40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+18
annadanna
elena
Miruna
rina-rina
nutzi
Garo
DENISA
Admin_dea05
anuta1971
iulianagl
florica
narcisa
nicos66
vivi
alitheea
lica54
Luana
nellys18
22 participanți
Pagina 7 din 40
Pagina 7 din 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Re: 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Bună seara Luana.Luana a scris:Anuta, eu am una si-mi ajunge!
De fapt unul , batran si rau, numai gheare si dinti pentru sotul meu, dar si pt. alti pisici sau motani. Doar pe mine ma iubeste...
Asta e drept ca a mancat cam mult dar e frumoasa, e o rasa rara, Ragdoll .
Va pun un banc. L-am mai vazut, dar e nostim si sigur facut de o feminista si l-am primit azi:
" CIA cauta sa angajeze un agent-asasin. La sfarsit, ramān 3 candidati: 2 barbati si o femeie.
Testul final: primul barbat este dus lānga o usa, i se da un pistol si i se spune ca dincolo de aceasta usa, pe un scaun, se afla sotia lui.
--- Ucide-o!
--- Glumiti!? Nu-mi pot ucide nevasta!
--- Atunci nu este o slujba pentru tine!
Al doilea barbat primeste aceleasi instructiuni, intra īn camera si, dupa 5 minute de liniste, iese afara plangand:
--- Am īncercat, dar mi-e imposibil...
Vine rāndul femeii. I se spune ca trebuie sa-si ucida barbatul. Ia pistolul, intra īn camera si se aud mai multe īmpuscaturi, apoi strigate, troznete, lovituri īn pereti. Dupa 10 min, se face liniste, iese femeia obosita si transpirata:
--- Pistolul avea gloante oarbe, a trebuit sa-l omor cu scaunul!
MORALA: Angajati femei! Fac treaba mai serios decat barbatii! "
Foarte simpatic bancul.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Re: 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna seara fetelor dragute,iaca am venit si eu ,pe drum m-am intilnit cu dumnealui si l-am adus si pe dinsul care n-a venit cu mina goala ,daca va este sete va serveste cu placere ca-i baiat bun,fete dragi o seara frumoasa sa avem
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
DENISA a scris:
Buna Denis!Am plecat la Fulgerica de o cam data.Vizionare placuta.
iulianagl- moderator
Buna seara Narcisa,Denisa,Iuliana vizionare placuta
florica- vip
florica a scris: Buna seara Narcisa,Denisa,Iuliana vizionare placuta
iulianagl- moderator
nu stiu daca am reusit sa aduc clipul,de si este un clip cu Berinica sint niste scene pe care le-am vrea si cu Tuba
florica- vip
Cred ca sint nervosi pe scenaristi, si eu si noi
florica- vip
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
Axxa iubita uite-ti turcul.
iulianagl- moderator
Iuliana ti s-a urit cu binele si te joci cu focul ,daca te vede Axxa nu stiu pe unde iti scoti camasa ,cum de ai avut curaj sa atentez tocmai la Otomanu'ei
florica- vip
florica a scris:Iuliana ti s-a urit cu binele si te joci cu focul ,daca te vede Axxa nu stiu pe unde iti scoti camasa ,cum de ai avut curaj sa atentez tocmai la Otomanu'ei
Nu-i nimic daca o incasez barem nu-mi pare rau.
iulianagl- moderator
Ce mult il iubeste pe Onur????
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
Cansel are o steluta-n frunte,Iuliana draga mea eu ma retrag ca mi-i somn asa ca va spun noapte buna,somn usor cu vise placute
florica- vip
Iuliana ai dat culoare paginii.Eu imi pun intrebarea daca Tuba ar fi in dragoste cu Onur paparati nu iar fi prins nici o data impreuna? Nu ar fi aparut nici o poza cu ei?nu cred nici in ruptul capului Va de noapte buna
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
florica a scris:Cansel are o steluta-n frunte,Iuliana draga mea eu ma retrag ca mi-i somn asa ca va spun noapte buna,somn usor cu vise placute
Noapte buna si vise placute.
iulianagl- moderator
noapte buna,fetelor!sa ne intilnim cu bine miine
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
lica54 a scris:Iuliana ai dat culoare paginii.Eu imi pun intrebarea daca Tuba ar fi in dragoste cu Onur paparati nu iar fi prins nici o data impreuna? Nu ar fi aparut nici o poza cu ei?nu cred nici in ruptul capului Va de noapte buna
Pai tocmai asta e.Eu cred ca treaba asta cu Onur e o scorneala de-a ziaristilor nu cred nici in ruptul capului ca a declarat Tuba sau Onur asa ceva.
Noapte buna si o bezea de noapte buna.
iulianagl- moderator
Garo a scris:noapte buna,fetelor!sa ne intilnim cu bine miine
Noapte buna.Doamne ajuta.
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
buna dimineata,doamnelor!; poftiti la cafea si ceai- micul dejun il aduce Flori-o zii buna cu noroc si sanatate va doresc!
in centru de citeva zile este ceata si umezeala, pa pe mai tirziu
am uitat clipul pt.cafea(de la vecine) [flash(425,350)]
in centru de citeva zile este ceata si umezeala, pa pe mai tirziu
am uitat clipul pt.cafea(de la vecine) [flash(425,350)]
Ultima editare efectuata de catre Garo in Mier 12 Ian 2011, 8:32 am, editata de 2 ori (Motiv : completare)
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Buna dimineata la toata lumea de pe acest meridian,am adus o poza de pe vremea cind se anunta o mare dragoste,fetelor o zi usoara cu spor la munca
florica- vip
Continut sponsorizat
Pagina 7 din 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Subiecte similare
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 7 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum