40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+18
annadanna
elena
Miruna
rina-rina
nutzi
Garo
DENISA
Admin_dea05
anuta1971
iulianagl
florica
narcisa
nicos66
vivi
alitheea
lica54
Luana
nellys18
22 participanți
Pagina 14 din 40
Pagina 14 din 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Re: 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
vezi ca eu nu m-am gindit ieri si am terminat sampania tot de la Anul Nou,nu va faceti probleme am rezerva de palinca serioasa am comandat pt. nunta si daca-i cazul ,atacamnarcisa a scris:
Eu mai am niște lichior de la Anul Nou, mâine nu mă uit la film până nu golesc toată sticla.
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Re: 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna seara Garo, de ce sa ne suparam... sunt frumosi toti patru dar sa ramana fiecare langa cine staGaro a scris:buna seara,fetelor!; am citit noutatile, multumesc
sa nu ma certati, dar la vecine scrie "comparati":
]
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Am văzut și eu cum se traduce numele tău în arabă. Uitasem să mă uit în dreapta, așteptam să apară scrisul și nu înțelegeam ce are netul de nu mai apare scris. Oare ăștia chiar înțeleg ce scriu? Tre să fi tare deștept să înveți așa cevaanuta1971 a scris:
pe mbc m-am inregistrat, au un forum cu seriale turcesti, o sectiune cu gonulcelen unde fac si subtitrarea serialului dar din pacate nu pun si traducerea dialogurilor... ca eu asta cautam nu-s sanatoasa nu?
nu stiu araba..dar sa stii ca araba tradusa cu google se intelege mai bine decat turca (tradusa tot cu google)
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Cobra chiar joaca bine tipul tiganului ce suparat era cand i-a spus Kadir ca a terminat de cheltuit banii sa vezi ce fata o sa faca daca Gulnaz are gemeniflorica a scris: cei din mahala sint comici si mie imi plac ,eu m-am referit la Hasret si Murat,cite boacane nu facea Hasret la care rideam cu pofta.Mai este un aspect al unor actiuni,la mahala ma refer, femeile incerca sa obtina venituri prin diferite ocupatii iar barbati stau toata ziua la cafenea de Cobra ce sa mai zic ,el dupa toti ar lua bani fara sa munceasca.
anuta1971- vip
Anuta eu cred ca Bahar n-o sa mai faca multi purici prin film,rolul ei s-a incheiat Daca a vazut ca Murat n-o iubeste s-a razbunat pe el sa sufere cum sufera si ea asa ca pina la urma si-a atins telul pt. care se angajase,anuta1971 a scris:
poate a vazut ca nu o iubeste... stie ca nu are nici o sansa sa o iubeasca, dar vrea sa-l vada suferind... bine ar fi sa nu faca altceva mai radical, sa nu vrea sa-i faca rau Hasretei... zic si eu
florica- vip
Bună seara Garo. Fiecare se potrivește cu cel cu care e în poză. Mi s-a părut că și Burcin cu Murat au început să semene, poate chiar se iubesc.Garo a scris:buna seara,fetelor!; am citit noutatile, multumesc
]
Ultima editare efectuata de catre narcisa in Joi 13 Ian 2011, 11:39 pm, editata de 1 ori
narcisa- vip
asa este- fiecare si-a gasit pereche potrivita
va spunem noapte buna si somn usor!
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
M-am luat cu treaba prin casa si am uitat sa vin sa va scriu , acum ma gandeam ce fain ar fi sa se inventeze masina de adunat rufele si cea de calcat si bagat in dulapuri? ce ziceti ? punem minte de la minte si facem o inovatie?
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Chiar asa ,Cobra nu-si dezminte natia,daca Gulnaz face gemeni Cobra pleaca-n lume ,mie imi place personajul interpretat de Gulnaz,anuta1971 a scris:
Cobra chiar joaca bine tipul tiganului ce suparat era cand i-a spus Kadir ca a terminat de cheltuit banii sa vezi ce fata o sa faca daca Gulnaz are gemeni
florica- vip
Asta numai o persoană bolnavă poate să facă, e clar că a stat prea mult cu peruca pe cap și i-a afectat creierul. Dacă tot se mărită cu Levent ce să mai aibă cu ea? Să nu-i facă rău lui Murat.anuta1971 a scris:
poate a vazut ca nu o iubeste... stie ca nu are nici o sansa sa o iubeasca, dar vrea sa-l vada suferind... bine ar fi sa nu faca altceva mai radical, sa nu vrea sa-i faca rau Hasretei... zic si eu
narcisa- vip
si astia si chinezii... am vazut un documentar foarte interesant despre scrierea chineza, despre caracterele lor.. ce m-a impresionat... spuneau ca unui copil ii trebuie 7 ani sa invete sa scrie... cata pierdere de vreme.. traditie, dar...narcisa a scris:
Am văzut și eu cum se traduce numele tău în arabă. Uitasem să mă uit în dreapta, așteptam să apară scrisul și nu înțelegeam ce are netul de nu mai apare scris. Oare ăștia chiar înțeleg ce scriu? Tre să fi tare deștept să înveți așa ceva
stii ce ma linisteste cand vad ca mai au si altii idei ca ale mele (nu te supara)...
anuta1971- vip
Și mie mi-ar trebui una de întins rufele că nu-mi amintesc decât după două noaptea că am uitat să le scot din mașină. Oare Cansel cum se descurcă la treburile gospodărești?alitheea a scris:M-am luat cu treaba prin casa si am uitat sa vin sa va scriu , acum ma gandeam ce fain ar fi sa se inventeze masina de adunat rufele si cea de calcat si bagat in dulapuri? ce ziceti ? punem minte de la minte si facem o inovatie?
narcisa- vip
asta am zis si eu ,daca tot au inventat masina de spalat automata de ce n-au facut-o pina la capat sa faca totalitheea a scris:M-am luat cu treaba prin casa si am uitat sa vin sa va scriu , acum ma gandeam ce fain ar fi sa se inventeze masina de adunat rufele si cea de calcat si bagat in dulapuri? ce ziceti ? punem minte de la minte si facem o inovatie?
florica- vip
Și eu m-am gândit că vor avea gemeni când am văzut că se învârtea inelul în toate părțile. Abia aștept să-l văd pe Cobra cu un bebe cu pălărie pe un braț și cu unul cu părul vâlvoi pe celălat braț.florica a scris: Chiar asa ,Cobra nu-si dezminte natia,daca Gulnaz face gemeni Cobra pleaca-n lume ,mie imi place personajul interpretat de Gulnaz,
narcisa- vip
ce blesteme pe capul ei... paduchi ... purici... ce urmeaza? paianjeni? cred ca rolul ei abia a inceput.. sa nu ma batetiflorica a scris:Anuta eu cred ca Bahar n-o sa mai faca multi purici prin film,rolul ei s-a incheiat Daca a vazut ca Murat n-o iubeste s-a razbunat pe el sa sufere cum sufera si ea asa ca pina la urma si-a atins telul pt. care se angajase,
anuta1971- vip
ma bucur ca sunteti de acord cu mine
eu il vad un tip pedant , cred ca bine , cu atat mai mult cu cat a spus ca isi gateste singur
eu il vad un tip pedant , cred ca bine , cu atat mai mult cu cat a spus ca isi gateste singur
alitheea- vip
poate ca se vor naste cu palarie ,daca cu palarie au fost facutinarcisa a scris:
Și eu m-am gândit că vor avea gemeni când am văzut că se învârtea inelul în toate părțile. Abia aștept să-l văd pe Cobra cu un bebe cu pălărie pe un braț și cu unul cu părul vâlvoi pe celălat braț.
florica- vip
se spune ca, cei mai buni inventatori au fost lenesiialitheea a scris:M-am luat cu treaba prin casa si am uitat sa vin sa va scriu , acum ma gandeam ce fain ar fi sa se inventeze masina de adunat rufele si cea de calcat si bagat in dulapuri? ce ziceti ? punem minte de la minte si facem o inovatie?
anuta1971- vip
Buna seara fetelor!!in sf am ajuns si eu la voi....
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
asa trebuie sa fieanuta1971 a scris:
se spune ca, cei mai buni inventatori au fost lenesii
alitheea- vip
nu mai are nici-un rost sa ramana ,duca-seanuta1971 a scris:
ce blesteme pe capul ei... paduchi ... purici... ce urmeaza? paianjeni? cred ca rolul ei abia a inceput.. sa nu ma bateti
florica- vip
cine-i aici finii cu nasii?...Garo a scris:buna seara,fetelor!; am citit noutatile, multumesc
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Noapte bună Garo.Garo a scris:
asa este- fiecare si-a gasit pereche potrivita
va spunem noapte buna si somn usor!
narcisa- vip
Buna seara, bine ai venit DeaAdmin_dea05 a scris:Buna seara fetelor!!in sf am ajuns si eu la voi....
anuta1971- vip
Bine ai venit Anda.
Zanutelor eu am o treaba cu ezel si trebuie sa inchid internetul asa ca va pupicesc pe toate si nu uitati maine prezenta obligatorie , noapte buna
alitheea- vip
Continut sponsorizat
Pagina 14 din 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Subiecte similare
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 14 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum