39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+32
pufy2010
IDILKO
iulia80
rodica
Bruni-My
vania_e
annadanna
mitzymeu
lexia
mihaela99
dlacatus65
anuta1971
elena
iulianagl
nicos66
nellys18
tiberici
clio 24
Theo_1
scumpica22
Garo
DENISA
nutzi
axxa246
lica54
alitheea
narcisa
vivi
rina-rina
dana17
florica
Admin_dea05
36 participanți
Pagina 23 din 40
Pagina 23 din 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Re: 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
in ultimele 2 ep.au fost frumoase cu exceptia finalului ep.32 atunci am mai bocit nitel ,dar acum vorbeam de ep.34 care ne da de inteles dupa promo ca se lasa iar cu suparari si cu lacrimi,pina in prezent la noi n-a murit nimeni.DENISA a scris:spuneţi-mi şi mie ptr ce se boceşte că bocesc şi eu , am antrenament de marţi seara şi trebuie să nu-mi pierd antrenamentul ptr marţea viitoare .( eu nu am văzut ultimile 2 ep din Gonulcelen ).
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Re: 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
au dat cel de-al doilea promo? ca eu nu l-am vazutalitheea a scris:au dat promo , dar nimic nou
florica- vip
Buna seara.Ce se mai discuta?Asta daca mai este cineva pe aici.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
nu stiu ce s-a intimplat ca v-ati evaporat deodata toate,tot v-am asteptat dar acum plec ca ma doare capul si miine am doi de Ioani de sarbatorit asa ca va zic noapte buna somn usor cu vise placute pina miine
florica- vip
florica a scris:[nu stiu ce s-a intimplat ca v-ati evaporat deodata toate,tot v-am asteptat dar acum plec ca ma doare capul si miine am doi de Ioani de sarbatorit asa ca va zic noapte buna somn usor cu vise placute pina miine []
iulianagl- moderator
deocamdata nu mai este nimic de zis pina miine,iulianagl a scris:Buna seara.Ce se mai discuta?Asta daca mai este cineva pe aici.
florica- vip
Noapte buna
Somn usor
Sapte purici
Pe-un picior
Si sapte pe celalalt
Care stau cu voi in pat
Noapte buna v-am pupat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
La multi ani de ziua numelui vostru! Numai bucurii, fericire si zile imbelsugate!
Somn usor
Sapte purici
Pe-un picior
Si sapte pe celalalt
Care stau cu voi in pat
Noapte buna v-am pupat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
La multi ani de ziua numelui vostru! Numai bucurii, fericire si zile imbelsugate!
iulianagl- moderator
Buna dimi!!!..Fetelor va las o cafeluta calda :qw3: ..Astazi in sf avem serial
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Buna dimineata!
Nu prea stiu care sunt obiceiurile pe aici, dar pt. ca dimineata de vineri sunt libera pana la 11 cand plec la slujba, va pun o cafea .
Multumesc pt gazduire, dar s-a redeschis topicul "Umbra teilor", asa incat plec "acasa".
Mi-a facut placere sa va vad, va voi vizita mai des si nu numai pentru traduceri.
Urari de bine celor care poarta numele sfantului Ion , sarbatorit azi!
Numai bine fetelor, sa fiti fericite! Si ziua sa va fie frumoasa!
http://img843.imageshack.us/img843/1618/277040bigthumbnail
Am uitat cum se posteaza direct, scuze!
Nu prea stiu care sunt obiceiurile pe aici, dar pt. ca dimineata de vineri sunt libera pana la 11 cand plec la slujba, va pun o cafea .
Multumesc pt gazduire, dar s-a redeschis topicul "Umbra teilor", asa incat plec "acasa".
Mi-a facut placere sa va vad, va voi vizita mai des si nu numai pentru traduceri.
Urari de bine celor care poarta numele sfantului Ion , sarbatorit azi!
Numai bine fetelor, sa fiti fericite! Si ziua sa va fie frumoasa!
http://img843.imageshack.us/img843/1618/277040bigthumbnail
Am uitat cum se posteaza direct, scuze!
Luana- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
O zi frumioasa Luana!Poti sa ne scrii oricand ai timp, noua ne-ar face placere.Luana a scris:Buna dimineata!
!
Parca nu stiai de ce s-a inchis portul .Uite aici un comentariul al admin, l-am luat din ograda cealalta.
Se pare ca pe alte topicuri s-a jignit..... ..si una din pers jignite a fost Motzisor
pufy2010 a scris:.................
de pe port.ro
ADMIN: dacă nu puteţi opri ofensele şi agresivitatea de pe topicurile cu seriale turceşti acestea vor fi închise pe o perioadă indefinită de timp. Dacă nici măcar atenţionările primite nu au avut efect, sărim peste bannare şi băgăm artileria grea. Nu e păcat să se ajungă la asemenea măsuri? TOATĂ LUMEA ARE DREPTUL LA OPINIE şi dacă unui user nu îi place un anumit actor şi îşi exprimă părerea, este problema sa. OPINIILE POT FI ŞI NEGATIVE ŞI POT FI EXPRIMATE ÎN SCRIS PE FORUMUL PORT.RO CU CONDIŢIA SĂ SE ÎNCADREZE ÎN LIMITA BUNULUI SIMŢ ATÂT CA LIMBAJ CÂT ŞI CONŢINUT. Concret: astăzi la ora 18 toate topicurile turceşti vor fi închise până la ora 12 noaptea.
Admin_dea05- Admin
Oh, multumesc, nu am stiut.
Cand am vazut ca s-a redeschis, am crezut ca au mai sters din poze, sau au facut mentenanta...
Urat este ce se intampla !
La noi nu s-a intamplat asta. Suntem o mana de fete ca se respecta intre ele. NICIODATA nu s-a dat dovada de agresivitate, nu s-a jignit, nu s-a aruncat cu cuvinte urate. Pacat ca ne bagau in aceeasi oala.
Eu de mult nu mai intram decat la Umbra, stiam eu de ce.
Mi-ar parea rau sa se inchida topicul nostru, chiar nu ar avea motive.
Multumesc inca odata Deea si poate-mi spui unde trebuie sa apas ca sa pot pune direct poza cu cafea, de ex. Nu mai stiu de atata vreme de cand am lipsit de aici. Si pe cand veneam, nu orea puneam poze, pt ca povesteam Umbra, daca imi amintesc eu bine.
Doamne, ce de vreme a trecut de atunci!
Va pun o cafea de la " automatul" vostru, poate sunteti mai obisnuite cu ea.
O zi reusita!
Cand am vazut ca s-a redeschis, am crezut ca au mai sters din poze, sau au facut mentenanta...
Urat este ce se intampla !
La noi nu s-a intamplat asta. Suntem o mana de fete ca se respecta intre ele. NICIODATA nu s-a dat dovada de agresivitate, nu s-a jignit, nu s-a aruncat cu cuvinte urate. Pacat ca ne bagau in aceeasi oala.
Eu de mult nu mai intram decat la Umbra, stiam eu de ce.
Mi-ar parea rau sa se inchida topicul nostru, chiar nu ar avea motive.
Multumesc inca odata Deea si poate-mi spui unde trebuie sa apas ca sa pot pune direct poza cu cafea, de ex. Nu mai stiu de atata vreme de cand am lipsit de aici. Si pe cand veneam, nu orea puneam poze, pt ca povesteam Umbra, daca imi amintesc eu bine.
Doamne, ce de vreme a trecut de atunci!
Va pun o cafea de la " automatul" vostru, poate sunteti mai obisnuite cu ea.
O zi reusita!
Luana- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
azi avem film. Buna dimineata fetelor si LA MULTI ANI celor care poarta numele SF.IOAN, multa sanatate ,ca-i mai buna decit toate,bucurii si mult noroc.
florica- vip
Multumesc Luana pt. eu va aducmicul dejun,putin mai copios ca azi ii sarbatoare,un cald,aici s-a schimbat vremea ,acum ii mai cald a inceput de aseara sa se topeasca zapada, o zi frumoasa va doresc
florica- vip
buna dimineata,doamnelor!Dea multumesc pt.informatii-nu intelegeam ce se intimpla cu portul...multumesc pt.cafea si micul dejun;in centru este placut astazi; LA MULTI ANI pt.toti SF.IOAN si IOANA(mama soacra), cu sanatate si zile cit mai fericite!
o zi buna cu multa dragoste in suflet va doresc,pa
o zi buna cu multa dragoste in suflet va doresc,pa
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Buna dimineata, fetelor! Banuiesc ca v-ati dat seama ca sunt noua pe forum, dar si mie imi place foarte mult de Tuba si de Cansel, sincera sa fiu, fac o pereche minunata
Va servesc si eu cu cate o dar si cu o
La multi ani celor care poarta numele de Ioan, Ioana, etc... sa aveti parte de tot ceea ce va doriti in viata si sa speram ca 2011 va fi un an mai bun decat 2010 !
Va dulce si va doresc o zi placuta!
La multi ani celor care poarta numele de Ioan, Ioana, etc... sa aveti parte de tot ceea ce va doriti in viata si sa speram ca 2011 va fi un an mai bun decat 2010 !
Cristina84- membru
Data de inscriere : 07/01/2011
Varsta : 40
Cristina84 a scris:Buna dimineata, fetelor! Banuiesc ca v-ati dat seama ca sunt noua pe forum, dar si mie imi place foarte mult de Tuba si de Cansel, sincera sa fiu, fac o pereche minunata
!
Bine ai venit pe forumul nostru!
multumim pt pizza
Admin_dea05- Admin
La multi ani Ioanelor si Ionilor!!!!
:ryty: :sdf:
:ryty: :sdf:
Admin_dea05- Admin
Luana a scris:Multumesc inca odata Deea si poate-mi spui unde trebuie sa apas ca sa pot pune direct poza cu cafea, de ex.
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t24-cum-postam-pe-forum
Admin_dea05- Admin
Deea, iti multumesc foarte mult!
Cristina84- membru
Data de inscriere : 07/01/2011
Varsta : 40
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
Bine ai venit printre noi,multumim de tratatieCristina84 a scris:Buna dimineata, fetelor! Banuiesc ca v-ati dat seama ca sunt noua pe forum, dar si mie imi place foarte mult de Tuba si de Cansel, sincera sa fiu, fac o pereche minunata
florica- vip
SA TRAIASCA TOTI CARE POARTA NUMELE SFINTULUI IOAN MULTI ANI FERICITI SI NOI CU EI
florica- vip
buna dimineata dragelor,ce mai face-ti?multumesc pentru urarile de Sf Ioan,wekeend placut si vizionare placuta diseara la serial
scumpica22- membru activ
Data de inscriere : 25/09/2010
Varsta : 36
Localizare : Zvoristea,Suceava
Buna dimi Iuliana ..florica..scumpica!!!!! :qw5:
Admin_dea05- Admin
Continut sponsorizat
Pagina 23 din 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Subiecte similare
» 18. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 28 . Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 36. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 47. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 55. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 23 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum