39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+32
pufy2010
IDILKO
iulia80
rodica
Bruni-My
vania_e
annadanna
mitzymeu
lexia
mihaela99
dlacatus65
anuta1971
elena
iulianagl
nicos66
nellys18
tiberici
clio 24
Theo_1
scumpica22
Garo
DENISA
nutzi
axxa246
lica54
alitheea
narcisa
vivi
rina-rina
dana17
florica
Admin_dea05
36 participanți
Pagina 26 din 40
Pagina 26 din 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Re: 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
multumim..pana acum hasret a vazut-o pe bahar si saracuta a ramas un pic blocata cand a aflat ca-i sora Selinei..se pare ca mama lui Oca joaca in continuare rolul de viperascumpica22 a scris:deci dragelor e clara situatia la mine merge pc in reluare,asa k in aceasta seara nu cred k am sa vad serialul oricum vizionare placuta in ciontinuare
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Re: 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Nesrin cred ca a revenit la vechile obiceiuri.Lupul isi schimba parul dar naravul ba.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
nesrin forgot the sugar..
she even forgot to buy it.
**
bahar faces hasret and tells her she is her twin.
hasret says this is such crap and bahar says well you better believe it.
**
kadir and his friends have bought a ticket for the lottery.
they won 2500TL.
they want to take murat out to dinner.
**
kadir tells cafer they won the lottery so everyone thinks they won the highest amount.
**
cobra does not want the baby so he keeps asking are you sure you are pregnant.
**
nesrin asks murat what hasret's intention was when she brought over the piano and murat says to make us happy. that was her intention and she succeeded we were all happy when we saw her and the piano.
**
she even forgot to buy it.
**
bahar faces hasret and tells her she is her twin.
hasret says this is such crap and bahar says well you better believe it.
**
kadir and his friends have bought a ticket for the lottery.
they won 2500TL.
they want to take murat out to dinner.
**
kadir tells cafer they won the lottery so everyone thinks they won the highest amount.
**
cobra does not want the baby so he keeps asking are you sure you are pregnant.
**
nesrin asks murat what hasret's intention was when she brought over the piano and murat says to make us happy. that was her intention and she succeeded we were all happy when we saw her and the piano.
**
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
Bahar îi spune lui Hasret că este sora fostei prietene a lui Murat .Kadir şi prietenii lui au cumparat un bilet de loterie şi au câştigat 2500TL, ei doresc să îl invite pe Murat la cina.
Kadir îi spune lui Cafer că au câştigat la loterie astfel încât toată lumea crede că au câştigat o sumă mare.
**
Cobra nu vrea copilul , el continuă să întrebe dacăt sigur că e gravidă.
**
Nesrin îl întreabă pe Murat care a fost intenţia lui Hasret atunci când a adus pianul şi Murat spune ca să ne facă fericiţi asta a fost intenţia ei şi a reuşit, toţi am fost fericiţi când am văzut-o .
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 07 Ian 2011, 8:42 pm, editata de 1 ori
Bună seara fetele mele dragi și frumoase. Vizionare plăcută.
Bruni-My multe urări de bine și de sănătate soțului tău și ție și La mulți ani și buni.
Ali mulțumesc mult pentru link-uri.
Dana scuză-mă că nu am mai răspuns la întrebarea ta ce mai fac dar am văzut-o prea târziu. Sunt ocupată până peste urechi, nu am timp nici măcar să mor. Nici episodul nu-l voi putea urmări (dar 1 minut tot mai trag cu ochiul).
Bruni-My multe urări de bine și de sănătate soțului tău și ție și La mulți ani și buni.
Ali mulțumesc mult pentru link-uri.
Dana scuză-mă că nu am mai răspuns la întrebarea ta ce mai fac dar am văzut-o prea târziu. Sunt ocupată până peste urechi, nu am timp nici măcar să mor. Nici episodul nu-l voi putea urmări (dar 1 minut tot mai trag cu ochiul).
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Ma enerveaza rau cand pandeste Bahar pri ferastruica aia mica,adica o gaura a cheii mai mare.
iulianagl- moderator
Hasret vorbeşte cu Murat si îi spune ca a vazut-o pe Bahar şi crede că totul este cam ciudat. Murat spune ca au rezolvat problema şi el îi va spune tot ce s-a întâmplat.
Murat spune ca daca a venit aici pentru ore este ok.
Murat bate la uşa lui Bahar şi spune bun venit înapoi. ea spune ca a luat această decizie pentru cariera ei.
Murat spune ca e o decizie bună.
**
Levent spune secretarei sa anuleze toate reuniunile cu excepţia întâlnirii lui cu Kenan.
**
Cobra este disperat că el nu are nici un ban.
Cafer ii spune lui Cobra ca Kadir a câştigat la loterie.
asa ca, acum Cobra cere bani la Kadir ..
Murat spune ca daca a venit aici pentru ore este ok.
Murat bate la uşa lui Bahar şi spune bun venit înapoi. ea spune ca a luat această decizie pentru cariera ei.
Murat spune ca e o decizie bună.
**
Levent spune secretarei sa anuleze toate reuniunile cu excepţia întâlnirii lui cu Kenan.
**
Cobra este disperat că el nu are nici un ban.
Cafer ii spune lui Cobra ca Kadir a câştigat la loterie.
asa ca, acum Cobra cere bani la Kadir ..
Buna narcisa!narcisa a scris:Bună seara fetele mele dragi și frumoase. Vizionare plăcută.
[.
Admin_dea05- Admin
HASRET TALKS to Murat and she says she saw bahar. and she thinks all this is a bit weird. Murat says they have solved the issue and he tells her all that has happened.
murat says as long as you are here come to the lesson hasret says ok.
murat knocks on bahar's door and says welcome back. she says I gave this decision for my career.
murat says good decision.
**
levent tells his secretary to cancell all of the meetings except kenan's meeting.
**
cobra is stressed because he does not have any money.
cafer tells cobra kadir has won the lottery.
so now cobra is sucking up to kadir.
Levent tells Kenan the album is cancelled. Kenan says he spent money on this album.up front. and he has a contract with levent.
levent tells him he will pay all expenses and the contract fines.
**
murat is teaching and bahar looks throuhg the door..
**
Murat talks of a composer and a singer.. the student says back in the old days it was rumoured they were lovers. is it true. murat says if music brought them together they could be even more than lovers. he looks at hasret.. and she smiles.
**
balçiçek and the rest are trying to guess the gender of the baby. if the ring goes back and forth it is a boy and if it keeps turning it is a girl.
but they cannot guess.
**
murat is going back to the neighborhood to give lesson to kadir's.
**
kadir is mocking cobra and cobra thinks they won a huge sum of money.
**
murat comes to the lesson.
kadir and his friends invite murat to dinner. to thank him.
murat says he will pay for the dinner.
kadir says they won the lottery for a small sum.. but they want to pay. murat accepts.
but all the boys have forgotten to write some new lyrics.
**
nesrin is trying to be a housewife. she does not even know how to add salt to the meal.. :geb :geb
the door rings.
and nakiye arrives.
she says she cannot work with the other woman.. she has nowhere to go. she just wants to stay with them. she says she does not want money for the moment..
nesrin and ethem accept nakiye back..
bahar calls nesrin.
nesrin invites her to dinner that night.
**
hasret tells murat we were together the whole day.
he says were you bored?
hasret says no I thought it was such a nice thing..
what do you think? he says he was really bored
when she thinks he is saying something bad. he says time dragged on when you went inside to change your clothes just now. I got bored then. when you were not with me.
**
cobra pretends he is really fond of kadir.
**
murat takes the kids somewhere to dinner.
hasret thinks it is a very very expensive place.
murat says don't worry I will never make them pay the dinner.
**
kadir thanks murat for giving lessons.
nesrin and nakiye are shocked when they see bahar.
they are quite angry because she has been lying to them and playing a game.
nesrin throws bahar out her house. she says if you have quite finished telling your story show yourself out!
**
she now says bahar is crazy :geb :geb she thinks murat is not good at choosing girls. :img-hyste :img-hyste
murat says as long as you are here come to the lesson hasret says ok.
murat knocks on bahar's door and says welcome back. she says I gave this decision for my career.
murat says good decision.
**
levent tells his secretary to cancell all of the meetings except kenan's meeting.
**
cobra is stressed because he does not have any money.
cafer tells cobra kadir has won the lottery.
so now cobra is sucking up to kadir.
Levent tells Kenan the album is cancelled. Kenan says he spent money on this album.up front. and he has a contract with levent.
levent tells him he will pay all expenses and the contract fines.
**
murat is teaching and bahar looks throuhg the door..
**
Murat talks of a composer and a singer.. the student says back in the old days it was rumoured they were lovers. is it true. murat says if music brought them together they could be even more than lovers. he looks at hasret.. and she smiles.
**
balçiçek and the rest are trying to guess the gender of the baby. if the ring goes back and forth it is a boy and if it keeps turning it is a girl.
but they cannot guess.
**
murat is going back to the neighborhood to give lesson to kadir's.
**
kadir is mocking cobra and cobra thinks they won a huge sum of money.
**
murat comes to the lesson.
kadir and his friends invite murat to dinner. to thank him.
murat says he will pay for the dinner.
kadir says they won the lottery for a small sum.. but they want to pay. murat accepts.
but all the boys have forgotten to write some new lyrics.
**
nesrin is trying to be a housewife. she does not even know how to add salt to the meal.. :geb :geb
the door rings.
and nakiye arrives.
she says she cannot work with the other woman.. she has nowhere to go. she just wants to stay with them. she says she does not want money for the moment..
nesrin and ethem accept nakiye back..
bahar calls nesrin.
nesrin invites her to dinner that night.
**
hasret tells murat we were together the whole day.
he says were you bored?
hasret says no I thought it was such a nice thing..
what do you think? he says he was really bored
when she thinks he is saying something bad. he says time dragged on when you went inside to change your clothes just now. I got bored then. when you were not with me.
**
cobra pretends he is really fond of kadir.
**
murat takes the kids somewhere to dinner.
hasret thinks it is a very very expensive place.
murat says don't worry I will never make them pay the dinner.
**
kadir thanks murat for giving lessons.
nesrin and nakiye are shocked when they see bahar.
they are quite angry because she has been lying to them and playing a game.
nesrin throws bahar out her house. she says if you have quite finished telling your story show yourself out!
**
she now says bahar is crazy :geb :geb she thinks murat is not good at choosing girls. :img-hyste :img-hyste
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
multumesc deni pt traduceri..e placut cand la citesti in romaneste...DENISA a scris:[]
Admin_dea05- Admin
BU_HU_HU>. ..iulianagl a scris:Ma enerveaza rau cand pandeste Bahar pri ferastruica aia mica,adica o gaura a cheii mai mare.
Nu ma gandeam ca Nesrin o va da afara.. ...
Fetelor ce ziceti de Nesrin la bucatarie... sarea aceea o puneam la 3-4 feluri de mancare
Admin_dea05- Admin
poate va era dor de Nakiye
Admin_dea05- Admin
In sfarsit a facut si Nesrin ceva ce trebuia sa faca de mult. I-a aratat usa Baharei.
Multumim Deni! Super!
Multumim Deni! Super!
Luana- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
Levent ii spune lui Kenan ca album este anulat. Kenan spune ca a cheltuit bani pe acest album şi ca are un contract cu Levent.
Levent îi spune că va plăti toate cheltuielile, precum şi penalizarile acestui contract.
**
**
Murat vorbeşte de un compozitor şi un cântăreţ le spune studentilor ca înainte se zvonea că au fost iubiti si este adevărat. Murat spune că în cazul în care muzica i-a adus împreună ei ar putea fi chiar mai mult decât iubiti. el se uită la Hasret .. şi ea zâmbeşte.
**
balçiçek şi restul încearcă să ghicească sexul copilului daca inelul merge înainte şi înapoi este u băiat şi dacă stă este fată.
dar ele nu pot ghici.
**
Murat se întoarce în cartier pentru a da lecţie lui Kadir.
**
Kadir rade de Cobra iar Cobra şi crede că a câştigat o sumă mare de bani.
**
Murat vine laore.
Kadir şi prietenii lui il invita la cină pe Murat să-i mulţumesca.
Murat spune că va plăti pentru cină.
Kadir spune ca a castigat la loterie o sumă mică .. dar ei vor sa plateasca. Murat acceptă. toţi băieţii au uitat să scrie câteva versuri noi.
**
Nesrin încearcă să fie gospodină, ea nici măcar nu ştie cum să puna sare la masa ..
suna la uşa şi nakiye ajunge.
ea spune ca nu poate lucra la cealaltă femeie .. si nu are unde să meargă. ea vrea doar să stea cu ei,spune că nu vrea bani pentru moment ..
Nesrin şi Ethem o accepta pe nakiye ..
Levent îi spune că va plăti toate cheltuielile, precum şi penalizarile acestui contract.
**
**
Murat vorbeşte de un compozitor şi un cântăreţ le spune studentilor ca înainte se zvonea că au fost iubiti si este adevărat. Murat spune că în cazul în care muzica i-a adus împreună ei ar putea fi chiar mai mult decât iubiti. el se uită la Hasret .. şi ea zâmbeşte.
**
balçiçek şi restul încearcă să ghicească sexul copilului daca inelul merge înainte şi înapoi este u băiat şi dacă stă este fată.
dar ele nu pot ghici.
**
Murat se întoarce în cartier pentru a da lecţie lui Kadir.
**
Kadir rade de Cobra iar Cobra şi crede că a câştigat o sumă mare de bani.
**
Murat vine laore.
Kadir şi prietenii lui il invita la cină pe Murat să-i mulţumesca.
Murat spune că va plăti pentru cină.
Kadir spune ca a castigat la loterie o sumă mică .. dar ei vor sa plateasca. Murat acceptă. toţi băieţii au uitat să scrie câteva versuri noi.
**
Nesrin încearcă să fie gospodină, ea nici măcar nu ştie cum să puna sare la masa ..
suna la uşa şi nakiye ajunge.
ea spune ca nu poate lucra la cealaltă femeie .. si nu are unde să meargă. ea vrea doar să stea cu ei,spune că nu vrea bani pentru moment ..
Nesrin şi Ethem o accepta pe nakiye ..
fetelor îmi cer scuze eu sunt la o onomastică şi nu ştiu dacă răuşesc să traduc totul .
Bahar o suna pe Nesrin.
Nesrin o invită la cină în acea seara .
**
Hasret ii spune lui Murat am fost împreună toată ziua. el spune că te-ai plictisit?
Hasret spune nu am crezut că e un lucru atat frumos ..
ce crezi? el spune ca el a fost într-adevăr plictisit
atunci ea crede că el spune ceva rău. m-am plictisit atunci când nu ai fost cu mine.
**
cobra se preface că il indrageste pe Kadir.
**
Murat ia copiii la cină.
Hasret crede ca este un loc foarte foarte scump.
Murat spune sa nu-si faca griji nu va plăti el cina.
**
Kadir mulţumeste lui Murat pentru lecţii.
Bahar o suna pe Nesrin.
Nesrin o invită la cină în acea seara .
**
Hasret ii spune lui Murat am fost împreună toată ziua. el spune că te-ai plictisit?
Hasret spune nu am crezut că e un lucru atat frumos ..
ce crezi? el spune ca el a fost într-adevăr plictisit
atunci ea crede că el spune ceva rău. m-am plictisit atunci când nu ai fost cu mine.
**
cobra se preface că il indrageste pe Kadir.
**
Murat ia copiii la cină.
Hasret crede ca este un loc foarte foarte scump.
Murat spune sa nu-si faca griji nu va plăti el cina.
**
Kadir mulţumeste lui Murat pentru lecţii.
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 07 Ian 2011, 9:18 pm, editata de 1 ori
Vaiiii iar incepe asta cu jurnalul sorasei.
iulianagl- moderator
Am o presimtire ca nu-i vor ajunge banii si va trebui sa plateasca hoca. Sper sa nu se adevereasca.
Luana- vip
Saraca Nakiye..sa faca atac de cord cand a vazut-o pe aia !!
L-ati vazut pe "Cihan" in reclama la "Kizim nerede ? "
L-ati vazut pe "Cihan" in reclama la "Kizim nerede ? "
iulia1965- vip
Data de inscriere : 01/12/2009
Buna luana!Hasret a ramas fara recuzita..parca are aceiasi bluza de la inceputul serialului pe ea ?Luana a scris:In sfarsit a facut si Nesrin ceva ce trebuia sa faca de mult. I-a aratat usa Baharei.
Multumim Deni! Super!
Admin_dea05- Admin
Pai o fi teerminat banii de pe cardul dat de Levent, slujba nu are...
Repeta scena cu "Noapte buna" ...
Luana- vip
Saracul Hoca fugea dupa ea si ea nicLuana a scris:Pai o fi teerminat banii de pe cardul dat de Levent, slujba nu are...
Admin_dea05- Admin
au pus mana de la mana si s-au salvatLuana a scris:Am o presimtire ca nu-i vor ajunge banii si va trebui sa plateasca hoca. Sper sa nu se adevereasca.
Admin_dea05- Admin
Este o rochie, nu este bluza aceea.
Terminat am vrut sa scriu...
Terminat am vrut sa scriu...
Luana- vip
e obsedata rau....iulianagl a scris:Vaiiii iar incepe asta cu jurnalul sorasei.
ce naiba cauta murat la buhuhu
Admin_dea05- Admin
Continut sponsorizat
Pagina 26 din 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 26 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum