39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+32
pufy2010
IDILKO
iulia80
rodica
Bruni-My
vania_e
annadanna
mitzymeu
lexia
mihaela99
dlacatus65
anuta1971
elena
iulianagl
nicos66
nellys18
tiberici
clio 24
Theo_1
scumpica22
Garo
DENISA
nutzi
axxa246
lica54
alitheea
narcisa
vivi
rina-rina
dana17
florica
Admin_dea05
36 participanți
Pagina 25 din 40
Pagina 25 din 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Re: 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna seara fetelor!
Deea nu fusesem atenta decat acolo unde ma interesa. Imi pare rau ca am fost zapacita si nu am citit si in stanga. Chiar ma intrebam unde ai vazut tu anuntul acela. In fine, bine ca a trecut!
Sunt in asteptarea filmului...Mi-am facut cea mai mare parte din treburi si abia astept ora 20. Dupa trailer, se pare ca nu vom avea un episod pe gustul nostru, dar astia sunt scenaristii! Cred ca sunt niste mosi care au uitat cum trebuie sa se poarte un barbat cand iubeste..In niciun caz nu se duce in vizita in casa "celeilalte".
Dupa episod ma gandesc daca sa-l iert.
Deea nu fusesem atenta decat acolo unde ma interesa. Imi pare rau ca am fost zapacita si nu am citit si in stanga. Chiar ma intrebam unde ai vazut tu anuntul acela. In fine, bine ca a trecut!
Sunt in asteptarea filmului...Mi-am facut cea mai mare parte din treburi si abia astept ora 20. Dupa trailer, se pare ca nu vom avea un episod pe gustul nostru, dar astia sunt scenaristii! Cred ca sunt niste mosi care au uitat cum trebuie sa se poarte un barbat cand iubeste..In niciun caz nu se duce in vizita in casa "celeilalte".
Luana- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
Localizare : Romania
Re: 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna seara Luana,fiind prin preajma incerc un raspuns la penultima propozitie ,el nu se duce in vizita la Bahar de placere cred ca il pacaleste cu ceva sa vina la ea si tot in acelas timp o cheama si pe Hsaret , si astfel au cazut amindoi in capcana,de iertat il iertam ca asta-i situatia,am vrea noi scene mai romantice, dar asa s-ar termina filmul mai repede,trebuie sa-l lungeasca intr-un fel,fie ca ne place sau nu.O seara frumoasa si sa speram ca nu-i v-a cere Hasret lui Levent,,miina'' mai bine sa-i aminteasca de album sau de casa.Luana a scris:Buna seara fetelor!
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
LA MULTI ANI TUTUROR SFINTILOR ION.SA LE FIE ANUL PLIN DE SANATATE, REALIZARI SI MULTE BUCURII.
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
“Este minunat sa stii ca cineva te place, cineva se gandeste la tine, cineva are nevoie de tine…dar e si mai minunat sa stii ca exista cineva care nu-ti uita niciodata ziua de nume. La Multi Ani!”tuturor ce-si serbeaza ziua de nume plus ca am si eu unul in casa,defapt e singurul mascul ,,sotul,,.Va pup cu drag
Bruni-My- membru senior
Data de inscriere : 17/09/2009
Varsta : 46
Localizare : Galati
La multi ani celor care isi serbeaza ziua numelui!
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Buna seara zanute
alitheea- vip
aici puteti urmari filmul din aceasta seara
http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=atv
http://www.camturk.com/tr/live.asp?iData=306&iCat=291&iChannel=19&nChannel=Tv
http://www.livetvizle.com/trhepsi/atv_canli_izle.asp
http://www.camturk.com/tr/live.asp?iData=10761&iCat=291&iChannel=19&nChannel=Tv
la primele doua linkuri se difuzeaza si promo de la ep urmator (asta daca il dau turcii )
http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=atv
http://www.camturk.com/tr/live.asp?iData=306&iCat=291&iChannel=19&nChannel=Tv
http://www.livetvizle.com/trhepsi/atv_canli_izle.asp
http://www.camturk.com/tr/live.asp?iData=10761&iCat=291&iChannel=19&nChannel=Tv
la primele doua linkuri se difuzeaza si promo de la ep urmator (asta daca il dau turcii )
alitheea- vip
Buna seara!Sunteti pregatite pt. o noua runda de 2h?Sincer ma ia frica acum cand vine vinerea.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania
Dragalaselor buna seara si bine va-m gasit ce faceti ati terminat traburile din
gospodarie? Vati pregatit sufleteste? Eu va invit sa servim impreuna o tuica fiarta si sa urmarim cu drag ep iubiteilor nostri si sa vedem ce surprize ne mai asteapta.Vizionare placuta.
gospodarie? Vati pregatit sufleteste? Eu va invit sa servim impreuna o tuica fiarta si sa urmarim cu drag ep iubiteilor nostri si sa vedem ce surprize ne mai asteapta.Vizionare placuta.
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
buna i am adus mai repede cu speranta ca nu ne vor supara prea tare multumesc Lica de tuica cred ca ar fi buna dar eu m-am asigurat c-un distonocalm deja ma ia cu tremuraturi,vizionare placuta ,ALI multumesc de link
florica- vip
Bruni-My a scris: “Este minunat sa stii ca cineva te place, cineva se gandeste la tine, cineva are nevoie de tine…dar e si mai minunat sa stii ca exista cineva care nu-ti uita niciodata ziua de nume. La Multi Ani!”tuturor ce-si serbeaza ziua de nume plus ca am si eu unul in casa,defapt e singurul mascul ,,sotul,,.Va pup cu drag
la multi ani sotului tau, si eu am doi IONI in casa,vizionare placuta.
florica- vip
ce fac fetele , pregatite sufleteste?
alitheea- vip
Fetelor da ce se intampla cu voi fiti mai barbatose mai curajoase mai optimiste serviti o tuica fiarta si prindeti curaj si lasati totul in voia Domnului haaai curaaj.
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
buna seara,doamnelor!; multumesc pt.link; vizionare placuta
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
un link bun cu imaginea normala adica nu sint turtiti si este si promo cind este,vizionare placuta http://www.yildiz.tv/ dati clic unde scrie ATV.
Ultima editare efectuata de catre florica in Vin 07 Ian 2011, 7:53 pm, editata de 1 ori
florica- vip
[quote="florica"]un link bun cu imaginea normala
mersi de link ,se vede super
mersi de link ,se vede super
nicos66- membru activ
Data de inscriere : 20/11/2009
multumesc draga mea , dar daca imi dai tuica adorm si nu mai vad episodullica54 a scris:Fetelor da ce se intampla cu voi fiti mai barbatose mai curajoase mai optimiste serviti o tuica fiarta si prindeti curaj si lasati totul in voia Domnului haaai curaaj.
alitheea- vip
vizionare placuta fetelor
alitheea- vip
Vizionare placuta fetelor!!..mai am si eu cateva vase de spalat si vin...
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
bine ai venit azi dau ozet ca sa ajungi si tu la timpAdmin_dea05 a scris:Vizionare placuta fetelor!!..mai am si eu cateva vase de spalat si vin...
alitheea- vip
buna seara dragelor,sper sa ma uit si eu la serial dak isi revine pc asta k vad k imi kam face figuri
scumpica22- membru activ
Data de inscriere : 25/09/2010
Varsta : 36
Localizare : Zvoristea,Suceava
La multi ani, sotului tau! Bruni imi pare bine ca ne vizitezi din cand in cand.Bruni-My a scris: “Este minunat sa stii ca cineva te place, cineva se gandeste la tine, cineva are nevoie de tine…dar e si mai minunat sa stii ca exista cineva care nu-ti uita niciodata ziua de nume. La Multi Ani!”tuturor ce-si serbeaza ziua de nume plus ca am si eu unul in casa,defapt e singurul mascul ,,sotul,,.Va pup cu drag
][/URL]
Admin_dea05- Admin
am fost norocoasa..mi-am facut si treaba am ajuns si la timpalitheea a scris:[]bine ai venit azi dau ozet ca sa ajungi si tu la timp
Admin_dea05- Admin
ma asteptam sa inceapa filmul cu Bahar la usa...
Admin_dea05- Admin
deci dragelor e clara situatia la mine merge pc in reluare,asa k in aceasta seara nu cred k am sa vad serialul oricum vizionare placuta in ciontinuare
scumpica22- membru activ
Data de inscriere : 25/09/2010
Varsta : 36
Localizare : Zvoristea,Suceava
Continut sponsorizat
Pagina 25 din 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 25 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum