41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+20
vania_e
Theo_1
Gloxinia2010
annadanna
lica54
alitheea
dlacatus65
anuta1971
pufy2010
Garo
nicos66
axxa246
vivi
Luana
dana17
DENISA
Admin_dea05
iulianagl
narcisa
florica
24 participanți
Pagina 26 din 40
Pagina 26 din 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Re: 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Negresit numai sa am rand eu pe aicianuta1971 a scris:
abia astept si eu emisiunea.. ne intalnim duminica nu?
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Re: 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
da asa am vazut in programul loriulianagl a scris:
Care 12:50 ziua?
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
da, da` din cand incand tot imi vine sa ii mai revad in Asi, sunt catev episoade sau secvente de care imi vine dor, io stiu?anuta1971 a scris:
scenariu... si modul nostru de a-i privi e altul.. intre timp am vazut alte filme turcesti si acum vedem sabloanele si alte alea e ca atunci cand citesti o carte la douazeci de ani si ti se pare intr-un fel, apoi o citesti peste zece ani si parca e alta carte.. in schimb tue sti alta .. hai ca m-am apucat de filozofat... scuze
numai sa-i vad pe ei doi, cum se priveau, cum se alintau...
fac abstractie de scenariu, de sabloane, de actiunea filmului.
de aia zic, chiar daca s-au prefacut ca se plac/iubesc, le-a iesit bine!
Ultima editare efectuata de catre axxa246 in Vin 21 Ian 2011, 11:21 pm, editata de 1 ori
anuta1971 a scris:
da asa am vazut in programul lor
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Noapte buna draga meaalitheea a scris:eu va imbratisez si va doresc noapte buna ca tare a fost lunga ziua de azi
anuta1971- vip
fetelor,
vă spun noapte bună și un sfârșit de săptămână valorificat la maxim
noapte buna ,somn usor cu vise frumoase,iar maine sa fie cum iti doresti tualitheea a scris:eu va imbratisez si va doresc noapte buna ca tare a fost lunga ziua de azi
florica- vip
Noapte buna si toate cele bunepufy2010 a scris:fetelor,
florica- vip
noapte buna,w-end linistit!pufy2010 a scris:fetelor,
sper sa nu mananc bataie.. am luat un ep din Asi la intamplare si am inceput sa ma uit.... mama cata lalaiala si acolo... cred ca ai dreptate ca actorii principali au facut filmul si scenariul a fost bunutaxxa246 a scris:
da, da` din cand incand tot imi vine sa ii mai revad in Asi, sunt catev episoade sau secvente de care imi vine dor, io stiu?
numai sa-i vad pe ei doi, cum se priveau, cum se alintau...
fac abstractie de scenariu, de sabloane, de actiunea filmului.
de aia zic, chiar daca s-au prefacut ca se plac/iubesc, le-a iesit bine!
anuta1971- vip
la ora asta poate ca ar fi bune niste laste cu scoaca,ce zici si maine pasula frecata cu clisa fripta,ce ziciaxxa246 a scris:
mi-i foame de ceva bun, ceva ce stii face numa tu...
din alea cu nume chinezesti, de la pricepi tu si Ali
ma duc la serviciu, da io fac mult pana la serviciu, km intregi
florica- vip
hopaa ce meniu ti-a facut Flori Pofta buna axxaflorica a scris: la ora asta poate ca ar fi bune niste laste cu scoaca,ce zici si maine pasula frecata cu clisa fripta,ce zici
anuta1971- vip
IN toate serialele este lalaialaa, altfel cum sa-l lungeasca,pe port zicea fetele ca mai sant 3-4ep.si-i gata,vedem duminica ce zicanuta1971 a scris:
sper sa nu mananc bataie.. am luat un ep din Asi la intamplare si am inceput sa ma uit.... mama cata lalaiala si acolo... cred ca ai dreptate ca actorii principali au facut filmul si scenariul a fost bunut
florica- vip
chinezării d-astea, suna asa de apetisant!florica a scris: la ora asta poate ca ar fi bune niste laste cu scoaca,ce zici si maine pasula frecata cu clisa fripta,ce zici
vreau, ce mai!! gata!
eu nu cred ca mai sunt numai atateaflorica a scris:IN toate serialele este lalaialaa, altfel cum sa-l lungeasca,pe port zicea fetele ca mai sant 3-4ep.si-i gata,vedem duminica ce zic
anuta1971- vip
pai, da!anuta1971 a scris:
hopaa ce meniu ti-a facut Flori Pofta buna axxa
d-astea de ți se strâmba limba când le spui, dar ce gustoase or fi!
mai ales chestia aia frecata, ca mie îmi plac mâncărurile păstoase și cremele!
uite iti alege Cansel meniulaxxa246 a scris:
chinezării d-astea, suna asa de apetisant!
vreau, ce mai!! gata!
anuta1971- vip
s-au lalait si acolo, dar ei doi au făcut sa nu para lalaiala asa de lunga ca in Gonul.anuta1971 a scris:
sper sa nu mananc bataie.. am luat un ep din Asi la intamplare si am inceput sa ma uit.... mama cata lalaiala si acolo... cred ca ai dreptate ca actorii principali au facut filmul si scenariul a fost bunut
nu te bucura o fi vorba de fasoleaxxa246 a scris:
pai, da!
d-astea de ți se strâmba limba când le spui, dar ce gustoase or fi!
mai ales chestia aia frecata, ca mie îmi plac mâncărurile păstoase și cremele!
anuta1971- vip
hai sa ti-le traduc sa vezi ca nu sant chinezarii,este vorba de paste sau macaroane cu brinza dulce si al doilea este fasole-fasui-frecata sau batuta cu slanina sau ciolan.axxa246 a scris:
chinezării d-astea, suna asa de apetisant!
vreau, ce mai!! gata!
florica- vip
ce mananca baiatul asta?anuta1971 a scris:
uite iti alege Cansel meniul
raci?
mancate-ar mama, nu le mai zice in limba romana, ca la tine la usa viu in 2 ore!florica a scris: hai sa ti-le traduc sa vezi ca nu sant chinezarii,este vorba de paste sau macaroane cu brinza dulce si al doilea este fasole-fasui-frecata sau batuta cu slanina sau ciolan.
banuii io ca aia frecata ii fasole.
mama si ce imi plaaaaceee
si macaralele cu branza mi plac
poate maine torn si io o tura din alea
cred ca da.. ai vazut ca am avut dreptate cu fasoleaaxxa246 a scris:
ce mananca baiatul asta?
raci?
anuta1971- vip
poti sa vii ca nu am nik eu numa ti-am propus ceva ,daca vii duminica am sa fac levese[ s-ul are codita]axxa246 a scris:
mancate-ar mama, nu le mai zice in limba romana, ca la tine la usa viu in 2 ore!
banuii io ca aia frecata ii fasole.
mama si ce imi plaaaaceee
si macaralele cu branza mi plac
poate maine torn si io o tura din alea
florica- vip
da, si io banuiam
da-mi place fasolea, sunt fan
cu usturoi tocat/pisat prin ea, ori ceapa prajita
si cu carnarime din aia de zice florica..........
da-mi place fasolea, sunt fan
cu usturoi tocat/pisat prin ea, ori ceapa prajita
si cu carnarime din aia de zice florica..........
Continut sponsorizat
Pagina 26 din 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Subiecte similare
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 26 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum