40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+18
annadanna
elena
Miruna
rina-rina
nutzi
Garo
DENISA
Admin_dea05
anuta1971
iulianagl
florica
narcisa
nicos66
vivi
alitheea
lica54
Luana
nellys18
22 participanți
Pagina 24 din 40
Pagina 24 din 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Re: 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
anuta1971 a scris:
Te-ai suparat rau.... lasa ca in ep viitor se impaca, o rapeste Murat pe Hasret ca sa nu se casatoreasca cu Levent.. de asta nu au dat promo sa ne mai tina in suspans... sper
Nu stiu ma enerveaza sa-l vad pe Levent in rolul de iubit iubitor, Hasret mireasa fericita, Murat cel ignorant iar Nesrin ci Nakiyie razand prosteste ca niste tate la piata.Si mai are pretentia de mare doamna iar Saime mama intelegatoare de parca e frica de Hasret sa-si spuna parerea.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Re: 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
nici eu!!anuta1971 a scris:
atat de ametita sunt ca nu-mi dau seama daca ai zis de bine sau de rau
,, Batrinico'' tu in ce an esti studenta?, daca nu ti-e cu suparare.axxa246 a scris:
eeh, noi batranele admiratoare ale filmului Asi!
noi si Anutza
dar nu chiar batrane batrane, ci doar ...mai de demult
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
vezi ca am inceput sa te cunosc... si eu faceam ce faceai tu l-am intrebat pe google si mi-a spus ca "sali" inseamna "Sali" adica ori e nume propriu, ori se scrie altfel... oricum ce-ti bati capul ca nu te uiti la Askflorica a scris: drept ai grait dar nu am vazut numai de ASK veCEZA ca scria ca v-a fi in ziua---sali-----nu stiu ce inseamna sali
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
marti inseamna.florica a scris: drept ai grait dar nu am vazut numai de ASK veCEZA ca scria ca v-a fi in ziua---sali-----nu stiu ce inseamna sali
si deci yok promo?
nu ti-am spus ca astepata sa ne revenim si noi si ei de nervii capului?
m-au dat afara de la universitate, au zis ca nu primesc mumii!florica a scris:,, Batrinico'' tu in ce an esti studenta?, daca nu ti-e cu suparare.
sunt de-un leat cu Ana.
anuta1971 a scris:
Te-ai suparat rau.... lasa ca in ep viitor se impaca, o rapeste Murat pe Hasret ca sa nu se casatoreasca cu Levent.. de asta nu au dat promo sa ne mai tina in suspans... sper
ce rapire? il vezi tu pe hogea de astfel de acte ce implica nitzica violentza??
haidade
si eu m-am gandit ca ar trebui sa fie ceva intre ei, ceva mai dur, cum a fost cu asi si demir pe camp sau in masina , cand a zis demir ca amandoi vor fi nefericiti
dar mai mult, nu crez.
nu imi bat capul cu el ca nu ma uit dar l- am prins in vizor si mi-am amintit ce a zis Denisa ca nici la filmul lor nu a dat promo si nu stiau daca v-a fi sau nu .DENISA a zis ca sali ineamna marti parca asa am inteles eu, am vrut sa zic ca poatr vor da promo miine la emisune aceea dar mi-am amintit ca aceea este pe alt canalanuta1971 a scris:
vezi ca am inceput sa te cunosc... si eu faceam ce faceai tu l-am intrebat pe google si mi-a spus ca "sali" inseamna "Sali" adica ori e nume propriu, ori se scrie altfel... oricum ce-ti bati capul ca nu te uiti la Ask
florica- vip
Zanutele as mai sta cu voi dar m-am apucat sa pregatesc Asi pentru ca sa il poata dea urca si fiecare dvd dureaza cam 15 ore , asa ca deocamdata va doresc discutii placute si cand nu il prelucrez pe comp mai vin la voi
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
mama da optimista mai esti.. daca tot bat campii s-o fac bine.. cum vezi o scena de genul Murat si Hasret se casatoresc singuri, si se duc amandoi de mana la Nesrin si o prezinta.. asta este sotia mea asa scapam de Nesrin ca face infarct trebuie sa ma gandesc cum scapam de Bahariulianagl a scris:
Nu stiu ma enerveaza sa-l vad pe Levent in rolul de iubit iubitor, Hasret mireasa fericita, Murat cel ignorant iar Nesrin ci Nakiyie razand prosteste ca niste tate la piata.Si mai are pretentia de mare doamna iar Saime mama intelegatoare de parca e frica de Hasret sa-si spuna parerea.
anuta1971- vip
apoi esti tinerica bre ce te plingiaxxa246 a scris:sunt de-un leat cu Ana.
florica- vip
alitheea a scris:Zanutele as mai sta cu voi dar m-am apucat sa pregatesc Asi pentru ca sa il poata dea urca si fiecare dvd dureaza cam 15 ore , asa ca deocamdata va doresc discutii placute si cand nu il prelucrez pe comp mai vin la voi
ah, albinutzo!
mi s-a dus hardu si a luat cu el si softu si filmul meu Asi, ca nu-l pusesem pe dvd
asa ca acu-s vaduva de Asi
ce bine ca il puneti voi!
saru mana si de ezel
te pup, spor, n buna!
ba eu crez... o sa-l apuce disperareaaxxa246 a scris:
ce rapire? il vezi tu pe hogea de astfel de acte ce implica nitzica violentza??
haidade
si eu m-am gandit ca ar trebui sa fie ceva intre ei, ceva mai dur, cum a fost cu asi si demir pe camp sau in masina , cand a zis demir ca amandoi vor fi nefericiti
dar mai mult, nu crez.
anuta1971- vip
florica a scris:apoi esti tinerica bre ce te plingi
ee, ma si eu doar-doar s-o gasi cineva sa ma contrazica
stii cum se zice? bre, nu te mai ponegri singur, ca gasesti pe vreunul care nu te contrazice!
anuta1971 a scris:
mama da optimista mai esti.. daca tot bat campii s-o fac bine.. cum vezi o scena de genul Murat si Hasret se casatoresc singuri, si se duc amandoi de mana la Nesrin si o prezinta.. asta este sotia mea asa scapam de Nesrin ca face infarct trebuie sa ma gandesc cum scapam de Bahar
Chemam spitalul noua ca in reclama aia cu ti-am zis ma berbecule ca-i popa dar tu nu nimic, bat man, bat man...
iulianagl- moderator
pai si spui ca esti de-un leat cu mine.. sunt si eu asa cum ai spus?axxa246 a scris:
m-au dat afara de la universitate, au zis ca nu primesc mumii!
si Luana e cu noi... vezi ce zici bre
Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Vin 14 Ian 2011, 11:40 pm, editata de 2 ori
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:
ba eu crez... o sa-l apuce disperarea
aaa, visatoarea lu mama!
anuta1971 a scris:
ba eu crez... o sa-l apuce disperarea
Mama si ce disperare o sa-l apuce ca o sa-i planga Nesrin de mila pe dupa usa.
iulianagl- moderator
anuta1971 a scris:
pai si spui ca esti de-un leat cu mine.. sunt si eu asa cum ai spus
hahaha, ti-m facut si tie reclama negativa!
ceata lui pitzigoi, dai intr-unul tipa doi
iulianagl a scris:
Mama si ce disperare o sa-l apuce ca o sa-i planga Nesrin de mila pe dupa usa.
bai, stati asa, io totusi sper sa se kilareasca ei cu gelozia, dar s anu ajunga sa se insoare cu altii!!!
adica acu ma apuca si pe mine disperarea!
iulianagl a scris:
Chemam spitalul noua ca in reclama aia cu ti-am zis ma berbecule ca-i popa dar tu nu nimic, bat man, bat man...
pai nu crezi ca suntem si noi in pericol daca chemam spitalu noua
anuta1971- vip
tu nu sti o gluma sau era o intimplare adevarata cu C.TANASE, ii lasa pe studenti sa intre pe gratis la spectacol si a venit o batrina care voia sa intre ,C. Tanase a intrebat-o ca cei,si ea i-a zis studienta,C. T.aintrebat-o in ce an si ea i-a zis ca-n al 76-lea an maica si atunci a lasat-o sa intre la spectacolaxxa246 a scris:
m-au dat afara de la universitate, au zis ca nu primesc mumii!
florica- vip
axxa246 a scris:
bai, stati asa, io totusi sper sa se kilareasca ei cu gelozia, dar s anu ajunga sa se insoare cu altii!!!
adica acu ma apuca si pe mine disperarea!
Tocmai de aia mi-e frica sa nu ajunga sa se insoare cu altii.
iulianagl- moderator
anuta1971 a scris:
pai nu crezi ca suntem si noi in pericol daca chemam spitalu noua
Atunci o sa fim si noi bat man.
iulianagl- moderator
Continut sponsorizat
Pagina 24 din 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Subiecte similare
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 24 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum