44. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
+17
vania_e
pufy2010
Geta
Garo
axxa246
vivi
DENISA
dana17
Admin_dea05
Luana
narcisa
florica
lica54
anuta1971
annadanna
alitheea
iulianagl
21 participanți
Pagina 21 din 40
Pagina 21 din 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Re: 44. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Iuli a atasat Fadia subtitrareaiulianagl a scris:
https://www.youtube.com/watch?v=9jqi6yWP5zU
anuta1971- vip
Data de inscriere : 27/09/2009
Re: 44. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
florica a scris: Iuliana ,Anuta in seara asta santeti tare de tot,daca nu fac asa cum ziceti voi apoi nu-i vad bine ,vai mama lor nu le ajunge cat ne-au chinuit
Pai ei cred ca noi nu ne-am saturat de aceea ne mai da.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Adevarat de multe ori l-a manipulat,fiecare cu parerea lor,treaba lor ce cred si treaba noastra ce credem,nimeni nu detine adevarul suprem.anuta1971 a scris:
si eu cred asa... dar parerile sunt impartite, unele fete cred altceva... o sa vedem, dar eu am avut intotdeauna sentimentul ca Levent incearca si uneori chiar reuseste sa-l manipuleze pe Murat
florica- vip
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 69
Localizare : oradea
anuta1971 a scris:
Iuli a atasat Fadia subtitrarea
https://www.youtube.com/watch?v=9jqi6yWP5zU
Aaa da ia sa vedem ce spun.Mersi!
iulianagl- moderator
Admin_dea05 a scris: ..eu tin cu turcul si zic ca nu daca asa zice Hasret ..Nu-l vad pe Murat actionand asa de repede la o cerere in casatorie
Fetelor aici s-a urcat ep 38 dar inca nu se vede are loc procesarea vi-l aduc acum pt ca voi inchide calcuriciul ..Noapte buna!
https://www.youtube.com/watch?v=jQm6KFFajCM[/quote]Multumim pt. ep.38,noapte buna,somn usor cu vise placute
florica- vip
Dar ai vazut Dea ce fericita este ea la sfarsitul trailer-ului si nu e alta secventa ca e imbracata la fel ca atunci cand vorbeste la telefon... Poate Murat se trezeste dupa ce il scutura bine Ceren. O sa vedem maine.. dar mai este atat de mult pana atunci.. Noapte bunaAdmin_dea05 a scris: ..eu tin cu turcul si zic ca nu daca asa zice Hasret ..Nu-l vad pe Murat actionand asa de repede la o cerere in casatorie
Fetelor aici s-a urcat ep 38 dar inca nu se vede are loc procesarea vi-l aduc acum pt ca voi inchide calcuriciul ..Noapte buna!
https://www.youtube.com/watch?v=jQm6KFFajCM
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:
Dar ai vazut Dea ce fericita este ea la sfarsitul trailer-ului si nu e alta secventa ca e imbracata la fel ca atunci cand vorbeste la telefon... Poate Murat se trezeste dupa ce il scutura bine Ceren. O sa vedem maine.. dar mai este atat de mult pana atunci.. Noapte buna
E un pic diferita dar cred ca Murat ii spune ca ar fi fericit sa fie casatorit cu o fata ca ea si atunci ea il intreaba chiar ai vrea sa te casatoresti cu o fata ca mine?Eu asa as tinde sa cred deci nu o cere in casatorie doar bate saua sa priceapa calul.
Noapte buna Dea.Mersi pt. 38.
iulianagl- moderator
si ce crezi ca s-a terminat? pana la vara mai avem de tras cu eiflorica a scris: Iuliana ,Anuta in seara asta santeti tare de tot,daca nu fac asa cum ziceti voi apoi nu-i vad bine ,vai mama lor nu le ajunge cat ne-au chinuit
anuta1971- vip
Sa stii ca, ce spui ar fi tipic lui Murat, dar eu mai sper ca problemele disperate, au solutii disperate... mama, ce m-am mai exprimat dar intelegeti voiiulianagl a scris:
E un pic diferita dar cred ca Murat ii spune ca ar fi fericit sa fie casatorit cu o fata ca ea si atunci ea il intreaba chiar ai vrea sa te casatoresti cu o fata ca mine?Eu asa as tinde sa cred deci nu o cere in casatorie doar bate saua sa priceapa calul.
Noapte buna Dea.Mersi pt. 38.
anuta1971- vip
anuta1971 a scris:
Sa stii ca, ce spui ar fi tipic lui Murat, dar eu mai sper ca problemele disperate, au solutii disperate... mama, ce m-am mai exprimat dar intelegeti voi
iulianagl- moderator
Plec la Bezel revin dupa sau in pauza.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:Plec la Bezel revin dupa sau in pauza.
Vizionare placuta Iuli, Flori e dusa dusa la cules de noutati, tu pleci, cred ca plec si eu
Poate mai revin mai tarziu
anuta1971- vip
nu cred ca s-a terminat ,atunci ii gata bsi serialul,macar sa se impace de data asta ,cine stie ce intrigi vor mai gasi ,in orice caz nu vreau sa se termine asa repedeanuta1971 a scris:
si ce crezi ca s-a terminat? pana la vara mai avem de tras cu ei
florica- vip
am fost la cules,pescuit dar n-am gasit altceva,vizionare placuta la Bezel ,Iulianaanuta1971 a scris:
Vizionare placuta Iuli, Flori e dusa dusa la cules de noutati, tu pleci, cred ca plec si eu
Poate mai revin mai tarziu
florica- vip
vorbesc cu fata pe net
florica- vip
Cine se uita la Ezel?...Ala eu, ala eu....in final nimeni.
iulianagl- moderator
pai tu ai zis ca mergi la BEZELiulianagl a scris:Cine se uita la Ezel?...Ala eu, ala eu....in final nimeni.
florica- vip
buna seara, v-am adus un clip nou de la vecine;ve-ti recunoaste fondul muzical...
multumesc pt.noutati si traduceri...noapte buna, pe miine cind sper sa urmarim un episod placut!
multumesc pt.noutati si traduceri...noapte buna, pe miine cind sper sa urmarim un episod placut!
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
NOAPTE BUNAGaro a scris:buna seara, v-am adus un clip nou de la vecine;ve-ti recunoaste fondul muzical...
florica- vip
florica a scris:pai tu ai zis ca mergi la BEZEL
Pai eu ma uit dar mai si trec pe aici.Mama ce la mai umflat cu botox pe Ramiz nepotul si ia mai tras si o cicatrice de zici ca e papusa aia din filmul de groza. Enervant caracter.
iulianagl- moderator
Vezi sa nu-i visezi la noapte,eu iti aduc niste ajutoare laiulianagl a scris:
Pai eu ma uit dar mai si trec pe aici.Mama ce la mai umflat cu botox pe Ramiz nepotul si ia mai tras si o cicatrice de zici ca e papusa aia din filmul de groza. Enervant caracter.
florica- vip
Am vazut trailer-ul , am citit parerile voastre ... Suficient , ma duc la somn ... Va urez si voua o noapte buna cu vise bune ... :fret: Garo , melodia asta mi-aduce aminte de lac ... Rasuna acolo ... E trista dar e frumoasa si tipa are o voce buna , oare ce zice ? Noapte buna ...
dana17- vip
Data de inscriere : 17/04/2010
Localizare : Iasi
florica a scris:Vezi sa nu-i visezi la noapte,eu iti aduc niste ajutoare la
Aaaa cu astfel de ajutoare, nu mi-e teama de bau-bau.
iulianagl- moderator
de privirea asta ce ziceti?ce strambi are dinti jos parca ar fi doi pe fata si-unu pe dos ca la tricotat
florica- vip
dana17 a scris:
Am vazut trailer-ul , am citit parerile voastre ... Suficient , ma duc la somn ... Va urez si voua o noapte buna cu vise bune ... :fret: Garo , melodia asta mi-aduce aminte de lac ... Rasuna acolo ... E trista dar e frumoasa si tipa are o voce buna , oare ce zice ? Noapte buna ...
iulianagl- moderator
Continut sponsorizat
Pagina 21 din 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Subiecte similare
» 40. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 32. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 57. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 25. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
» 41. Gönülçelen -Inima furata - Heart Stealer - General Discussions - Comentarii
Pagina 21 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum