18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+23
alitheea
anuta1971
florica
sasa
vania_e
dana sandulescu
michiper68
smara
rodica
alimar
Motzişor
Admin_dea05
lica54
paula33
teodora_roman
IDILKO
iulia80
lexia
axxa246
pufy2010
DENISA
andradamaria
vally14v
27 participanți
Pagina 11 din 40
Pagina 11 din 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Re: 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Poze cu Savas Baldar (Murat Yildirim)sunt foarte cautate de cand serialul turcesc Dragoste si pedeapsa a facut valuri printre reprezentantele sexului frumos.Savas Baldar este personajul principal masculin al acestui serial si este interpretat de cunoscutul actor Murat Yildirim pe care l-ati putut urmari si in seraialul de mare succes “Asi. Impotriva destinului”.Murat este nascut la data 13 aprilie 1979 in Konya, Turcia iar la lista de filme in care a jucat mai putem aduaga si:
# Firtina (Serial TV) (2006) …. Ali
# Araf (2006) …. Cenk
# Bütün çocuklarim (2004) …. Mesut
# Büyük yalan (Serial TV) (2004) …. Okan
# Ölümsüz ask (2003) …. Sedat.
Oricum este un actor care isi interpreteaza foarte bine rolurile, care are mare priza la telespectatori si a frant multe inimi ale admiratoarelor. http://ziarmonden.net/seriale/poze-cu-savas-baldar-murat-yildirim-din-dragoste-si-pedeapsa.html
# Firtina (Serial TV) (2006) …. Ali
# Araf (2006) …. Cenk
# Bütün çocuklarim (2004) …. Mesut
# Büyük yalan (Serial TV) (2004) …. Okan
# Ölümsüz ask (2003) …. Sedat.
Oricum este un actor care isi interpreteaza foarte bine rolurile, care are mare priza la telespectatori si a frant multe inimi ale admiratoarelor. http://ziarmonden.net/seriale/poze-cu-savas-baldar-murat-yildirim-din-dragoste-si-pedeapsa.html
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Re: 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Vă pupăcesc, dragelor, şi vă doresc un week-end liniştit sau zgomotos, după firea şi inima fiecăreia. Eu mai intru şi vă mai citesc câte puţin când reuşesc să mă mai înveselesc că sunt destul de agitată în ultimele zile că piticul a făcut bronhospasm, am circulat pe la clinică, suntem pe tratament şi urmează din nou un şir de controale până hotărăşte dna doctor că suntem ok. Dar până atunci nu prea voi pune capul liniştită pe Vă pup şi mai trag cu ochiul la voi, aveţi grijă de Fulgerică.
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
Multă sănătate picticuţului, Teo, sufleteşte sunt cu voi, să se însănătoşească repede de tot :love3:teodora_roman a scris:... piticul a făcut bronhospasm, am circulat pe la clinică, suntem pe tratament şi urmează din nou un şir de controale până hotărăşte dna doctor că suntem ok. ...
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Mulţumesc mult Motzi!
teodora_roman- vip
multa sanatate scumpetei tale, sper sa ne dai vesti bune cat mai repedeteodora_roman a scris:Vă pupăcesc, dragelor, şi vă doresc un week-end liniştit sau zgomotos, după firea şi inima fiecăreia. Eu mai intru şi vă mai citesc câte puţin când reuşesc să mă mai înveselesc că sunt destul de agitată în ultimele zile că piticul a făcut bronhospasm, am circulat pe la clinică, suntem pe tratament şi urmează din nou un şir de controale până hotărăşte dna doctor că suntem ok. Dar până atunci nu prea voi pune capul liniştită pe Vă pup şi mai trag cu ochiul la voi, aveţi grijă de Fulgerică.
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
Mulţumesc, să ne fie tuturor sănătoşi copilaşii!!!
teodora_roman- vip
salut fetelor
multă baftă teodora
multă baftă teodora
bună dragilor !!!
Teodora multă sănătate copilaşului !!!
Dear my friend Dana,
Very weather in Istanbul...So people don't want to be outside..Probably Murat Yıldırım won't come out...cafe's owner said he came for two weeks on Tuesdays..I will go to the cafe tomorrow and on Tuesday...I will talk about from you.I inform you If something important
Murat stă la căldurică , nu scoate năsucul afară să nu îngheţe...
Teodora multă sănătate copilaşului !!!
Dear my friend Dana,
Very weather in Istanbul...So people don't want to be outside..Probably Murat Yıldırım won't come out...cafe's owner said he came for two weeks on Tuesdays..I will go to the cafe tomorrow and on Tuesday...I will talk about from you.I inform you If something important
Murat stă la căldurică , nu scoate năsucul afară să nu îngheţe...
DENISA a scris:... nu scoate năsucul afară să nu îngheţe...[/color]
se protejează băiatul
Denisa, Murat nu poate să-i pevestească Nurgulei despre mine?
Pufy aşteaptă-ţi rândul , suntem noi deja destule despre care trebuie să i se vorbească lui Fulgerică.
DENISA a scris:Pufy aşteaptă-ţi rândul , suntem noi deja destule despre care trebuie să i se vorbească lui Fulgerică.
ok, stau la rând
Hopa ,apare Besir, ce naiba face , bea un snaps! daca scena e din urmatorul episod sau poate e cucuta. o ia pe urma lui Socrate
andradamaria- vip
andradamaria a scris:... daca scena e din urmatorul episod ...
învie și Morunul bătrân ? s-au inspirat regizorii din Dosarele X?
Salut, eu zic să nu ne avântăm, după ţinuta lui Nurgu şi alte detalii par a fi poze de la episoadele mai vechi.pufy2010 a scris:...
învie și Morunul bătrân ? s-au inspirat regizorii din Dosarele X?
Motzişor- vip
Motzişor a scris:... par a fi poze de la episoadele mai vechi.
dap, și după barba lui Yavuz
întrebare: oare cum o ieși un clip cu coloana sonoră - o manea turco-română?
probabil cu corectiile de rigoare cam asa laleaua este originara din Turcia.........pufy2010 a scris:
dap, și după barba lui Yavuz
întrebare: oare cum o ieși un clip cu coloana sonoră - o manea turco-română?
andradamaria- vip
andradamaria a scris:
ești aproape
haydi soyle soyle soyle seviyorsan sende beni
haydi soyle soyle soyle sen canimsin benim
după versuri, ar merge cu secvențe din Gonul
habar n-am de manele, pe cea care am pus-o am auzit de ea pentru ca asta vara "spargea "discotecile din Turciapufy2010 a scris:
după versuri, ar merge cu secvențe din Gonul
andradamaria- vip
[quote="andradamaria"]
dap, în Kusadasi și în Bodrum - DJ Senol și DJ Onur mixau la greu pe Costi , Andrea și Seden Gurel . Distracție la maxim, să bați vreo 1400 de km și să-i auzi în disco de fițe
dap, în Kusadasi și în Bodrum - DJ Senol și DJ Onur mixau la greu pe Costi , Andrea și Seden Gurel . Distracție la maxim, să bați vreo 1400 de km și să-i auzi în disco de fițe
Buna, ce faceti va odihniti ? eu ma pregatesc pentru intalnirea cu Murat din seara aceasta. Atentie mandro! ca se lasa cu petrecere
Teodora multa sanatate puiului tau si tie rezistenta
Pentru toata lumea
Teodora multa sanatate puiului tau si tie rezistenta
Pentru toata lumea
rodica- vip
Varsta : 68
[quote="pufy2010"]
După părerea mea: oribil.
Există un clip Asi pe manea, am suferit de-a dreptul
După părerea mea: oribil.
Motzişor- vip
Motzişor a scris:...
salut Rodica
Na, că am greşit numărătoarea, n-am terminat bine de zis şi mi-a căzut mouse-ul pe al 2-lea clip cu manea.pufy2010 a scris:...
...
La atâta concurenţă, ce să te mai oboseşti şi tu
Motzişor- vip
Motzişor a scris:...La atâta concurenţă, ce să te mai oboseşti şi tu
la așa concurență, nu mă bag
Pagina 11 din 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Subiecte similare
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 11 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum