18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+23
alitheea
anuta1971
florica
sasa
vania_e
dana sandulescu
michiper68
smara
rodica
alimar
Motzişor
Admin_dea05
lica54
paula33
teodora_roman
IDILKO
iulia80
lexia
axxa246
pufy2010
DENISA
andradamaria
vally14v
27 participanți
Pagina 9 din 40
Pagina 9 din 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Re: 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
bună mâncarea în bucătărie la tine pufy
@ sunetul e ok! (deci până la urmă tre să ascult tot ) , oricum cupidon
@ sunetul e ok! (deci până la urmă tre să ascult tot ) , oricum cupidon
Re: 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
vally14v a scris:bună mâncarea în bucătărie la tine pufy
@ sunetul e ok!
salut, pe la primele clipuri tot spuneam casa de producție Pufy - adică clipurile sunt făcute în casă, mai exact în bucătărie unde am voie să-mi întrețin viciul , adică să fumez
bravo, viciosule!
imi place tare!
e agatat, da, undeva sonorul, dar mergeeee
nu stiu cine canta
imi place tare!
e agatat, da, undeva sonorul, dar mergeeee
nu stiu cine canta
axxa246 a scris:
nu stiu cine canta
Marcel Pavel & Costi Ioniță - Aș da totul pentru tine
copii, noapte buna, somn usor, purecii sa va sarute (ca si pe fetele pe pe Gonul)!
pufy..nu te supara pe mine..eu is mai rea ca o soacra..sa iti zica lexia ,denisa si motz ca le-am scos ochii cu clipul pe care l-au facut fetele pt ziua Deei...ele cu munca eu cu criticatul!
am sters putina..pana nu o primesc pe cocoasa! daca intra mandra...salutari di la mini di pi aci!
somnik usor cu vise cat mai placute!
PS: frumos clip Pufy.. cupidon
am sters putina..pana nu o primesc pe cocoasa! daca intra mandra...salutari di la mini di pi aci!
somnik usor cu vise cat mai placute!
PS: frumos clip Pufy.. cupidon
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
ooook, habar n-aveam, puteai sa ma kilaresti de tot.pufy2010 a scris:
Marcel Pavel & Costi Ioniță - Aș da totul pentru tine
imi place vocea aia care nu e a lui marcel pavel
pai si tu acu`!iulia80 a scris: eu cu criticatul!
ti-ai ales partea cea mai grea!
paa!
buna dimineata soare..e drept ca inca nu a rasarit la mine !
sa aveti o zi cat mai frumoasa si un inceput de weekend la fel!
sa aveti o zi cat mai frumoasa si un inceput de weekend la fel!
iulia80- vip
iulia80 a scris:
salut
incerc sa pacalesc YT, vezi ceva?
https://www.youtube.com/v/ofoxPwDYsZU
buna pufy..din pacate nu l-ai pacalait..am restrictie la el !
iulia80- vip
Buna dimineata o zi linistita tuturor si
rodica- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 68
Bre care ma lumineaza si pe mine pe portal nu pot vedea ep.39 partea 4 si 5 ma ajuta cineva ?
rodica- vip
Varsta : 68
buna fete si baiteti..rodica cred ca serialul e cu interdictie prin alte tari se tem sa nu il furam pe Fulgerica
vezi ca fetele il urca acum pe Dailymotion!
am vazut ca e marioara in index..neata draguta!
eu am sters=o...
vezi ca fetele il urca acum pe Dailymotion!
am vazut ca e marioara in index..neata draguta!
eu am sters=o...
iulia80- vip
Buna dimineata tuturor,
Pufy, n-ai pacalit YT nici la mine nu se vede
O zi frumoasa si mai putin frig!!!!!!!
https://www.youtube.com/user/zina1078dbb
Pufy, n-ai pacalit YT nici la mine nu se vede
O zi frumoasa si mai putin frig!!!!!!!
https://www.youtube.com/user/zina1078dbb
andradamaria- vip
andradamaria a scris:
dap, mai încercăm...
rodica a scris:Bre care ma lumineaza si pe mine pe portal nu pot vedea ep.39 partea 4 si 5 ma ajuta cineva ?
Bună ziua !!
Aşk ve Ceza ep. 39 4/5 subtitrat româneşte
https://www.dailymotion.com/video/xgrm6v_ayk-ve-ceza-ep-39-4-5-subtitrat-romaneyte_shortfilms
Aşk ve Ceza ep. 39 5/5 subtitrat româneşte
https://www.dailymotion.com/video/xgrnnz_ayk-ve-ceza-ep-39-5-5-subtitrat-romaneyte_shortfilms
43. Bölüm Özeti
Yasemin’in gidişinin asıl nedenini öğrenen Savaş deliye dönüyor!
Şahnur’un ziyareti Yasemin için bir dönüm noktası olmuştur. O güne dek, Savaş’la el ele vererek aşabileceklerine inandığı töreyi bir de Şahnur’un gözünden görmüş, bir araya gelebilmelerindeki engelin ne denli güçlü olduğu gerçeği ile yüzleşmiştir. Bu gerçek, ardında Savaş’a verilmek üzere bir mektup bırakarak Ömer’i de alıp gitmesine neden olur. Gittiği yerde ise Onu bir sürpriz beklemektedir.
Yasemin’in mektubu ile yıkılan Savaş, bir an önce O’nu bulmak ve asla aşklarından vazgeçmeyeceğini söylemek ister. Ancak Leyla dâhil hiç kimse Yasemin’in nerede olduğunu bilmemektedir.
Savaş, bir yandan da Yavuz’un Çiçek’in kaçırılması olayında parmağı olduğunu ispat etmenin yollarını aramaktadır. Çiçek ise içine düştüğü bunalımdan Hakan ve Lara sayesinde sıyrılmaya çalışmaktadır.
Öte yandan Bora’nın yalanlarını ortaya çıkaran ve Onu evden kovan Nazan, yaşadığı kötü günleri –Savaş’ın da desteğiyle- oğlunun sevgisi ile atlatmaya çalışırken yeni ve beklenmedik bir durum ile karşı karşıya kalır.
Sinsice planları ile Çiçek’i Baldar konağında tutmayı başaran Yavuz, Yasemin’in kalbini kazanmaya çalışmaktadır. Türlü bahaneler ile Yasemin’e yakın olmaya uğraşır ancak Yasemin, Savaş’ın özlemi ile dopdoludur. Onu tutan, ayrılma kararının doğru olduğunu düşünmesi için güç veren tek şey ise Savaş’ı koruduğunu düşünmesidir.
Şahnur’un Yasemin’e gidip konuştuğunu ve Ona Savaş ile Çiçek’in boşanamayacağını, ama Yasemin’in isterse gelip o evde ‘kuma’ olarak yaşayabileceğini söylediğini öğrenen Savaş öfkeden deliye döner.
hello hello..
ce faci draga fideluta? l-ai gasit pe fulgerica in poze?
ce faci draga fideluta? l-ai gasit pe fulgerica in poze?
iulia80- vip
Bună Iulia !! astăzi recunosc că mi-a pierit cheful de Fulgerică , din cauza dumnealui îmi distrug jucăriile .
DENISA a scris:astăzi recunosc că mi-a pierit cheful de Fulgerică , din cauza dumnealui îmi distrug jucăriile .
nu le strica, poate le folosește altcineva
Vali sunt sătulă de câţi musafiri nepoftiţi agăţ după mine atunci când colind după informaţii despre ei ( Tuba & Murat , eu îi iau la pachet) şi nu eu îmi distrug ' jucăriile " musafirii"
SUMMARY OF EPISODE 43
Savas learns the reason behind Yasemin's escape and he goes crazy!
Sanhur's visit has been a milestone for Yasemin. She has seen Töre and what it really means from Sahnur's perspective and has realized that this obstacle cannot be overcome. So she leaves a letter and takes Ömer with her and leaves. But a surprise awaits her at the place she has escaped to (Yavuz.. )
Savas crumbles to peaces when he reads the letter but he just wants to find yasemin and tell her he will NEVER EVER GIVE up on their love. However even Leyla does not know where yasemin is.
Savas is also trying to find a way to prove that Yavuz has had çiçek kidnapped. Çiçek tries to get herself out of that distress with the help of Hakan and Lara.
Nazan has thrown bora out the house and she is trying to console herself with her son and savas's support but she comes face to face with an unexpected situation (she is pregnant!! the fool )
Yavuz makes sure çiçek stays put in the Baldar house with his sly plans. and at the same time he is trying to gain Yasemin's love. He will try various excuses to be close to Yasemin but yasemin cannot think of anything but that she misses savas. One of the reasons she feels she has to be away from savas is that she thinks he will be killed by the moran clan once he divorces çiçek
Savaş află motivul din spatele plecării lui Yasemin şi el merge ca un nebun!
Vizita lui Şanhur a fost o piatră de hotar pentru Yasemin. Ea a văzut Töre(nu ştiu ce înseamnă dar cred că se referă la tradiţii ) şi ce înseamnă cu adevărat din perspectiva lui Şahnur şi şi-a dat seama că acest obstacol nu poate fi depăşit. Ea lasă o scrisoare şi îl ia pe Ömer şi pleacă. Dar o surpriză o aşteaptă la locul unde ea evadează (Yavuz..)
Savaş e distrus atunci când citeşte scrisoarea, el vrea doar să o găsească pe Yasemin şi să-i spună că el niciodată nu va renunţa la dragostea lor. Cu toate acestea, chiar nici Leyla nu ştie unde este Yasemin.
Savaş încearcă să găsească o modalitate de a dovedi că Yavuz a fost în spatele răpirii lui Cicek. Çiçek încearcă să-şi depăşească suferinţa cu ajutorul lui Hakan şi Lara.
Nazan îl dă afară din casă pe Bora , ea încercă să se consoleze cu fiul ei şi sprijinul lui Savaş, dar ea ajunge faţă în faţă cu o situaţie neaşteptată (ea este însărcinată! proasta!)
Yavuz face cu planurile sale viclene ca Çiçek să rămână în casa Baldar dar în acelaşi timp, el încearcă să câştige dragostea lui Yasemin. El va încerca cu diferite pretexte să fie aproape de Yasemin dar Yasemin nu se poate gândi la nimic, deoarece îi este dor de Savaş. Unul dintre motivele ptr care ea simte să trebuie să stea departe de Savaş este că ea crede că el va fi ucis de clanul Moranilor dacă el divorţează de Çiçek.
http://www.ayakligazete.com.tr/haber/2010_yilinin_en_iyi_bayan_oyuncusu_kim_anketinin_sonucu_belli_oldu_.htm
SUMMARY OF EPISODE 43
Savas learns the reason behind Yasemin's escape and he goes crazy!
Sanhur's visit has been a milestone for Yasemin. She has seen Töre and what it really means from Sahnur's perspective and has realized that this obstacle cannot be overcome. So she leaves a letter and takes Ömer with her and leaves. But a surprise awaits her at the place she has escaped to (Yavuz.. )
Savas crumbles to peaces when he reads the letter but he just wants to find yasemin and tell her he will NEVER EVER GIVE up on their love. However even Leyla does not know where yasemin is.
Savas is also trying to find a way to prove that Yavuz has had çiçek kidnapped. Çiçek tries to get herself out of that distress with the help of Hakan and Lara.
Nazan has thrown bora out the house and she is trying to console herself with her son and savas's support but she comes face to face with an unexpected situation (she is pregnant!! the fool )
Yavuz makes sure çiçek stays put in the Baldar house with his sly plans. and at the same time he is trying to gain Yasemin's love. He will try various excuses to be close to Yasemin but yasemin cannot think of anything but that she misses savas. One of the reasons she feels she has to be away from savas is that she thinks he will be killed by the moran clan once he divorces çiçek
Savaş află motivul din spatele plecării lui Yasemin şi el merge ca un nebun!
Vizita lui Şanhur a fost o piatră de hotar pentru Yasemin. Ea a văzut Töre(nu ştiu ce înseamnă dar cred că se referă la tradiţii ) şi ce înseamnă cu adevărat din perspectiva lui Şahnur şi şi-a dat seama că acest obstacol nu poate fi depăşit. Ea lasă o scrisoare şi îl ia pe Ömer şi pleacă. Dar o surpriză o aşteaptă la locul unde ea evadează (Yavuz..)
Savaş e distrus atunci când citeşte scrisoarea, el vrea doar să o găsească pe Yasemin şi să-i spună că el niciodată nu va renunţa la dragostea lor. Cu toate acestea, chiar nici Leyla nu ştie unde este Yasemin.
Savaş încearcă să găsească o modalitate de a dovedi că Yavuz a fost în spatele răpirii lui Cicek. Çiçek încearcă să-şi depăşească suferinţa cu ajutorul lui Hakan şi Lara.
Nazan îl dă afară din casă pe Bora , ea încercă să se consoleze cu fiul ei şi sprijinul lui Savaş, dar ea ajunge faţă în faţă cu o situaţie neaşteptată (ea este însărcinată! proasta!)
Yavuz face cu planurile sale viclene ca Çiçek să rămână în casa Baldar dar în acelaşi timp, el încearcă să câştige dragostea lui Yasemin. El va încerca cu diferite pretexte să fie aproape de Yasemin dar Yasemin nu se poate gândi la nimic, deoarece îi este dor de Savaş. Unul dintre motivele ptr care ea simte să trebuie să stea departe de Savaş este că ea crede că el va fi ucis de clanul Moranilor dacă el divorţează de Çiçek.
http://www.ayakligazete.com.tr/haber/2010_yilinin_en_iyi_bayan_oyuncusu_kim_anketinin_sonucu_belli_oldu_.htm
Multumim Deni, frumusel foc Fulgerica sper ca nu ai adus cu el si "musafirii nepoftiti"..ca daca esti asa strangareata
Deci pentru vicleanul yavuz,dragostea ar fi ceea ce-i calauzeste pasii asta cred eu, e un pretext stupid de-a explica cumva ceea ce a facut tore din el,indragostit de o femeie cu doi copii si la randul ei indragostita pana peste urechi de altul ,haida-de!
Yavuz este victima perfecta si exponentul perfect a unui traditionalism imbracat in haine moderne cel putin Sahnur este straina de ipocrizie din acest punct de vedere
Tinta ramane in continuare distrugerea clanului baldar si a lui Savas in special,cel din urma primind o educatie "nepotrivita"trebuie sa i se bage mintile in cap mijloacele nu conteaza
Chiar daca e indragostit de Yaso, pentru cei ca el dragostea este un moft, valorile sunt altele
Deci pentru vicleanul yavuz,dragostea ar fi ceea ce-i calauzeste pasii asta cred eu, e un pretext stupid de-a explica cumva ceea ce a facut tore din el,indragostit de o femeie cu doi copii si la randul ei indragostita pana peste urechi de altul ,haida-de!
Yavuz este victima perfecta si exponentul perfect a unui traditionalism imbracat in haine moderne cel putin Sahnur este straina de ipocrizie din acest punct de vedere
Tinta ramane in continuare distrugerea clanului baldar si a lui Savas in special,cel din urma primind o educatie "nepotrivita"trebuie sa i se bage mintile in cap mijloacele nu conteaza
Chiar daca e indragostit de Yaso, pentru cei ca el dragostea este un moft, valorile sunt altele
andradamaria- vip
Trec ei și peste asta, se descurcă că doar e băjet mare :)
Pagina 9 din 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 9 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum