41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+20
vania_e
Theo_1
Gloxinia2010
annadanna
lica54
alitheea
dlacatus65
anuta1971
pufy2010
Garo
nicos66
axxa246
vivi
Luana
dana17
DENISA
Admin_dea05
iulianagl
narcisa
florica
24 participanți
Pagina 12 din 40
Pagina 12 din 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Re: 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Sa stiti ca am citit indicatiile din cele 5 pagini de la inceput, dar nu scrie cum se citesc si cum se raspunde la MP.
Multumesc anticipat pt. ajutor.
Multumesc anticipat pt. ajutor.
Luana- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
Localizare : Romania
Re: 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
GÖNÜLÇELEN
21 Ocak 2011 Cuma20:00
36. BÖLÜM ÖZETİ
Hasret ve Murat alışverişe çıkar. Alışveriş süresince ikisi de zor dakikalar yaşayacaktır. Öte yandan Hasret'in albümü için geri sayım başlamıştır. Levent Hasret'i dışarı çıkarıp çok özel bir yere götürür!.. Hasret ve Murat bir vesileyle mahallede tekrar bir araya geli...rler. Gecenin sonunda Hasret kendisini hiç tahmin edemeyeceği bir yerde bulur!
Kobra ve Kadir'in karakol macerası araya giren bir tanıdık sayesinde sona erer. Mahalleye dönen Kobra artık yeni atılımlar içine girecektir. Öte yandan Murat'ların evine gelen gizemli bir mektup Nakiye'yi çok heyecanlandırır.
De la Samira...multumim !
Episode 36 Summary
Hasret and Murat do shopping. Both will pass through hard times during the shopping. At the same time Hasret’s album is at the doors, they have started countdown. Levent takes Hasret out to a very special place. Hasret and Murat meet again at the neighborhood by a reason. At... the end of the evening Ha...sret finds herself in a place she couldn’t even imagine!
Cobra and Kadir’s police station adventure comes to an end thanks to a friend’s interference. Getting back to the neighborhood Cobra is going to start new developments. On the other hand a mystical letter coming to Murat’s house makes Nakiye very much excited.
21 Ocak 2011 Cuma20:00
36. BÖLÜM ÖZETİ
Hasret ve Murat alışverişe çıkar. Alışveriş süresince ikisi de zor dakikalar yaşayacaktır. Öte yandan Hasret'in albümü için geri sayım başlamıştır. Levent Hasret'i dışarı çıkarıp çok özel bir yere götürür!.. Hasret ve Murat bir vesileyle mahallede tekrar bir araya geli...rler. Gecenin sonunda Hasret kendisini hiç tahmin edemeyeceği bir yerde bulur!
Kobra ve Kadir'in karakol macerası araya giren bir tanıdık sayesinde sona erer. Mahalleye dönen Kobra artık yeni atılımlar içine girecektir. Öte yandan Murat'ların evine gelen gizemli bir mektup Nakiye'yi çok heyecanlandırır.
De la Samira...multumim !
Episode 36 Summary
Hasret and Murat do shopping. Both will pass through hard times during the shopping. At the same time Hasret’s album is at the doors, they have started countdown. Levent takes Hasret out to a very special place. Hasret and Murat meet again at the neighborhood by a reason. At... the end of the evening Ha...sret finds herself in a place she couldn’t even imagine!
Cobra and Kadir’s police station adventure comes to an end thanks to a friend’s interference. Getting back to the neighborhood Cobra is going to start new developments. On the other hand a mystical letter coming to Murat’s house makes Nakiye very much excited.
Theo_1- membru activ
Data de inscriere : 15/09/2009
[quote="Luana"]
Muah,Lou!
Muah,Lou!
Theo_1- membru activ
Admin_dea05 a scris:Multumim theo .Te mai asteptam pe la noi.O zi frumoasa!
Te pup,Dea!
Theo_1- membru activ
Multumesc pt. tot !
O seara frumoasa tuturor !
Theo_1- membru activ
O seara placuta tuturor..
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Multumesc Nico , si ca sa-ti intorc gestul si pt ca m-ai rugat sa-ti pun poze de la Paris , dar atunci n-am putut ...Pt toate fetele si in special pt tine...alitheea a scris:pentru voi zanute si in special pentru Danuta ,
https://www.youtube.com/watch?v=zpp2CdI0Wfw&feature=player_embedded
Uite , Paris dec 2010...
PS Stiu ca v-am promis si poze de la Tokyo... Daca va mai intereseaza dati-mi un semn...
dana17- vip
Bună seara Dana Foarte reușite fotografiile. Eu le aștept și pe cele de la Tokyo.dana17 a scris:Multumesc Nico , si ca sa-ti intorc gestul si pt ca m-ai rugat sa-ti pun poze de la Paris , dar atunci n-am putut ...Pt toate fetele si in special pt tine...
Uite , Paris dec 2010
PS Stiu ca v-am promis si poze de la Tokyo... Daca va mai intereseaza dati-mi un semn...
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Buna Narcisa , ma bucur ca-ti plac , Tokyo , vad cand am timp...narcisa a scris:
Bună seara Dana Foarte reușite fotografiile. Eu le aștept și pe cele de la Tokyo.
dana17- vip
Ce aparat de fotografiat ai, dacă nu ți-e cu supărare.dana17 a scris:Buna Narcisa , ma bucur ca-ti plac , Tokyo , vad cand am timp...
narcisa- vip
Am mai multe si eu si sotul , dar toate-s Sony...Mai fac si cu tel...Cele cu telefoanele au iesit grozav...narcisa a scris:
Ce aparat de fotografiat ai, dacă nu ți-e cu supărare.
dana17- vip
Avem promo deseara ? Daca da , mai vorbim atunci... O seara frumoasa alaturi de cei dragi...
dana17- vip
La fel și ție Dana .dana17 a scris:Avem promo deseara ? Daca da , mai vorbim atunci... O seara frumoasa alaturi de cei dragi...[img]
narcisa- vip
dana17- vip
Buna seara si voie buna la toata lumea
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
THEO - Bine ai venit la noi si te rog sa ma scuzi ca am pus o poza pe care ai pus-o si tu ,prima data am intrat sa salut si-apoi am citit din urma si am observat poza.
florica- vip
Buna seara fetelor
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
buna seara, doamnelor!; am terminat de citit,am fost la vecine si uite ce am gasit:http://prikachi.com/images/226/2879226I.gif
Ultima editare efectuata de catre Garo in Mier 19 Ian 2011, 9:40 pm, editata de 2 ori (Motiv : completare)
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Garo a scris:buna seara, doamnelor!; am terminat de citit,am fost la vecine si uite ce am gasit:
Bine ai venit
ce poza urata.. scuze sper sa nu te supar
anuta1971- vip
Buna seara ANUTA, ce mai faci? De mult nu ne-am mai intilnit Buna seara Garo.anuta1971 a scris:Buna seara fetelor
Ultima editare efectuata de catre florica in Mier 19 Ian 2011, 9:24 pm, editata de 1 ori
florica- vip
Buna seara draga mea, din pacate nu fac atat de bine... am probleme cu ochii, probabil ca sunt foarte obositi... sper sa treaca repedeflorica a scris: Buna seara ANUTA, ce mai faci? De mult nu ne-am mai intilnit
anuta1971- vip
buna
seara zanutele mele
seara zanutele mele
Ultima editare efectuata de catre alitheea in Mier 19 Ian 2011, 9:30 pm, editata de 1 ori
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Dragalaselor buna seara ce mai faceti sper ca sunteti bine frumoase poze cu cei trei frumosi dar pare cam rece.Hasret sta cam cu spatele la Murat suparata foc.Eu va salut si va doresc vizionare placuta la Ezel
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Luana a scris: Fetelor, mai trebuie sa ma invatati ceva pe langa MP-uri:
Cum sa pun citatul ca sa se vada ca e citat, dar sa nu ocup loc mult. Eu am incercat sa sterg , dar nu se mai intelege nimic, apare mesajul ca si cum totul este scris de mine.
Imi cer scuze ca va necajesc, dar sa stiti ca invat repede (cred eu).
Deea, ajutoooooor!!!!
luana cand dai citat la cineva mesajul celui care vrei sa raspunzi incepe si se termina in quote ...poti sterge mesajul dar ai grija codurile quote sa ramana intregi.
Poza am facut-o exact la mesajul acesta care ti-am raspuns
PS:CE am selectat eu cu albastru puteam sa sterg si ramanea numai numele tau in citat..e bine si asa
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Mier 19 Ian 2011, 9:42 pm, editata de 2 ori
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Imi pare rau de problema asta,nu ai fost la medic?sau este din cauza calculatorului ca lucrezi prea mult cu el,eu nu lucrez la cal. si cite -o data dupa citeva ore ma ustura de parca m-am dat cu ardei iute nu vorbesc cum sint dimineata cu ochi cit cepele,asa ca te-nteleg , eu iti doresc sanatate si sa faci ceva pt. ochi.anuta1971 a scris:
Buna seara draga mea, din pacate nu fac atat de bine... am probleme cu ochii, probabil ca sunt foarte obositi... sper sa treaca repede
florica- vip
Continut sponsorizat
Pagina 12 din 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Subiecte similare
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 12 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum