Serialesitelenovelet
18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

+23
alitheea
anuta1971
florica
sasa
vania_e
dana sandulescu
michiper68
smara
rodica
alimar
Motzişor
Admin_dea05
lica54
paula33
teodora_roman
IDILKO
iulia80
lexia
axxa246
pufy2010
DENISA
andradamaria
vally14v
27 participanți

Pagina 7 din 40 Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Urmatorul

In jos

18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 Empty Re: 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de andradamaria Joi 27 Ian 2011, 8:23 am

Buna dimineata si din partea mea, pe ninsoare si ceva ceata sad
va doresc o zi frumoasa. 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 433230 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 433230
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Data de inscriere : 20/01/2010

Sus In jos

18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 Empty Re: 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de vally14v Joi 27 Ian 2011, 9:18 am

în sfârșit ep 39 e gata 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 248946 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 283516 .

Mulțumim Motz
vally14v
vally14v
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 22/01/2011
Varsta : 33
Localizare : Braila

https://sites.google.com/site/askvecezaro/

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Joi 27 Ian 2011, 9:27 am

vally14v a scris:în sfârșit ep 39 e gata... Mulțumim Motz
Cu plăcere, fiule kiss Să n-o uiţi şi pe tanti Lexia că fără ea de mult stăteam cu filmul pe butuci.

Aşk ve Ceza ep. 39 4/5 şi 5/5 subtitrat româneşte

Ne vedem deseară, târziu de tot, o zi bună tuturor! 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 242329
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Data de inscriere : 17/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de vally14v Joi 27 Ian 2011, 9:30 am

Are găseală deseară, din cauza asta o să ajungă tarziu. Smile

Ai grijă ce faci să nu ajungi ca Yasemin.

kiss Sărumana tanti Lexia kiss
vally14v
vally14v
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 22/01/2011
Varsta : 33
Localizare : Braila

https://sites.google.com/site/askvecezaro/

Sus In jos

18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 Empty buna

Mesaj Scris de smara Joi 27 Ian 2011, 1:16 pm

buna fetelor
multumim pt ep 39
o zi buna

smara
membru
membru

Data de inscriere : 26/01/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 27 Ian 2011, 1:21 pm

bună ziua dragilor !!!!am venit să-mi beau ciocolata cu voi 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 36853e. Mă Kenan arată foarte bine , dar e prea studiat eu rămân fideluţă lui Fulgerică.

18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 645826g7aaopgw8wSmara bun venit în ograda noastră te aşteptăm la şezătoare alături de noi

18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 2909855E

18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 11ka6gh

18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 2dioxf4

DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 27 Ian 2011, 1:41 pm

DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lexia Joi 27 Ian 2011, 2:03 pm

Bună ziua iubitelor, am mai făcut un clip am găsit o melodie turcească şi am zis că se potiveşte episodului 42 din păcate am ratat încărcarea pe YT nu mă lasă, poate găsesc o altă variantă la melodie.
Până atunci:
lexia
lexia
vip
vip

Data de inscriere : 23/03/2010

https://www.youtube.com/user/lexiaar?feature=mhum

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 27 Ian 2011, 2:13 pm

Mulţumim Lexia !!
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Joi 27 Ian 2011, 2:14 pm

hello hello..
ce faceti dragilor si dragelor!..mai mataluta care esti fideluta lui Fulgerica..daca mai bantui lelea..iti zic eu ca nu mai vine la tine! Smile Smile Smile
iulia80
iulia80
vip
vip

Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Joi 27 Ian 2011, 2:22 pm

fetelor..multumim pt episod..
lexia draga... 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 155520 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 155520 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 155520 ..super clipul..si melodia..f frumoasa..felicitari!
mai fideluta..tot cu hartoagele dupa tine? stupid stupid stupid
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 27 Ian 2011, 2:46 pm

da Iulia , o să turbez de atâta " fideluţă" de jumătate de oră mă lupt cu 3 intruşi .

18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 Tubamuratser
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Joi 27 Ian 2011, 2:50 pm

vezi bre..daca umblii lelea...
deni draga eu am sters putina...ne cetim deseara daca nu pleci iar in vizita..! 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 517793
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 27 Ian 2011, 2:51 pm

o să înebunesc , nu am decât o săptămâna de când am reinstalat Windows-ul sad sad sad
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de teodora_roman Joi 27 Ian 2011, 2:57 pm

Trebuie să aprecieze şi Fulgerică ce fideluţe îi suntem 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 283516 în ciuda faptului că e destul de necizelat: nu prea îşi taie unghiile Smile şi de aceea e veşnic cu mâinile în "jăb", de îmbrăcat se îmbracă de parcă acum a coborât de pe tractor - ce-i drept. nici ăştia de se ocupă cu vestimentaţia pentru film nu se prea omoară: în Ask măcar îi mai schimbă hainele, că în Asi erau cam aceleaşi: nu avea decât 2 costume:
- unul de toată ziua, gri închis asortat cămaşă/tricou de cele mai multe ori tot în nuanţe de gri (la fel şi Cancelito a lui Tuba)
- unul parcă era negru sau bleumarin, pe care îl îmbrăca cu cămaşă albă - nu-i stătea rău deloc

Na, şi pentru că-l făcui fărâme, sper să mă ierte dacă vede 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 66512 că mi-i tare drag kiss

PS Denisa, ieri seară şi astă dimineaţă chromul meu mi-a spus că nu se poate conecta la forumul meu drag. Ajută-mă să mă lămuresc care dintre cele 3 variante de mai jos o fi adevărată:
1. Am contactat şi eu viruşi şi atunci trebuie să ştiu ce atitudine să iau a propos de colegul de cameră (trimit copil la bunici, pregătesc o cină copioasă şi textilă minusculă când îi dau vestea)
2. Au fost într-adevăr ceva probleme cu forumul
3. Cei 2 bărbaţi ai mei (unul de 3 si unul de 34) l-au mituit pe chrom să dea erori (şi atunci PA cină copioasă)
teodora_roman
teodora_roman
vip
vip

Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 27 Ian 2011, 3:01 pm

Teodora eu cu partea tehnică stau mai prost , sincer nu ştiu motivul, eu la colectat viruşi sunt campioană , sigur nu întrece nimeni . 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 2743637754
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de teodora_roman Joi 27 Ian 2011, 3:39 pm

Abia acum am ajuns să văd ep 93. De ce am sentimentul că există o anumită complicitate între Beşir şi Nimeni?! Cred că sunt la fel de mafioţi amândoi. Nimeni joacă pe 2 fronturi. Beşir i-o fi luat-o înainte şi nimeni vrea şi el în afacerile lui Beşir, chiar să fie el dirijorul principal.......... Afaceristul american seamănă foarte tare (mi se pare mie) cu Nimeni, doar că e mai slab şi amândoi mi se pare că au trăsături comune cu Beşir. E ceva tare putred aici 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 343827 Lupta de supremaţie între mafioţi.

Nimeni şi cu Beşir l-au "băgat" în criza asta pe Savaş ca să-l oblige la "parteneriatul" cu mafiotul american. Şi pe când crede Savaş că în sfârşit a scăpat de mafioţi, îşi poate lămuri povestea cu clanurile şi divorţul de Cici şi îşi poate trăi povestea de dragoste cu Yasomica, se trezeşte pertener cu mafioţii sad Dar Yavuz??? E invidios că mafioşii nu l-au ales pe el de partener 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 3176764736

Gata, neuronul meu a obosit 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 1450537109
teodora_roman
teodora_roman
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Joi 27 Ian 2011, 3:56 pm

teodora_roman a scris:Abia acum am ajuns să văd ep 93. De ce am sentimentul că există o anumită complicitate între Beşir şi Nimeni?! Cred că sunt la fel de mafioţi amândoi. Nimeni joacă pe 2 fronturi. Beşir i-o fi luat-o înainte şi nimeni vrea şi el în afacerile lui Beşir, chiar să fie el dirijorul principal.......... Afaceristul american seamănă foarte tare (mi se pare mie) cu Nimeni, doar că e mai slab şi amândoi mi se pare că au trăsături comune cu Beşir. E ceva tare putred aici 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 343827
La vremea cand am vazut episodul si noi am remarcat asta, ba mai mult ajunsesem la concluzia ca ar fi fost prieteni candva ,besir si nimeni, parca era o protectie reciproca intre cei doi Smile ulterior , am aflat, cica se vroia protectia datelor din calculator,
despre mafiotul american ,el capo de tutti capi vom vedea.. erau in locuri diferite in acelasi timp,dar pot fi neamuri Smile (sper sa nu fi incurcat episoadele Smile Smile )
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de teodora_roman Joi 27 Ian 2011, 4:04 pm

Nu l-ai încurcat. Deci oricum ai întoarce-o, Savaş se trezeşte amestecat, de-a dreptul partener cu agăul între agăi sad

O parte din mine se enervează deja şi părţii ăleia îi vine să nu se mai uite la film Smile Smile Smile Dacă n-ar fi Fulgerică!!!!!!!!!!!

kiss
teodora_roman
teodora_roman
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Joi 27 Ian 2011, 4:54 pm

teodora_roman a scris:Nu l-ai încurcat. Deci oricum ai întoarce-o, Savaş se trezeşte amestecat, de-a dreptul partener cu agăul între agăi sad

O parte din mine se enervează deja şi părţii ăleia îi vine să nu se mai uite la film Smile Smile Smile Dacă n-ar fi Fulgerică!!!!!!!!!!!

kiss
ok ok si mare parte dintre noi la fel stupid stupid
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de pufy2010 Joi 27 Ian 2011, 5:37 pm

Salut fetelor & Vally

Smile
Un urs la farmacie:
- 50 de prezervative va rog. Doi iepurasi in spatele lui isi dadeau coate si radeau de el.
Ursu’ se intoarce, se uita crunt la ei, se intoarce la farmacist si zice:
- 52!…
pufy2010
pufy2010
vip
vip

Data de inscriere : 11/11/2010

https://www.youtube.com/user/pufy2010ful?feature=mhum

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Joi 27 Ian 2011, 6:30 pm

pufy2010 a scris:Salut fetelor & Vally

Smile
Un urs la farmacie:
- 50 de prezervative va rog. Doi iepurasi in spatele lui isi dadeau coate si radeau de el.
Ursu’ se intoarce, se uita crunt la ei, se intoarce la farmacist si zice:
- 52!…
18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 648483 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 3176764736 Smile Smile
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 27 Ian 2011, 7:20 pm

Bună seara !!!18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 179433_104838782925200_104830562926022_36695_4087574_n

18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 165727_1406061290756_1809145559_753713_7264069_n

nu mai văd eu bine ?? sau chiar este Beşir şi Hakan ???

18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 7 R3150a006zs2
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de pufy2010 Joi 27 Ian 2011, 8:27 pm

Salut Denisa,

tocmai am terminat de văzut filmul "If only"(2004) , super tare - despre puterea de a spune ce simți față de persoana iubită - fantastic, merită
pufy2010
pufy2010
vip
vip

Data de inscriere : 11/11/2010

https://www.youtube.com/user/pufy2010ful?feature=mhum

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 27 Ian 2011, 8:29 pm

Pufy în momentul ăsta ştiu ce vreau de la el , vreau să vină mai repede acasă că-mi face calcuriciu figuri .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 7 din 40 Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum