41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+20
vania_e
Theo_1
Gloxinia2010
annadanna
lica54
alitheea
dlacatus65
anuta1971
pufy2010
Garo
nicos66
axxa246
vivi
Luana
dana17
DENISA
Admin_dea05
iulianagl
narcisa
florica
24 participanți
Pagina 17 din 40
Pagina 17 din 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Re: 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna dimineata ladies.Drum bun domnitelor care pleaca in calatorie si distractie placuta.Iar noi diseara avem arakiri.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Re: 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Fetelor, mai exista site-uri care traduc filme tr. Iata ce am gasit la spam la mine in E-mail:
http://www.seriale.filmesubtitrate.info/2011/01/ezel-episodul-5-online-gratis.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+filmesubtitrate+%28Filme+Online+Gratis+Subtitrate%29&utm_content=Yahoo%21+Mail
http://www.seriale.filmesubtitrate.info/2011/01/ezel-episodul-5-online-gratis.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+filmesubtitrate+%28Filme+Online+Gratis+Subtitrate%29&utm_content=Yahoo%21+Mail
Luana- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
Originea dansului irlandez:
https://www.youtube.com/watch?v=m0rrLdWLu_0&feature=player_embedded
https://www.youtube.com/watch?v=m0rrLdWLu_0&feature=player_embedded
Luana- vip
buna dimi, ladies!
multum. de cafeluță, e binevenita!
multum. de cafeluță, e binevenita!
Buna dimineata , multumim de cafea Luana , eu vin cu ciocolata...Vroiam s-o mananc singura , dar m-am gandit si la voi ... cupidon
Drum bun Anda , sa vii repede...
Drum bun Anda , sa vii repede...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
Am gasit niste poze ca mi-au adus aminte cum a inceput povetea dintre Hasret si Murat... Vi le trimit si voua...
dana17- vip
Oare cand sa fi inceput povestea dintre Tuba si Cansel ? Poate tot atunci ... cupidon O zi buna tuturor...
dana17- vip
,
Buna ziua, oare vom lacrima mult diseara?
Dana, cred ca da, se simt bine impreuna si sunt tare simpatici, Cansel parca a intinerit.
Dana, cred ca da, se simt bine impreuna si sunt tare simpatici, Cansel parca a intinerit.
annadanna- membru activ
Data de inscriere : 21/08/2010
Fetelor un sf de saptamana placut....sper ca diseara sa aveti o surpriza placuta la film
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
http://www.haber3.com/boyle-yakalandi--646340h.htm
Multumim Anda , te asteptam...Drum bun... Te pup...Admin_dea05 a scris:Fetelor un sf de saptamana placut....sper ca diseara sa aveti o surpriza placuta la film
dana17- vip
Buna Dana Denisa , o zi buna...DENISA a scris:[center]
dana17- vip
Poate ca nu vom lacrima prea tare... Eu una greu... Si nu la din astea...annadanna a scris: ,
Buna Ana , ce mai faci ? Nu am avut timp sa raspund la MP , scuze , poate-ti raspund maine...
Va mai aduceti aminte de poza asta ? Cand am revazut-o mi-am adus aminte ca la Sapanca circula un zvon ca , Cansel stie sa cante la pian si ca i-ar fi cantat Tubei... In poza asta de la filmari pare ca-i surprinsa si incantata... Oare asa a convins-o sa mearga cu el sa ia masa impreuna la Kanyon dupa ?
In timp , am vazut ca se pricepe un pic sa cante la pian si deci zvonul a fost real , cand se vor adeveri si celelalte zvonuri ... ???
Alea ca-s impreuna ?
dana17- vip
Danisa din araba nu traduci ?DENISA a scris:Bună Dana !!!
Se pare ca Onur a fost prins si el , cred ca saracul Cansel era prea ocupat si nu a mai putut sa-i tina de " paravan " .
dana17- vip
Fetelor , am plecat sa-mi termin toate treburile si sper sa ajung la timp sa vad serialul... Va pup...
dana17- vip
Dea, Denisa, Dana, !
TUBA BUYUKUSTUN & CANSEL ELCIN IN DIZI TV ON ATV
The new episode of Dizi TV program will be devoted to Gonulçelen set; special interviews will be done with actors and special backstage scenes will be shown as well.
There will have special reportages with the beautiful and succesful actress TUBA BUYUKUSTUN and Cansel ELCIN, and the serie's actors Günay Karacaoğlu, Ayda Aksel, İlhan Şeşen , Evrim Alasya, Nadir Sarıbacak Emin Önal ve Yasemin Conka will give us special tips about GONULCELEN
DIZI TV will be shown this sunday 23 January 2011 , on ATV at 12.50 (Turkish time) 10.50 (GMT)
Source: http://www.atv.com.tr/Yayinlar/Programlar/dizi_tv
https://www.facebook.com/notes/tuba-buyukustun/tuba-buyukustun-cansel-elcin-in-dizi-tv-on-atv-twba-bwywkstwn-wjansl-altshyn-hdh/194975363846196
TUBA BUYUKUSTUN & CANSEL ELCIN IN DIZI TV ON ATV
The new episode of Dizi TV program will be devoted to Gonulçelen set; special interviews will be done with actors and special backstage scenes will be shown as well.
There will have special reportages with the beautiful and succesful actress TUBA BUYUKUSTUN and Cansel ELCIN, and the serie's actors Günay Karacaoğlu, Ayda Aksel, İlhan Şeşen , Evrim Alasya, Nadir Sarıbacak Emin Önal ve Yasemin Conka will give us special tips about GONULCELEN
DIZI TV will be shown this sunday 23 January 2011 , on ATV at 12.50 (Turkish time) 10.50 (GMT)
Source: http://www.atv.com.tr/Yayinlar/Programlar/dizi_tv
https://www.facebook.com/notes/tuba-buyukustun/tuba-buyukustun-cansel-elcin-in-dizi-tv-on-atv-twba-bwywkstwn-wjansl-altshyn-hdh/194975363846196
rina-rina- membru activ
Data de inscriere : 19/06/2010
[quote="dana17"] Va mai aduceti aminte de poza asta ? Cand am revazut-o mi-am adus aminte ca la Sapanca circula un zvon ca , Cansel stie sa cante la pian si ca i-ar fi cantat Tubei... In poza asta de la filmari pare ca-i surprinsa si incantata... Oare asa a convins-o sa mearga cu el sa ia masa impreuna la Kanyon dupa ?
BUNA ziua Danuta 17,ahhhhhha !!!!!!! ce ma bucur ca in sfarsit ne spui ceva de zvonuri ... din calatoria ta in Turcia ...asteptam de asta vara......super... imi place ce ne spui...mai vrem !!!!!!!
BUNA ziua Danuta 17,ahhhhhha !!!!!!! ce ma bucur ca in sfarsit ne spui ceva de zvonuri ... din calatoria ta in Turcia ...asteptam de asta vara......super... imi place ce ne spui...mai vrem !!!!!!!
Ultima editare efectuata de catre nicos66 in Vin 21 Ian 2011, 5:35 pm, editata de 1 ori
nicos66- membru activ
Data de inscriere : 20/11/2009
Rina, thanks for the news.
Buna seara fetelor!
Si eu fac treaba de cand am venit ca sa ma eliberez t. film...
Abia astept, poate de data asta va fi mai vesel, ca de tristete ne-am saturat.
Ce frumoasa este in poza aceea de pe revista arabeasca!
Parca are 18 ani, nu 28.
Este o incantare sa-i vezi fața. tare-mi este draga!
A propos de treburi:
- Soţia mea susţine că e mai bine să consumi legumele crude.
- Nici soţiei mele nu-i place să gătească.
Si despre Nesrin:
Ce este soacra?
Soacra este un regizor al scenelor din familie .
Va las, am fugit ...
Parca are 18 ani, nu 28.
A propos de treburi:
Si despre Nesrin:
Ce este soacra?
Va las, am fugit ...
Luana- vip
Luana a scris:Buna seara fetelor!
Parca are 18 ani, nu 28.
A propos de treburi:
Si despre Nesrin:
Ce este soacra?
Va las, am fugit ...
Buna la toata lumea.Luana nu stiu daca urmaresti serialul de la 15;15 e chiar asa cum zici Firdevs e un exemplu foarte bun de soacra regizor.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
Sunt tare frumosi impreuna, Dana, cat despre metodele de cucerire a lui cansel... cred ca e campion.. ....
ti-l daruiesc din inima, pt. minunatele bucurii impartasite cu noi.
annadanna- membru activ
Data de inscriere : 21/08/2010
buna seara zanute , am reusit sa ajung acasa , sper sa fi meritat lupta cu viscolul si sa avem un episod frumos
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
buna seara,doamnelor!; vizionare placuta, sper sa vedem un episod frumos!
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Continut sponsorizat
Pagina 17 din 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Subiecte similare
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 50. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 54. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 37. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 39. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 17 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum