41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+20
vania_e
Theo_1
Gloxinia2010
annadanna
lica54
alitheea
dlacatus65
anuta1971
pufy2010
Garo
nicos66
axxa246
vivi
Luana
dana17
DENISA
Admin_dea05
iulianagl
narcisa
florica
24 participanți
Pagina 27 din 40
Pagina 27 din 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Re: 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
florica a scris: poti sa vii ca nu am nik eu numa ti-am propus ceva ,daca vii duminica am sa fac levese[ s-ul are codita]
eee, nu vin daca n-ai nik
asa fac si io maine...
auzi, poate-mi gatesti fun soarece cu codita
Re: 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
axxa246 a scris:
asa fac si io maine...
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Anuta,ai vazut pozele puse de Vivi din emisiunea de duminica,iar m-am suparat ca ii arata pe toti numai pe Tuba cu Cansel,adica el este dar nu impreuna ei doi.
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
le-am vazut.... pai ce crezi ca o sa-i mai vedem impreuna dupa cat i-au tocat ziaristii? bine ca eu sper... dar nu cred da doamne sa ma inselflorica a scris:Anuta,ai vazut pozele puse de Vivi din emisiunea de duminica,iar m-am suparat ca ii arata pe toti numai pe Tuba cu Cansel,adica el este dar nu impreuna ei doi.
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
anuta1971 a scris:
le-am vazut.... pai ce crezi ca o sa-i mai vedem impreuna dupa cat i-au tocat ziaristii? bine ca eu sper... dar nu cred da doamne sa ma insel
Poate o s-o vedem cu Onur in loc de Cansel.Ca a mai zis ea atunci ca are o relatie parca si ne-am trezit ca o vedem langa Sakura The Great.
iulianagl- moderator
unde ai vazut tu soarece fara coada,slabe sperante sa-ti gatesc soareci sau alte chinezarii ca mie nu mi place orice carne--porc si pasare.Levesea este supa de pui cu taietei sau galuste de grisaxxa246 a scris:
asa fac si io maine...
florica- vip
pai tre sa fiu precauta, ca la ce cuvinte foloseste fata aista...iulianagl a scris:
d-apoi la noi prcu ii soarecele cu coada (bleah, ce prostii imi vin in cap!)
io nu sufar soarecii si alte asemenea animale
io nu sufar soarecii si alte asemenea animale
dar cine mai este si asta?asta chiar ca suna a japonez,iulianagl a scris:
Poate o s-o vedem cu Onur in loc de Cansel.Ca a mai zis ea atunci ca are o relatie parca si ne-am trezit ca o vedem langa Sakura The Great.
florica- vip
si ce Onur e baiat simpatic.. nu e ca maimuta... sa fie cu cine vrea ea, da sa stim si noi ai vazut ca l-au pozat paparazzi pe Onur cu o tipa? nu e nimic adevarat.. poate o sa ne trezim ca e cu baiatul lui Tomris... dar am auzit ca ala e insuratiulianagl a scris:
anuta1971- vip
multumesc frumos- Levent se abtine si se poarta frumos, deocamdata; totusi oare ce ascunde?; numai daca se va intimpla ceva f.important va mai scapa Hasret de Levent, altfel acesta nu-i va mai da drumulalitheea a scris:http://www.bolumizle.com/gonulcelen-36-bolum-izle.html
Bahar e multumita ca prin doua ssm a rezolvat problema- acum nu trebuie decit sa astepte...
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
io zic ca levent o sa isi dea seama ca nu il iubeste si o sa o lase sa plece de langa el
o sa se trezeasca sa vada ca ea-l iub pe hogea asta care n-are sânge pe instalație si se misca in reluare
o sa se trezeasca sa vada ca ea-l iub pe hogea asta care n-are sânge pe instalație si se misca in reluare
fetelor sunt certata si somata sa inchid calculatorul trebuie sa fiu fetita cuminte.. va spun noapte buna si va doresc vise placute.. oricum eu stiu ce o sa visez.. actiunea din episodul viitor, bineinteles o impacare si un vuslat Va pup fetelor
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:
si ce Onur e baiat simpatic.. nu e ca maimuta... sa fie cu cine vrea ea, da sa stim si noi ai vazut ca l-au pozat paparazzi pe Onur cu o tipa? nu e nimic adevarat.. poate o sa ne trezim ca e cu baiatul lui Tomris... dar am auzit ca ala e insurat
Mie nu mi se pare un baiat finut Onur nu stiu are ceva, parca ascunde ceva si forma capului e ca Oblio.Nu sunt multumita nici de el dar vorba decat cu Sakura mai bine cu...niciunul uite asa.
iulianagl- moderator
hahaha, o sa ai vise interzise??anuta1971 a scris:fetelor sunt certata si somata sa inchid calculatorul trebuie sa fiu fetita cuminte.. va spun noapte buna si va doresc vise placute.. oricum eu stiu ce o sa visez.. actiunea din episodul viitor, bineinteles o impacare si un vuslat Va pup fetelor
te pup, sufletel, noapte buna si w-end placut!!
Floricio, te pup, fata iubita, ne vedem maine, ies si eu!
noapte buna , fete dragi si frumoase, sa ne vedem maine cu bine!
noapte buna Anuta si vise cu ei impreunaanuta1971 a scris:fetelor sunt certata si somata sa inchid calculatorul trebuie sa fiu fetita cuminte.. va spun noapte buna si va doresc vise placute.. oricum eu stiu ce o sa visez.. actiunea din episodul viitor, bineinteles o impacare si un vuslat Va pup fetelor
florica- vip
anuta1971 a scris:fetelor sunt certata si somata sa inchid calculatorul trebuie sa fiu fetita cuminte.. va spun noapte buna si va doresc vise placute.. oricum eu stiu ce o sa visez.. actiunea din episodul viitor, bineinteles o impacare si un vuslat Va pup fetelor
Noapte buna draga mea.
iulianagl- moderator
noapte buna, Giuli!!iulianagl a scris:
Mie nu mi se pare un baiat finut Onur nu stiu are ceva, parca ascunde ceva si forma capului e ca Oblio.Nu sunt multumita nici de el dar vorba decat cu Sakura mai bine cu...niciunul uite asa.
hai, indrageste-l nitzel si pe levent
noapte buna,somn usor si vise cu BEZELUL tau,axxa246 a scris:
hahaha, o sa ai vise interzise??
te pup, sufletel, noapte buna si w-end placut!!
Floricio, te pup, fata iubita, ne vedem maine, ies si eu!
noapte buna , fete dragi si frumoase, sa ne vedem maine cu bine!
florica- vip
sa stii!!florica a scris: noapte buna,somn usor si vise cu BEZELUL tau,
axxa246 a scris:
noapte buna, Giuli!!
hai, indrageste-l nitzel si pe levent
Cansel si Kenan
iulianagl- moderator
florica a scris:noapte buna Anuta si vise cu ei impreuna
anuta1971- vip
daca-l prinzi sa nu-i mai dai drumul neamaxxa246 a scris:
sa stii!!
florica- vip
axxa246 a scris:
sa stii!!
Bezelul a fost super aseara.
iulianagl- moderator
Iuliana ce facem plecam si noi ,nu dai drumul la caini,si eu trebuie sa -l duc pe al meu afara acum sa nu ma scoale cand oi reusi si eu sa adorm,asa ca eu iti zic noapte buna ,somn usor si sa visezi pe cine-ti place, ce se iubesc si astia
florica- vip
Continut sponsorizat
Pagina 27 din 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Subiecte similare
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 27 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum