18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+23
alitheea
anuta1971
florica
sasa
vania_e
dana sandulescu
michiper68
smara
rodica
alimar
Motzişor
Admin_dea05
lica54
paula33
teodora_roman
IDILKO
iulia80
lexia
axxa246
pufy2010
DENISA
andradamaria
vally14v
27 participanți
Pagina 7 din 40
Pagina 7 din 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Re: 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Buna dimineata si din partea mea, pe ninsoare si ceva ceata
va doresc o zi frumoasa.
va doresc o zi frumoasa.
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Re: 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
în sfârșit ep 39 e gata .
Mulțumim Motz
Mulțumim Motz
Cu plăcere, fiule Să n-o uiţi şi pe tanti Lexia că fără ea de mult stăteam cu filmul pe butuci.vally14v a scris:în sfârșit ep 39 e gata... Mulțumim Motz
Aşk ve Ceza ep. 39 4/5 şi 5/5 subtitrat româneşte
Ne vedem deseară, târziu de tot, o zi bună tuturor!
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Are găseală deseară, din cauza asta o să ajungă tarziu.
Ai grijă ce faci să nu ajungi ca Yasemin.
Sărumana tanti Lexia
Ai grijă ce faci să nu ajungi ca Yasemin.
Sărumana tanti Lexia
bună ziua dragilor !!!!am venit să-mi beau ciocolata cu voi . Mă Kenan arată foarte bine , dar e prea studiat eu rămân fideluţă lui Fulgerică.
Smara bun venit în ograda noastră te aşteptăm la şezătoare alături de noi
Smara bun venit în ograda noastră te aşteptăm la şezătoare alături de noi
Bună ziua iubitelor, am mai făcut un clip am găsit o melodie turcească şi am zis că se potiveşte episodului 42 din păcate am ratat încărcarea pe YT nu mă lasă, poate găsesc o altă variantă la melodie.
Până atunci:
Până atunci:
hello hello..
ce faceti dragilor si dragelor!..mai mataluta care esti fideluta lui Fulgerica..daca mai bantui lelea..iti zic eu ca nu mai vine la tine!
ce faceti dragilor si dragelor!..mai mataluta care esti fideluta lui Fulgerica..daca mai bantui lelea..iti zic eu ca nu mai vine la tine!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
fetelor..multumim pt episod..
lexia draga... ..super clipul..si melodia..f frumoasa..felicitari!
mai fideluta..tot cu hartoagele dupa tine?
lexia draga... ..super clipul..si melodia..f frumoasa..felicitari!
mai fideluta..tot cu hartoagele dupa tine?
iulia80- vip
da Iulia , o să turbez de atâta " fideluţă" de jumătate de oră mă lupt cu 3 intruşi .
vezi bre..daca umblii lelea...
deni draga eu am sters putina...ne cetim deseara daca nu pleci iar in vizita..!
deni draga eu am sters putina...ne cetim deseara daca nu pleci iar in vizita..!
iulia80- vip
o să înebunesc , nu am decât o săptămâna de când am reinstalat Windows-ul
Trebuie să aprecieze şi Fulgerică ce fideluţe îi suntem în ciuda faptului că e destul de necizelat: nu prea îşi taie unghiile şi de aceea e veşnic cu mâinile în "jăb", de îmbrăcat se îmbracă de parcă acum a coborât de pe tractor - ce-i drept. nici ăştia de se ocupă cu vestimentaţia pentru film nu se prea omoară: în Ask măcar îi mai schimbă hainele, că în Asi erau cam aceleaşi: nu avea decât 2 costume:
- unul de toată ziua, gri închis asortat cămaşă/tricou de cele mai multe ori tot în nuanţe de gri (la fel şi Cancelito a lui Tuba)
- unul parcă era negru sau bleumarin, pe care îl îmbrăca cu cămaşă albă - nu-i stătea rău deloc
Na, şi pentru că-l făcui fărâme, sper să mă ierte dacă vede că mi-i tare drag
PS Denisa, ieri seară şi astă dimineaţă chromul meu mi-a spus că nu se poate conecta la forumul meu drag. Ajută-mă să mă lămuresc care dintre cele 3 variante de mai jos o fi adevărată:
1. Am contactat şi eu viruşi şi atunci trebuie să ştiu ce atitudine să iau a propos de colegul de cameră (trimit copil la bunici, pregătesc o cină copioasă şi textilă minusculă când îi dau vestea)
2. Au fost într-adevăr ceva probleme cu forumul
3. Cei 2 bărbaţi ai mei (unul de 3 si unul de 34) l-au mituit pe chrom să dea erori (şi atunci PA cină copioasă)
- unul de toată ziua, gri închis asortat cămaşă/tricou de cele mai multe ori tot în nuanţe de gri (la fel şi Cancelito a lui Tuba)
- unul parcă era negru sau bleumarin, pe care îl îmbrăca cu cămaşă albă - nu-i stătea rău deloc
Na, şi pentru că-l făcui fărâme, sper să mă ierte dacă vede că mi-i tare drag
PS Denisa, ieri seară şi astă dimineaţă chromul meu mi-a spus că nu se poate conecta la forumul meu drag. Ajută-mă să mă lămuresc care dintre cele 3 variante de mai jos o fi adevărată:
1. Am contactat şi eu viruşi şi atunci trebuie să ştiu ce atitudine să iau a propos de colegul de cameră (trimit copil la bunici, pregătesc o cină copioasă şi textilă minusculă când îi dau vestea)
2. Au fost într-adevăr ceva probleme cu forumul
3. Cei 2 bărbaţi ai mei (unul de 3 si unul de 34) l-au mituit pe chrom să dea erori (şi atunci PA cină copioasă)
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
Teodora eu cu partea tehnică stau mai prost , sincer nu ştiu motivul, eu la colectat viruşi sunt campioană , sigur nu întrece nimeni .
Abia acum am ajuns să văd ep 93. De ce am sentimentul că există o anumită complicitate între Beşir şi Nimeni?! Cred că sunt la fel de mafioţi amândoi. Nimeni joacă pe 2 fronturi. Beşir i-o fi luat-o înainte şi nimeni vrea şi el în afacerile lui Beşir, chiar să fie el dirijorul principal.......... Afaceristul american seamănă foarte tare (mi se pare mie) cu Nimeni, doar că e mai slab şi amândoi mi se pare că au trăsături comune cu Beşir. E ceva tare putred aici Lupta de supremaţie între mafioţi.
Nimeni şi cu Beşir l-au "băgat" în criza asta pe Savaş ca să-l oblige la "parteneriatul" cu mafiotul american. Şi pe când crede Savaş că în sfârşit a scăpat de mafioţi, îşi poate lămuri povestea cu clanurile şi divorţul de Cici şi îşi poate trăi povestea de dragoste cu Yasomica, se trezeşte pertener cu mafioţii Dar Yavuz??? E invidios că mafioşii nu l-au ales pe el de partener
Gata, neuronul meu a obosit
Nimeni şi cu Beşir l-au "băgat" în criza asta pe Savaş ca să-l oblige la "parteneriatul" cu mafiotul american. Şi pe când crede Savaş că în sfârşit a scăpat de mafioţi, îşi poate lămuri povestea cu clanurile şi divorţul de Cici şi îşi poate trăi povestea de dragoste cu Yasomica, se trezeşte pertener cu mafioţii Dar Yavuz??? E invidios că mafioşii nu l-au ales pe el de partener
Gata, neuronul meu a obosit
teodora_roman- vip
La vremea cand am vazut episodul si noi am remarcat asta, ba mai mult ajunsesem la concluzia ca ar fi fost prieteni candva ,besir si nimeni, parca era o protectie reciproca intre cei doi ulterior , am aflat, cica se vroia protectia datelor din calculator,teodora_roman a scris:Abia acum am ajuns să văd ep 93. De ce am sentimentul că există o anumită complicitate între Beşir şi Nimeni?! Cred că sunt la fel de mafioţi amândoi. Nimeni joacă pe 2 fronturi. Beşir i-o fi luat-o înainte şi nimeni vrea şi el în afacerile lui Beşir, chiar să fie el dirijorul principal.......... Afaceristul american seamănă foarte tare (mi se pare mie) cu Nimeni, doar că e mai slab şi amândoi mi se pare că au trăsături comune cu Beşir. E ceva tare putred aici
despre mafiotul american ,el capo de tutti capi vom vedea.. erau in locuri diferite in acelasi timp,dar pot fi neamuri (sper sa nu fi incurcat episoadele )
andradamaria- vip
Nu l-ai încurcat. Deci oricum ai întoarce-o, Savaş se trezeşte amestecat, de-a dreptul partener cu agăul între agăi
O parte din mine se enervează deja şi părţii ăleia îi vine să nu se mai uite la film Dacă n-ar fi Fulgerică!!!!!!!!!!!
O parte din mine se enervează deja şi părţii ăleia îi vine să nu se mai uite la film Dacă n-ar fi Fulgerică!!!!!!!!!!!
teodora_roman- vip
si mare parte dintre noi la felteodora_roman a scris:Nu l-ai încurcat. Deci oricum ai întoarce-o, Savaş se trezeşte amestecat, de-a dreptul partener cu agăul între agăi
andradamaria- vip
Salut fetelor & Vally
Un urs la farmacie:
- 50 de prezervative va rog. Doi iepurasi in spatele lui isi dadeau coate si radeau de el.
Ursu’ se intoarce, se uita crunt la ei, se intoarce la farmacist si zice:
- 52!…
Un urs la farmacie:
- 50 de prezervative va rog. Doi iepurasi in spatele lui isi dadeau coate si radeau de el.
- 52!…
pufy2010 a scris:Salut fetelor & Vally
Un urs la farmacie:
- 52!…
andradamaria- vip
Bună seara !!!
nu mai văd eu bine ?? sau chiar este Beşir şi Hakan ???
nu mai văd eu bine ?? sau chiar este Beşir şi Hakan ???
Salut Denisa,
tocmai am terminat de văzut filmul "If only"(2004) , super tare - despre puterea de a spune ce simți față de persoana iubită - fantastic, merită
tocmai am terminat de văzut filmul "If only"(2004) , super tare - despre puterea de a spune ce simți față de persoana iubită - fantastic, merită
Pufy în momentul ăsta ştiu ce vreau de la el , vreau să vină mai repede acasă că-mi face calcuriciu figuri .
Pagina 7 din 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Subiecte similare
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 7 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum