40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+18
annadanna
elena
Miruna
rina-rina
nutzi
Garo
DENISA
Admin_dea05
anuta1971
iulianagl
florica
narcisa
nicos66
vivi
alitheea
lica54
Luana
nellys18
22 participanți
Pagina 23 din 40
Pagina 23 din 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Re: 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
elena a scris:
dupa cum se compporta si cum vedem bahar isi revine si hasret o ia pe urmele ei Una sufera de isterie schizofrenie si alta de depresie Cred ca psihiatrul le asteapta pe amindoua
elena- vip
Data de inscriere : 24/03/2010
Localizare : bucuresti
Re: 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
si mie mi-a placut episodul... dar mi-a dat o durere de cap ca nici nu pot gandi
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Nu mi-a plăcut
Pentru ambițiile lor, Murat și Hasret se joacă cu sentimentele, dorințele și speranțele celorlalți. Pe la turci asta ar trebui să se lase cu ceva sânge (măcar din nas)
Pentru ambițiile lor, Murat și Hasret se joacă cu sentimentele, dorințele și speranțele celorlalți. Pe la turci asta ar trebui să se lase cu ceva sânge (măcar din nas)
Gelozia e de vina.iulianagl a scris:Nu inteleg de ce-i pasa asa tare lui Murat de Bahar?
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
oare si la Asi nu s-a intamplat la fel ?pufy2010 a scris:Nu mi-a plăcut
Admin_dea05- Admin
Noapte buna Luana.. vedem noi ce ni se pregatesteLuana a scris:Fetelor, va urez noapte linistita si vise frumoase (fara Bahar adica).
Plec sa ma uit la TV ca sa uit ca le-am vazut alaturi pe cele doua tipe amorezate de hoca...
Va multumesc pt. rezumate si companie !
Poate prindem si ceva mai placut in saptamanile care urmeaza.
Nu vreau s-o vad mireasa pe Bahar! Dar nici pe Hasret saptamana viitoare, cum a anuntat.
anuta1971- vip
Admin_dea05 a scris:Gelozia e de vina.
Da dar cu Bahar nu e de jucat.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
DENISA a scris:Gata plec în ograda mea , că m-au dat dispărută şi concurenţa mă taie după lista lui Fulgerică .
Pa iubita si multam.
iulianagl- moderator
Noapte buna Denisa, discutii placuteDENISA a scris:Gata plec în ograda mea , că m-au dat dispărută şi concurenţa mă taie după lista lui Fulgerică .
Multumim mult pentru tot
anuta1971- vip
Luana a scris:Fetelor, va urez noapte linistita si vise frumoase (fara Bahar adica).
Plec sa ma uit la TV ca sa uit ca le-am vazut alaturi pe cele doua tipe amorezate de hoca...
Va multumesc pt. rezumate si companie !
Poate prindem si ceva mai placut in saptamanile care urmeaza.
Nu vreau s-o vad mireasa pe Bahar! Dar nici pe Hasret saptamana viitoare, cum a anuntat.
Noapte buna si tie draga mea.
iulianagl- moderator
Admin_dea05 a scris:...oare si la Asi nu s-a intamplat la fel ?
acolo au fost tot felul de situații conjuncturale care lăsau să se înțeleagă că cei doi urmează să o apuce pe căi diferite. Niciodată nu s-a spus DA în ASI către alte personaje
fetelor
si mieAdmin_dea05 a scris:fetelor chiar daca voua nu va placut acest ep , mie una mi-a placut
Luana ai dreptate .... aici gresesre Murat incurajand o femeie bolnava
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
Ba s-a spus Da pana la urmapufy2010 a scris:Admin_dea05 a scris:...oare si la Asi nu s-a intamplat la fel ?
acolo au fost tot felul de situații conjuncturale care lăsau să se înțeleagă că cei doi urmează să o apuce pe căi diferite. Niciodată nu s-a spus DA în ASI către alte personaje
fetelor
Admin_dea05- Admin
ba dapufy2010 a scris:
fetelor
asi a acceptat cererea lui ali.
pa, denisa, pa luana! pa , puffy!!
Admin_dea05 a scris:Ba s-a spus Da pana la urma
eeh, noi batranele admiratoare ale filmului Asi!
noi si Anutza
dar nu chiar batrane batrane, ci doar ...mai de demult
Floriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
unde esti?
neredesin?
unde esti?
neredesin?
Aiii nici nu-mi mai bat capul cu ei.Si la mine subiect inchis deocamdata.Astept traducerea.
iulianagl- moderator
atat de ametita sunt ca nu-mi dau seama daca ai zis de bine sau de rauaxxa246 a scris:
noi si Anutza
anuta1971- vip
Iti spun eu unde e Flori.. se uita in continuare la atv.. asteapta promo... sa vedem daca am dreptateaxxa246 a scris:Floriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
unde esti?
neredesin?
anuta1971- vip
aiciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nu ma vezi ca sant cit,, Casa poporului'' Eu asteptam promo sa vad ce urmeaza ca ce a fost azi am stiut in parte cum v-a fi dar la prostia lui Murat nu m-as fi gindit nici cu pistolul la timplaaxxa246 a scris:Floriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
unde esti?
neredesin?
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
drept ai grait dar nu am vazut numai de ASK veCEZA ca scria ca v-a fi in ziua---sali-----nu stiu ce inseamna salianuta1971 a scris:
Iti spun eu unde e Flori.. se uita in continuare la atv.. asteapta promo... sa vedem daca am dreptate
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Noapte buna denisa , luana!
Admin_dea05- Admin
Te-ai suparat rau.... lasa ca in ep viitor se impaca, o rapeste Murat pe Hasret ca sa nu se casatoreasca cu Levent.. de asta nu au dat promo sa ne mai tina in suspans... speriulianagl a scris:Aiii nici nu-mi mai bat capul cu ei.Si la mine subiect inchis deocamdata.Astept traducerea.
anuta1971- vip
Daca ma intrebi si in somn fiecare gest al lor cred ca-l stiu si acum si nu am mai revazut filmul....am zis sa treaca un pic ,sa-l uit (dar de unde ca stiu si acum fiecare faza)axxa246 a scris:
noi si Anutza
Acum gonulcelen mi-a pus capac parca de asta sunt mai obsedata
Admin_dea05- Admin
nu stiu de ce dar si eu am o presimtire tot la felanuta1971 a scris:[q
Te-ai suparat rau.... lasa ca in ep viitor se impaca, o rapeste Murat pe Hasret ca sa nu se casatoreasca cu Levent.. de asta nu au dat promo sa ne mai tina in suspans... sper
Admin_dea05- Admin
Continut sponsorizat
Pagina 23 din 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Subiecte similare
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 23 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum