Serialesitelenovelet
40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

+18
annadanna
elena
Miruna
rina-rina
nutzi
Garo
DENISA
Admin_dea05
anuta1971
iulianagl
florica
narcisa
nicos66
vivi
alitheea
lica54
Luana
nellys18
22 participanți

Pagina 27 din 40 Înapoi  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Urmatorul

In jos

40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Empty Re: 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de Admin_dea05 Sam 15 Ian 2011, 1:12 am

Bruni-My a scris:salut fetelor.noapte buna .
Nu superi pe nimeni...Te mai asteptam...si nu mai fi suparata Crying or Very sad ...... 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 155656
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Empty Re: 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de Admin_dea05 Sam 15 Ian 2011, 1:13 am

alitheea a scris:Prima parte o iau eu kiss
spor la tradus , ma gandeam ca plec si eu la somn dar inca nu s-a urcat gonulcelen pe youtube asa ca mai trag de ochii un pic Smile
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Sam 15 Ian 2011, 1:22 am

Iau eu partea a doua. Noapte bună fetelor care au plecat la culcare. kiss
narcisa
narcisa
vip
vip

Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Sam 15 Ian 2011, 1:36 am

Noapte buna tuturor zanutelor care au plecat la nani, Anda , spor la lucru , Narcisa spor la tradus , eu trebuie sa inchid ca se codeaza greu si dureaza prea mult.
Anda maine dimi ai primul ep Asi.
Fetele care il vor pe megaupload sa imi dea un mp sa vi-l trimit si voua .
acum va trimit multi 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 517793 si 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 155520 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 155520 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 155520
alitheea
alitheea
vip
vip

Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Sam 15 Ian 2011, 1:50 am

Spor la tradus narcisa!
Nico astept filmul.... 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 770964 Nopate buna!
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Sam 15 Ian 2011, 2:18 am

Admin_dea05 a scris:Spor la tradus narcisa!
Nico astept filmul.... 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 770964 Nopate buna!
Noapte bună Dea kiss , noapte bună Nico kiss .
narcisa
narcisa
vip
vip

Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București

Sus In jos

Mesaj Scris de dana17 Sam 15 Ian 2011, 2:20 am

O noapte linistita fetelor...40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Dea1140. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 079Pt Narcisa si Nico...
dana17
dana17
vip
vip

Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi

Sus In jos

Mesaj Scris de rina-rina Sam 15 Ian 2011, 4:30 am

Gönülçelen 36. bölüm fragmanı

rina-rina
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 19/06/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Luana Sam 15 Ian 2011, 6:52 am

Buna dimineata fetelor!
Buna dimineata Pufy (am inteles ca e baiat)
https://2img.net/r/ihimizer/img19/6714/cofee111.jpg
Am pus o cafea sa va trezesc.
Daca ti dormit ca si mine, cred ca va trebuie.
Multumesc fetelor pt traduceri!
Acum m-am gandit , daupa ce am citit traducerea, ca Hasret nu s-a suparat doar pt. scena din balcon. Ea a adunat de-a lungul tumpului frustrari care au culminat cu sera cu balconul.
Purtarea inconsecventa a lui Murat a adus-o la disperare, a facut-o sa izbucneasca.
Aici are dreptate. Cand o pupa, cand ii inchidea usa in nas. Trecea de la o extrema la alta fara explicatii.
Dar nici chiar asa, nici cu toate supararile, durerile uneori (vezi scena de la concert si cea din garajul teatrului)nu justificau sacrificarea lui Levent.
Levent o iubeste, a fost mereu langa ea, a consolat-o, a incurajat-o, ba chiar a platit pt ea si albumul acela nefacut. Si ce primeste in schimb???
O femeie inca indragostita de prietenul lui, dezamagita, care nu-l iubeste, ci doar il foloseste ca pe o haina de ploaie. Nu este un comportament pentru Hasret cea mandra, cea care spune mereu adevarul, cea care este revoltata de minciuna lui Murat (desi mie nu mi s-a parut ca a mintit), in timp ce ea il minte pe Levent. Levent nu merita asta. Nu-l iubeste nici macar ca pe un prieten, ca daca ar fi fost asa, i-ar fi spus mamei ei. Pur si simplu il foloseste.
Eu stiu ca scenaristii turci schimba caracterele personajelor de la un sezon la altul, dar parca pe Hasret au transformat-o complet. Oricat de orbita de gelozie ar fi fost Hasret pe care o stim noi, nu ar fi mintit si inselat un om nevinovat , care o si iubeste. Sper sa nu continue scenariul asa, pentru ca este absurd.
Pe de alta parte, Murat procedeaza incorect. Si el minte. O minte pe Hasret ca este cu cioara transformata in porumbel, o minte si pe aceasta, pentru ce???
Ca sa demonstreze ce???
Un om destept si instrui cum este el se foloseste de o stratagema ieftina, care iar nu se potriveste personajului pe care-l stim noi.In plus o incurajeaza pe Bahar, ii da sperante pe care, sper din suflet ca nu are de gand sa i le implineasca!
Apoi alt lucru care nu mi-a placut: scena cu gatitul din restaurant. Nu-si avea locul. Putea sa o invite la el, sau sa vina el la ea acasa si sa-i faca demonstratia aceea, dar cu invitati la masa, pe care-i lasa balta, intra in bucatarie si in costum de lux se apuca de gatit.
Suna ca dracu' , vorba stim noi cui!
Sper sa nu supar fetele carora le-a placut episodul, dar asta e parerea mea. Este pauza de idei si folosesc idei din alte seriale, care aici nu se lipesc defel.
Sper doar ca sa nu-i tina mult asa. Mai bine ii mai supara odata , mai tarziu, decat s-o tina ca la Asi mai mult de 10 episoade cu gelozia asta absurda.

Va urez sa aveti o sambata reusita, pe care s-o umpleti cu cele mai placute activitati.
Si nu va suparati pe mine!
Luana
Luana
vip
vip

Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de Luana Sam 15 Ian 2011, 7:07 am

Ce bine imi pare ca te-am vazut,Bruny!
Ai dreptate!
Asa ar trebui sa faca Murat!
Sa-i mearga fulgii, cum zici tu si sa vezi ce i s-ar muia genunchii si ar uita ca s-a logodit!
Nici macar dupa ce l-a sfatuita taticu nu a luptat. A dus momâia blondă sa lupte in locul lui...
Muah,muah Bruny ! kiss kiss
Luana
Luana
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Luana Sam 15 Ian 2011, 7:18 am

Sper sa nu ma bata Deea ca-i umplu paginile, dar nu am cu cine vorbi in casa asa ca vorbesc ...cu pagina.
Acum am observat ca ceea ce a pus Rina nu este clip ci trailer. Constipat ca de obicei. Parca fac economie la minute .
Se pare ca se trezeste din visul cel frumos Levent si-i cam spune unele Hasretei.
Bine face!
Iar pe Murat il pun sa pandeasca in masina....Parca e detectiv angajat s-o urmareasca pe Hasret..
Daca o arata si pe Bahar amorezata de doctorul care o trateaza de nebunie, ma declar multumita de scenariu.
Gata plec acum, am un milion de treburi. Mai intru peste zi sa vad daca mananc bataie. 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 155656 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 155656
Luana
Luana
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 15 Ian 2011, 7:58 am

Buna dimineata ladies.Multumesc pt. traduceri.
Eu nu cred ca Murat a mintit-o vreo data pe Hasret, si felul lui de a se purta fata de Hasret tot din cauza lui Levent a fost, Levent a ajuns la Hasret numai prin minciuni si ite trase care pe el l-au pus intr-o lumina buna iar pe Murat ca un mare mincinos cand de fapt e cu totul invers.Si intotdeauna Murat i-a spus Hasretei ce a gandit si ce a simtit.Iar pt. faptele lui Levent n-aveti grija se intorc impotriva lui ii vine randul si lui Dl Levent si cand o sa se intample asta n-o sa aibe la cine sa mearga ca asa se plateste tradarea cu singuratatea.Mi-ar fi placut ca Levent sa ramana prietenul lui Murat si atat.
Acum va spun sa aveti un weekend placut si o zi tot la fel.Pe mai tarziu.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de florica Sam 15 Ian 2011, 8:37 am

40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Mic-dejunBuna dimineata fetelor,cum santeti,v-a mai trecut supararea?Eu cred ca m-am,, deochiat''ca ma doare capul de vrea sa crape ,din cauza ca am dormit prea putin,v-a trece si durerea ca nare ce face .Poftiti la micul dejun mai consistent sa prindeti puteri dupa supararea de aseara ,am vrut sa scriu cum vor pleca de la restaurant dar promo-ul mi-a schimbat scenariul,vad ca a-ti fost si foarte harnicute,multumesc pt. traduceri,un sfirsit de saptamina placut si azi o zi mai usoara sa va reveniti ca deseara avem program , sper ca n-o sa fie cu proverbul ,,la pomul laudat sa nu mergi cu sacul gol'' 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 296580 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 296580 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 296580p.s.se pare ca s-a achimbat ora de difuzare ,am vazut ca scrie 21 nu 20. 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 359517
florica
florica
vip
vip

Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 15 Ian 2011, 8:48 am

florica a scris:[i]

Buna didmi.
Va mai amintiti???
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de florica Sam 15 Ian 2011, 9:06 am

40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 020_coffee2buna dimineata Luana multam de cafea ,am mai adus si eu ceva rezerve,nu cred ca se supara Dea pt.ca scrii si tu crezi ca-i mult ,nu,nu-i mult pt. ca scrii bine si nu superi pe nimeni cu parerea ta,fiecare dupa placerea sa.Buna Iuliana,multumesc de traducere,ai vazut ca s-a shimbat ora de difuzare a serialului? 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 296580p.s. daca vine mama lui Levent cum v-a fii,mai ales daca afla de unde vine Hasret. 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 359517
florica
florica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Sam 15 Ian 2011, 9:22 am

Buna dimi fetelor!!!

Ep 34 Inima furata

Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de florica Sam 15 Ian 2011, 9:25 am

40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Images?q=tbn:ANd9GcT6wI5wUX8y3eWdkbH4geFTZbAPFrUPppkwAOa5qafOdDrolJWkmultumesc DEA si fetelor pt.ep.34.Multumesc ALI pt.traducere. 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 441904 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 441904 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 44190440. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Narcise2si pt. NARCISAcu multumiri 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 441904
florica
florica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de florica Sam 15 Ian 2011, 9:36 am

40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 8891pt.Luana,o mai trateaza dracul pe Bahar 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 155656
florica
florica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de florica Sam 15 Ian 2011, 9:40 am

40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 Poze-animale-amzuante-pisici-cafeaBuna dimineata Anuta,Nicos 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 441904 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 441904 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 441904 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 155656 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 155656 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 155656
florica
florica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Sam 15 Ian 2011, 9:46 am

iulianagl a scris:
Va mai amintiti??
https://www.youtube.com/v/uINi15w44Hw
Imi amintesc... 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 283516 ..am pus melodia la favorite
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Sam 15 Ian 2011, 9:47 am

florica a scris:[]
Buna florica! cafea
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Sam 15 Ian 2011, 9:49 am

Buna dimineata fetelor, sa aveti un sfarsit de saptamana minunat kiss kiss kiss

Luana stii cum il vad eu pe Levent? ca fiind omul care a stiut cu cateva cuvinte spuse cum trebuie si atunci cand trebuie sa samene discordia intre Murat si Hasret, a mers pe principiul dezbina si cucereste ... nu o sa castige nimic decat suferinta pe care dupa modul cum a actionat o merita. Stiu ca privit dupa actiunile sale pare un tip simpatic, actiunile sale nu par cu nimic in neregula, dimpotriva. Dar i-a dat sfaturi "bune" lui Murat care au fost imbracate chipurile in haina bunelor intentii. A fost usor pentru el sa se comporte frumos cand Murat se comporta atat de indecis... Murat are intradevar un compotament ciudat, dar este totusi o adaptare dupa My fair lady si profesorul Higgins era si mai ciudat. Ma tot gandesc de ce imi place mie serialul asta si cred ca imi place pentru faptul ca am cu totul alte asteptari de la el si nu ma astept ca totul sa fie perfect pentru ca nimic in lumea asta nu e. Poate am sa comentez despre episodul de aseara, acum nu pot... in ep asta dialogurile sunt foarte importante. Sper ca nu te-am suparat Luana, nu vreau. Ne citim mai tarziu cheers

https://www.youtube.com/watch?v=P_7jx3JHXEM
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Data de inscriere : 27/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de anuta1971 Sam 15 Ian 2011, 9:55 am

Multumesc Dea cheers
Narcisa, Nico multumesc cheers
anuta1971
anuta1971
vip
vip

Data de inscriere : 27/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Sam 15 Ian 2011, 10:00 am

anuta1971 a scris:Buna dimineata fetelor, sa aveti un sfarsit de saptamana minunat kiss kiss kiss

https://www.youtube.com/watch?v=P_7jx3JHXEM
Buna dimi anuta!asteptam comentariul cand ai timp...

...............................

florica a scris:[ig]
Florica dar ce ospat bogat!!!..mmmmm si cum cea mai buna leguma este carnea am sa devorez to ce-ai pus Smile

Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Sam 15 Ian 2011, 10:03 am, editata de 1 ori
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Sam 15 Ian 2011, 10:01 am

Luana a scris:Sper sa nu ma bata Deea ca-i umplu paginile, dar nu am cu cine vorbi in casa asa ca vorbesc ...cu pagina.
Acum am observat ca ceea ce a pus Rina nu este clip ci trailer. Constipat ca de obicei. Parca fac economie la minute .
Se pare ca se trezeste din visul cel frumos Levent si-i cam spune unele Hasretei.
Bine face!
Iar pe Murat il pun sa pandeasca in masina....Parca e detectiv angajat s-o urmareasca pe Hasret..
Daca o arata si pe Bahar amorezata de doctorul care o trateaza de nebunie, ma declar multumita de scenariu.
Gata plec acum, am un milion de treburi. Mai intru peste zi sa vad daca mananc bataie. 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 155656 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii - Pagina 27 155656
Buna dimi!eu sper totusi pana la sf ep viitor sa rupa logodna cu Levent.
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 27 din 40 Înapoi  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum