42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+19
vivi
nutzi
mihaela99
iulia80
anuta1971
axxa246
pufy2010
iulianagl
Admin_dea05
nellys18
nicos66
Luana
Garo
DENISA
rina-rina
lica54
dana17
florica
alitheea
23 participanți
Pagina 33 din 40
Pagina 33 din 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Re: 42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Buna dimineata. Anti Levo!Ioooo
O zi buna in continuare.
O zi buna in continuare.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Re: 42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
pufy2010 a scris:
Salut fetelor,
v-ați întrebat cum ar arăta serialul ASI filmat în 2010? Am făcut doar un exercițiu de imaginație ... sau de imagini
Cineva ar fi zis ca Yildirim s-ar potrivi mai bine cu Nurgula decat cu Tuba.Tuba e inalta pe cand Nurgula e mai scunda.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Buna dimineata tuturor,aici se mentine aceeasi vreme ca si ieri este dar cum totul este imbracat cu promoroaca este foarte frumos,multumesc Luana si Dea pt. tratatie si lui ALI pt. ASI,acum ti-ai gasit alta treaba,vezi nu se gata nici o data.O zi cu mult spor la munca si multa sanatate va doresc,pana la urma numai Dana a lipsit nemotivat.
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
http://www.gecce.com/anketler/anket/ekranlarin-en-yakisikli-oyuncusu-sizce-kim-658.html votai-l pe
florica- vip
Bietul de el toata lumea ii poarta sambeteleiulianagl a scris:Buna dimineata. Anti Levo!Ioooo
O zi buna in continuare.
florica- vip
buna dimineata, doamnelor+mister!
multumesc pt.cafea, a fost f.buna, am citit tot din urma...bravo Iuliana(esti pe sufletul meu)
in centru este ger, dar mai usor decit ieri, va doresc o zi buna cu multa sanatate si spor in toate, pa
multumesc pt.cafea, a fost f.buna, am citit tot din urma...bravo Iuliana(esti pe sufletul meu)
in centru este ger, dar mai usor decit ieri, va doresc o zi buna cu multa sanatate si spor in toate, pa
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
alitheea a scris:Am venit si eu fiica ratacitoare , am absentat, dar motivat , am urcat ep 8 si 9 din asi pe yt,
multi si noapte buna
Ali, mii de scuze!@
Nu te-am mai vazut si am uitat sa pun linkul episiodului care-mi lipseste:
https://www.youtube.com/watch?v=u7N5u9Xq5vE
Dar sa stii ca nu corespunde numerotarea de la Lory cu cea de la Kanal D.
Acolo ar fi fost 69, cred...
Multumesc!
Luana- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 65
Buna ziua tuturor
Ce liniste e pe straduta noastra.. eram la o pauza de cafea si voiam sa o beau cu voi.
Daca nu e nimeni va las un clip foarte frumos si pentru ca mi-au placut versurile tare mult si mi s-au parut foarte potrivite povestii noastre am incercat o traducere. Imi cer scuze de la fetele cunoscatoare de limba franceza, pentru care traducerea e inutila.. si va zic ca nu e o traducere mot a mot prin unele parti am mai interpretat.. oricum sper sa nu supar pe nimeni... Danuta cantecul e si o dedicatie pentru tine .. multi
https://www.facebook.com/group.php?gid=105610722816671&v=wall#!/video/video.php?v=197817213562138&oid=149131551782451&comments
El se gandeste la mine, vad, simt, stiu
Zambetul lui nu minte atunci cand vine sa ma caute
Ii place sa-mi vorbeasca despre lucruri pe care le-a vazut
Despre unde a fost si despre proiectele sale
Eu cred totusi ca el e singur si intalneste si alte fete
Nu stiu ce ele vor, nici ce le spune el
Nu stiu ce loc ocup in viata sa
Daca eu azi contez mai mult decat o alta pentru el
El este inca atat de aproape de mine, nu stiu cum sa-l iubesc
Numai el poate decide dacă vorbim despre dragoste sau prietenie
Il iubesc si pot sa-i ofere viaţa mea
Chiar daca el nu o vrea
Ma visez in bratele lui, dar da, nu stiu cum sa-l iubesc
El pare sa ezite intre o iubire sau o prietenie
Si eu ma simt ca o insula in ocean
Se pare ca inima mea este prea mare
Nimic nu i-am spus, dar el stie ca am totul de daruit
Nu doar un zambet de aşteptare, pentru ca el sa vrea sa castige
Dar ce triste sunt noptile,
Timpul mi se pare nesfarsit si nu am invatat
Cum sa traiesc fara el
Ce liniste e pe straduta noastra.. eram la o pauza de cafea si voiam sa o beau cu voi.
Daca nu e nimeni va las un clip foarte frumos si pentru ca mi-au placut versurile tare mult si mi s-au parut foarte potrivite povestii noastre am incercat o traducere. Imi cer scuze de la fetele cunoscatoare de limba franceza, pentru care traducerea e inutila.. si va zic ca nu e o traducere mot a mot prin unele parti am mai interpretat.. oricum sper sa nu supar pe nimeni... Danuta cantecul e si o dedicatie pentru tine .. multi
https://www.facebook.com/group.php?gid=105610722816671&v=wall#!/video/video.php?v=197817213562138&oid=149131551782451&comments
El se gandeste la mine, vad, simt, stiu
Zambetul lui nu minte atunci cand vine sa ma caute
Ii place sa-mi vorbeasca despre lucruri pe care le-a vazut
Despre unde a fost si despre proiectele sale
Eu cred totusi ca el e singur si intalneste si alte fete
Nu stiu ce ele vor, nici ce le spune el
Nu stiu ce loc ocup in viata sa
Daca eu azi contez mai mult decat o alta pentru el
El este inca atat de aproape de mine, nu stiu cum sa-l iubesc
Numai el poate decide dacă vorbim despre dragoste sau prietenie
Il iubesc si pot sa-i ofere viaţa mea
Chiar daca el nu o vrea
Ma visez in bratele lui, dar da, nu stiu cum sa-l iubesc
El pare sa ezite intre o iubire sau o prietenie
Si eu ma simt ca o insula in ocean
Se pare ca inima mea este prea mare
Nimic nu i-am spus, dar el stie ca am totul de daruit
Nu doar un zambet de aşteptare, pentru ca el sa vrea sa castige
Dar ce triste sunt noptile,
Timpul mi se pare nesfarsit si nu am invatat
Cum sa traiesc fara el
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
si un banc
Un african, tocmai recunoscut ca azilant în Germania , se plimba mândru pe străzile noului său oraş, la orele prânzului. El se adresează primului întâlnit, spunându-i:
"Mulţumesc, dragă germanule, vă mulţumesc că m-aţi primit în ţara voastră minunată, că mi-aţi oferit ajutor, adăpost şi asigurare medicală." Cel căruia i se adresase răspunde: "Vă înşelaţi, eu sunt albanez."
Omul merge mai departe şi se adresează unei alte persoane : "Mulţumesc pentru că m-aţi primit în aşa o ţară frumoasă ca Germania ! "Acesta îi răspunde: "Eu nu sunt neamţ, eu sunt român."
Mai întâlneşte o persoană şi spune din nou: "Mulţumesc pentru minunata Germanie!". Cel interpelat ridică din umeri şi zice. "Eu nu sunt german, sunt egiptean."
Apoi vede el o femeie ceva mai vârstnică şi întreabă. "Sunteţi nemţoaică?" "Nu", zice femeia, "sunt turcoaică." Nedumerit, o întreabă: "Dar unde sunt, femeie, toti nemţii ăştia?" Femeia se uită la ceas şi spune: "Cum unde? La muncă."
Ma duc si eu la munca
Va pup
Un african, tocmai recunoscut ca azilant în Germania , se plimba mândru pe străzile noului său oraş, la orele prânzului. El se adresează primului întâlnit, spunându-i:
"Mulţumesc, dragă germanule, vă mulţumesc că m-aţi primit în ţara voastră minunată, că mi-aţi oferit ajutor, adăpost şi asigurare medicală." Cel căruia i se adresase răspunde: "Vă înşelaţi, eu sunt albanez."
Omul merge mai departe şi se adresează unei alte persoane : "Mulţumesc pentru că m-aţi primit în aşa o ţară frumoasă ca Germania ! "Acesta îi răspunde: "Eu nu sunt neamţ, eu sunt român."
Mai întâlneşte o persoană şi spune din nou: "Mulţumesc pentru minunata Germanie!". Cel interpelat ridică din umeri şi zice. "Eu nu sunt german, sunt egiptean."
Apoi vede el o femeie ceva mai vârstnică şi întreabă. "Sunteţi nemţoaică?" "Nu", zice femeia, "sunt turcoaică." Nedumerit, o întreabă: "Dar unde sunt, femeie, toti nemţii ăştia?" Femeia se uită la ceas şi spune: "Cum unde? La muncă."
Ma duc si eu la munca
Va pup
anuta1971- vip
Buna ANUTA,eram pe aici toata ziua am fost aci ca am copiat un model de impletit,sa-ti fie de bine si spor la munca,acum merg ca vine pranzul si incep sa vina musterii la masa,toate cele bune, multumesc de traducere, frumoase versurile cantecului
florica- vip
(quote="pufy2010")
Salut fetelor,
v-ați întrebat cum ar arăta serialul ASI filmat în 2010? Am făcut doar un exercițiu de imaginație ... sau de imagini
Foarte interesant experimentul ! Si reusit, doar pt cele care nu au vazut Asi.
Acesta nu e Demir si ea nu e mereu Asi...
Nimic nu e la fel pt. cele care am iubit Asi....
Am vazut mai tarziu nota de sub experiment.
Cine spune asta, nu a vazut-o bine pe Nurgul.Pare sora din prima casatorie a parintilor lui Murat (daca ar fi avut o alta casatorie, la mare distanta de cea in care a fost conceput el...)
Parerea mea!
Salut fetelor,
Foarte interesant experimentul ! Si reusit, doar pt cele care nu au vazut Asi.
Acesta nu e Demir si ea nu e mereu Asi...
Nimic nu e la fel pt. cele care am iubit Asi....
Am vazut mai tarziu nota de sub experiment.
Cine spune asta, nu a vazut-o bine pe Nurgul.Pare sora din prima casatorie a parintilor lui Murat (daca ar fi avut o alta casatorie, la mare distanta de cea in care a fost conceput el...)
Parerea mea!
Luana- vip
Te pup Flori...
Iuli sa te faci bine..uite iti postez doua clipuri frumoase
https://www.facebook.com/video/video.php?v=197835363560323&oid=149131551782451&comments&ref=mf
https://www.youtube.com/watch?v=dIbnHsTtNqk
plec acasa.. poate veniti mai tarziu
Iuli sa te faci bine..uite iti postez doua clipuri frumoase
https://www.facebook.com/video/video.php?v=197835363560323&oid=149131551782451&comments&ref=mf
https://www.youtube.com/watch?v=dIbnHsTtNqk
plec acasa.. poate veniti mai tarziu
anuta1971- vip
Dupa 25 de ani de casatorie , intr-o zi mi-am privit sotia si i-am spus:
- Iubito, acum 25 de ani stateam cu chirie, aveam o masina ieftina, dormeam pe o canapea si ne uitam la un televizor cu ecran de 14 'alb-negru, dar in fiecare noapte adormeam alaturi de o blonda sexy de 25 de ani. Acum avem o casa mare, o masina buna, un pat mare un TV color cu plasma .Dar dorm acum cu o femeie de 50 de ani, deloc sexy !. Draga mea, cred ca ai o problema !
Sotia mea fiind o femeie inteleapta, mi-a spus :
- Tu du-te si cauta-ti o blonda sexy de 25 de ani, ca eu ma voi ocupa ca tu sa stai din nou cu chirie, sa conduci o masina ieftina si sa dormi pe o canapea...
- Iubito, acum 25 de ani stateam cu chirie, aveam o masina ieftina, dormeam pe o canapea si ne uitam la un televizor cu ecran de 14 'alb-negru, dar in fiecare noapte adormeam alaturi de o blonda sexy de 25 de ani. Acum avem o casa mare, o masina buna, un pat mare un TV color cu plasma .Dar dorm acum cu o femeie de 50 de ani, deloc sexy !. Draga mea, cred ca ai o problema !
Sotia mea fiind o femeie inteleapta, mi-a spus :
- Tu du-te si cauta-ti o blonda sexy de 25 de ani, ca eu ma voi ocupa ca tu sa stai din nou cu chirie, sa conduci o masina ieftina si sa dormi pe o canapea...
Luana- vip
Luana a scris:...Cine spune asta, nu a vazut-o bine pe Nurgul.Pare sora din prima casatorie a parintilor lui Murat (daca ar fi avut o alta casatorie, la mare distanta de cea in care a fost conceput el...)
Parerea mea!
Salut fetelor,
mie îmi place tipa - joacă din ce în ce mai bine
uite cam care este părerea mea
Si inca unul, proaspat primit:
Un iluzionist lucra pe un vapor de croaziera. De fiecare data spectatorii erau altii, asa ca isi permitea sa faca mereu aceleasi scamatorii. Singura problema era papagalul capitanului, care incetul cu incetul a inceput sa priceapa care sunt trucurile.
Si la un moment dat s-a apucat sa dezvaluie secretul in mijlocul fiecarei reprezentatii:
- Aaaa, uitati, nu e aceeasi palarie!
- Aaaa, uitati, florile sunt ascunse sub masa!
- Aaaa, uitati, are ascunse niste carti in maneca! ... si asa mai departe.
Iluzionistul se enerva de fiecare data, dar n-avea ce face.
La un moment dat vine o furtuna iar vaporul se scufunda, supravietuind doar iluzionistul si papagalul.
Cateva zile, plutind fiecare pe cate o scandura, s-au privit plini de dusmanie, fara sa scoata vreun cuvant.
Pana la urma, papagalul zice :
- OK! Ma dau batut . Unde dracu ai ascuns vaporul ?
Un iluzionist lucra pe un vapor de croaziera. De fiecare data spectatorii erau altii, asa ca isi permitea sa faca mereu aceleasi scamatorii. Singura problema era papagalul capitanului, care incetul cu incetul a inceput sa priceapa care sunt trucurile.
Si la un moment dat s-a apucat sa dezvaluie secretul in mijlocul fiecarei reprezentatii:
- Aaaa, uitati, nu e aceeasi palarie!
- Aaaa, uitati, florile sunt ascunse sub masa!
- Aaaa, uitati, are ascunse niste carti in maneca! ... si asa mai departe.
Iluzionistul se enerva de fiecare data, dar n-avea ce face.
La un moment dat vine o furtuna iar vaporul se scufunda, supravietuind doar iluzionistul si papagalul.
Cateva zile, plutind fiecare pe cate o scandura, s-au privit plini de dusmanie, fara sa scoata vreun cuvant.
Pana la urma, papagalul zice :
- OK! Ma dau batut . Unde dracu ai ascuns vaporul ?
Luana- vip
[quote="pufy2010"]
Salut fetelor,
Draga Pufy "De gustibus....etc"
Dar ai ales poze cand arata cu 20 de ani mai tanara si ipostaze care i se potriveau.
Tot parerea me a e!
Nu te superi, sper!
Salut fetelor,
Draga Pufy "De gustibus....etc"
Dar ai ales poze cand arata cu 20 de ani mai tanara si ipostaze care i se potriveau.
Tot parerea me a e!
Nu te superi, sper!
Luana- vip
Luana a scris:...
Nu te superi, sper!
nu am de ce să mă supăr, într-adevăr e o problemă de gust.
p.s. - la începutul serialului, tipa arăta nașpa, cu timpul în schimb ...
"Pufy a scris....
p.s. - la începutul serialului, tipa arăta nașpa, cu timpul în schimb ... [/quote]
Daca spui tu!!!!!!!!!!!!!
p.s. - la începutul serialului, tipa arăta nașpa, cu timpul în schimb ... [/quote]
Daca spui tu!!!!!!!!!!!!!
Luana- vip
misto rau clipul, l-am mai vazut
si eu constat ca, fata de inceputul serialului, iasemina arata mai tinara si mai frumoasa
nu e genul meu, dar nici nu trebe, ca nu am preocupări ..."din contra" si nici nu se da la MY (si daca s-ar da, sa se pupe cu , treaba lor)
salut ladies si domnule
si eu constat ca, fata de inceputul serialului, iasemina arata mai tinara si mai frumoasa
nu e genul meu, dar nici nu trebe, ca nu am preocupări ..."din contra" si nici nu se da la MY (si daca s-ar da, sa se pupe cu , treaba lor)
salut ladies si domnule
buna seara,doamnelor+mister!...am citit, am vazut clipurile pt.care va multumesc, dar am o intrebare: stiti cumva ce s-a intimplat cu ceasul cu cuc al lui Murat?; na de alta dar atunci nu ar mai fii invidios pe ceasul primit de Levent!...o seara placuta va doresc, pa
Garo- vip
Fetelor se pare ca episodul 38 va fi la ora 20
http://www.atv.com.tr/yayin_akisi/2011/02/04
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
buna seara zanute
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
multumim vivi , si dupa cum se pare vom avea un episod mai lung , pana la 22.45vivi a scris:Fetelor se pare ca episodul 38 va fi la ora 20
alitheea- vip
buna, Ali si bine ai venit...am invatat de la Flori asa ca v-am adus de la vecine:
Vivi, multumesc pt.stire, ar fi bine...
Vivi, multumesc pt.stire, ar fi bine...
Garo- vip
Luana a scris:
Ali, mii de scuze!@
Nu te-am mai vazut si am uitat sa pun linkul episiodului care-mi lipseste:
https://www.youtube.com/watch?v=u7N5u9Xq5vE
Dar sa stii ca nu corespunde numerotarea de la Lory cu cea de la Kanal D.
Acolo ar fi fost 69, cred...
Multumesc!
Ultima editare efectuata de catre alitheea in Mar 01 Feb 2011, 8:30 pm, editata de 1 ori
alitheea- vip
Continut sponsorizat
Pagina 33 din 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Subiecte similare
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 33 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum