39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+32
pufy2010
IDILKO
iulia80
rodica
Bruni-My
vania_e
annadanna
mitzymeu
lexia
mihaela99
dlacatus65
anuta1971
elena
iulianagl
nicos66
nellys18
tiberici
clio 24
Theo_1
scumpica22
Garo
DENISA
nutzi
axxa246
lica54
alitheea
narcisa
vivi
rina-rina
dana17
florica
Admin_dea05
36 participanți
Pagina 34 din 40
Pagina 34 din 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Re: 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Bună seara dragele mele Am intrat doar ca să vă salut și să mă destind puțin cu comentariile voastre pentru care vă mulțumesc mult. O seară plăcută în continuare.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Re: 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna seara draga Narcisanarcisa a scris:Bună seara dragele mele Am intrat doar ca să vă salut și să mă destind puțin cu comentariile voastre pentru care vă mulțumesc mult. O seară plăcută în continuare.
O seara placuta si linistita si tie
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
un banc din revista de integrame:Ginecologul primeste un telefon;-Alo!Domnule doctor,am fostazi la consultatie la dumneavoastra. Mi-am uitat cumva bikini acolo?- Nu stiu.Voiruga asistenta sa-i caute. Dupa cinci minute suna din nou telefonul:-Alo,domnule doctor,nu-imai cautati,pt. ca i-am gasit la dentist.
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
, Buna seara Narcisa si bine ai venitnarcisa a scris:Bună seara dragele mele Am intrat doar ca să vă salut și să mă destind puțin cu comentariile voastre pentru care vă mulțumesc mult. O seară plăcută în continuare.
florica- vip
florica a scris:un banc din revista de integrame:Ginecologul primeste un telefon;-Alo!Domnule doctor,am fostazi la consultatie la dumneavoastra. Mi-am uitat cumva bikini acolo?- Nu stiu.Voiruga asistenta sa-i caute. Dupa cinci minute suna din nou telefonul:-Alo,domnule doctor,nu-imai cautati,pt. ca i-am gasit la dentist.
bun tare bancul Flori
anuta1971- vip
florica a scris:
Barbatii si gratarul
Cand un barbat se declara pregatit sa preia prepararea gratarului,
se declanseaza urmatoarea serie de evenimente:
1) femeia cumpara mancarea
2) femeia face salata, pregateste legumele si desertul
3) femeia pregateste carnea pentru gratar, o asaza pe o tava, impreuna cu toate celelalte ustensile necesare si o duce afara,
unde barbatul sta deja asezat cu o bere in mana in fata gratarului.
Si aici vine punctul cel mai important al intregii desfasurari:
4) BARBATUL ASAZA CARNEA PE GRATAR!
5) apoi mai multe activitati de rutina, femeia aduce farfuriile si tacamurile afara
6) femeia informeaza barbatul ca mai e putin si carnea se arde
7) el ii multumeste pentru aceasta informatie importanta, intoarce carnea si mai comanda totodata inca o bere, in timp ce el se ocupa de situatia de urgenta
Si apoi inca un punct foarte important!
BARBATUL IA CARNEA DE PE GRATAR SI O DA FEMEII!
9) apoi urmeaza din nou rutina. Femeia aranjeaza farfuriile, salata,
painea, tacamurile, servetelele si sosurile si aduce totul afara pe masa.
10) Dupa masa femeia elibereaza masa, o curata, spala vasele
Si din nou, foarte important !!! :
11) TOTI IL LAUDA PE BARBAT PENTRU CALITATILE LUI IN
ARTA GATITULUI SI II MULTUMESC PENTRU MANCAREA SUPER BUNA!
12) Barbatul o intreaba pe femeie cum i-a placut faptul ca nu a fost nevoita sa gateasca si cand observa ca ea e cam botoasa, ajunge la concluzia
ca pe femei nu le poti multumi oricum niciodata.
PS eu mă regăsesc la punctele 4, 7 și 12
Ma fratilor m-au inebunit fetele astea de pe huni cu Fatmagul al lor nu stiu ce naiba o fi asa de special la serialul asta?
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Bună Flori, din păcate am venit și am și plecat. Dar mai vin și mâine. Sperflorica a scris: , Buna seara Narcisa si bine ai venit
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Pufy 2010 ai uitat sa mai spui ca las totul balta cind stind linga gratar fumul se incapatineaza sa vina[ fe]pe tine si atunci nervi pe domnu'..............,,.daca vrei ocupate tu mai departe ca eu ma lipsesc si de gratar si de tot'' asa ca dupa multi ani de facut gratar in felul asta eu am renuntat sa mai vreau gratar.
Ultima editare efectuata de catre florica in Sam 08 Ian 2011, 9:43 pm, editata de 1 ori
florica- vip
Iuli pentru ele tema e interesanta... violul nu prea e abordat in filmele lor, desi am citit unele comentarii ca ar fi trecut cam repede peste trauma psihica... nu e parerea mea spun si eu ce am citit pe unde mai bantui mie imi place actorul din rolul principal... ca fizic ca actor nu stiu nik, nu ma pot uita la un serial fara sa am macar o traducere in engleza a dialogului... nu am rabdare. Exista traducere in engleza? Stii ceva?iulianagl a scris:Ma fratilor m-au inebunit fetele astea de pe huni cu Fatmagul al lor nu stiu ce naiba o fi asa de special la serialul asta?
anuta1971- vip
daca le place,poate daca-l vedeam si noi cine stie ,ne placea si nouaiulianagl a scris:Ma fratilor m-au inebunit fetele astea de pe huni cu Fatmagul al lor nu stiu ce naiba o fi asa de special la serialul asta?
florica- vip
Cum poti tu ,numai sa fi sanatoasa ,numai sa nu vii si miine ca venim dupa tine,narcisa a scris:
Bună Flori, din păcate am venit și am și plecat. Dar mai vin și mâine. Sper
florica- vip
nu prea o inghit pe Berenica... dar mai stii poate o sa-mi placaflorica a scris: daca le place,poate daca-l vedeam si noi cine stie ,ne placea si noua
anuta1971- vip
salut ladies, la multi ani pt noul an si pt sarbatoarea de ieri!!
Anuto si Florico, mi-au placut bancurile!
va citesc cu placere comenturile.
am pierdut filmul aseara, dar l-am inteles din comenturile voastre.
Anuto si Florico, mi-au placut bancurile!
va citesc cu placere comenturile.
am pierdut filmul aseara, dar l-am inteles din comenturile voastre.
Doamna Axxa buna seara
daca ai de gand sa stai numai dupa perdea o incasezi
daca ai de gand sa stai numai dupa perdea o incasezi
anuta1971- vip
nooo, mai si intru
dar n-am avut ragaz.
nu stiu cum am reusit sa incep anul in mare forta, ca deja am nevoie de concediu.
dar n-am avut ragaz.
nu stiu cum am reusit sa incep anul in mare forta, ca deja am nevoie de concediu.
Ano, dar si pe tine te-am vazut mai rar.
Denisa cred ca e fericita ca e AvC pe romani.
Denisa cred ca e fericita ca e AvC pe romani.
La multi ani elena!..asta este ma mai supar eu pe film dar imi trece cand ii vad per Cansel si Tuba.elena a scris:[Buna Florica l LA MULTI ANI tie si la toate fetele de pe forum
,, Perceptia'' o ai in fata doar ti se deruleaza in fata ochilor nu? Nu am sa dau acum in mintea copiilor [[ ma refer la mine personal] sisa-mi schimb toata conceptia despre viata iubire onoare personalitate sa mi pun o banda la ochi ca sa nu vad ce copilasi si ce minte de gaina au scenaristii regizorul Tomris care parca ar vrea sa se ,, razbune" pe cine nu mai ea stie cu toate ca in alte seriale care ruleaza investeste nu gluma cu asta vad ca a dat in mintea copiilor Este parerea mea numai a mea si nu o sa mi o schimb
Dar daca tu percepi altfel nu este nici o problema iti doresc sa te bucuri in continuare de serial sa fii sanatoasa fericita draga mea
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Incearca, nu se stie poate iti v-a place,eu ti-am spus nu ma pot uit la nimic in afara de Gonulcelen sint fanatica rau ,am incercat sa ma uit la Iubire ascunsa,am vazut un pic dintr-un ep. si am zis sa ma uit si a doua zi dar cind am vazut toate intrigile m-am lasat pagubasa,imi ajunge unul care imi consuma toata ,,adrenalina''anuta1971 a scris:
nu prea o inghit pe Berenica... dar mai stii poate o sa-mi placa
florica- vip
DENISA a scris:
uite ce-mi place asta!!
ce ingrijorat e savas ca hogea o saruta ce hasret!
Draga pufy sa inteleg ca asa faci si tu cand o vezi pe yasomiapufy2010 a scris:ok, hai să vă mai destindeți
întrebare : cum se numește un bărbat fără 90% din creier. Răspuns: castrat
pe tema asta ultimul meu clip - cu personaje din altă ogradă
https://www.youtube.com/v/SaOCEAoBAyI
m-am amuzat copios cand am vazut clipul..
Admin_dea05- Admin
anuta1971 a scris:
nu prea o inghit pe Berenica... dar mai stii poate o sa-mi placa
Nici eu n-o inghit adica deloc.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
am mai scris un mesaj da nu stiu unde a ajunsaxxa246 a scris:nooo, mai si intru
dar n-am avut ragaz.
La multi ani si tie sa fii sanatoasa si fericita
La mine au inceput sa se mai limpezeasca lucrurile, cel putin la serviciu ca acasa imi fac singura de lucru
anuta1971- vip
Draga axxa dar tu ai pile la Kanal d...? ... ...Te scoli cu Kenan in fiecare dimineata ..iar miercuri si joi il mai ai si seara...axxa246 a scris:DENISA a scris:
uite ce-mi place asta!!
ce ingrijorat e savas ca hogea o saruta ce hasret!
Admin_dea05- Admin
Pufy,
super fain clipul!!!
super fain clipul!!!
Continut sponsorizat
Pagina 34 din 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 34 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum