44. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+17
vania_e
pufy2010
Geta
Garo
axxa246
vivi
DENISA
dana17
Admin_dea05
Luana
narcisa
florica
lica54
anuta1971
annadanna
alitheea
iulianagl
21 participanți
Pagina 40 din 40
Pagina 40 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: 44. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
iulianagl a scris:
Nota asta sa o pui la fetele tale.
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Re: 44. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
alitheea a scris:iulia , iti spun si eu noapte buna ca trebuie sa inchid forumul ca sa pot sa codez Ezel , niciodata nu m-a mai apucat duminica si sa nu am episoadele urcate pe mega , asa ca incerc sa vad cat reusesc .Io te pup si iti doresc vise placute si o saptamana buna
Noapte buna si tie la fel o saptamana usoara.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania
Buna dimineata la toata lumea , , azi sunt cea mai matinala , dar asta nu inseamna ca sunt si cea mai treaza
alitheea- vip
Buna dimineata ALI,buna dimineata tuturor,un inceput de saptamana usor si cu spor,eu ma pregatesc de primavara iar afara se pregateste de ninsoare,o zi frumoasa si banoasa
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
buna dimineata iubita
alitheea- vip
Ce zici ALI,poti gasi ceva sa-ti placa din ce am adus pt. micul dejun??Sau vrei altceva?
florica- vip
YAMI YAMI ce de bunatati , toata noaptea ai muncit sa le faci , nu-i asa?
alitheea- vip
pai ce crezi?Fiecare cu specialitatea saalitheea a scris:YAMI YAMI ce de bunatati , toata noaptea ai muncit sa le faci , nu-i asa?
florica- vip
cu multe multumiri pt.Iuliana,Ali,Narcisa si Arzu ca ne ajuta sa vedem filmul prin traducerii
florica- vip
m-am uitat pe site la atv si nici acum nu au pus programul pentru saptamana asta, sunt tare harnici si ei ...
alitheea- vip
Flori , la tine se deschide pagina de facebook a lui cansel?
alitheea- vip
Cansel Elçin Facebook eu aici ma uit,asta se deschide,dar nu stiu cum sa pun linkulalitheea a scris:Flori , la tine se deschide pagina de facebook a lui cansel?
florica- vip
Gönülçelen ! Müziğin ve Aşkın Öyküsü Devam Ediyor...Her Cuma 23.00 'da ATV'de !Sayfamızı Gönülçelen İçin Önerelim (: ♥
Gönülçelen! Povestea de Muzică şi continuă Iubirea ... În fiecare vineri, la ora 23:00 ATV propunerea noastra de start, pentru Gönülçelen (:! ♥asta era scris pt. saptamana trecuta ,acum nu apare nimic la informatii pe saitul asta,am vazut ca au fost mai multe discutii ale fanilor sa revina la ora normala ,cine stie ce traznaii le mai trece prin cap ATV-ISTILOR.
https://www.facebook.com/pages/G%C3%B6n%C... |
Ultima editare efectuata de catre florica in Lun 21 Feb 2011, 9:17 am, editata de 1 ori
florica- vip
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Continut sponsorizat
Pagina 40 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Subiecte similare
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 40 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum