18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+23
alitheea
anuta1971
florica
sasa
vania_e
dana sandulescu
michiper68
smara
rodica
alimar
Motzişor
Admin_dea05
lica54
paula33
teodora_roman
IDILKO
iulia80
lexia
axxa246
pufy2010
DENISA
andradamaria
vally14v
27 participanți
Pagina 12 din 40
Pagina 12 din 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Re: 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
pufy2010 a scris:... la așa concurență, nu mă bag
Motzişor- vip
Data de inscriere : 17/01/2010
Re: 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
[/quote]Motzişor a scris:
o să fie interesant în vara asta, probabil că mixurile pe manele vor fi în topul disco în Europa, după promovările de la BBC și din LeMonde
Ultima editare efectuata de catre pufy2010 in Sam 29 Ian 2011, 3:37 pm, editata de 1 ori
Rody, ce intalnire ai in seara asta cu Muri?????????
http://divxonline.biz/drama/2654-the-tourist.html
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
pufy2010 a scris:
o să fie interesant în vara asta, probabil că mixurile pe manele vor fi în topul disco în Europa, după promovările de la BBC și din LeMonde[/quote]
andradamaria- vip
andradamaria a scris:
sigur cosmetizate ritmurile, uite un exemplu și totodată o surpriză - cel puțin pentru mine
Ultima editare efectuata de catre pufy2010 in Sam 29 Ian 2011, 4:02 pm, editata de 2 ori
interesant melanj, ma intorc la Deep si Angelina, cea adevaratapufy2010 a scris:
sigur cosmetizate ritmurie, uite un exemplu și totodată o surpriză - cel puțin pentru mine
andradamaria- vip
ce Deep?? ce Angelina??? uitaţi aici oamnei frumoşi şi pe interior şi pe exterior
eu şi cu Canselu' am învăţat să gătim la acelaşi bucătar le-a stat în gât Hasretei şi lui Levent salata .
eu şi cu Canselu' am învăţat să gătim la acelaşi bucătar le-a stat în gât Hasretei şi lui Levent salata .
DENISA a scris:
eu şi cu Canselu' am învăţat să gătim la acelaşi bucătar ...
...ți-ai bandajat degetul și tu?
mai mereu când vreau să fac pe marea bucătăreasă.
de acord Denisa sunt frumosi in toate felurile ,nu da mie imi place Deep si nu vreau o comparatie fortata... ( ar fi si culmea) dar el a facut roluri de exceptie, absolut originale ,irepetabile..si asa il vad si pe tuciuriul nostru..asupra fiecarui rol si-a pus amprenta personala creeand personajul in cea mai mare parte in rest putine indicatii regizorale nu strica ,nu?
LEXIAAAAAAAAAAAAAA, deja lipsesti de prea multa vreme, mai vino si pe la noi!!!
LEXIAAAAAAAAAAAAAA, deja lipsesti de prea multa vreme, mai vino si pe la noi!!!
andradamaria- vip
Neata !
Vo invit la o si un Marlboro
:merci: :baby2:vally14v a scris:Neata !
andradamaria- vip
Va spunbuna seara! tuturor dela mic la mare fete si baeti
Buna seara! sa va salut repede pana nu se intrerupe netul Va citesc dupa aceea sa aflu ultimile noutati alimar
alimar- membru senior
Data de inscriere : 04/01/2010
Varsta : 64
Localizare : romania
andradamaria a scris:Rody, ce intalnire ai in seara asta cu Muri?????????
Multumesc pentru link dar nu spun unde ma intalnesc cu Murat. Ai vrea tu sa stii Multi
rodica- vip
Varsta : 68
Noapte bună şi vise plăcute!rodica a scris:...
Multumesc pentru link dar nu spun unde ma intalnesc cu Murat...
Fetelor, băieţi, Fulger era acasă la mine :)
Dovada! Şi dacă tot aduc motivare vreau să mă puneţi pe azi absent motivat
Aşk ve Ceza ep. 40 1/5 subtitrat româneşte
Motzişor- vip
Woohoo!
am updatat si eu pe sit.
Multumesc Motz
am updatat si eu pe sit.
Multumesc Motz
Salut lumeeee!vally14v a scris:... am updatat si eu pe sit...
Vally, mulţumesc frumos, se aliniază perfect episoadele acum, cel puţin aşa cum le văd de pe laptop.
Vă ţuc, o duminică superbă vă doresc tuturor
Motzişor- vip
BUNA ZIUAAAAAAAAA!
ce liniste e azi mii de multumiri Motz si Lexia, dar daca pe tine te punem absent motivat, Lexia unde e ????????
Sa ma puneti si pe mine absent motivat vreo 2-3 zile, ca ma cheama datoria
Ei, azi e duminica si eu tot dar voua va doresc duminica frumoasa
ce liniste e azi mii de multumiri Motz si Lexia, dar daca pe tine te punem absent motivat, Lexia unde e ????????
andradamaria- vip
Lexia vine, nu te speria! Fug în lume, ţucat furtunos! cupidonandradamaria a scris:... Lexia unde e ???????? ...
Motzişor- vip
BUNĂ ZIUAAAA!!!!!, prezent motivat.andradamaria a scris:BUNA ZIUAAAAAAAAA!
Viiiiiiiin adică sosesc , nu cer :ryty: o las la Yaso. Pufy dacă noi ajungem la Murat sigur şi tu o să ajungi la Yaso.
Denisa chiar mi-e dor să îl văd pe Murat la o cafenea să mai avem şi noi ce comenta dar cât de frig e la Stanbul :fan6: ??? aici e o ceaţă şi chiar azi mi-am găsit să umblu pe cărările judeţului, noroc că nu era aşa circulaţie şi am ajuns cu bine acasă.
Vă doresc odihnă plăcută pe mai departe că eu o iau de unde a lăsat Motz munca
hello hello..
ce fac fetele..multumim dragelor pt episod!eu am bantuit si eu ieri nitel pe la cumparaturi!
va doresc o amiaza cat mai placuta!
bag de seama ca ati dat=o pe manele ieri bre....
eu am sters-o..ne cetim deseara!
ce fac fetele..multumim dragelor pt episod!eu am bantuit si eu ieri nitel pe la cumparaturi!
va doresc o amiaza cat mai placuta!
bag de seama ca ati dat=o pe manele ieri bre....
eu am sters-o..ne cetim deseara!
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Buna seara fetelor
Va multumesc din inima pentru urari,si va rog frumos sa ma iertati fiinca raspund asa de tirziu,din pacate necazurile ,se tin lant de mine .Timpul nu imi premite sa intru prea des pe forum.
Inca o data va multumesc din toata inima pentru urari ,din pacate ziua mea am intimpinat-o in spital.
Va rog frumos sa imi spuneti si mie unde pot gasi ep 39 ,40 cu traducere,observ ca pe youtube la contul ASKveCEZA nu mai se poate viziona,si eu din cauza evenimentelor pe care le-am trait in ultimile luni nu mai stiu nimic cu privire la serial
Va pup si va doresc multa sanatate si fericire DANA
Va multumesc din inima pentru urari,si va rog frumos sa ma iertati fiinca raspund asa de tirziu,din pacate necazurile ,se tin lant de mine .Timpul nu imi premite sa intru prea des pe forum.
Inca o data va multumesc din toata inima pentru urari ,din pacate ziua mea am intimpinat-o in spital.
Va rog frumos sa imi spuneti si mie unde pot gasi ep 39 ,40 cu traducere,observ ca pe youtube la contul ASKveCEZA nu mai se poate viziona,si eu din cauza evenimentelor pe care le-am trait in ultimile luni nu mai stiu nimic cu privire la serial
Va pup si va doresc multa sanatate si fericire DANA
dana sandulescu- membru activ
Data de inscriere : 07/09/2010
Varsta : 55
Localizare : Dragasani jud Vilcea
Pagina 12 din 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Subiecte similare
» 29. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 21. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 14. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 24. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 30. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 12 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum