dar nu vrea sa recunoasca inca.Cred ca episodul urmator o sa ma puna la bolit rau de tot. sad sad sad
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Sam 08 Ian 2011, 7:01 pm

Dumnealui dacă mai stă mult cu ochii închişi s-ar putea să treacă multe trenuri pe lângă el şi să nu mai prindă niciunul .

39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 32 167949_489771402425_191188852425_6203321_4352509_n
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 08 Ian 2011, 7:03 pm

DENISA a scris:Dumnealui dacă mai stă mult cu ochii închişi s-ar putea să treacă multe trenuri pe lângă el şi să nu mai prindă niciunul .

http://l28.sphotos.l3.fbcdn.net/hphotos-l3-ash1/hs789.ash1/167949_489771402425_191188852425_6203321_4352509_n.jpg

Lasa-l sa doarma in bocanci ca si asa a trecut de-a trenuri pe langa el......de m-am saturat eu sa le numar.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Sam 08 Ian 2011, 7:05 pm

Şi eu sunt sătulă de adormiţi ca ăştia( el şi prima mea " dragoste Demir )
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de vivi Sam 08 Ian 2011, 7:05 pm

15 OCAK 2011 akşamı NTV Ekranlarındayız: “Biri Bana Anlatsın Özel" Programı

Otizmin toplum tarafından daha iyi anlaşılmasını sağlamak ve kamuoyunda duyarlılık yaratmak amacıyla gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerimize yeni yılın ilk günlerinde bir yenisini daha ekliyoruz.

15 Ocak 2011 Cumartesi akşamı Can Dündar ve Gülay Afşar'ın sunumu ile NTV ekranlarında gerçekleştirilecek "Biri Bana Anlatsın Özel" programında hayatı boyunca tüm çevresi tarafından yanlış değerlendirilen otizmli bir kadın olan Temple Grandin’in etkileyici hayat hikayesini konu alan filmin Türkiye’deki ilk gösterimi yapılacak. 5 Emmy ödülüne layık görülen Temple Grandin filminin yanı sıra Beren Saat, Tuba Büyüküstün, Ajda Pekkan, Engin Altan Düzyatan, Demet Evgar, Cansel Elçin ve Meltem Cumbul gibi sosyal sorumluluk konusunda öne çıkan ünlülerimiz ve uzmanlarımızla otizmi konuşuyor olacağız.

Sizleri de bu özel gecede bizimle birlikte olmaya davet ediyoruz. Ekranlarınızın başında telefon, SMS veya bankalarınız aracılığı ile bağışlarınızı yapabilir ve bizlere destek olabilirsiniz.

Destek olmak için: Tüm GSM operatörlerinin faturalı hatlarından TOHUM yazıp 5290’a SMS göndererek 5 TL bağışta bulunabilirsiniz.

Tohum Otizm Vakfı Banka Bağış Bilgileri
Akbank, Garanti Bankası, Yapı Kredi Bankası, İş Bankası
TL Hesap No: 5055
$ Hesap No: 5056
€ Hesap No: 5057

Tuba si Cansel vor participa impreuna la o emisiune pe NTV 15.01.2011 unde se pot face donati pt copii bolnavi de autism
vivi
vivi
vip
vip

Data de inscriere : 09/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 08 Ian 2011, 7:10 pm

vivi a scris:15 OCAK 2011 akşamı NTV Ekranlarındayız: “Biri Bana Anlatsın Özel" Programı

Tuba si Cansel vor participa impreuna la o emisiune pe NTV 15.01.2011 unde se pot face donati pt copii bolnavi de autism

Multam Vivi dar Onur nu participa si el?Ca daca era cu Soydan sigur n-o lasa singura pe Miss Tuba!39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 32 1939. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 32 30
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia1965 Sam 08 Ian 2011, 7:25 pm

Imi pare rau s-o spun, dar mie mi se pare ca transforma serialul intr-o telenovela sud-americana !!
Unul din motivele pt care am devenit "fan seriale turcesti" a fost faptul ca in astea, lucruri gen scena de la balcon sunt rezolvate rapid ! , nu sunt gresit intelese si se sufera pt ele cale de zeci de episoade !! In serialele turcesti care m-au captivat...lucrurile se desfasoare cu o viteza ametitoare, nu o lalaie ...ca-n telenovele ! Insa scenaristii astia..parc=au fost scoliti in Argentina sau Mexic !!

Ultima editare efectuata de catre iulia1965 in Sam 08 Ian 2011, 7:26 pm, editata de 1 ori
iulia1965
iulia1965
vip
vip

Data de inscriere : 01/12/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de vivi Sam 08 Ian 2011, 7:25 pm

iulianagl a scris:

Multam Vivi dar Onur nu participa si el?Ca daca era cu Soydan sigur n-o lasa singura pe Miss Tuba!39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 32 1939. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 32 30
poate ne face o surpriza caci data trecuta a participat si el si fiind iubiti Tuba a stat mai mult cu Cansel Smile
vivi
vivi
vip
vip

Data de inscriere : 09/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Sam 08 Ian 2011, 7:26 pm

Iulia , au făcut doar miting ptr a avea aceleaşi condiţii ca şi americanii doar şi în Miami se fac telenovele.

39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 32 C31302db
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 08 Ian 2011, 7:28 pm

vivi a scris:poate ne face o surpriza caci data trecuta a participat si el si fiind iubiti Tuba a stat mai mult cu Cansel Smile

Smile Smile Smile Smile Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 08 Ian 2011, 7:31 pm

DENISA a scris:

Iulia , au făcut doar miting ptr a avea aceleaşi condiţii ca şi americanii doar şi în Miami se fac telenovele.

39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 32 C31302db

Aici e un pic mai complicat ca intre ei mai e si 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 32 756436 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 32 539466 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 32 539466
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 32 din 40 Înapoi  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum