18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+23
alitheea
anuta1971
florica
sasa
vania_e
dana sandulescu
michiper68
smara
rodica
alimar
Motzişor
Admin_dea05
lica54
paula33
teodora_roman
IDILKO
iulia80
lexia
axxa246
pufy2010
DENISA
andradamaria
vally14v
27 participanți
Pagina 8 din 40
Pagina 8 din 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Re: 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
poate voi ați văzut ep 39, trec peste partea a2a că am ajuns la jumate aproape si tot plânge, deja am aflat cine țipă mai tare , trec direct la partea 3?
pe mine m-a bufnit râsul pe Cicek plânsul
pe mine m-a bufnit râsul pe Cicek plânsul
Re: 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
pufy2010 a scris:
Un urs la farmacie:
-....
- 52!…
pe mine m-a șocatvally14v a scris:
pe mine m-a bufnit râsul pe Cicek
nu am înțeles ce se întâmpla, am crezut ca e gata s-o încaiere pe iasemina
hello forum.....
ce-am pierdut? cine boceste? si de ce?
ce-am pierdut? cine boceste? si de ce?
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
axxa246 a scris:
pe mine m-a șocat
nu am înțeles ce se întâmpla, am crezut ca e gata s-o încaiere pe iasemina
nu zic ca eu nu mă așteptam la o păruială, dar cred că și-au dat ambele seama , că numai are nici un rost.
În schimb ard de nerăbdare să il văd pe Yavuz de mână cu Ahmed.
p-aştia doi nu-i prea cunosc, că nu m-am mai uitat la Ask de fo dooj de episoadevally14v a scris:
nu zic ca eu nu mă așteptam la o păruială, dar cred că și-au dat ambele seama , că numai are nici un rost.
În schimb ard de nerăbdare să il văd pe Yavuz de mână cu Ahmed.
dar am priceput ca yavuz e fratele cicekăi
dar moran ăl bătrân s-a dus (a murit)?
am impresia ca sunt intr0un film mut..dar pe cine intrebi de tv?vally14v a scris:tu te uiți la TV?
am vazut si eu filmul pufy If Only..uitasem de el..si ii explicam prietenului meu ca e un film de dragoste dar ca se termina trist..daca imi aduc bine aminte..si il zice ca toate filmele de dragoste sunt triste...intrebare DE CE? raspuns...PT CA RAMAN IMPREUNA!
iulia80- vip
iulia80 a scris:
am impresia ca sunt intr0un film mut..dar pe cine intrebi de tv?
am vazut si eu filmul pufy If Only..uitasem de el..si ii explicam prietenului meu ca e un film de dragoste dar ca se termina trist..daca imi aduc bine aminte..si il zice ca toate filmele de dragoste sunt triste...intrebare DE CE? raspuns...PT CA RAMAN IMPREUNA!
cu axxa
iulia80- vip
iulia80 a scris:...intrebare DE CE? raspuns...PT CA RAMAN IMPREUNA!
Salut Iulia
apropo
un tip zice: m-am căsătorit de două ori și de fiecare dată am avut ghinion... prima soție m-a părăsit, iar a doua a rămas cu mine
filmul este superb
acuma da.vally14v a scris:tu te uiți la TV?
l-am vazut pe net si apoi tradus de fete pana la ep 15 sau cam asa.
dupa aia m-am lasat de meserie.
puiule,iulia80 a scris:
muri Bahar.
Pe nu se indura s-o scoata din film.
buna draguta......e exemplar rezistent..dar cred ca are deni niste insecticide mai puternice..se tot chinuie sa le foloseasca dar nu prea ii iese de vreun an!
iulia80- vip
nou de la casa de producție Pufy (tot din bucătărie)
Pufyyyyyyyyyyyy, bine-ai venit în clubul oropsiţilor, clipul tău e blocat pe acelaşi motiv cu cel pătimit de noi.pufy2010 a scris:nou de la casa de producție Pufy (tot din bucătărie)
... https://www.youtube.com/v/ofoxPwDYsZU
Vă ţuc pe toţi şi adorm că a fost o zi fructuoasă, dar tare lungă!
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Motzişor a scris:
Pufyyyyyyyyyyyy, bine-ai venit în clubul oropsiţilor, clipul tău e blocat pe acelaşi motiv cu cel pătimit de noi.
acum chiar sunt
si la mine e blocat!
iulia80- vip
Dailymotion, Pufule, forţează prelucrarea la o rezoluţie mai mare (chiar dacă depăşeşte rezoluţia originală a filmului), ca să se încarce mai mumos. Eu aşa fac şi rezultatul se vede.pufy2010 a scris:...
acum chiar sunt
pe... mâi... neee...
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
salut Motzi
pa Motzi
somn usor
pa Motzi
somn usor
somnik usor Motzule..dar noi cand mai stam la cioace!
odihna placuta!
odihna placuta!
iulia80- vip
gata, tot din bucătăria lui Pufy,
mie inca nu im da voie..zice ca acus..! ...mai rabd nitel ce-o sa fac!
gata l-am vazut..f frumos..pufy este o problemuta cu sonorul sau apas eu aiurea pe taste?
gata l-am vazut..f frumos..pufy este o problemuta cu sonorul sau apas eu aiurea pe taste?
iulia80- vip
iulia80 a scris:..pufy este o problemuta cu sonorul sau apas eu aiurea pe taste?
ce problemă? la mine se aude perfect
dap, e agățat sunetul într-un loc, trebuie să îl refac
Pagina 8 din 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Subiecte similare
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 8 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum