18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+23
alitheea
anuta1971
florica
sasa
vania_e
dana sandulescu
michiper68
smara
rodica
alimar
Motzişor
Admin_dea05
lica54
paula33
teodora_roman
IDILKO
iulia80
lexia
axxa246
pufy2010
DENISA
andradamaria
vally14v
27 participanți
Pagina 5 din 40
Pagina 5 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Re: 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Am intrat doar să vă salut
Re: 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
iar ai musafiri in mijlocul saptamanii???????pufy2010 a scris:Am intrat doar să vă salut
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
andradamaria a scris:...iar ai musafiri in mijlocul saptamanii?
nu...încă, dar trebuie să sparg un aparat GPS și tot sap
vezi sa nu-l spargi asa daca detii obiectul succes! sipufy2010 a scris:
nu...încă, dar trebuie să sparg un aparat GPS și tot sap
andradamaria- vip
Dragilor azi avem nici mai mult nici mai puţin de 29 noi useri, noi nouţi nu din aceea care au câte 2 nick-uri pe acest forum .
Motzi dacă tot ai lipsit în ultimile zile m-am gândit să te ademenesc cu o tastară de ciocolată.
Motzi dacă tot ai lipsit în ultimile zile m-am gândit să te ademenesc cu o tastară de ciocolată.
La multi ani , Dana Sandulescu!Sa-ti dea D-zeu multa sanatate pt ca stiu ca ai nevie de ea.Sper ca te simti bine, te pupam si te mai asteptam pe la noi .
:qw7:
.............
O seara placuta fete si baieti!..As mai sta cu voi dar astazi a fost o zi tare obositoare pt mine.
:qw7:
.............
O seara placuta fete si baieti!..As mai sta cu voi dar astazi a fost o zi tare obositoare pt mine.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
abia astept forte proaspete, varianta cu cate 2 nick-uri nu mi-o imaginam la ce le foloseste????????pentru "dubla "tacereDENISA a scris:[color=darkblue]Dragilor azi avem nici mai mult nici mai puţin de 29 noi useri, noi nouţi nu din aceea care au câte 2 nick-uri pe acest forum .
andradamaria- vip
Andrada nici noi nu o înţelegem dar asta ea , am găsit pers cu trei nick-uri , crezând probabil că nu ne putem da seama .
Oricum aşteptăm foarţe proaspete la " şezătoare "
Oricum aşteptăm foarţe proaspete la " şezătoare "
Denisa scuzama dar ce inseamna nick sunt persoane care au trie nick-uri
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
numele cu care eşti înregistrată , spre ex la tine "lica54 "
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mier 26 Ian 2011, 8:34 pm, editata de 1 ori
Da' chiar, la ce folosesc multi-nick-urile?.....dacă mă "aude" cineva care are, să mă lumineze şi pe mine, că îmi uit ID şi parola şi n-am decât câte un rând, darămite să am mai multe
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
asta doar ei o ştiu Teodora .
nu esti singura, probabil ca au o agenda,fie ea si electronica dar daca tot nu zic nimic, sau poate ma insel, isi scriu si isi raspund-in oglinda-teodora_roman a scris:Da' chiar, la ce folosesc multi-nick-urile?.....dacă mă "aude" cineva care are, să mă lumineze şi pe mine, că îmi uit ID şi parola şi n-am decât câte un rând, darămite să am mai multe
andradamaria- vip
Fetelor voi ce credeţi Yasemina e plecată într-o minivacanţa ptr a îşi aerisi neuronul sau e plecată definitiv ???
DENISA a scris:Fetelor voi ce credeţi Yasemina e plecată într-o minivacanţa ptr a îşi aerisi neuronul sau e plecată definitiv ???
Pufy vine în vacanţă la Brăila . nu ai de dat zăpadă ? ea e dotată de la mama natură cu lopăţele.
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mier 26 Ian 2011, 8:44 pm, editata de 1 ori
pufy2010 a scris:
andradamaria- vip
a obosit ,s-a dus sa-si viziteze fosila (comentariul serios l-am postat de dimineata)DENISA a scris:Fetelor voi ce credeţi Yasemina e plecată într-o minivacanţa ptr a îşi aerisi neuronul sau e plecată definitiv ???
andradamaria- vip
DENISA a scris:... nu ai de dat zăpadă ? ea e dotată de la mama natură lopăţele.
... cu zăpada - m-am scos cu socrul din dotare
cât despre lopățele, ... asta este, compensează prin inteligență, na, nu le poate avea pe toate
da , da doar nu degeaba o vor toţi ...
DENISA a scris:... nu degeaba o vor toţi ...
... să joace în cele mai bune filme, nu?
eu sigur nu mă voi uita la noile ei proiecte .
DENISA a scris:Fetelor voi ce credeţi Yasemina e plecată într-o minivacanţa ptr a îşi aerisi neuronul sau e plecată definitiv ???
[b]Cred că intenţia ei e să fie "despărţită" de Savaş for good, aşa înţeleg eu din scrisoare. Şi crede că singura soluţie e să fie departe de el, iar el să nu-i ştie adresa. Altfel....nu ar rezista niciunul "despărţirii" Uită că el a găsit-o după 1 an, fără să-i ştie nici măcar numele. Crede ea că Savaş acceptă situaţia, mai ales acum că are 2 "conaşi": unul în cărucior şi altul pe drum Şi mai e şi baba teroristă....nici ea nu va accepta , va începe să-şi caute viitorii agăi, că în ce o priveşte pe Floricica, slabe şanse să o impregneze Savaş
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
teodora_roman a scris:... slabe şanse să o impregneze Savaş
super tare, am reținut termenul
Pagina 5 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Subiecte similare
» 32. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 39. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 17. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 25. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 33. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 5 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum