40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+18
annadanna
elena
Miruna
rina-rina
nutzi
Garo
DENISA
Admin_dea05
anuta1971
iulianagl
florica
narcisa
nicos66
vivi
alitheea
lica54
Luana
nellys18
22 participanți
Pagina 13 din 40
Pagina 13 din 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Re: 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
narcisa a scris:
M-am uitat dar eu nu o recunosc.
multumesc Narcisa... imi place melodia aia
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Re: 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
de ce nu? daca o sa fie rivale in film si Tuba o sa o impuste pe Beren... iti dai seama ce placere.. Cred ca e sigur, am citit putin mai inainte articole in toata presa lor... si la arabi am cititiulianagl a scris:
Da au aparut zvonuri dar inca nu e nimic setat.Nu cred ca Tuba o sa joace alaturi de Beren.
anuta1971- vip
Bună seara Nico Sunt așa de frumoși, par ei înșiși niște copii delicați. Dar ce supărare au putut să ne aducă în ultimul episod. M-am uitat până la urmă dar cu inima cam strânsă. Când au ajuns la scena din balcon mi-am luat o pauză că simțeam că nu mai pot să mă uit.alitheea a scris:buna seara zanute frumoase ,
ce poze frumoaseeeeeeeeeeeeeee , ce bine le sta cu inconjurati de copii...oare ei vad asta?
oricum mie mi se pare ca in orice fac exista o comunicare foarte stransa intre ei
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Bună seara Iulianaiulianagl a scris:https://www.facebook.com/video/video.php?v=10150090298014801&oid=34440002728&comments&ref=mf
Aici sunt cei doi si mi se pare ca e si o trad. in engleza.
narcisa- vip
doamne ce vedeta a fost el pe aici in saptamana cu pariul mi-e dor de vremurile aleaflorica a scris:Da ,Anuta rochiile sint frumoase ,buna seara ALI bine ai venit,intradevar sint minunati impreuna,de dumnealui nu va era nici-un pic de dor?Prezentatorul parce a zis si de numele lui Beren?
anuta1971- vip
Nu ți-au ajuns turcii, te-ai mutat și la arabi.anuta1971 a scris:
de ce nu? daca o sa fie rivale in film si Tuba o sa o impuste pe Beren... iti dai seama ce placere.. Cred ca e sigur, am citit putin mai inainte articole in toata presa lor... si la arabi am citit
narcisa- vip
nu stiu ce este micul dejun ,prinz sau cina,Narcisa ,miine cum ne vom uita la film,bistosi ne trebuie cevaaaaaaaaa amorteala,
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
stii ca m-am inregistrat pe un site arab? m-am distrat copios cand mi-am vazut numele scris in araba si dus in cealalta parte a paginii ce nu face omul din pasiunenarcisa a scris:
Nu ți-au ajuns turcii, te-ai mutat și la arabi.
anuta1971- vip
Fetelor anuta iuliana ali aveti dreptate in tot ceia ce spuneti au pasiuni comune si eu cred ca sunt mai mult decat prieteni.Sunt un cuplu perfect atit in film cat si in viata reala.Va
si va doresc somn usor vise placute ingerii sa va sarute din 5 in 5 minute. Si ei va ureza noapte buna va pup din
si va doresc somn usor vise placute ingerii sa va sarute din 5 in 5 minute. Si ei va ureza noapte buna va pup din
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Anuta pe vremurilea alea mai si rideam nu ca acum cind ne provoaca numai supararianuta1971 a scris:
doamne ce vedeta a fost el pe aici in saptamana cu pariul mi-e dor de vremurile alea
florica- vip
Somn usor Lica.lica54 a scris:Fetelor anuta iuliana ali aveti dreptate in tot ceia ce spuneti au pasiuni comune si eu cred ca sunt mai mult decat prieteni.Sunt un cuplu perfect atit in film cat si in viata reala.Va
florica- vip
anuta1971 a scris:
de ce nu? daca o sa fie rivale in film si Tuba o sa o impuste pe Beren... iti dai seama ce placere.. Cred ca e sigur, am citit putin mai inainte articole in toata presa lor... si la arabi am citit
Yooooo la asta nu m-am gandit.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Astia scurteaza Ezel din ce in ce mai mult si daaaaa la reclame din 10 in 10 min.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
doar nu-l dor masalele?
florica- vip
nu-i adevarat Flori si acum avem motive sa radem.. si inca foarte multe, scenele din mahala sunt foarte comice, trebuie numai sa vrem sa alegem, pe mine ma supara cand vad ca sunt persoane care nu au un cuvant bun despre serialul asta.. discutiile in contradictoriu nu ma supara chiar imi plac... dar ma intreb de ce se mai supun chinului sa-l urmareasca daca nu gasesc nimic bun in el si nu le place nimic... sper ca nu deranjez.. ma refer la toate forumurileflorica a scris: Anuta pe vremurilea alea mai si rideam nu ca acum cind ne provoaca numai suparari
anuta1971- vip
Noapte buna Lica, somn usor, vise placute multilica54 a scris:Fetelor anuta iuliana ali aveti dreptate in tot ceia ce spuneti au pasiuni comune si eu cred ca sunt mai mult decat prieteni.Sunt un cuplu perfect atit in film cat si in viata reala.Va
anuta1971- vip
Eu mai am niște lichior de la Anul Nou, mâine nu mă uit la film până nu golesc toată sticla.florica a scris:nu stiu ce este micul dejun ,prinz sau cina,Narcisa ,miine cum ne vom uita la film,bistosi ne trebuie cevaaaaaaaaa amorteala,
narcisa- vip
Traduci cu goagălul sau ai cunoștințe de limbă arabă și noi nu știam? Despre ce e site-ul?anuta1971 a scris:
stii ca m-am inregistrat pe un site arab? m-am distrat copios cand mi-am vazut numele scris in araba si dus in cealalta parte a paginii ce nu face omul din pasiune
narcisa- vip
inseamna ca serialul asta are o influenta rea asupra ta ai grija dupa cum decurge actiunea sa nu capeti dependenta... de lichiornarcisa a scris:
Eu mai am niște lichior de la Anul Nou, mâine nu mă uit la film până nu golesc toată sticla.
anuta1971- vip
Noapte bună Lica . Somn ușor.lica54 a scris:Fetelor anuta iuliana ali aveti dreptate in tot ceia ce spuneti au pasiuni comune si eu cred ca sunt mai mult decat prieteni.Sunt un cuplu perfect atit in film cat si in viata reala.Va
narcisa- vip
pe mbc m-am inregistrat, au un forum cu seriale turcesti, o sectiune cu gonulcelen unde fac si subtitrarea serialului dar din pacate nu pun si traducerea dialogurilor... ca eu asta cautam nu-s sanatoasa nu?narcisa a scris:
Traduci cu goagălul sau ai cunoștințe de limbă arabă și noi nu știam? Despre ce e site-ul?
nu stiu araba..dar sa stii ca araba tradusa cu google se intelege mai bine decat turca (tradusa tot cu google)
anuta1971- vip
Poate se apucă și Bahar de băut și Levent după ce-l lasă Hasret și bem toți trei, ei de supărare, eu de bucurie. Eu tot n-am înțeles ce crede că a obținut Bahar dacă se desparte Murat de Hasret. O s-o iubească pe Bahar?anuta1971 a scris:
inseamna ca serialul asta are o influenta rea asupra ta ai grija dupa cum decurge actiunea sa nu capeti dependenta... de lichior
narcisa- vip
buna seara,fetelor!; am citit noutatile, multumesc
sa nu ma certati, dar la vecine scrie "comparati":
sa nu ma certati, dar la vecine scrie "comparati":
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
cei din mahala sint comici si mie imi plac ,eu m-am referit la Hasret si Murat,cite boacane nu facea Hasret la care rideam cu pofta.Mai este un aspect al unor actiuni,la mahala ma refer, femeile incerca sa obtina venituri prin diferite ocupatii iar barbati stau toata ziua la cafenea de Cobra ce sa mai zic ,el dupa toti ar lua bani fara sa munceasca.anuta1971 a scris:
nu-i adevarat Flori si acum avem motive sa radem.. si inca foarte multe, scenele din mahala sunt foarte comice, trebuie numai sa vrem sa alegem, pe mine ma supara cand vad ca sunt persoane care nu au un cuvant bun despre serialul asta.. discutiile in contradictoriu nu ma supara chiar imi plac... dar ma intreb de ce se mai supun chinului sa-l urmareasca daca nu gasesc nimic bun in el si nu le place nimic... sper ca nu deranjez.. ma refer la toate forumurile
florica- vip
poate a vazut ca nu o iubeste... stie ca nu are nici o sansa sa o iubeasca, dar vrea sa-l vada suferind... bine ar fi sa nu faca altceva mai radical, sa nu vrea sa-i faca rau Hasretei... zic si eunarcisa a scris:
Poate se apucă și Bahar de băut și Levent după ce-l lasă Hasret și bem toți trei, ei de supărare, eu de bucurie. Eu tot n-am înțeles ce crede că a obținut Bahar dacă se desparte Murat de Hasret. O s-o iubească pe Bahar?
anuta1971- vip
Continut sponsorizat
Pagina 13 din 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Subiecte similare
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 24. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 31. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 49. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 53. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 13 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum