Serialesitelenovelet
18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

+23
alitheea
anuta1971
florica
sasa
vania_e
dana sandulescu
michiper68
smara
rodica
alimar
Motzişor
Admin_dea05
lica54
paula33
teodora_roman
IDILKO
iulia80
lexia
axxa246
pufy2010
DENISA
andradamaria
vally14v
27 participanți

Pagina 15 din 40 Înapoi  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Urmatorul

In jos

18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Empty Re: 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de pufy2010 Mar 01 Feb 2011, 11:34 pm

ok, Iulia

mâine dimineață adunarea la cafea

salut Motzișor
pufy2010
pufy2010
vip
vip

Data de inscriere : 11/11/2010

https://www.youtube.com/user/pufy2010ful?feature=mhum

Sus In jos

18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Empty Re: 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de Motzişor Mar 01 Feb 2011, 11:37 pm

pufy2010 a scris:... mâine dimineață adunarea la cafea....
Da, şefu!

18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 720534
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Data de inscriere : 17/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Mar 01 Feb 2011, 11:43 pm

multam motz...chiar eram curioasa cu noul promo..
ma retrag si eu ..azi am facut 2 drumuri la reprezentanta la service..si ma doare capul !
somnik usor cu vise cat mai placute....pe maine! 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 517793
iulia80
iulia80
vip
vip

Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi

Sus In jos

Mesaj Scris de pufy2010 Mar 01 Feb 2011, 11:44 pm

18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 155656 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 155656 Iulia , Motzișor
pufy2010
pufy2010
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Mier 02 Feb 2011, 2:35 am

pufy2010 a scris: ... Iulia , Motzișor
Pufy, mersi de cererea de prietenie de pe Daily, amu am văz't-o bounce

Aşk ve Ceza ep. 40 3/5 subtitrat româneşte

Şi nu uitaţi că azi e sărbătoare 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 229917 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 229917
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Mier 02 Feb 2011, 8:25 am

dimineata pe racoare...
va doresc sa aveti o zi cat mai linistita...si putin mai calduroasa! 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 517793

PS: am gasit ceva ce sper sa va placa!
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de rodica Mier 02 Feb 2011, 9:04 am

Buna dimineata o zi linistita si plina de soare Multi kiss tuturor.

Bre cred ca Denisa a inteles ca nu are asanse la Murat Smile de aceia a disparut Smile Iulia ramanem noi cele mai puternice Smile
rodica
rodica
vip
vip

Data de inscriere : 20/01/2010
Varsta : 68

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Mier 02 Feb 2011, 9:43 am

fideluta sefa cred ca are pana peste cap hartoage..si de asta sta ea cuminte..ca ai sa vezi tu cum maine poimaine vine iar cu jumatati de rochii!
rodica dar ai umblat la semnatura? unde-i Fulgerica? stupid
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de teodora_roman Mier 02 Feb 2011, 12:20 pm

Bună fetelor, nicio impresie legată de episodul de ieri?!....ce-i drept, nu vă condamn, cred că sunteţi ocupate ba cu slujba, ba cu casa, ba cu Fulgerică. Ultimul meu neuron a îngheţat, n-ar face faţă la atâta treabă.Serviţi un 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 33656 fierbinte brrrr :emo8: 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 517793 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 517793 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 517793
teodora_roman
teodora_roman
vip
vip

Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 02 Feb 2011, 1:03 pm

bună cucuietelor !!!

nu am mai intrat deoarece am embargou, îmi retrag ambsadele, mă limitez l-a a conversa doar pe mess cu turcoaicele ptr afla noutăţi .mi-am distrus Pc-urile , în 7 zile am 3 reinstalări de Windows, dar la Fulgerică nu renunţ , aşa că nu vă faceţi vise . kiss kiss kiss kiss

HEDEF KITLE (TOTAL)
S.NO PROGRAM ADI KANAL\DEGISKEN SURE (r) AMR % SHR %
1 OYLE BIR GECER ZAMAN KI KAND 1:28:49 25,54% 54,66%

4 ASK VE CEZA ATV 1:27:46 6,46% 14,01%

HEDEF KITLE (A/B)

S.NO PROGRAM ADI KANAL\DEGISKEN SURE (r) AMR % SHR %
1 OYLE BIR GECER ZAMAN KI KAND 1:28:49 23,91% 57,74%

8 ASK VE CEZA ATV 1:27:46 4,77% 11,93%
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de pufy2010 Mier 02 Feb 2011, 1:12 pm

Salut fetelor,

Denisa sper ca PC-urile să-ți iasă din comă
pufy2010
pufy2010
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 02 Feb 2011, 1:20 pm

Sper , că dacă nu mă las de sportul numit Forumuri . partea mai rea e că am reinstalat aseară Win şi la prima tentativă a şi picat .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de pufy2010 Mier 02 Feb 2011, 1:24 pm

DENISA a scris:... partea mai rea e că am reinstalat aseară Win şi la prima tentativă a şi picat .

schimbă HDDul, de la reinstalări repetate, download și upload crapă destul de repede.

ia un HDD de împrumut , instalează WIN 7 și vezi cum se comportă
pufy2010
pufy2010
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Mier 02 Feb 2011, 1:46 pm

buna ziua..ce faci draguta? ai umblat lelea si ai distrus calculatoarele? mai rau decat asta s-a suparat colegul de aparatament....sper sa se rezolve cat mai repede!...
eu mi-am pus un antivirus nou Kaspersky..si deocamdata vad ca e bine! e drept ca nici nu bantui eu f mult...!
18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 517793
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Mier 02 Feb 2011, 1:47 pm

teodora_roman a scris:... nicio impresie legată de episodul de ieri?!.......
Servus fete şi băieţi!
Denisa, bine ai revenit. Da, Pufişorul cred că are dreptate, dacă pică Windows-ul la prima înfăţişare, aruncă HDD-ul că tot aia e. Îmi pare rău că ai necazuri.
No, zicea Teo de păreri, păi, pusei pe undeva o părere.
Aseară Muri se copia pe el. Fetele de pe Port considerau că nu-i mai place personajul Savaş.
Răspunsul meu era cam aşa:
Nu cred că e vorba de plăcut sau ne-plăcut personajul Savaş sau filmul. Dacă te pasionează meseria joci perfect orice. Am observat şi eu minusurile aseară şi descărcâd filmul, mai făcând câte o captură foto şi revăzând secvenţe, minusul de calitate era şi mai evident. Dar TOŢI actorii se plâng de oboseală excesivă şi de faptul că n-au timp să facă o muncă de calitate, aşa-i? Ei, la Murat s-a văzut rezultatul cu ochiul liber aseară.
Pe de altă parte, regizorul ce păzeşte? Nu, faptul că cineva e sătul de un film nu e o scuză. Te saturi de film, dar nu de actorie de bună calitate.
No, vă ţuc, mă dedau la nişte vizite şi mese copioase. Să aveţi o zi superbă 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 517793
Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Mier 02 Feb 2011, 1:54 pm

buna Motz..pofta mare ...
in legatura cu episodul de aseara nu am nici o parere..pt ca nu l-am mai prins! si eram prea obosita..am cetit putin din rezumatele postate de fete..dar in afara de secventa in care ei se reintalnesc nu prea m-a atras!..poate am timp in weekend..dar ma indoiesc! kiss
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzişor Mier 02 Feb 2011, 2:02 pm

iulia80 a scris:buna Motz..pofta mare ...
in legatura cu episodul de aseara nu am nici o parere..pt ca nu l-am mai prins! si eram prea obosita..am cetit putin din rezumatele postate de fete..dar in afara de secventa in care ei se reintalnesc nu prea m-a atras!..poate am timp in weekend..dar ma indoiesc! kiss
E banal tot episodul de la un cap la altul. Dar sunt câteva scene bune şi o bătălie Savaş-Şahnur.
Mie personal, cel mai nesuferit personaj mi se pare a fi devenit Lara. E creionată brutal fetiţa, un copil sensibil ca ea ar trebui să vadă verigheta de pe mâna Floricicăi. Ar trebui să aibă trăiri mai profunde din cauza asta.
E creat personajul atât de brut (le-a scăpat aspectul ăsta din vedere? vor să trateze puritatea egoistă de care pot da dovadă copiii???) încât devine de-a dreptul hidos. Numai ce vrea ea, numai cheful ei. ş.a.
Filmul e deja de aseară pe YouTube.
Dacă ai chef:

Motzişor
Motzişor
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulia80 Mier 02 Feb 2011, 2:09 pm

MULTAM MULT MOTZ!..am sa vad daca am ceva timp deseara..ma indoiesc( din sale) Smile
poate voi da pe repede inainte! 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 517793
eu am sters-o..sa aveti o amiaza cat mai linistita! 18. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 15 517793
iulia80
iulia80
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de pufy2010 Mier 02 Feb 2011, 7:16 pm

Bună seara și un zâmbet...

Ah! Copiii...

NUDISM
Eram în masina cu cei trei copii ai mei într-o seara calduroasa de vara, când o femeie goala pusca ne-a făcut cu mâna dintr-o masina decapotabilă. În timp ce încercam sa-mi revin din soc, l-am auzit pe pustiul meu de 5 ani de pe scaunul din spate: "Mama! Tanti aia nu poarta centura de siguranta!"

ONESTITATE
Fiul meu de 4 ani iese într-o zi tipând din baie si îmi spune ca îsi scapase periuta de dinti în toaletă. Asa ca am pescuit periuta si am aruncat-o la gunoi. Fii-meu a stat putin pe gânduri si apoi a fugit în baie, iesind de acolo cu periuta mea de dinti. Mi-a întins-o si mi-a spus cu un zâmbet sarmant: "Am face bine s-o aruncam si pe asta, ca si ea a cazut în toaleta acum câteva zile".

OPINII
În prima zi de scoala, un pusti de clasa I îi întinde învatatoarei un bilet de la mama lui. În bilet scria: "Opiniile exprimate de acest copil nu sunt neaparat si cele ale parintilor sai".

SCOALA
O fetita tocmai a terminat prima saptamâna de scoala: "Pierd timpul acolo, la scoala" îi spune ea mamei. "Tot nu stiu sa citesc, nici sa scriu, si nici nu ma lasa sa vorbesc".

SI MAI MULT NUDISM
Un pusti se rataceste la un stadion si se trezeste intrând în vestiarul femeilor. Când l-au observat, camera a explodat de urlete si tipete, cu femeile apucându-si prosoapele si fugind sa se acopere. Baietelul a privit cu amuzament, apoi a întrebat: "Ce s-a întâmplat, n-ati mai vazut niciodata un baietel?"

.............

Noaptea, ora 3, in apartamentul unui profesor suna telefonul. Iritat acesta raspunde:
- Alo, da!
- Dormi? intraba o voce,
- Da!
- Si noi invatatm, fir-ai sa fii tu !
pufy2010
pufy2010
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 02 Feb 2011, 8:50 pm

bună seara!!!

am intrat doar să vă salut , încă am restricţii cât de curând o să am interdicţie totală.
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de pufy2010 Mier 02 Feb 2011, 9:07 pm

DENISA a scris:...cât de curând o să am interdicţie totală.

salut Denisa, îmi pare rău să citesc asta...
pufy2010
pufy2010
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 02 Feb 2011, 9:09 pm

pai uite abia ce am reinstalat amu şi din prima buşeală , rămân fără sonor şi încep să-mi apară alarmele de la Kaspersky . cred că turbez în curând
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de pufy2010 Mier 02 Feb 2011, 9:12 pm

DENISA a scris:pai uite abia ce am reinstalat amu şi din prima buşeală , rămân fără sonor şi încep să-mi apară alarmele de la Kaspersky . cred că turbez în curând

la instalarea Win ai formatat tot, și C și D ? Dacă ai formatat doar C, ți-a rămas virusul în vreun download din D sau în stickuri
pufy2010
pufy2010
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 02 Feb 2011, 9:14 pm

am formatat doar C -ul dar mi-a scanat de câteva ori D şi E şi erau curate .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de pufy2010 Mier 02 Feb 2011, 9:23 pm

DENISA a scris:... mi-a scanat de câteva ori D şi E şi erau curate .

tovarășul virus stă cumințel la scanare, abia când accesezi fișierul (orice are un autoexecutabil) abia atunci devine activ.
totuși, virușii sunt creați în principal pentru furt de date (începând cu parola mailului și până la date de logare la bănci) sau pentru a integra PCul tău într-o rețea din care se lansează noi atacuri.
Ce descrii tu sunt simptome distructive(pierderea sonorului=afectarea driverului), destul de rar întâlnite la viruși.
Cred totuși că ai o problemă cu HDD. Mie mi-a crăpat în timp ce transferam un film din cameră pe HDD.

Ce Windows folosești, XP sau 7?
pufy2010
pufy2010
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 15 din 40 Înapoi  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum