44. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+17
vania_e
pufy2010
Geta
Garo
axxa246
vivi
DENISA
dana17
Admin_dea05
Luana
narcisa
florica
lica54
anuta1971
annadanna
alitheea
iulianagl
21 participanți
Pagina 27 din 40
Pagina 27 din 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Re: 44. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
dragelor..balamalele nu tin f mult asta seara!
vizionare placuta
vizionare placuta
iulia80- vip
Data de inscriere : 11/10/2009
Varsta : 44
Localizare : iasi
Re: 44. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Noapte buna!Vise frumoase!Luana a scris:Doamnelor, eu plec. Maine ma trezesc la 4,30...
Trebuie sa dorm macar cateva ore, altfel maine dorm pe mine...
Vizionare placuta si vise frumoase dupa!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Astia din nou m-au asteptat pe minealitheea a scris:[]bine ai venit iubita , la 23.00 , fara ozet
Admin_dea05- Admin
Noapte bună Iulia .iulia80 a scris:dragelor..balamalele nu tin f mult asta seara!
vizionare placuta
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Noapte buna!iulia80 a scris:dragelor..balamalele nu tin f mult asta seara!
vizionare placuta
Admin_dea05- Admin
Eu n-am prins începutul dar bănuiesc că nu au reluat de la scena din finalul episodului trecut, așa este?
narcisa- vip
Eu nu stiu era inceput cand am deschis .narcisa a scris:Eu n-am prins începutul dar bănuiesc că nu au reluat de la scena din finalul episodului trecut, așa este?
Admin_dea05- Admin
Kadriye said to Kobra if you are man do it
Blacicek told him you will miss me singing tonight then he said sing my feve song please
Levent and Hasert have fight about Sur he doesn't want her to talk about it , and he said you can talk about it in your next reportage , then she said didn't you said this once before when you sent my sister out of my house he said because you werent famous back then she said i'm not sure you will ever allow me to talk about it , it is my place , where i have grown up then said i want to be alone
Levent talked about Murat to Ceren , he said Murat is harika man and he is good listener ,you will never feel bored around him and he will give you good advice when you need it (it seems he miss Murat )
Murat gave his class H.W and he said Hasret don't do it , you have busy schedule, she said No , it's ok , i can do more if you give me , then he said ok , take another one
Levent told Bahar that Ceren is Murat's GF and she is helping Hasret already
Blacicek told him you will miss me singing tonight then he said sing my feve song please
Levent and Hasert have fight about Sur he doesn't want her to talk about it , and he said you can talk about it in your next reportage , then she said didn't you said this once before when you sent my sister out of my house he said because you werent famous back then she said i'm not sure you will ever allow me to talk about it , it is my place , where i have grown up then said i want to be alone
Levent talked about Murat to Ceren , he said Murat is harika man and he is good listener ,you will never feel bored around him and he will give you good advice when you need it (it seems he miss Murat )
Murat gave his class H.W and he said Hasret don't do it , you have busy schedule, she said No , it's ok , i can do more if you give me , then he said ok , take another one
Levent told Bahar that Ceren is Murat's GF and she is helping Hasret already
Deci Levo cu Hasret se uita impreuna la filmul dat de Murat.Aiiiiii si ce ganduri imi facusem eu.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
nu,n-au continuat de unde a ramas ep. trecut,a inceput cu Hasret la cursul de franceza.narcisa a scris:Eu n-am prins începutul dar bănuiesc că nu au reluat de la scena din finalul episodului trecut, așa este?
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
Noapte buna Iuliaiulia80 a scris:dragelor..balamalele nu tin f mult asta seara!
vizionare placuta
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Si pe mineAdmin_dea05 a scris:Astia din nou m-au asteptat pe mine
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
cineva va face febră musculară
Hasret came to Murat house to ask him a question about his H.W , she went up stairs to his room , and she heard him laughing with Ceren , then she entered his room and saw some of Ceren stuff there .
anyway , she asked him her question and he explained the answer to her by playing Burhan's song , then she sang it next him , it was the first time Ceren heard Hasret's voice, she think she has great voice
anyway , she asked him her question and he explained the answer to her by playing Burhan's song , then she sang it next him , it was the first time Ceren heard Hasret's voice, she think she has great voice
ce s-a schimbat murat la fata cand tipa levent la ea
florina1989- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Varsta : 34
Localizare : buzau
Ehe!!!A inceput Levent sa fie .
Admin_dea05- Admin
ii venea sa-i dea unaflorina1989 a scris:ce s-a schimbat murat la fata cand tipa levent la ea
Admin_dea05- Admin
mamă ce îi scăpam lui Levent un pahar în cap , fiind nesigur pe el şi fiind şi conştient că Hasret nu-l iubeşte face pa Gigi durul.
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Sam 19 Feb 2011, 12:23 am, editata de 1 ori
are și Levent dreptatea lui. El își sparge capul cu albumul, iar Hasret cu fitnesul
da sa stiiAdmin_dea05 a scris:ii venea sa-i dea una
florina1989- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Varsta : 34
Localizare : buzau
Cand a vazut-o la masa s-a infuriat rauDENISA a scris: mamă ce îi scăpam lui Levent un pahar în cap , fiind nesigur pe el şi fiind şi conştient că Hasret nu-l iubeşte face pa Gigi durul.
Admin_dea05- Admin
Cea mai tare fază de până acum.florina1989 a scris:ce s-a schimbat murat la fata cand tipa levent la ea
narcisa- vip
Hei tu tii cu ursul?pufy2010 a scris:are și Levent dreptatea lui. El își sparge capul cu albumul, iar Hasret cu fitnesul
Admin_dea05- Admin
adevarul e ca Levent isi arata adevarata fata , nu intelwg de ce inghite Hasret asta si nu riposteaza , trebuia sa ii spuna vreo doua de sa ii pice fata...nu sa il urmeze umila ...uffffffffffff... cred ca ii dadeam un sut la glezna de pica sub masa...
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
Continut sponsorizat
Pagina 27 din 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Subiecte similare
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 27 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum