42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+19
vivi
nutzi
mihaela99
iulia80
anuta1971
axxa246
pufy2010
iulianagl
Admin_dea05
nellys18
nicos66
Luana
Garo
DENISA
rina-rina
lica54
dana17
florica
alitheea
23 participanți
Pagina 37 din 40
Pagina 37 din 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Re: 42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
se vede si ea in promoanuta1971 a scris:
https://www.facebook.com/group.php?gid=105610722816671&v=wall#!/video/video.php?v=1681084560350&oid=191188852425&comments
l-am pus direct sper ca nu te superi e cel mai ciudat promo pe care il vad pana acum bravo Imy
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Re: 42. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Este penibil ,narcisa a scris:
Bună Nico. Am văzut acum promo la linkul pus de Ana. Ce gelos e Levent. A intrat ca o furtună, dacă Hasret era în pielea goală?
alitheea- vip
Eu nu pot să văd nimic, trebuie neapărat să mă înscriu pe Facebook. Dar mi-e aşa de lene.anuta1971 a scris:
https://www.facebook.com/group.php?gid=105610722816671&v=wall#!/video/video.php?v=1681084560350&oid=191188852425&comments
l-am pus direct sper ca nu te superi e cel mai ciudat promo pe care il vad pana acum bravo Imy
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Narcisa ai imaginatie nu gluma dar mai bine sa intre Murat in camera la faza asta imaginata de tine... sper sa nu mananc bataienarcisa a scris:
Bună Nico. Am văzut acum promo la linkul pus de Ana. Ce gelos e Levent. A intrat ca o furtună, dacă Hasret era în pielea goală?
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Hai mobilizeaza-te , ca merita , daca te incurci cere ajutornarcisa a scris:
Eu nu pot să văd nimic, trebuie neapărat să mă înscriu pe Facebook. Dar mi-e aşa de lene.
alitheea- vip
Dar dacă era şi Murat în pielea goală cu ea? Sau mă rog, cu blăniţa. Am luat-o razna şi nici măcar nu e după 12 noaptea.alitheea a scris:Este penibil ,
narcisa- vip
Da chiar se vede cu puiutul in bratealitheea a scris:se vede si ea in promo
anuta1971- vip
oare e si murat cu ea???????????????????????Tare mult as vrea , atunci sa ii vad mutra lui levoanuta1971 a scris:
Narcisa ai imaginatie nu gluma dar mai bine sa intre Murat in camera la faza asta imaginata de tine... sper sa nu mananc bataie
alitheea- vip
Hasret queries her engagement decision with Levent more and more each passing day. And Gulnaz and Saime are the ones who criticize her on this issue in the clearest way. And the works on the album continue at full speed. Hasret attends a radio program and a surprise name calls the program. Having got ...tired of all this hard work Hasret finds Murat next to her unexpectedly. And they go on a little trip together. Hasret gets strongly shocked at the end of this trip!
Cobra and Gulnaz are active in their competition for the headman’s post. And both of them gather their proponents. But there will be great fight at the end of this struggle.
Nakiye gets an offer for meeting from her secret admirer…
Cobra and Gulnaz are active in their competition for the headman’s post. And both of them gather their proponents. But there will be great fight at the end of this struggle.
Nakiye gets an offer for meeting from her secret admirer…
alitheea- vip
ei ii trebuie ajutor.. e fata isteata .. ii trebuie putin elan Narcisa dureaza maxim cinci minutealitheea a scris:Hai mobilizeaza-te , ca merita , daca te incurci cere ajutor
anuta1971- vip
Cred că eu sunt abonată la bătaie. Numai prostii spun. Dar ce să fac dacă numai la prostii mă gândesc.anuta1971 a scris:
Narcisa ai imaginatie nu gluma dar mai bine sa intre Murat in camera la faza asta imaginata de tine... sper sa nu mananc bataie
narcisa- vip
mai mult ca sigur ca nu este.. nu transforma ei serialul asta in asa ceva.. dar macar sa se desparta odata de Levent.. cred ca abia dupa aceea putem visa la saruturi.. cel putin asa cred eualitheea a scris:oare e si murat cu ea???????????????????????Tare mult as vrea , atunci sa ii vad mutra lui levo
anuta1971- vip
Onur e un actor foarte expresiv, sunt sigură că ar fi fost o fază memorabilă. Oare ar fi leşinat?alitheea a scris:oare e si murat cu ea???????????????????????Tare mult as vrea , atunci sa ii vad mutra lui levo
narcisa- vip
zanutelor , am ars mancarea , merg sa vad ce pot recupera din ea si apoi sa o iau de la capat ca baietii tot cer pana la urma papa
alitheea- vip
Dragalaselor buna ziua si bine vam gasit.Ceva mai inainte ma gandea ca nu a aparut nimic nici proma nici rezumat la ep 38.Dar cand am intrat aici surpriza voi ati fost pe faza si ati adus de toate.Eu nu pot decat sa va multumesc frumos pentru informatii si traducere.Sunteti de neegalat iar eu va imbratisez cu multa dragoste sincera din si va dulce pe toate dragalasele lu bunicuta.Imi sunteti asa de dragi incat va iubesc ff mult.
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Poate mai târziu. Acum vreau să văd filmul poate mai completez ceva la traduceri.anuta1971 a scris:
ei ii trebuie ajutor.. e fata isteata .. ii trebuie putin elan Narcisa dureaza maxim cinci minute
narcisa- vip
Bună Lica.lica54 a scris:Dragalaselor buna ziua si bine vam gasit.Ceva mai inainte ma gandea ca nu a aparut nimic nici proma nici rezumat la ep 38.Dar cand am intrat aici surpriza voi ati fost pe faza si ati adus de toate.Eu nu pot decat sa va multumesc frumos pentru informatii si traducere.Sunteti de neegalat iar eu va imbratisez cu multa dragoste sincera din si va dulce pe toate dragalasele lu bunicuta.Imi sunteti asa de dragi incat va iubesc ff mult.
narcisa- vip
eu nu prea am companie.. altfel as spune si eu ce-mi trece prin capatana.. si imi trec si mie multe ii simt lipsa Mihaelei... fetele sunt mai serioase ..nu ca minenarcisa a scris:
Cred că eu sunt abonată la bătaie. Numai prostii spun. Dar ce să fac dacă numai la prostii mă gândesc.
anuta1971- vip
multumesc pt.ca v-ati gindit si la cele care nu avem voie pe fb.
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Buna Lica, si noi te iubim, multilica54 a scris:Dragalaselor buna ziua si bine vam gasit.Ceva mai inainte ma gandea ca nu a aparut nimic nici proma nici rezumat la ep 38.Dar cand am intrat aici surpriza voi ati fost pe faza si ati adus de toate.Eu nu pot decat sa va multumesc frumos pentru informatii si traducere.Sunteti de neegalat iar eu va imbratisez cu multa dragoste sincera din si va dulce pe toate dragalasele lu bunicuta.Imi sunteti asa de dragi incat va iubesc ff mult.
anuta1971- vip
fetelor, Hasret merge la hotelul unde lucreaza Koray?; de la el a aflat Levent!!!!
Garo- vip
alitheea a scris:zanutelor , am ars mancarea , merg sa vad ce pot recupera din ea si apoi sa o iau de la capat ca baietii tot cer pana la urma papa
te asteptam Nico
anuta1971- vip
Garo a scris:fetelor, Hasret merge la hotelul unde lucreaza Koray?; de la el a aflat Levent!!!!
Buna Garo poate.. o sa vedem vineri, dar din experientele noastre cu promo-urile sunt sigura ca episodul o sa fie cu totul altfel decat in promo, si ca secventele astea pe care ni le-au dat nu sunt chiar importante
anuta1971- vip
cred ca ai dreptate, dar mai putem visa putin...si apoi asteptam campania electorala- oricum daca merg cu trasura e fain...pa, ma pregatesc de plecare...
Garo- vip
fetelor ma duc sa muncesc putin revin
de la Samira
can't distinguish which words belong to whom, I will translate the trailer properly later.
Hasret: I still do not believe, it is like a dream.
...Levent: A dream that will never come to an end.
Murat: I don't care how many samples of a cassette will be sold, but how many years it will defy and remain on the shelves.
Gulnaz: You got angry at Murat Hoca and went and put on an engagement ring. Now you are not able to step back. Her mind is with Murat Hoca, but she is engaged with Levent bey.
Levent: You are not only my artist, you are the one whom I love, you are the woman of my life.
Nesrin: She is going around with a car, with a driver on the very first day. When you are a nouveau riche...
Murat: I can't explain how much I missed you. Thanks God we are together again. You are very beautiful as usual. You are so beautiful.
Hasret: Levent...
de la Samira
can't distinguish which words belong to whom, I will translate the trailer properly later.
Hasret: I still do not believe, it is like a dream.
...Levent: A dream that will never come to an end.
Murat: I don't care how many samples of a cassette will be sold, but how many years it will defy and remain on the shelves.
Gulnaz: You got angry at Murat Hoca and went and put on an engagement ring. Now you are not able to step back. Her mind is with Murat Hoca, but she is engaged with Levent bey.
Levent: You are not only my artist, you are the one whom I love, you are the woman of my life.
Nesrin: She is going around with a car, with a driver on the very first day. When you are a nouveau riche...
Murat: I can't explain how much I missed you. Thanks God we are together again. You are very beautiful as usual. You are so beautiful.
Hasret: Levent...
anuta1971- vip
Continut sponsorizat
Pagina 37 din 40 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40
Subiecte similare
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 37 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum