18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+23
alitheea
anuta1971
florica
sasa
vania_e
dana sandulescu
michiper68
smara
rodica
alimar
Motzişor
Admin_dea05
lica54
paula33
teodora_roman
IDILKO
iulia80
lexia
axxa246
pufy2010
DENISA
andradamaria
vally14v
27 participanți
Pagina 10 din 40
Pagina 10 din 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Re: 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
TU ZICI CA SE TERMINA CU HAPPY END turcii sunt sadici!vally14v a scris:Trec ei și peste asta, se descurcă că doar e băjet mare :)
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Re: 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Salut fetelor & Vally
pentru că Motzișor povestea ceva de un CHEF, pentru cele peste 4 milioane de vizualizări pe Askvecezaro
...cred că potrivit ar fi o melodie turco-bulgaro-română, deci Seden Gurel (Turcia), Andrea (Bulgaria) și Costi (Ro)
pentru că Motzișor povestea ceva de un CHEF, pentru cele peste 4 milioane de vizualizări pe Askvecezaro
...cred că potrivit ar fi o melodie turco-bulgaro-română, deci Seden Gurel (Turcia), Andrea (Bulgaria) și Costi (Ro)
:merci: :merci: :merci: eu ma delectez cu -The Barber of Siberia-pufy2010 a scris:Salut fetelor & Vally
andradamaria- vip
andradamaria a scris:The Barber of Siberia-
filmul pare OK, trebuie să-l văd
regia este a lui Nikitta MIKHALKOV, si ultimul film regizat de el pe care l-am vazut eu-12-, din punctul meu de vedere a fost extraordinar, este varianta ruseasca a celor 12 oameni furiosi rar mi s-a intamplat sa vad un film de doua ori dar pe asta pot sa-l vad de n ori, daca nu l-ai vazut cauta-l, n-o sa regreti!pufy2010 a scris:
filmul pare OK, trebuie să-l văd
n-am o adresa dar ma indoiesc ca n-o fi pe undeva prin marea panza de paianjen
andradamaria- vip
andradamaria a scris:
mulțumesc, îl voi găsi sigur
gata, am refăcut clipul - As da viața pentru tine
Dragalaselor si dragilor buna seara am trecut si eu sa va salut da cei cu linistea asta la voi undei Denisa a plecat sa-si caute vri-o tinuta pentru seara asta va si va doresc o seara frumoasa si linistita
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
vally14v a scris:
multumesc, pe cele postate pe YT le-ai văzut?
preferatul meu
hello natiune......
ce-am pierdut la inima! pufy..imi place clipul de mor cu animatia...imi place si melodia..este tare antrenanta!
cupidon
ce-am pierdut la inima! pufy..imi place clipul de mor cu animatia...imi place si melodia..este tare antrenanta!
cupidon
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
iulia80 a scris:hello natiune......
salut Iulia, te pregătești de Gonul?
buna pufy..dar la cat incepe..ca am dat pe atv si era altceva..am zis ca nu e asta seara!pufy2010 a scris:salut Iulia, te pregătești de Gonul?
dar fideluta pe unde bantuie? e prin cealalta ograda!
iulia80- vip
iulia80 a scris:
au schimbat ora, începe peste 35 min., deh, audiența slabă
Denisa e prin camera cealaltă
aha..dar e cam tarziu mai..e la mine 9 ..acasa e 10 si la turci e 11,nu?
i-am lasat lui fideluta un sms sa vina pi acasa!
PS: imi place semnatura ta..cam asa e si la mine..numai ca din pacate treb sa ma duc la scarbici!
aha .....pt ora!
PS: imi place semnatura ta..cam asa e si la mine..numai ca din pacate treb sa ma duc la scarbici!
aha .....pt ora!
Ultima editare efectuata de catre iulia80 in Vin 28 Ian 2011, 10:01 pm, editata de 1 ori
iulia80- vip
iulia80 a scris:aha..dar e cam tarziu mai..e la mine 9 ..acasa e 10 si la turci e 11,nu?
la turci tot 10
Da, bună seara, merit dojeneli de la care mai de care, am umblat creanga pe Port, aşa e.DENISA a scris:... http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs791.ash1/168108_179053708799472_100000845321503_383503_3848405_n.jpg ...
Dar am venit cu ceva veşti, măcar ştim cum stăm. Denisa, mulţam fain de poze, măi dar toţi muncesc la filmul ăsta, ce calabalâc e la o scenă ,,intimă" bre!
Mi-a scris Keiii acum câteva minute, ca răspuns la mesajul meu în care întrebam de ep. 40.
I s-a stricat computerul. A trebuit să-l repare şi să reinstaleze tot.
Şi mi-a zis că poimâine sau poate mai repede (mâine?) ne va putea trimite traducerea pentru ep. 40.
Vă pup tare de tot Doamne, bun e pătuţul ăsta, Deni, trageee la soomnn
PS: Denisa, acum văd clipul Aşk ve Ceza pe cântecul ,,meu"
Parcă nu mă impresionează, poate din cauză că a făcut Lexia deja un clip superb cu aceleaşi imagini, sau poate pentru că într-adevăr nu concordă textul cu imaginile. Ceva nu puşcă. Sau e pură ,,rivalitate", no spune!
Ultima editare efectuata de catre Motzişor in Sam 29 Ian 2011, 1:26 am, editata de 2 ori
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
din aceste fotografii reiese că se înţeleg foarte bine pe platourile de filmare, îmi place Hakan pe post stativ , e bun de ţinut lampa mai ales că e secondat de Pelin .
Somn uşor Motzi !!!
Somn uşor Motzi !!!
Da, şi mie îmi place aspectul de echipă, de colegi apropiaţi din poză. Iar ,,stativul" e de-a dreptul inimos!DENISA a scris:...
Somn uşor Motzi !!!
Dacă poza e făcută acum, atunci vom vedea secvenţa peste vreo 2-3 săptămâni sau când?
Rochie ca asta rozazie avea Yaso astă-vară, când îl seduse şi abandonase la crâşmă pe iubitul.
În sfârşit! Dar aschimodia care picoteşte la birou este imaginea mea perfectă în clipa de faţă!
Somn uşor şi ţie Denisa! Mulţumesc!
Motzişor- vip
Buna dimineata dragilor~~~~~~~~~~~
un sfarsit de saptamana ca-n basme ,va doresc! si multumiri pentru noutati, dar chiar asa ,ce intimitate!!!!!!!!!!!!!
un sfarsit de saptamana ca-n basme ,va doresc! si multumiri pentru noutati, dar chiar asa ,ce intimitate!!!!!!!!!!!!!
andradamaria- vip
Bună dimineaţa Marioara, am făcut şi eu ochi, cu o durere surdă în scăfârlie, ni aşe, să simt că am capandradamaria a scris:Buna dimineata dragilor~~~~~~~~~~~...
Vă doresc şi eu un week-end pufos! Pe-aici e soare, dar e ger (-14 mă anunţă Internetul, dacă nu i-o fi îngheţat şi ăstuia creierul, că din casă nu mi se pare să fie aşa frig, dar n-am niciun chef să văd care-i timpul probabil cu geamul deschis).
Vă urez distracţie frumoasă
Motzişor- vip
Ai grija de tine ca asa cum spunea Teo tu ne mai ai si pe noi pe langa toate celelalte si pe aici e ger si ceata si iarnaMotzişor a scris:
Bună dimineaţa Marioara, am făcut şi eu ochi, cu o durere surdă în scăfârlie, ni aşe, să simt că am cap
Vă doresc şi eu un week-end pufos! Pe-aici e soare, dar e ger (-14 mă anunţă Internetul, dacă nu i-o fi îngheţat şi ăstuia creierul, că din casă nu mi se pare să fie aşa frig, dar n-am niciun chef să văd care-i timpul probabil cu geamul deschis).
Vă urez distracţie frumoasă
andradamaria- vip
Am, am, mulţumesc mult de tot, mă retrag pentru că a sosit fişierul cu ep. 40. Să văd ce pot face azi.andradamaria a scris:......Ai grija de tine...
Lexia sper să fie bine, nu mai am nicio veste de la ea.
Revin dacă reuşesc să fac ceva nou, dar asta doar spre seară.
Motzişor- vip
Pagina 10 din 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Subiecte similare
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 10 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum