40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+18
annadanna
elena
Miruna
rina-rina
nutzi
Garo
DENISA
Admin_dea05
anuta1971
iulianagl
florica
narcisa
nicos66
vivi
alitheea
lica54
Luana
nellys18
22 participanți
Pagina 12 din 40
Pagina 12 din 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Re: 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
https://www.dailymotion.com/pageitem/video/embedCode?request=%2Fvideo%2Fxdrqhr_gonulcelen-klibi-cok-ayyyyn-var-diy_shortfilms
Din totdeauna mi-a placut clipul asta.
Din totdeauna mi-a placut clipul asta.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Re: 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna seara fetelor si bine v-am gasit,multumesc de toate, noutati si traduceri,sa speram ca vom avea si vremuri bune,n-or tine-o tot intr-o imbratisare si pupaturi dar ca sa prelungeasca serialul mai trebui sa bage si ceva boala grava .... o seara placuta si cu bucurii
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
florica a scris:Buna seara fetelor si bine v-am gasit,multumesc de toate, noutati si traduceri,sa speram ca vom avea si vremuri bune,n-or tine-o tot intr-o imbratisare si pupaturi dar ca sa prelungeasca serialul mai trebui sa bage si ceva boala grava .... o seara placuta si cu bucurii
iulianagl- moderator
Cu cine se lupta Levent aici?iulianagl a scris:
florica- vip
Buna seara fetelor
ce faceti? multumesc pentru noutati
Iuliana ce melodie este aia de dupa scena "yie geceler" (nu stiu daca se scrie asa ).. stiu sigura ca am mai auzit-o dar nu pot in nici un fel s-o identific, tu stii?... sau voi fetelor stiti?
ce noroc am si eu.. nu prea va gasesc pe acasa... sunt in deplasare revin
Iuliana ce melodie este aia de dupa scena "yie geceler" (nu stiu daca se scrie asa ).. stiu sigura ca am mai auzit-o dar nu pot in nici un fel s-o identific, tu stii?... sau voi fetelor stiti?
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
anuta1971 a scris:Buna seara fetelor
Nu stiu dar am sa caut un pic mai tarziu.
iulianagl- moderator
Bună Elena . Îți răspund cam târziu, dar ieri am plecat imediat după ce am intrat să vă salut. Sunt cam ocupată în ultimul timp, încerc să supraviețuiesc și să mă strecor printre treburi. Tu ce mai faci?elena a scris:
Buna Narcisa ce mai faci????
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Bună seara dragele mele ce mai faceți? Am văzut și eu episodul din Gonulcelen, deși știam că Hasret acceptă cererea lui Levent când am văzut cu ochii mei parcă nu mi-a venit să cred cum a putut să reacționeze Hasret. Ce a fost în capul ei, a vrut să se răzbune pe Murat? Eu nu pot să înțeleg o astfel de atitudine dar vom vedea ce se va mai întâmpla în episodul următor.
narcisa- vip
Buna seara Narcisa,Anuta din pacate eu nu-ti pot fi de nici-un ajutorcu melodia de care ai intrebat tu
florica- vip
Bună seara Flori , cum mai stai cu pregătirile de nuntă?florica a scris: Buna seara Narcisa,Anuta din pacate eu nu-ti pot fi de nici-un ajutorcu melodia de care ai intrebat tu
narcisa- vip
Bună seara Ana . La care melodie te referi, e în episodul 34?anuta1971 a scris:Buna seara fetelor
narcisa- vip
Bine stau cu pregatirilede nunta,am facut rezervarile la sala,cununia civila,la biserica,oricum pina-n august este timp.narcisa a scris:
Bună seara Flori , cum mai stai cu pregătirile de nuntă?
florica- vip
Buna seara Narcisa .. da din ep 34narcisa a scris:
Bună seara Ana . La care melodie te referi, e în episodul 34?
Ultima editare efectuata de catre anuta1971 in Joi 13 Ian 2011, 10:06 pm, editata de 1 ori
anuta1971- vip
Buna seara draga Floriflorica a scris: Buna seara Narcisa,Anuta din pacate eu nu-ti pot fi de nici-un ajutorcu melodia de care ai intrebat tu
anuta1971- vip
http://www.allstarpics.net/pictures/4696554/gonulcelen-picture-gallery-4.html Anuta ce poze frumoase ai gasit cred ca acelea trebuie puse la sectiunea pozelor originale
florica- vip
asta nu-ti place? nu ma bate mi-a placut rochia Hasretei cupidonflorica a scris:http://www.allstarpics.net/pictures/4696554/gonulcelen-picture-gallery-4.html Anuta ce poze frumoase ai gasit cred ca acelea trebuie puse la sectiunea pozelor originale
anuta1971- vip
buna seara zanute frumoase ,
ce poze frumoaseeeeeeeeeeeeeee , ce bine le sta cu inconjurati de copii...oare ei vad asta?
oricum mie mi se pare ca in orice fac exista o comunicare foarte stransa intre ei
ce poze frumoaseeeeeeeeeeeeeee , ce bine le sta cu inconjurati de copii...oare ei vad asta?
oricum mie mi se pare ca in orice fac exista o comunicare foarte stransa intre ei
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
Buna seara Nicoalitheea a scris:buna seara zanute frumoase ,
nu-s un cuplu frumos? poate o sa-i vedem cu un copil al lor cupidon
anuta1971- vip
https://www.facebook.com/video/video.php?v=10150090298014801&oid=34440002728&comments&ref=mf
Aici sunt cei doi si mi se pare ca e si o trad. in engleza.
English translation:
Tuba and Cansel will be on Saturday on NTV.
Tuba: Ce animal este asta?
Child: O vaca..
...Tuba: Si cum face vaca?
Child: Mu, muuu.
Tuba: MöhMehr Beitrag.
English translation:
Tuba and Cansel will be on Saturday on NTV.
Tuba: Ce animal este asta?
Child: O vaca..
...Tuba: Si cum face vaca?
Child: Mu, muuu.
Tuba: MöhMehr Beitrag.
Ultima editare efectuata de catre iulianagl in Joi 13 Ian 2011, 11:02 pm, editata de 1 ori
iulianagl- moderator
nu stiu ce sa zic dar dupa cum mi se par mie au trecut de bariera prieteniei , cund sunt impreuna parca se lumineaza totul in jir , poate sunt eu subiectiva dar ai spune ca pluteste dragostea ina aer , mi-e tot mai greu sa cred ca e doar prietenie , si mai cred ca toate aceste aparitii la actiuni umanitare si in preajma copiilor sunt deoarece au aceleasi pasiuni si preocupari nu sunt doar pr a face reclama serialului . ei chiar impartasesc aceleasi pasiuni si se vede ca sunt chiar implicati , nu e doar de fatada si reclamaanuta1971 a scris:
Buna seara Nico
nu-s un cuplu frumos? poate o sa-i vedem cu un copil al lor cupidon
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
iulianagl a scris:https://www.facebook.com/video/video.php?v=10150090298014801&oid=34440002728&comments&ref=mf
ce frumosi si ce sensibili sunt amandoi.. multumesc Iuli
anuta1971- vip
da ai dreptate, abia astept sa vad emisiunea de pe ntv... ai vazut ca Tuba o sa joace intr-un film la sfarsitul lunii ianuarie, cu Beren si tipul care joaca rolul principal in serialul de pe kanald turcesc.. care ruleaza la aceeasi ora cu Gonulcelenalitheea a scris:nu stiu ce sa zic dar dupa cum mi se par mie au trecut de bariera prieteniei , cund sunt impreuna parca se lumineaza totul in jir , poate sunt eu subiectiva dar ai spune ca pluteste dragostea ina aer , mi-e tot mai greu sa cred ca e doar prietenie , si mai cred ca toate aceste aparitii la actiuni umanitare si in preajma copiilor sunt deoarece au aceleasi pasiuni si preocupari nu sunt doar pr a face reclama serialului . ei chiar impartasesc aceleasi pasiuni si se vede ca sunt chiar implicati , nu e doar de fatada si reclama
anuta1971- vip
M-am uitat dar eu nu o recunosc.anuta1971 a scris:
Buna seara Narcisa .. da din ep 34
[]
narcisa- vip
anuta1971 a scris:
da ai dreptate, abia astept sa vad emisiunea de pe ntv... ai vazut ca Tuba o sa joace intr-un film la sfarsitul lunii ianuarie, cu Beren si tipul care joaca rolul principal in serialul de pe kanald turcesc.. care ruleaza la aceeasi ora cu Gonulcelen
Da au aparut zvonuri dar inca nu e nimic setat.Nu cred ca Tuba o sa joace alaturi de Beren.
iulianagl- moderator
Da ,Anuta rochiile sint frumoase ,buna seara ALI bine ai venit,intradevar sint minunati impreuna,de dumnealui nu va era nici-un pic de dor?Prezentatorul parce a zis si de numele lui Beren?
florica- vip
Continut sponsorizat
Pagina 12 din 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Subiecte similare
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 12 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum