40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+18
annadanna
elena
Miruna
rina-rina
nutzi
Garo
DENISA
Admin_dea05
anuta1971
iulianagl
florica
narcisa
nicos66
vivi
alitheea
lica54
Luana
nellys18
22 participanți
Pagina 15 din 40
Pagina 15 din 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Re: 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Fetelor s-a deschis o noua votare..Pufy a fost cu ideea.
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t281-votai-cel-mai-bun-srut-din-serialele-trucesti-best-kiss-turkish-series
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t281-votai-cel-mai-bun-srut-din-serialele-trucesti-best-kiss-turkish-series
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Re: 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Cred că și fiu-meu tot de șapte ani o să aibă nevoie să scrie ..... în română. În schimb turca o s-o învețe repede.anuta1971 a scris:
si astia si chinezii... am vazut un documentar foarte interesant despre scrierea chineza, despre caracterele lor.. ce m-a impresionat... spuneau ca unui copil ii trebuie 7 ani sa invete sa scrie... cata pierdere de vreme.. traditie, dar...
stii ce ma linisteste cand vad ca mai au si altii idei ca ale mele (nu te supara)...
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Noapte buna nico!!!alitheea a scris:
Bine ai venit Anda.
Zanutelor eu am o treaba cu ezel si trebuie sa inchid internetul asa ca va pupicesc pe toate si nu uitati maine prezenta obligatorie , noapte buna
Admin_dea05- Admin
Cand mai are timp sa se ocupe de toate.Buna Dea si bine ai venitalitheea a scris:ma bucur ca sunteti de acord cu mine
eu il vad un tip pedant , cred ca bine , cu atat mai mult cu cat a spus ca isi gateste singur
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Bună seara Dea Unde ai fost până acum?Admin_dea05 a scris:Buna seara fetelor!!in sf am ajuns si eu la voi....
narcisa- vip
Admin_dea05 a scris:Fetelor s-a deschis o noua votare..Pufy a fost cu ideea.
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t281-votai-cel-mai-bun-srut-din-serialele-trucesti-best-kiss-turkish-series[/quote]am votat HASRET-MURAT
florica- vip
Noapte bună Nico. Eu îmi revin cam greu că abia acum câteva ore am văzut episodul dar poate mă refac până mâine.alitheea a scris:
Bine ai venit Anda.
Zanutelor eu am o treaba cu ezel si trebuie sa inchid internetul asa ca va pupicesc pe toate si nu uitati maine prezenta obligatorie , noapte buna
narcisa- vip
NOAPTE BUNAalitheea a scris:
Bine ai venit Anda.
florica- vip
Noapte buna Nico, sa visezi frumos. pe maine seara multialitheea a scris:
Bine ai venit Anda.
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
poate o sa te ajute la traducerinarcisa a scris:
Cred că și fiu-meu tot de șapte ani o să aibă nevoie să scrie ..... în română. În schimb turca o s-o învețe repede.
anuta1971- vip
IN seara asta esti tare simpatica,sa-l vezi pe fiu-meu cel mic ce scris are [mai este si stingaci]ii depaseste si pe arabi si chinezi la un locnarcisa a scris:
Cred că și fiu-meu tot de șapte ani o să aibă nevoie să scrie ..... în română. În schimb turca o s-o învețe repede.
florica- vip
buna!astazi a fost o zi mai incarcata, maine sper sa vad si eu filmul alaturi de voi.narcisa a scris:Bună seara Dea Unde ai fost până acum?Admin_dea05 a scris:Buna seara fetelor!!in sf am ajuns si eu la voi....
Admin_dea05- Admin
florica a scris:IN seara asta esti tare simpatica,sa-l vezi pe fiu-meu cel mic ce scris are [mai este si stingaci]ii depaseste si pe arabi si chinezi la un loc
anuta1971- vip
Mai greu o să-i fie cu scrisul.anuta1971 a scris:
poate o sa te ajute la traduceri
Nu are goagălul o modalitate de a traduce ceea ce se aude în scris? Știi vreun site cu așa ceva?
narcisa- vip
La un vot se acorda 9 pucte?Admin_dea05 a scris:buna!astazi a fost o zi mai incarcata, maine sper sa vad si eu filmul alaturi de voi.
florica- vip
fetelor cu parere de rau trebuie sa va spun noapte buna. Va doresc o noapte linistita si vise frumoase.
anuta1971- vip
cred ca am pe undeva un link cu povesti citite... daca vrei il caut si il postez... altceva n-amnarcisa a scris: Mai greu o să-i fie cu scrisul.
Nu are goagălul o modalitate de a traduce ceea ce se aude în scris? Știi vreun site cu așa ceva?
anuta1971- vip
Înseamnă că e cu adevărat tare. El înțelege ce scrie?florica a scris:IN seara asta esti tare simpatica,sa-l vezi pe fiu-meu cel mic ce scris are [mai este si stingaci]ii depaseste si pe arabi si chinezi la un loc
narcisa- vip
nu reprezinta 9% din toti care au votat pana acumflorica a scris:La un vot se acorda 9 pucte?Admin_dea05 a scris:buna!astazi a fost o zi mai incarcata, maine sper sa vad si eu filmul alaturi de voi.
Admin_dea05- Admin
Cum se uita Tuba la Cansel !
florica- vip
Noapte bună și ție. Că cea de mâine cine știe cum va fi?anuta1971 a scris:fetelor cu parere de rau trebuie sa va spun noapte buna. Va doresc o noapte linistita si vise frumoase.
narcisa- vip
Noapte buna!anuta1971 a scris:fetelor cu parere de rau trebuie sa va spun noapte buna. Va doresc o noapte linistita si vise frumoase.
Admin_dea05- Admin
Sunt spuse de Cansel? Am glumit, dacă îl ai la îndemână pune-l.anuta1971 a scris:
cred ca am pe undeva un link cu povesti citite... daca vrei il caut si il postez... altceva n-am
narcisa- vip
rar cind intelege ce a scris o litera-n pod una-n beci ,niste heroglife,la scoala lua cite-un 5pt.oboseala ca a scris[e] nimeni nu citea heroglifele luinarcisa a scris:
Înseamnă că e cu adevărat tare. El înțelege ce scrie?
Ultima editare efectuata de catre florica in Vin 14 Ian 2011, 12:26 am, editata de 1 ori
florica- vip
le postez pe toate mie mi-au fost de multe ori de folos... noapte buna
Carti pe internet
• www.literature.org - Aici puteti citi o multime de cãrti din literatura universalã, în limba englezã.
• www.gutenberg.org - Pe acest site aveti ocazia sã alegeti, din sute de optiuni, cãrtile în limba englezã care vã intereseazã.
• www.free-ebooks.net - Aveti de ales dintr-o multitudine de oferte, în englezã, împãrtite pe categorii.
• www.bibliomania.com - Accesând sectiunea "Read", puteti citi sute de cãrti în englezã, împãrtite în mai multe categorii.
• www.books.google.com - Cel mai cunoscut motor de cãutare pe internetare si o sectiune cu opere în limba englezã, din diverse categorii,de la grãdinãrit si retete de bucãtãrie pânã la literaturã.
Pagini în limba românã
• www.romaniaeuropa.com - Puteti citi în sectiunea “Cãrti online” opere si lucrãri din domenii diverse.
• www.carti.x6.ro - Pe acest site aveti de ales din peste 10.000 de cãrti.
• www.e-scoala.ro/biblioteca/index.html - Aici gãsiti câteva dintre cãrtile necesare elevilor.
• www.editura.liternet.ro - Puteti citi opere ale unor autori români, atât prozã, cât si poezie.
• www.biblioteca-online.ro - Gãsiti câteva lucrãri ale unor scriitori români.
• www.polirom.ro - În sectiunea “Bibliotecã online” de pe acest site puteti descãrca zeci de cãrti.
• www.bmb-on-line.ro - La aceastã paginã puteti lectura operele câtorva autori clasici români.
• www.e-librarie.ro - Pe acest site puteti gãsi cãrti scrise în românã si în englezã din multe domenii.
• www.biblior.net - Bibliotecã virtualã cu opere românesti.
• ro.wikisource.org - Gãsiti documente istorice, poezii si cãrti românesti.
• www.cartiaz.ro - Pe aceastã paginã de internet aveti ocazia sã cititi cãrti din domenii diferite.
• www.scribd.com - Pentru a citi cãrti în românã, accesati sectiunea “Explore” (în partea de sus a ecranului) si apoi tineti cursorul mouse-ului pe “English” (în centrul ecranului) si alegeti “român”.
Carti in format audio
• www.cartiaudio.eu - Puteti asculta câteva opere strãine celebre si le puteti descãrca în calculator.
• www.audiocarti.eu - Si pe acest site aveti ocazia sã ascultati opere românesti si strãine.
Carti pe internet
• www.literature.org - Aici puteti citi o multime de cãrti din literatura universalã, în limba englezã.
• www.gutenberg.org - Pe acest site aveti ocazia sã alegeti, din sute de optiuni, cãrtile în limba englezã care vã intereseazã.
• www.free-ebooks.net - Aveti de ales dintr-o multitudine de oferte, în englezã, împãrtite pe categorii.
• www.bibliomania.com - Accesând sectiunea "Read", puteti citi sute de cãrti în englezã, împãrtite în mai multe categorii.
• www.books.google.com - Cel mai cunoscut motor de cãutare pe internetare si o sectiune cu opere în limba englezã, din diverse categorii,de la grãdinãrit si retete de bucãtãrie pânã la literaturã.
Pagini în limba românã
• www.romaniaeuropa.com - Puteti citi în sectiunea “Cãrti online” opere si lucrãri din domenii diverse.
• www.carti.x6.ro - Pe acest site aveti de ales din peste 10.000 de cãrti.
• www.e-scoala.ro/biblioteca/index.html - Aici gãsiti câteva dintre cãrtile necesare elevilor.
• www.editura.liternet.ro - Puteti citi opere ale unor autori români, atât prozã, cât si poezie.
• www.biblioteca-online.ro - Gãsiti câteva lucrãri ale unor scriitori români.
• www.polirom.ro - În sectiunea “Bibliotecã online” de pe acest site puteti descãrca zeci de cãrti.
• www.bmb-on-line.ro - La aceastã paginã puteti lectura operele câtorva autori clasici români.
• www.e-librarie.ro - Pe acest site puteti gãsi cãrti scrise în românã si în englezã din multe domenii.
• www.biblior.net - Bibliotecã virtualã cu opere românesti.
• ro.wikisource.org - Gãsiti documente istorice, poezii si cãrti românesti.
• www.cartiaz.ro - Pe aceastã paginã de internet aveti ocazia sã cititi cãrti din domenii diferite.
• www.scribd.com - Pentru a citi cãrti în românã, accesati sectiunea “Explore” (în partea de sus a ecranului) si apoi tineti cursorul mouse-ului pe “English” (în centrul ecranului) si alegeti “român”.
Carti in format audio
• www.cartiaudio.eu - Puteti asculta câteva opere strãine celebre si le puteti descãrca în calculator.
• www.audiocarti.eu - Si pe acest site aveti ocazia sã ascultati opere românesti si strãine.
anuta1971- vip
Continut sponsorizat
Pagina 15 din 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Subiecte similare
» 20. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 30. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 21. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 38. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 48. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 15 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum