41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+20
vania_e
Theo_1
Gloxinia2010
annadanna
lica54
alitheea
dlacatus65
anuta1971
pufy2010
Garo
nicos66
axxa246
vivi
Luana
dana17
DENISA
Admin_dea05
iulianagl
narcisa
florica
24 participanți
Pagina 8 din 40
Pagina 8 din 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Re: 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Nuu e Cansu cu KenanLuana a scris:Ea e Beren parca, dar el cine este???
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Re: 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
[
Mai suntem, nici noi nu ne uităm la Yaso. Dar dacă ai plecat o seară bună în continuare și noapte bună. Dar nu era marți?[/quote]
Nu am plecat, dar ma uit si la un CSI pe Vplay.
Ce era marti??
Eu am spus ca iti tin loc vineri, pt. ca vineri vine hoca la noi .
Pentru ce voiai scaunul daca nu sa stai langa el??Sau pe el...pe hoca adica, nu pe scaun.
Mai suntem, nici noi nu ne uităm la Yaso. Dar dacă ai plecat o seară bună în continuare și noapte bună. Dar nu era marți?[/quote]
Nu am plecat, dar ma uit si la un CSI pe Vplay.
Ce era marti??
Pentru ce voiai scaunul daca nu sa stai langa el??Sau pe el...pe hoca adica, nu pe scaun.
Luana- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
Localizare : Romania
Nuu e Cansu cu Kenan[/quote]
Scuze, eu am parasit si Ezelu dupa ce a aparut frantuzoaica. Nici nu mai stiu ce ep. era. Nu stiam ca au ajuns la pupaturi Cansu cu Kenen...
Scuze, eu am parasit si Ezelu dupa ce a aparut frantuzoaica. Nici nu mai stiu ce ep. era. Nu stiam ca au ajuns la pupaturi Cansu cu Kenen...
Luana- vip
Scuze, eu am parasit si Ezelu dupa ce a aparut frantuzoaica. Nici nu mai stiu ce ep. era. Nu stiam ca au ajuns la pupaturi Cansu cu Kenen...Luana a scris:Nuu e Cansu cu Kenan
[/quote]
si pupaturi si alte alea nici eu nu m-am mai uitat dar vreau sa ma uit.. cand o sa am timp
anuta1971- vip
Buna Denisa ...DENISA a scris:
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Eu n-am îndrăznit să visez așa departe.anuta1971 a scris:
Ce scaun? l-ai vazut vreodata pe Hoca stand pe scaun... numai cu fundul pe catedra sta poate stati acolo amandoi ca e loc eu n-am avut niciodata un prof de asta
Am ascultat muzica dar merge atât de prost netul că s-a întrerupt de o mie de ori. Așa cum am bănuit, nu știu despre cine e vorba deși îmi pare cunoscută. În schimb am descoperit că lui fiu/meu îi place muzica franțuzească. M/a rugat de două ori să o pun să o asculte și cred că o să mă mai solicite.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
nici eu nu pot sa-mi dau seama... am cautat ieri si n-am gasit nimic... caut acul in carul cu fan... are gusturi bune baietelul taunarcisa a scris:
Eu n-am îndrăznit să visez așa departe.
Am ascultat muzica dar merge atât de prost netul că s-a întrerupt de o mie de ori. Așa cum am bănuit, nu știu despre cine e vorba deși îmi pare cunoscută. În schimb am descoperit că lui fiu/meu îi place muzica franțuzească. M/a rugat de două ori să o pun să o asculte și cred că o să mă mai solicite.
anuta1971- vip
Luana a scris:[Eventual să-mi aduc scaunul cu mine. Sau mai bine nu, poate mi-l dă Hoca pe-al lui. Sau poate stăm amândoi pe același scaun. Visez și eu că nu costă nimic.
Pentru ce iti trebuie scaun???
Vineri iti tin eu loc in randul I, daca vrei.[/quote]
Dacă nu mai e loc în rândul I să fie cât mai aproape de Murat, asta e important.
narcisa- vip
Si cand o sa-ti ceara o frantuzoaica ce o sa faci ?narcisa a scris:
Eu n-am îndrăznit să visez așa departe.
dana17- vip
Nu am plecat, dar ma uit si la un CSI pe Vplay.Luana a scris:[
Mai suntem, nici noi nu ne uităm la Yaso. Dar dacă ai plecat o seară bună în continuare și noapte bună. Dar nu era marți?
Ce era marti??
Pentru ce voiai scaunul daca nu sa stai langa el??Sau pe el...pe hoca adica, nu pe scaun.[/quote]
Ziceam de Yasomia că e marți dar mi/am adus aminte că îl dau și românii. Așa de mult mă uit la el că am uitat că e difuzat și la noi.
Cred că mă bat fetele dacă ținesc atât de departe cu Hoca, bine că nu suntem în filmul lui Halit că se lăsa cu tăiat de capete.
narcisa- vip
Buna seara fetelor;Anuta,Danuta,Luana,Narcisa,Denisa ,buna seara si pt. cele care vor veni iar celor care au plecat noapte buna. Azi si maine pe KanalD nu este Ask ve ceza ?Fetelor o seara frumoasa sa avem cu toti
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Bună fetelor !! am fost într-o scurtă vizită prin ograda voastră, mă duc pe " tarlaua " mea , vă pupăcesc
Buna Florica...florica a scris: Buna seara fetelor;Anuta,Danuta,Luana,Narcisa,Denisa ,buna seara si pt. cele care vor veni iar celor care au plecat noapte buna. Azi si maine pe KanalD nu este Ask ve ceza ?Fetelor o seara frumoasa sa avem cu toti
dana17- vip
Deocamdată se mulțumește doar cu muzica dar e tare insistent, pe mine m/a luat durerea de cap de atâta ascultat iar el mă bate la cap să o pun continuu. Dacă și Murat ar fi așa de insistent până acum Hasret avea doi copii.dana17 a scris:Si cand o sa-ti ceara o frantuzoaica ce o sa faci ?
narcisa- vip
Buna seara draga meaflorica a scris:Buna seara fetelor;Anuta,Danuta,Luana,Narcisa,Denisa ,buna seara si pt. cele care vor veni iar celor care au plecat noapte buna. Azi si maine pe KanalD nu este Ask ve ceza ?Fetelor o seara frumoasa sa avem cu toti []
anuta1971- vip
Bună seara Flori.florica a scris:[][/url]Buna seara fetelor;Anuta,Danuta,Luana,Narcisa,Denisa ,buna seara si pt. cele care vor veni iar celor care au plecat noapte buna. Azi si maine pe KanalD nu este Ask ve ceza ?Fetelor o seara frumoasa sa avem cu toti
narcisa- vip
narcisa a scris:
Deocamdată se mulțumește doar cu muzica dar e tare insistent, pe mine m/a luat durerea de cap de atâta ascultat iar el mă bate la cap să o pun continuu. Dacă și Murat ar fi așa de insistent până acum Hasret avea doi copii.
anuta1971- vip
Bună Denisa .DENISA a scris:Bună fetelor !! am fost într-o scurtă vizită prin ograda voastră, mă duc pe " tarlaua " mea , vă pupăcesc
narcisa- vip
narcisa a scris:
Deocamdată se mulțumește doar cu muzica dar e tare insistent, pe mine m/a luat durerea de cap de atâta ascultat iar el mă bate la cap să o pun continuu. Dacă și Murat ar fi așa de insistent până acum Hasret avea doi copii.
dana17- vip
Dragele mele acum chiar plec, mi se blochează non stop ori netul ori laptopul, mă scoate din minți până citesc un mesaj postat de voi. O seară plăcută în continuare, vizionare plăcută, noapte bună, o zi ușoară mâine.
narcisa- vip
[quote="dana17"][quote="florica"] Buna seara fetelor;Anuta,Danuta,Luana,Narcisa,Denisa ,buna seara si pt. cele care vor veni iar celor care au plecat noapte buna. Azi si maine pe KanalD nu este Ask ve ceza ?Fetelor o seara frumoasa sa avem cu toti
Nu stiu, eu nu urmaresc.
Dar plec si eu, nu mai pot sta agatata asa.
Va urez vizionare placuta la orice va veti uita si o noapte linistita cu vise frumoase!
Pe maine! ]
Nu stiu, eu nu urmaresc.
Dar plec si eu, nu mai pot sta agatata asa.
Va urez vizionare placuta la orice va veti uita si o noapte linistita cu vise frumoase!
Pe maine! ]
Luana- vip
Noapte buna Narcisa...narcisa a scris:Dragele mele acum chiar plec, mi se blochează non stop ori netul ori laptopul, mă scoate din minți până citesc un mesaj postat de voi. O seară plăcută în continuare, vizionare plăcută, noapte bună, o zi ușoară mâine.
dana17- vip
Numai cu un pupic slabe șanse să apară măcar un copil.dana17 a scris:
narcisa- vip
Noapte buna Narcisanarcisa a scris:Dragele mele acum chiar plec, mi se blochează non stop ori netul ori laptopul, mă scoate din minți până citesc un mesaj postat de voi. O seară plăcută în continuare, vizionare plăcută, noapte bună, o zi ușoară mâine.
fetelor va spun si eu noapte buna, sa aveti o zi cat mai usoara maine
anuta1971- vip
Continut sponsorizat
Pagina 8 din 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Subiecte similare
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 8 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum