18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+23
alitheea
anuta1971
florica
sasa
vania_e
dana sandulescu
michiper68
smara
rodica
alimar
Motzişor
Admin_dea05
lica54
paula33
teodora_roman
IDILKO
iulia80
lexia
axxa246
pufy2010
DENISA
andradamaria
vally14v
27 participanți
Pagina 6 din 40
Pagina 6 din 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Re: 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
hăhă!DENISA a scris:Fetelor voi ce credeţi Yasemina e plecată într-o minivacanţa ptr a îşi aerisi neuronul sau e plecată definitiv ???
ai vrea matale!
pufy rânjeşte la tine deja!
salut ladies si doi domni
Re: 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
teodora_roman a scris:acum că are 2 "conaşi": unul în cărucior şi altul pe drum
acu face fată, să arate că poate.
axxa246 a scris:
salut axxa
Dragilor vă pupăcesc , mă duc la Ezelu'.
Salut axxa, pufy!
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
teodorateodora_roman a scris:
văd că şi ezelu' le-a răpit inima fetelor
teodora_roman- vip
Sara bună, oameni buni, de ieri încoace n-am avut timp să suflu, sunt pe-aproape, din păcate, toate încurcăturile m-au făcut să întârzii cu ep. 39 deşi veşnic îl puneam primul pe listă.teodora_roman a scris:văd că şi ezelu' le-a răpit inima fetelor
Sper ca în noapte asta să încarc fragmentele 4 şi 5.
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
ee, fată dragă, pai nu aşa!DENISA a scris:Dragilor vă pupăcesc , mă duc la Ezelu'.
bezel e ocupat.
fulgerica e dragostea ta
salut Teoteodora_roman a scris:Salut axxa, pufy!
ezel e mare cuceritor, doar e otoman, nu?
axxa246 a scris:
ezel e mare cuceritor, doar e otoman, nu?
[b]De altfel ca şi Fulgerică cupidon
Motzi ia-o încet, trebuie să avem mare grijă de tine. Toată lumea are familie, slujbă, obligaţii, tu ne mai ai şi pe noi
teodora_roman- vip
pai aia, vezi!
ca Denisa le-a cazut la picioare amandurora, ca o reduta!
ca Denisa le-a cazut la picioare amandurora, ca o reduta!
buna seara buna seara..
teo ai fost bestiala..la treaba cu impregnatul!
teo ai fost bestiala..la treaba cu impregnatul!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
teodora_roman- vip
dar mandra ..a plecat la ezel? am zis eu ca umbla lelea si de asta nu o nimereste Fulgerica!
iulia80- vip
pai asa-i trebe, cand sa zica si fulgerica sa vina la ea, ea e in extaz cu ochii la ezel
si doara ezel nu e asa ...micut, deci fulgerica nu s epune cu el, ca ala il ia la subrat si o tuleste in jurul Stambulului
Fetelor si cei doi baieti, e careva contabil/a?
am o intrebare
si doara ezel nu e asa ...micut, deci fulgerica nu s epune cu el, ca ala il ia la subrat si o tuleste in jurul Stambulului
Fetelor si cei doi baieti, e careva contabil/a?
am o intrebare
ai rabdare o sa fii contactata pe mp de cineva!..am pus pile!
iulia80- vip
iulia80 a scris:ai rabdare o sa fii contactata pe mp de cineva!..am pus pile!
ce bun e un set de pile!
si altadata cu placere draga axxa!
eu am sters putina......somnik usor cu vise cat mai placute!
eu am sters putina......somnik usor cu vise cat mai placute!
iulia80- vip
noapte buna, iubita, saru mana de ajutor!
dragostea pentru asi si demir ne hraneste cu cofeina si dispare somnul
Buna noapte! Dragelor dar mult am avut de citit Am vrut sa urmaresc ep 42 dar merge mai rau decat melcul net sau eu sunt vinovata adica MY OCUPA MULT SPATIU DIN HARD toate scenele si pozele lui postate de denisa sunt inregistrate Voi sunte-ti tinerele dar eu sant batraioara si tot nu ma culc pana nu vad cateva ep din ASI Ce spune-ti cu varsta numai ai somn NU! cauza este ca adorm cu ei in gand cu zambetul si priviruile pline de dragoste si farmec alimar
alimar- membru senior
Data de inscriere : 04/01/2010
Varsta : 64
Localizare : romania
Buna dimineata si sa aveti o zi linistita
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 68
Dragalaselor si dragilor buna dimineata!Este o zi geroasa de iarna va invit la o si un ferbinte sa va incalziti inainte de a pleca de acasa.Va doresc o zi frumoasa de iarna va si va imbratisez cu drag
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Neața.
lica eu unu accept invitația la o cafea
lica eu unu accept invitația la o cafea
dimineata pi racoare..si pe ceata la mine...
va doresc sa aveti o zi cat mai linistita! mii de
va doresc sa aveti o zi cat mai linistita! mii de
iulia80- vip
Pagina 6 din 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Subiecte similare
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 6 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum